XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/trending/tan-sri-muhyiddin-yassin-dilantik-sebagai-perdana-menteri-ke-8/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-reaksi-bapa-ashraf-saat-bcl-tampil-di-atas-pentas/20%Monthly2020-02-29 07:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-bukti-setia-kawan-sejati-afgan-muncul-di-konsert-bcl/20%Monthly2020-02-29 05:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/trending-antara-momen-semasa-konsert-bcl-nombor-4-paling-sedih/20%Monthly2020-03-31 12:02
https://www.xtra.com.my/trending/saya-pasti-ashraf-tersenyum-melihat-saya-bcl-bikin-peminat-tak-boleh-move-on/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/trending/dia-minta-maaf-tak-boleh-nyanyi-lagu-sedih-teringat-ashraf-peminat-tak-boleh-tahan-air-mata-lihat-bcl-menangis-atas-pentas/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/trending/tasha-shilla-kahwin-suami-harap-isteri-dapat-jaga-adab-dan-solat/20%Monthly2020-02-28 13:57
https://www.xtra.com.my/trending/foto-konsep-kuning-emas-diraja-majlis-resepsi-tradisional-tasha-shilla-jadi-bualan-ramai/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-bancuhan-air-milo-seperti-trak-milo-sedapnya/20%Monthly2020-02-28 10:16
https://www.xtra.com.my/featured/5-tip-jadikan-diri-anda-magnet-positif/20%Monthly2020-02-28 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/belum-move-on-dengan-camelia-diana-danielle-bakal-beraksi-dalam-syurga-untukmu-pula/20%Monthly2020-02-28 07:24
https://www.xtra.com.my/featured/set-kembara-tanamera-mudahkan-wanita-bermusafir/20%Monthly2020-02-28 07:19
https://www.xtra.com.my/featured/kaca-mata-hitam-bingkai-besar-serlah-gaya-wanita-kontemporari/20%Monthly2020-02-28 06:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-hirau-dan-tak-nak-ambil-tahu-ibu-arwah-abam/20%Monthly2020-02-28 06:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/lelaki-dalam-video-lucah-itu-bukan-saya-tapi-ammar-alfian-jadi-mangsa-buli-siber/20%Monthly2020-03-31 11:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/quanqiuqidongyazhouxindongyulezhongbingjinzhumalaixiyadazaoyingshicheng/20%Monthly2020-03-02 03:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/foto-tahniah-tasha-shilla-sah-bergelar-isteri-kepada-atiq-idris/20%Monthly2020-02-28 03:35
https://www.xtra.com.my/filem/hajat-tak-kesampaian-bapa-ashraf-sinclair-kongsi-perbualan-terakhir-sebelum-anaknya-pergi-selamanya/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/ego-cerebral-palsy-dan-keguguran-angkat-isu-rumah-tangga-drama-maaf-tak-indah-main-emosi-netizen/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/filem/video-aishah-sinclair-akui-bunga-citra-lestari-wanita-kental/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/positif-covid-19-jackie-chan-antara-pelakon-popular-yang-dikuarantin/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/featured/cantik-persis-heroin-hindustan-jom-lihat-tutorial-solekan-zahirah-macwilson/20%Monthly2020-02-27 12:44
https://www.xtra.com.my/acara/kraftangan-malaysia-perkenal-inisitiaf-digital-bagi-pikat-generasi-muda/20%Monthly2020-02-27 11:20
https://www.xtra.com.my/trending/8-tahun-terima-jambangan-bunga-misteri-kiriman-mendiang-suami/20%Monthly2020-02-27 11:11
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pakej-percutian-mewah-glamping-di-tengah-kota-raya/20%Monthly2020-02-27 10:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-mampukah-ismail-izzani-singkir-penyamar-dalam-icsyvm-minggu-ini/20%Monthly2020-03-31 11:51
https://www.xtra.com.my/featured/kalau-ke-luar-negara-jangan-pesan-10-menu-ini-anda-pasti-trauma/20%Monthly2020-02-27 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/rongzushidamagemiweiyuanfangqinqiruxiangsuisuchangmalaigegeifensiting/20%Monthly2020-03-02 07:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-macam-muzik-kru-zaman-dulu-dulu-peminat-puji-single-baru-khai-bahar/20%Monthly2020-02-27 07:07
https://www.xtra.com.my/trending/dah-memang-lgbt-haram-haram-tetap-haram-netizen-pertikai-lagu-akhir-zaman-bunkface/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/awal-dulu-bleeding-sekarang-smooth-je-mia-ahmad-kongsi-pengalaman-hamil-kali-kedua/20%Monthly2020-02-27 05:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-ini-cara-kami-bunkface-lancar-single-akhir-zaman/20%Monthly2020-02-27 04:55
