Automobile By: Ad Ops March 4, 2019 @ 8:52pm

Jangan Terlepas Untuk Menonton Rancangan Menarik Di Saluran DW Mac Ini!

Saluran rancangan Inggeris, DW tampil dengan pelbagai variasi rancangan menarik pada bulan ini. Jangan melepaskan peluang untuk menonton rancangan seperti The Peaceful Revolution, Women Leaders, Charged Business, Ahoy Leipzing, Secrets of  The Stone Age, Costumes for Venice, All The Dictator’s Men dan The Dream Of Eternal Youth.

Dalam slot check in :The Peaceful Revolution membawa penonton bersama hos terkenal, Lucas Stege menelusuri bandar Leipzig di  German, bandar ini meninggalkan seribu satu sejarah pada zaman revolusi 1989 yang melibatkan bantahan orang awam terhadap keadaan sosiopolitik dan ekonomi yang berlaku di daerah Jerman Timur. Slot ini mula bersiaran setiap hari pada 23 Mac setiap hari Sabtu, jam 1.30 tengah hari. 

Jangan lepaskan peluang untuk menonton dokumentari A Charged Business di slot Doc Film yang berkisarkan jutawan dan ahli perniagaan terkemuka Elon Musk dalam mendepani cabaran dunia automotif bersama syarikat beliau, Tesla.  Slot ini akan bersiaran pada hari Isnin, 11 Mac jam 1.15 tengah hari.

Dokumentari Secrets of The Stone Age akan bersiaran hari Selasa 12 Mac jam 1.15 tengah hari manakala All The Dictator’s Men mengisahkan kemelut yang dihadapi oleh Korea Utama yang dipimpin oleh diktator Kim Jong Un. All The Dictator’s Men  akan bersiaran pada 29 Mac hari Jumaat, jam 1.15.

Ikuti rancangan di slot global iaitu Women Leaders bermula hari isnin 4 Mac, jam 12.3o dan  rancangan Ahoy Leipzing bermula 23 Mac pada pukul 4 petang.

Slot Euromaxx menampilkan rancangan Costumes for Venice, slot ini memaparkan kisah pereka fesyen terkenal Horst Raack dan kisah pengembaraannya ke Kota Venice. Racangan ini bersiaran bermula 2 Mac jam 4.30 petang.

Rancangan The Dream Of Eternal Youth akan membawa penonton bersama-sama seorang professor terkemuka membincangkan penyelesaian terbaik dalam mengatasi masalah penuaan. Slot Good in Shape ini akan bersiaran pada 1 Mac, jam 12.30 malam.

 

 

 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 21 Dec 2019

Farah Nabilah Sah Milik Amirul Yunus Dengan Sekali Lafaz!

Wah! RM11,111,11 bagi setiap tahun perkenalan?

Hiburan Wed, 4 Dec 2019

Police Have Ruled Out Autopsy On Cha In Ha’s Body To Respect His Family Wishes

police have also asked the public not to spread rumors…

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Putus Tunang, Mariah Carey Jual Cincin Harga RM 8.4 Juta

pihak pengurusan Mariah menepis dakwaan tindakan penyanyi berusia 48 tahun kerana mengalami masalah kewangan.

LIFESTYLE Sun, 29 Dec 2019

Makanan Pedas Boleh Kurangkan Risiko Sakit Jantung & Berat Badan

Makan makanan pedas tidak asing lagi bagi rakyat Malaysia. Lambakan kedai yang menjual pelbagai makanan viral berasaskan sensasi rasa pedas pasti diserbu tak kiralah dimana ia dibuka. Tak kira siapa pun anda, keinginan untuk menjamah […]

Hiburan Tue, 13 Aug 2019

Siap Sedia Jadi CEO Stesen TV, Ac Mizal Sedia ‘Ubah Angin’

Saya dan Adam bersyukur dengan kerjasama bersama TV3 dan kami turut berterima kasih kerana diberikan peluang untuk menerbitkan program untuk TV3 selama setahun.

Hiburan Tue, 28 May 2019
LIFESTYLE Fri, 20 Jul 2018

午睡有「5大好处」抗衰老、摆脱金鱼脑…15分钟就够

「午睡」被誉为健康最天然的充电器,不仅能养眼、修复肌肤、延缓衰老、摆脱金鱼脑,甚至还可以降低罹患心血管疾病的风险,而且午睡只要15分钟就够了!

Hiburan Fri, 8 Nov 2019
Hiburan Sun, 20 Oct 2019

| Live TV