XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-farid-kamil-bongkar-dua-wajah-suspek/20%Monthly2018-03-01 03:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/gara-gara-akaun-instagram-boss_ned-warning-netizen/20%Monthly2018-02-28 10:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-nominated-for-favourite-global-music-star-and-gains-more-recognition/20%Monthly2018-02-28 09:40
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/15-gambar-kek-viral-yang-akan-buat-anda-geli-hati-no-14-tu-paling-kelakar/20%Monthly2018-02-28 09:16
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/wajah-polos-tidak-bermaya-ini-tutorial-make-up-paling-mudah-jimat-untuk-beginner/20%Monthly2018-02-28 09:03
https://www.xtra.com.my/filem/filem-pulang-filem-termahal-di-malaysia/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/trending/dare-to-challenge-this-one-of-a-kind-escape-room-in-kuala-lumpur/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/awas-si-kuat-sentap-jangan-sampai-rakan-anda-meluat/20%Monthly2018-02-28 08:37
https://www.xtra.com.my/filem/pulang-its-more-than-just-a-romantic-movie-its-also-filled-with-action/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pernah-makan-bakso-beranak-wah-banyaknya-bebola-daging/20%Monthly2018-02-28 07:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bukan-kakak-tetapi-kekasih-saya-12-sebab-lelaki-muda-tertarik-dengan-wanita-berusia/20%Monthly2018-02-28 07:26
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/walaupun-dikecam-koleksi-tudung-neelofa-sold-out-dalam-masa-2-minit/20%Monthly2018-02-28 07:04
https://www.xtra.com.my/tech/apple-inc-rancang-tamat-keluaran-iphone-x/20%Monthly2018-02-28 07:02
https://www.xtra.com.my/lifestyle/stress-di-pejabat-cuba-kunyah-ini/20%Monthly2018-02-28 06:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/ayu-sungguh-bila-dua-lipa-berhijab/20%Monthly2018-02-28 06:06
https://www.xtra.com.my/trending/sajat-rated-xtra-tayangan-eksklusif-hanya-di-tonton/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/salman-khan-takut-nak-kahwin/20%Monthly2018-02-28 04:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/nur-sajat-now-the-face-of-tonton-and-xtra/20%Monthly2018-02-28 04:30
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bujur-segitiga-atau-bulat-ini-contoh-potongan-rambut-ideal-berdasarkan-bentuk-muka-anda/20%Monthly2018-02-28 04:11
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/the-shorea-villa-mewah-dengan-seni-bina-yang-memukau-di-lereng-bukit/20%Monthly2018-02-28 03:40
https://www.xtra.com.my/trending/chaokeaihaixiangxinxiangmeitianshangyanshizhuangxiu/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/8-kegunaan-jeli-petroleum-untuk-kecantikan-no-8-tu-macam-tak-sangka-pulak-boleh/20%Monthly2018-02-28 02:55
https://www.xtra.com.my/filem/naxienianwomenyiqizhuiguodebendidianshiju/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/tech/jinnian1yuefeichu4shoufeizhan-2020nianxinzeng6shoufeizhan/20%Monthly2018-03-02 01:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/bob-lokman-telan-12-biji-ubat-sehari/20%Monthly2018-02-28 04:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/yangcainibangerqingshengxiaohuanghua4jiemeiheti/20%Monthly2018-02-28 02:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-gadis-sosok-ayu-bintangi-program-realiti-online-terbit-single-baharu/20%Monthly2018-02-27 16:01
https://www.xtra.com.my/tech/cipta-emoji-sendiri-melalui-peranti-terbaharu-samsung/20%Monthly2018-02-27 17:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/bang-shi-hyuk-shares-secret-on-btss-worldwide-recognition-and-success/20%Monthly2018-02-28 09:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/bakal-menginjak-usia-7-tahun-boboiboy-jemput-selebriti-terkenal-ke-majlis-hari-jadi/20%Monthly2018-02-27 11:32
https://www.xtra.com.my/filem/dont-miss-out-on-these-5-action-packed-korean-dramas/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/anda-rasa-diri-cool-ini-mungkin-5-rancangan-hot-wajib-tonton-anda/20%Monthly2018-02-27 10:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/south-koreas-all-rounded-superstar-turns-into-a-pro-gamer/20%Monthly2018-02-28 09:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/saleem-makin-stabil/20%Monthly2018-02-27 09:35