https://www.xtra.com.my/featured/bekas-wartawan-kini-pengusaha-katering-berjaya-ini-resipi-kejayaannya/20%Monthly2020-02-27 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/ibu-ashraf-sinclair-akan-menetap-di-indonesia-bersama-bunga-dan-noah/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/featured/anak-mengamuk-gara-gara-ketagih-tv-ketahui-tanda-dan-cara-untuk-tangani-masalah-ini/20%Monthly2020-02-27 00:00
https://www.xtra.com.my/trending/terkini-tun-mahathir-buat-perutusan-khas-umum-sebab-kenapa-letak-jawatan/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/acara/penampilan-sopan-dengan-tema-masquerade-meriahkan-majlis-makan-malam-mirai-2020/20%Monthly2020-02-26 09:45
https://www.xtra.com.my/filem/tiada-persefahaman-punca-intan-najwa-putus-tunang/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/satu-tragedi-atau-konspirasi-novel-tahun-1981-ini-ramal-coronavirus/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/berat-melihat-sahabat-sedih-rossa-janji-temani-bunga-citra-lestari-sekurang-kurangya-1-jam-setiap-hari/20%Monthly2020-02-26 07:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/bunga-citra-lestari-mula-bekerja-nekad-kembali-beraksi-di-konsert-ronan-keating-sabtu-ini/20%Monthly2020-02-26 06:56
https://www.xtra.com.my/trending/ibu-paksa-ustazah-merangkak-di-depan-murid-diserang-bawang-rangers/20%Monthly2020-02-26 02:19
https://www.xtra.com.my/acara/berpeluh-sakan-di-gimnasium-mewah-tp-zumba-syok-habis/20%Monthly2020-02-26 01:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-terlampau-sexy-mv-andi-bernadee-terima-kecaman-hebat/20%Monthly2020-02-25 15:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/she-kill-it-netizen-terpaku-lihat-foto-menawan-cik-b-di-muka-depan-majalah-nona/20%Monthly2020-02-26 06:45
https://www.xtra.com.my/trending/biar-dia-pulak-merangkak-naik-mahkamah-peguam-ini-tawar-khidmat-percuma-bantu-ustazah-dalam-video-merangkak/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/filem/wannaoshuangwendanmeishipaiduiyeyaochidaota/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kenapa-ada-api-warna-biru-merah-dan-putih/20%Monthly2020-02-25 16:44
https://www.xtra.com.my/filem/jekfer-kampung-people-kembali-lagi-dalam-drama-terbaharu-di-tv3/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/eksklusif-pm-malaysia-tun-mahathir-akhirnya-dedah-5-rahsia-mengenai-dirinya-yang-ramai-tak-tahu/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/boleh-bagi-30-ribu-individu-godam-instagram-ali-puteh-minta-duit-pula/20%Monthly2020-02-25 03:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-dayang-nurfaizah-bakal-muncul-dengan-lagu-melayu-asli/20%Monthly2020-02-25 00:33
https://www.xtra.com.my/trending/viral-saya-tidak-ada-niat-mahu-melagakan-mana-mana-pihak-aliff-syukri-sedia-minta-maaf/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/__trashed-82/20%Monthly2020-02-25 00:54
https://www.xtra.com.my/filem/akasia-seindah-7-warna-pelangi-tampil-gandingan-mantap-aeril-zafril-dan-nabila-razali/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/2-lagi-kes-covid-19-pulih-sepenuhnya-tiada-kes-positif-baru-netizen-luah-rasa-sayu-tengok-tweet-terakhir-dr-dzulkefly/20%Monthly2020-02-24 12:25
https://www.xtra.com.my/trending/korea-selatan-umum-amaran-tertinggi-covid-19-catat-kenaikan-mendadak/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-3-4-kali-ulang-still-hilarious-netizen-puji-senang-terhibur-minggu-kedua-bikin-pecah-perut/20%Monthly2020-02-24 08:06
https://www.xtra.com.my/featured/berat-terlebih-0-7-kilogram-pramugari-mas-dibuang-kerja/20%Monthly2020-02-24 07:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/memang-level-international-neelofa-jadi-selebriti-malaysia-pertama-dijemput-ke-pertunjukan-fesyen-mewah-versace/20%Monthly2020-02-25 03:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-macam-majlis-kahwin-sekitar-majlis-aqiqah-anak-anzalna-nasir-yang-gah/20%Monthly2020-02-24 06:48
https://www.xtra.com.my/trending/buta-mata-bukan-buta-hati-lelaki-oku-buktikan-cacat-penglihatan-satu-anugerah-jadi-johan-tilawah-al-quran/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/filem/bukan-spoiler-alert-tapi-plot-twist-drama-tiada-lagi-memang-padu/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/foto-2-bulan-je-kenal-tapi-tasha-shilla-kini-sah-bertunang-dengan-ahli-kewangan/20%Monthly2020-02-24 03:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-membingungkan-juga-awal-awal-stacy-hampir-singkirkan-pemain-rollerblade-bersuara-sedap-ini/20%Monthly2020-03-31 11:50
https://www.xtra.com.my/featured/anak-tak-makan-sayur-jom-ikut-strategi-comel-ibu-tiga-anak-ini/20%Monthly2020-02-24 02:15
https://www.xtra.com.my/featured/di-sebalik-keindahan-perkahwinan-zahirah-macwilson-dan-aiman-hakim-ridza/20%Monthly2020-02-24 02:05
https://www.xtra.com.my/featured/resipi-puding-buah-naga-susu-yang-sedap-dan-mudah/20%Monthly2020-02-24 01:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-buat-suka-suka-achey-dan-fad-bochey-bakal-cipta-lagu-istimewa-buat-arwah-abam/20%Monthly2020-02-23 20:41
https://www.xtra.com.my/trending/ashraf-sekarang-adalah-malaikat-yang-menjaga-saya-aishah-sinclair-imbau-nostalgia-kanak-kanak/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/18-foto-sekitar-resepsi-zahirah-macwilson-dan-aiman-hakim-ridza-kek-gantung-pun-jadi-tumpuan/20%Monthly2020-02-23 04:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/chacha-maembong-enggan-komen-isu-dicium-abang-ipar/20%Monthly2020-02-22 16:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/doakan-yang-terbaik-balu-abam-rayu-netizen-hentikan-kontroversi/20%Monthly2020-02-22 15:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/bawa-berbincang-dengan-penuh-kasih-sayang-mufti-wilayah-bersuara-kontroversi-melibatkan-ali-puteh/20%Monthly2020-02-22 04:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-minta-maaf-saya-rela-undur-diri-dari-dunia-seni-ali-puteh-redha-dengan-kontroversi/20%Monthly2020-02-22 02:35
https://www.xtra.com.my/trending/trending-bts-map-of-the-soul-7-kini-trending-dengan-hashtag-btscomeback2020/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/amat-berat-untuk-kami-terima-ibu-ashraf-sinclair-luah-rasa-sedih/20%Monthly2020-02-21 11:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ketahui-personaliti-melalui-destinasi-percutian-yang-disukai/20%Monthly2020-02-21 10:25
https://www.xtra.com.my/featured/linda-rafar-diana-rafar-bongkar-rahsia-kecantikan/20%Monthly2020-02-21 09:40
https://www.xtra.com.my/featured/tangisan-datuk-rizalman-ketika-umum-persaraan-undang-pilu-peminat/20%Monthly2020-02-21 08:43
https://www.xtra.com.my/trending/foto-foto-indah-majlis-pernikahan-dan-malam-berinai-aiman-hakim-ridza-dengan-zahirah-macwilson/20%Monthly2020-02-21 07:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/umum-bersara-dari-dunia-fesyen-rizalman-buat-peminat-tertanya/20%Monthly2020-02-21 04:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/takziah-anak-dayangku-intan-meninggal-dunia/20%Monthly2020-02-21 04:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/fotosimple-je-tapi-sangat-cantik-macam-puteri-raja-perkahwinan-cucu-tun-m-dipuji-netizen/20%Monthly2020-02-21 04:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/__trashed-81/20%Monthly2020-02-21 05:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/sejak-ashraf-meninggal-dia-belum-tidur-afgan-dedah-kondisi-bunga-citra-lestari/20%Monthly2020-02-21 01:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/welcome-to-psj-world-thank-you-all-peminat-itaewon-class-sure-terharu/20%Monthly2020-02-21 07:55
https://www.xtra.com.my/trending/foto-lagi-momen-romantis-di-pernikahan-zahirah-macwilson-dan-aiman-hakim-ridza/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-dan-pasukan-akan-memberikan-maklum-balas-segera-naim-daniel-bakal-tunjuk-bukti-esok/20%Monthly2020-02-20 16:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/dengan-sekali-lafaz-zahirah-mac-wilson-sah-milik-aiman-hakim-ridza/20%Monthly2020-02-20 15:40
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-sos-lada-hitam-menjilat-jari-untuk-chicken-chop/20%Monthly2020-02-20 09:35
https://www.xtra.com.my/acara/hari-kraf-kebangsaan-meriahkan-tahun-melawat-malaysia-2020/20%Monthly2020-02-20 09:32
https://www.xtra.com.my/trending/video-apa-dosanya-sehingga-disimbah-minyak-dan-dibakar-bilal-dibakar-depan-masjid/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-alvin-chong-simpan-rahsia-emma-maembong-bakal-berkahwin/20%Monthly2020-02-20 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/foto-tampak-anggun-lihat-foto-menarik-di-sekitar-majlis-akad-nikah-emma-maembong/20%Monthly2020-02-20 08:40
https://www.xtra.com.my/featured/bahaya-serangan-jantung-ketahui-tanda-tanda-sakit-jantung-sebelum-terlambat/20%Monthly2020-02-20 06:55
https://www.xtra.com.my/trending/videopersis-aishwarya-rai-malaysia-malam-berinai-zahirah-macwilson-dan-aiman-hakim-ridza-jadi-tumpuan/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/featured/emma-maembong-pilih-tarikh-istimewa-20-02-2020-akhiri-zaman-solo/20%Monthly2020-02-20 05:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/emma-maembong-sah-jadi-isteri-juruterbang/20%Monthly2020-02-20 05:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-saya-tak-nak-duit-saya-mahukan-kejujuran-bekas-kekasih-naim-daniel-tuntut-royalti-lagu-sumpah/20%Monthly2020-02-20 07:41