https://www.xtra.com.my/filem/no-lah-spongebob-squarepants-is-not-ending-anytime-soon/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-ini-jawapan-hijabister-famous-menari-di-kelab-malam/20%Monthly2018-02-28 02:58
https://www.xtra.com.my/trending/belanja-lebih-rm2000-untuk-merasai-hidangan-pelik/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/parenting/kuku-bukan-kudap-kudap-bagaimana-cara-mengatasi-tabiat-gigit-kuku/20%Monthly2018-02-27 07:42
https://www.xtra.com.my/parenting/anak-mudah-jatuh-sakit-gara-gara-alat-permainan-penuh-bakteria-8-tips-untuk-tangani-masalah-ini/20%Monthly2018-02-27 07:19
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kelebihan-limau-kasturi-untuk-diri/20%Monthly2018-05-21 07:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-tahniah-mat-dan/20%Monthly2018-02-27 09:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/mascara-anda-kering-dan-bergumpal-ini-cara-mudah-untuk-cairkannya-semula/20%Monthly2018-02-27 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-benda-di-rumah-ini-anda-tak-pernah-terfikir-pun-nak-cuci-tapi-sebenarnya-patut/20%Monthly2018-02-27 05:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-dazrin-tak-laku/20%Monthly2018-02-27 09:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tahu-apa-saya-buat-neelofa-jawab-isu-kelab-malam/20%Monthly2018-02-27 04:05
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/harap-muka-je-cantik-tapi-kuku-hitam-kotor-ini-6-rutin-penjagaan-kuku/20%Monthly2018-02-27 03:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/misteri-kematian-sri-devi/20%Monthly2018-02-27 13:20
https://www.xtra.com.my/filem/diwujiejilongpodianshijujieroufozaoshixiyin3000rengongxiangshengju/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/uncategorized/8-selebriti-wanita-barat-yang-sebenarnya-menderita-akibat-penyakit-teruk/20%Monthly2018-02-27 01:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/huangmingzhizaokou4tianhuoshixiexiedajiadeguanxin/20%Monthly2018-02-27 01:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/12xingzuozuitaoyandeshi/20%Monthly2018-03-02 01:12
https://www.xtra.com.my/tech/teksi-terbang-uber-menjelang-2020/20%Monthly2018-02-27 13:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-abam-tinggalkan-bbb-2018/20%Monthly2018-02-26 15:22
https://www.xtra.com.my/filem/festival-filem-iran-7-11-mac/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/trending/singaporean-5-star-hotel-fulfils-tourists-super-strange-request/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-j-hope-finally-drops-the-date-of-his-new-mixtape/20%Monthly2018-02-28 09:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-akhirnya-fathia-latiff-berubah/20%Monthly2018-02-26 09:49
https://www.xtra.com.my/featured/jangan-pakai-bra-ketika-tidur-nanti-buruk-natijahnya/20%Monthly2018-02-26 09:11
https://www.xtra.com.my/trending/impi-wajah-secantik-erra-fazira-wanita-ini-menderita-kerana-suntikan-kolagen/20%Monthly2018-02-26 08:18
https://www.xtra.com.my/lifestyle/plan-nak-beli-rumah-tu-ada-tapi/20%Monthly2018-02-26 07:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/majlis-sanding-niena-baharun-dipuji-peminat/20%Monthly2018-07-20 07:22
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/baru-je-cuci-sekali-dah-kecut-ini-cara-kembalikan-baju-favourite-anda-ke-saiz-asal/20%Monthly2018-02-26 06:36
https://www.xtra.com.my/trending/kren-tumbang-di-mrr2-pengguna-diminta-bersabar/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/tech/red-velvet-fans-can-now-talk-to-and-live-with-wendy/20%Monthly2018-02-26 05:56
https://www.xtra.com.my/trending/tweet-berbaur-lucah-alahai-wanita-sekarang/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/trending/resepsi-fairy-tale-fattzura-and-they-live-happily-ever-after/20%Monthly2018-02-26 05:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/2041nianmuzaomotianlouxianshendongjing/20%Monthly2018-03-01 04:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/fazley-yaakob-naik-angin/20%Monthly2018-02-27 13:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/kilafairy-dilabel-penari-tiang-bikin-orang-ramai-naik-ghairah/20%Monthly2018-02-26 03:41
https://www.xtra.com.my/filem/dierjikanjiannideshengyinxunzhaodutesangyindeni/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/dujuyigedegegariajianianhua/20%Monthly2019-03-29 07:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/sunyanzichujiuhuigemi-ertaiquxiaomingpoppy/20%Monthly2019-03-29 07:56