https://www.xtra.com.my/trending/viral-aku-cabar-kau-jumpa-aku-ali-puteh-bengang-aliff-syukri-ambil-kesempatan/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/featured/tapak-pengebumian-rm300000-san-diego-hills-hanya-untuk-golongan-have-have/20%Monthly2020-02-20 03:19
https://www.xtra.com.my/trending/terkini-bunga-citra-lestari-kembali-ziarah-pusara-suami-tercinta/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/zul-ariffin-terbang-ke-jakarta-demi-kenangan-bersama-ashraf/20%Monthly2020-02-20 09:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-bunga-citra-lestari-akhirnya-buka-mulut-tentang-pemergian-suami-tercinta/20%Monthly2020-02-19 09:02
https://www.xtra.com.my/featured/diy-meja-dengan-duit-syiling-lama-satu-sen-hasilnya-memang-wow/20%Monthly2020-02-19 08:38
https://www.xtra.com.my/featured/gugur-perkataan-hijab-demi-tembusi-pasaran-global/20%Monthly2020-02-19 07:44
https://www.xtra.com.my/filem/xiechengweichenhuitiannaobuheyouxixiankunju/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-hari-yang-paling-sukar-dan-menyedihkan-buat-kami-aishah-sinclair/20%Monthly2020-02-19 14:40
https://www.xtra.com.my/trending/seperti-separuh-dirinya-mati-netizen-sayu-lihat-reaksi-bcl-dan-noah-saat-pemakaman-ashraf-sinclair/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/kau-pergi-terlalu-awal-sahabatku-sazzy-falak-jumpa-ashraf-sinclair-buat-kali-terakhir/20%Monthly2020-03-31 12:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-lee-kwang-soo-terlibat-kemalangan-tiada-lagi-zirafah-dalam-running-man/20%Monthly2020-02-19 03:04
https://www.xtra.com.my/trending/video-dia-sering-datang-bertemu-anak-anak-pengurus-rumah-anak-yatim-dedah-sikap-murah-hati-ashraf-sinclair/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bekalan-topeng-muka-tidak-mencukupi-jom-lihat-fesyen-topeng-muka-yang-pelik-dan-seram/20%Monthly2020-02-18 10:46
https://www.xtra.com.my/featured/ketahui-5-fakta-penting-penggunaan-kerusi-keselamatan-kanak-kanak/20%Monthly2020-02-18 10:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-empat-dekad-lefthanded-dan-datuk-ramli-sarip-gegar-singapura-mac-ini/20%Monthly2020-02-18 07:57
https://www.xtra.com.my/trending/sit-up-20000-dalam-masa-30-minit-pakai-alat-elektronik-punca-kematian-ashraf-sinclair/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/soulmate-nyanyian-terakhir-bcl-buat-ashraf/20%Monthly2020-02-18 04:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/terkini-jenazah-ashraf-sinclair-kini-dibawa-ke-rumah/20%Monthly2020-02-18 06:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/aishah-sinclair-terima-khabar-duka-ketika-di-konti-mix-fm/20%Monthly2020-03-31 12:05
https://www.xtra.com.my/filem/ranghaochigaosunimeishideliliangyouduoshenqi/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/al-fatihah-pelakon-ashraf-sinclair-meninggal-dunia-akibat-serangan-jantung/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/featured/43444-2/20%Monthly2020-02-18 00:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/awesome-sham-visa-singkir-5-penyanyi-bersuara-sumbang/20%Monthly2020-02-18 14:14
https://www.xtra.com.my/featured/ajak-golongan-muda-berpenampilan-sopan-munawwareen-hadirkan-koleksi-pastel/20%Monthly2020-02-17 11:09
https://www.xtra.com.my/acara/hospital-islam-az-zahrah-lancar-program-detik-kehamilan/20%Monthly2020-02-17 09:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-absolutely-correction-kecoh-habis-bila-kampung-people-reunion/20%Monthly2020-02-17 10:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/serpihan-kaca-di-kaki-masih-berbisa-kulit-pisang-mampu-merawatnya/20%Monthly2020-02-17 07:02
https://www.xtra.com.my/eat-travel/siput-sedut-keju-shell-food-asam-pedas-buat-air-liur-meleleh/20%Monthly2020-02-17 06:38
https://www.xtra.com.my/featured/kanser-serviks-pembunuh-wanita-ketiga-di-malaysia-ini-sebabnya/20%Monthly2020-02-17 06:05
https://www.xtra.com.my/trending/pizza-hut-hantar-utusan-cinta-kepada-jenama-pesaing/20%Monthly2020-02-17 05:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-gelak-sampai-terkeluar-anak-tekak-apa-yang-ropie-issey-dan-salman-buat/20%Monthly2020-02-17 07:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/banyak-pengajaran-plot-twist-paling-berkesan-netizen-puji-telefilem-peninggalan-arwah/20%Monthly2020-03-31 11:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songnirongzuerlove-in-gentingxunyanrumenpiao/20%Monthly2020-03-02 07:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-tahu-tok-kadi-kat-mana-nak-suh-nikahkan-diorang-ni-peminat-restu-hubungan-zara-zya-dan-azlee-khairi/20%Monthly2020-02-16 06:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/caiqinbingchengkaichanggemidaishangkouzhaozuohaofangyicuoshi/20%Monthly2020-02-17 06:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/ronan-keatingquanqiushouchangxingerangfensiduguolangmanqingrenjie/20%Monthly2020-02-17 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-persembahan-sarkastik-di-ajl34-drama-band-tampil-buka-mulut/20%Monthly2020-02-17 06:20
https://www.xtra.com.my/trending/foto-comel-majlis-baby-shower-izara-aishah-tokti-bakal-timang-cucu/20%Monthly2020-02-14 08:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaixiyayinwuhanfeiyanyiqingyingxiangquxiaodeyanchanghuiqingdan/20%Monthly2020-03-02 07:34
https://www.xtra.com.my/featured/isteri-pun-boleh-jadi-sehangat-model-victorias-secret-kalau-suami-lakukan-ini/20%Monthly2020-02-14 06:49
https://www.xtra.com.my/trending/terkini-covid-19-bakal-ancam-populasi-dunia-profesor-gabriel-leung/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/andai-kebencian-jadi-penentu-maaf-tak-indah-ganti-camelia/20%Monthly2020-02-14 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/viral-rancangan-realiti-nyanyian-ini-berjaya-mendapat-11-4-juta-pengikut-mira-filzah-pun-join/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-isteri-allahyarham-abam-banyak-diamkan-diri-ibu-pula-sukar-tidur-malam/20%Monthly2020-02-14 03:34
https://www.xtra.com.my/trending/terkini-london-underground-jadi-sarang-penyebaran-covid-19/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-33-tahun-rockers-belantara-kembali-demi-peminat-tanah-air/20%Monthly2020-02-13 15:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/percutian-rare-di-wetlands-ini-lokasi-instaworthy-terkini-di-setiu-terengganu/20%Monthly2020-02-13 10:38
https://www.xtra.com.my/featured/pastikan-setiap-langkah-anak-dan-suami-sentiasa-dijaga-amalkan-zikir-ini/20%Monthly2020-02-13 10:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-wajib-pergi-ini-dia-kedai-makan-p-ramlee-yang-pasti-imbau-nostalgia-lama/20%Monthly2020-02-13 08:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/kesian-anak-abam-tercari-cari-bapanya/20%Monthly2020-02-13 08:19
https://www.xtra.com.my/featured/awas-penggunaan-tester-mekap-kamu-berisiko-dijangkiti-herpes/20%Monthly2020-02-13 07:58
https://www.xtra.com.my/trending/pihak-produksi-lain-tolong-terbitkan-banyak-lagi-content-pasal-isu-mental-netizen-puji-drama-camelia/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/eat-travel/jatuh-cinta-dengan-setiap-gigitan-pizza-heart-memukau-hati-dan-selera/20%Monthly2020-02-13 07:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-perlu-menanggung-perkara-ini-sendirian-sajat-akhirnya-mengaku-lelaki/20%Monthly2020-02-13 06:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/yusry-kru-sertai-i-can-see-your-voice-malaysia-musim-ke-3/20%Monthly2020-02-13 04:35
https://www.xtra.com.my/featured/aksi-sultan-johor-menyediakan-nasi-goreng-istimewa-curi-tumpuan-warganet/20%Monthly2020-02-12 09:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-ini-kompilasi-persembahan-pemenang-ajl34-confirm-merinding-dengar/20%Monthly2020-02-12 09:02
https://www.xtra.com.my/acara/lr-hijab-hadiah-istimewa-sempena-ulang-tahun-kelahiran-linda-rafar/20%Monthly2020-02-12 07:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-persembahan-aina-sikit-pun-tak-membawa-kepada-insinuation-kenyataan-peguam-berhubung-persembahan-kontroversi-aina-abdul/20%Monthly2020-02-12 05:16
https://www.xtra.com.my/trending/kematian-yang-dicemburui-kehilangannya-tiada-ganti-rupanya-ini-amalan-abam-bocey-semasa-hidup/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-kau-tiada-pengganti-lihat-anta-permana-versi-vokal-penuh-tok-ti/20%Monthly2020-02-12 02:45
https://www.xtra.com.my/filem/wanxiongdituandanaopaishexianchangyourenpinmingyourenluan/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-bands-performance-on-ajl34freedom-of-speech-or-mocking-politics/20%Monthly2020-02-12 02:37
https://www.xtra.com.my/trending/menang-filem-terbaik-oscar-pengarah-parasite-bangga-bawa-nama-asia/20%Monthly2020-02-12 01:59
https://www.xtra.com.my/featured/video-resipi-masak-lemak-cili-padi-ketam-cium-leher-elly-mazlein/20%Monthly2020-02-12 01:25
https://www.xtra.com.my/featured/perdaya-27722-wanita-siapakah-gerangan-yusaku-maezawa/20%Monthly2020-02-12 01:21
https://www.xtra.com.my/featured/kepulauan-berbentuk-hati-yang-sempurna-untuk-percutian-romantis/20%Monthly2020-02-12 01:14
https://www.xtra.com.my/featured/daboba-lancar-edisi-terhad-pelembab-bibir-perasa-boba-memang-menjilat-bibir/20%Monthly2020-02-12 01:09
https://www.xtra.com.my/featured/bahaya-wanita-berusia-28-tahun-pekak-gara-gara-kerap-guna-fon-telinga/20%Monthly2020-02-12 00:51
https://www.xtra.com.my/featured/datuk-faridah-hanim-haron-the-real-iron-lady/20%Monthly2020-02-12 00:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/achey-tak-boleh-move-on-masih-hantar-whatsapp-dalam-group-bocey/20%Monthly2020-02-12 02:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-wanita-bonceng-anak-naik-moto-merayu-mahu-ziarah-kubur-abam/20%Monthly2020-02-11 11:14
https://www.xtra.com.my/trending/siapa-jadah-ni-sumpah-diva-aa-tak-kenal-azwan-ali-maki-juara-ajl34-di-laman-twitter-cetus-kemarahan-netizen/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-camelia-bukan-semuanya-negatif-ini-mungkin-10-nilai-yang-patut-dipelajari-netizen/20%Monthly2020-02-12 03:05
https://www.xtra.com.my/sihat/selain-topeng-muka-pastikan-guna-cecair-pembasmi-kuman-yang-mengandungi-60-peratus-alkohol/20%Monthly2020-02-11 08:19
https://www.xtra.com.my/tech/rugi-kalau-tak-grab-huawei-mate30-pro-5g-jom-check-10-sebab-kenapa-korang-wajib-miliki-telefon-canggih-ini/20%Monthly2020-02-11 08:05
https://www.xtra.com.my/featured/pernah-dengar-senaman-hati-hati-pun-kena-diet-juga/20%Monthly2020-02-11 03:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/anugerah-pilihan-peminat-setel-milik-haqiem-rusli-selepas-penjiwaan-ayah-rosyam-nor-menjadi/20%Monthly2020-02-11 03:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/no-sharp-object-was-used-so-how-is-that-considered-suicidalnetizens-defend-aina-abduls-b/20%Monthly2020-02-11 02:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/tonjol-konsep-romantik-dan-throwback-video-nikah-hafiz-suip-digelar-husband-material/20%Monthly2020-02-11 02:41
https://www.xtra.com.my/filem/nibukecuoguodesushicantingrangnichichujiankang/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-ajl34-terpaksa-digantung-drama-band-mohon-maaf/20%Monthly2020-02-11 05:30
https://www.xtra.com.my/sihat/makanan-dan-minuman-multi-fungsi-untuk-miss-v-sihat/20%Monthly2020-02-11 01:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/kisah-budak-flat-aman-ra-berjaya-bikin-netizen-bangun/20%Monthly2020-02-11 02:44
https://www.xtra.com.my/trending/viral-tiada-objek-tajam-dan-tiada-unsur-bunuh-diri-netizen-bela-persembahan-berdarah-aina-abdul/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-dato-siti-nurhaliza-buat-kejutan-di-pentas-ajl-34-sampai-satu-stadium-terpaku/20%Monthly2020-02-10 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/dato-siti-nurhalizas-high-note-could-have-been-the-highlight-of-the-night-but-technical-issues-screwed-it-up/20%Monthly2020-02-10 04:04
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guojiwushijingyingqijuyundingzhengduoshijieshiwangzuigaorongyaoyongduofenghoujiangjin/20%Monthly2020-02-28 03:37
https://www.xtra.com.my/acara/teknik-grafik-augmented-reality-bawa-penonton-ke-alam-sumpahan-kosmik/20%Monthly2020-02-10 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaysian-comedian-abam-bocey-passed-away/20%Monthly2020-02-10 02:35
https://www.xtra.com.my/trending/pelawak-popular-abam-bocey-meninggal-dunia/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/abam-bocey-meninggal-dunia-tinggalkan-isteri-dan-bayi-lelaki-9-bulan/20%Monthly2020-02-10 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/naim-daniel-julang-ajl34-menerusi-sumpah/20%Monthly2020-02-09 17:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-mic-tok-ti-tak-ons-is-another-level-of-melampau-netizen-salahkan-stesen-tv-pula/20%Monthly2020-02-09 16:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/macam-telan-kaset-suara-ernie-zakrie-dapat-standing-ovation/20%Monthly2020-02-09 16:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/masdo-bawa-geng-pak-maon-meriahkan-pentas-dengan-konsep-ala-60-an/20%Monthly2020-02-09 15:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/akim-the-majistret-rampas-tumpuan-penonton-dengan-magis-tersendiri/20%Monthly2020-02-09 15:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/persembahan-pembukaan-ajl34-tonjol-kelainan-dengan-warna-warna-suara/20%Monthly2020-02-09 13:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/karpet-merah-ajl34-lebih-bergaya-dan-stylo/20%Monthly2020-02-09 13:24
https://www.xtra.com.my/tech/meiyuecongzuidi68lingjiqijiunengyongyouyitaihuaweimate-30-pro-5g/20%Monthly2020-03-02 07:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-ernie-zakri-dedah-kisah-sebenar-disebalik-lagu-ku-bersuara-dan-kongsi-persiapan-ajl34-penuh-drama/20%Monthly2020-02-09 02:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/power-persembahan-interlude-ajl34-yang-mengimbau-kenangan-sure-korang-akan-sing-along/20%Monthly2020-02-08 15:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/trending-khabarnya-masdo-bawa-satu-kampung-naik-pentas-ajl34/20%Monthly2020-02-08 12:58
https://www.xtra.com.my/acara/perhiasan-perak-inspirasi-puak-pergunungan-serlah-karakter-pemakai/20%Monthly2020-02-08 09:45
https://www.xtra.com.my/tech/qiangxiantiyanhuaweimate-30-pro-5gshoukuanhuodamasirimrenzhengde5gshoujigedadianxungongsituichuyouai/20%Monthly2020-02-10 04:02
https://www.xtra.com.my/tech/selangkah-lebih-maju-dengan-huawei-mate-30-pro-5g-milikinya-dengan-tawaran-harga-terendah-bermula-hari-ini/20%Monthly2020-02-07 16:09
https://www.xtra.com.my/trending/selepas-china-indonesia-pula-dilanda-wabak-misteri-menyebabkan-1000-babi-mati/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukankahwinpaksa-pamer-gandingan-mantap-hannah-delisha-dan-kamal-adli-bermula-malam-ini/20%Monthly2020-02-07 15:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-mahukan-drama-kekeluargaan-bukan-drama-bercinta-kahwin-paksa-netizen-puji-drama-titian-takdir/20%Monthly2020-02-07 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/comel-sangat-roti-pelangi-ni-sayangnya-nak-makan/20%Monthly2020-02-07 07:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-waktu-paling-sulit-dalam-hidup-justin-bieber-cemas-menunggu/20%Monthly2020-02-07 03:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/sejauh-mana-kualiti-drama-melayu-drama-camelia-timbulkan-isu-masalah-mental-split-personality/20%Monthly2020-02-07 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl34-menangi-1-ribu-kredit-petrol-bila-korang-undi-finalis-kegemaran-di-aplikasi-setel/20%Monthly2020-02-06 12:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/kelakar-habis-bila-finalis-ajl34-main-teka-lirik-lagu-korang-rasa-siapa-paling-power/20%Monthly2020-02-06 11:47
https://www.xtra.com.my/featured/10-cara-berkesan-untuk-kuruskan-badan-nombor-10-paling-mudah/20%Monthly2020-02-06 11:19
https://www.xtra.com.my/trending/qingrenjiediyxinxingmeiweicandianranglingyibanganshounimanmandeaiyi/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/viral-lelaki-lepaskan-tembakan-secara-rambang-dua-kanak-kanak-dilaporkan-cedera-parah/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-kata-bbnu-tak-boleh-menyanyi-jom-dengar-lagu-cover-finalis-ajl34-sure-bikin-korang-cair/20%Monthly2020-02-06 07:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/buchengguojireqiqiujianianhuayouhuilaila/20%Monthly2020-02-06 03:55
https://www.xtra.com.my/familuv/dinikahkan-saudara-kandung-gay-ini-penjelasan-pernikahan-tidak-sah-kalau/20%Monthly2020-02-06 03:54
https://www.xtra.com.my/eat-travel/rahsia-masakan-bersantan-lambat-basi/20%Monthly2020-02-06 02:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-semua-artis-pun-nak-buat-tik-tok-ajl34-sekarang-ni-ada-ke-orang-nak-tengok/20%Monthly2020-02-05 12:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/king-of-ost-ramai-jatuh-hati-dengan-suara-ippo-hafiz-menerusi-drama-seadanya-aku/20%Monthly2020-03-31 11:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/viral-lari-dan-hilangkan-diri-sajat-tutup-muka-dengan-tudung-sebab-nak-elak-jemaah-malaysia/20%Monthly2020-02-05 08:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-tiket-free-sertai-peraduan-jommenangxtra-sekarang-dan-rasai-kehangatan-ajl34/20%Monthly2020-02-05 08:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/2yue14rilaigepork-freeyuehuipandianxuelongqu5jialangmanqingzhencanting/20%Monthly2020-02-10 04:02
https://www.xtra.com.my/featured/resipi-mi-kari-sedap-dijamin-hirup-kuah-sehingga-licin/20%Monthly2020-02-05 07:01
https://www.xtra.com.my/featured/kurus-sepantas-kilat-senaman-ini-wajib-cuba/20%Monthly2020-02-05 06:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/trending-cemburu-dipercayai-motif-adik-kepada-bekas-juara-mentor-6-dibunuh-kekasih-sendiri/20%Monthly2020-02-05 10:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/5-pencalonan-lagu-yang-dijangka-memberi-saingan-sengit-dan-layak-diangkat-sebagai-juara-ajl-34/20%Monthly2020-02-06 06:41
https://www.xtra.com.my/trending/usia-separuh-abad-jlo-dan-shakira-masih-memukau/20%Monthly2020-02-05 04:37
https://www.xtra.com.my/filem/doudenisiwohuoageajiewanyouxibugeiduifangliumianzi/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-power-artis-pakai-kotak-tunjuk-mesej-sebenar-penonton-ajl/20%Monthly2020-02-05 06:43
https://www.xtra.com.my/featured/jumlah-kalori-1-minuman-teh-boba-bersamaan-6-senduk-nasi-wah-seramnya/20%Monthly2020-02-04 15:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-throwback-senarai-juara-ajl-10-tahun-lepas-mana-satu-paling-win/20%Monthly2020-02-04 11:48
https://www.xtra.com.my/trending/foto-stylo-habis-lihat-potret-bts-dan-txt-sempena-sambutan-ulang-tahun-agensi-ke-15/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/rasa-nak-sepak-je-muka-dia-lakonan-antagonis-ain-edruce-bikin-netizen-bengang/20%Monthly2020-03-31 11:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/zarul-ni-tipikal-husband-material-sangat-netizen-mengaku-melting-dengan-watak-utama-drama-seadanya-aku/20%Monthly2020-02-04 10:58
https://www.xtra.com.my/acara/peluang-melancong-secara-percuma-sertai-peraduan-12-bulan-12-percutian/20%Monthly2020-02-04 09:53
https://www.xtra.com.my/trending/didera-dan-dipukul-bekas-isteri-sehingga-putus-jari-johnny-depp-dedah-kisah-sebenar-rumah-tangga-bersama-amber-heard/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/featured/ketahui-mitos-mengenai-scaling-gigi-elak-masalah-karang-gigi/20%Monthly2020-02-04 07:53
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kilafairy-tinggalkan-imej-seksi-berkat-doa-ibu-bapa/20%Monthly2020-02-04 07:48
https://www.xtra.com.my/acara/koleksi-lilitxwoofiziwoo-laris-kurang-24-jam-sebaik-dilancarkan/20%Monthly2020-02-04 07:41
https://www.xtra.com.my/trending/kemalangan-ngeri-gadis-berusia-20-tahun-cedera-parah-di-kepala-dan-maut-digilis-bas-ekspres-di-rawang/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/video-saksikan-momen-mendebarkan-rakyat-malaysia-dari-wuhan-tiba-di-klia/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/filem/bella-dowanna-geli-malu-lakon-babak-dirogol-tiga-lelaki-dalam-filem-m4m4/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/isteri-shah-iskandar-bakal-buka-ladang-unta/20%Monthly2020-02-04 09:46
https://www.xtra.com.my/filem/yongweileiganshouaiqingdesuantiankula/20%Monthly2020-04-15 09:14
https://www.xtra.com.my/trending/takut-nanti-susah-jemaah-malaysia-nak-buat-umrah-pu-amin-komen-isu-sajat-berpakaian-mirip-wanita-di-mekah/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/sajat-mengaku-lelaki-ketika-daftar-umrah/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/top-5-memang-naik-bulu-roma-lihat-5-tempat-paling-seram-di-malaysia/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/kang-gary-dedah-punca-hilangkan-diri-daripada-running-man/20%Monthly2020-02-03 08:51
https://www.xtra.com.my/trending/jururawat-psiko-ditahan-atas-cubaan-bunuh-bayi-berusia-satu-hari/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/video-fasih-berbahasa-jepun-nenek-ini-buat-netizen-kagum/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/benarkah-tidur-2-jam-dapat-menghasilkan-vaksin/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/berani-mengingkari-koruptor-nor-salwani-terima-anugerah-datuk-daripada-agong/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/trending/netizen-dedah-kisah-sebenar-disebalik-mayat-lelaki-yang-ditemui-di-sebuah-rumah-bersama-sekeping-nota-misteri/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-menang-tiket-ke-ajl-34-sertai-peraduan-ajl34tiktokchallenge-sekarang/20%Monthly2020-02-03 08:48
https://www.xtra.com.my/trending/viral-dirotan-berkali-kali-kanak-kanak-9-tahun-ini-lebam-dibelasah-ustaz/20%Monthly2020-04-16 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-vanessa-angel-bakal-bergelar-ibu/20%Monthly2020-02-02 12:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-12-menyulam-cinta-isyana-sarasvati-nikahi-doktor/20%Monthly2020-02-03 17:40
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/rebecca-nur-islam-meraung-di-lapangan-terbang/20%Monthly2020-02-02 16:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-amyra-rosli-amar-baharin/20%Monthly2020-02-02 15:26
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nak-menang-percutian-sepanjang-12-bulan-ke-12-destinasi-baca-artikel-ini-sampai-habis/20%Monthly2020-02-03 11:20