https://www.xtra.com.my/lifestyle/7-tips-ingin-anak-pandai-pegang-pensel-dan-menulis/20%Monthly2018-05-21 08:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-masih-sayang-ude-intan-liana/20%Monthly2018-07-20 07:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/haziq-putera-band-kemalangan-motosikal/20%Monthly2018-07-20 07:11
https://www.xtra.com.my/trending/7-tip-asas-penting-penjagaan-kereta-ini-bantu-wanita-terselamat-atas-jalan-raya/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/tech/tips-mematikan-notifikasi-pada-chrome-dan-mozilla-firefox/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelakon-india-sri-devi-meninggal-dunia/20%Monthly2018-02-27 13:24
https://www.xtra.com.my/tech/7-things-you-need-to-know-about-brand-new-samsung-galaxy-s9-and-s9/20%Monthly2018-02-28 09:50
https://www.xtra.com.my/trending/zhiyongrichangwupindazaomingrenshishangzhanpaodeshenjibianzhuangshu/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/dfkl-2018-ini-bakat-yang-kami-cari/20%Monthly2018-02-24 19:59
https://www.xtra.com.my/tech/rakyat-malaysia-ketagih-telefon-pintar/20%Monthly2018-02-27 13:25
https://www.xtra.com.my/trending/anak-sesak-nafas-kenal-pasti-tanda-amaran-dan-bertindak-segera/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/artis-2l-pula-kongsi-tarikh-sama-dapat-anak/20%Monthly2018-02-24 14:46
https://www.xtra.com.my/filem/rush-hour-4-is-finally-happening-for-real/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lelaki-kongsi-cara-pujuk-emosi-isteri/20%Monthly2018-07-17 05:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-dah-jodoh-tak-ke-mana/20%Monthly2018-02-24 05:14
https://www.xtra.com.my/trending/awas-dengan-tiga-produk-kecantikan-ini-ada-racun-berjadual-rupanya/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/bila-otai-dah-bersuara-sebab-korang-kami-merana/20%Monthly2018-02-24 03:23
https://www.xtra.com.my/trending/top-10-most-viewed-music-videos-on-youtube-of-all-time/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/filem/rancangan-hebat-wajib-tonton-kami-minggu-ini/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/8900/20%Monthly2018-02-22 09:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/iqram-dinzly-accident/20%Monthly2018-02-23 15:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-artis-asal-perak-ini-terlibat-isu-dadah/20%Monthly2018-02-23 14:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/izreen-azminda-naik-hantu/20%Monthly2018-02-23 11:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jom-tengok-20-trend-bulu-kening-pelik-yang-viral-di-instagram-no-6-macam-keris/20%Monthly2018-02-23 10:59
https://www.xtra.com.my/trending/government-scheme-allows-mummies-to-claim-rm1000-on-breastfeeding-equipment/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/tech/6-cara-kawal-telefon-pintar-kanak-kanak/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/4-cara-ketahui-jenis-kulit-anda-sebelum-beli-pencuci-muka-yang-sesuai/20%Monthly2018-02-23 09:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/gerenti-pecah-perut-drama-suamiku-mat-piun-bukan-komedi-syok-sendiri/20%Monthly2018-02-23 10:06
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-perkara-anda-lakukan-tanpa-sedar-yang-boleh-merosakkan-kulit-wajah/20%Monthly2018-02-23 07:49
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pamer-14-koleksi-busana-di-lmfw-fatimah-mohsin-bikin-tetamu-terpukau/20%Monthly2018-02-23 07:24
https://www.xtra.com.my/trending/air-sungai-terkotor-di-dunia-boleh-diminum-dalam-masa-tujuh-tahun-lagi/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/filem/grab-this-chance-to-watch-an-entire-drama-series-before-its-released-on-tv/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/lifestyle/urgh-susahnya-bangun-pagi/20%Monthly2018-02-23 07:08
https://www.xtra.com.my/lifestyle/the-whispering-cinema-a-new-movie-watching-experience/20%Monthly2018-02-23 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/highlight-members-to-go-mia-on-10th-anniversary/20%Monthly2018-02-23 05:12
https://www.xtra.com.my/featured/lipstick-anda-patah-dua-ini-cara-mudah-untuk-cantumkan-semula-guna-lighter/20%Monthly2018-02-23 03:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/dey-dey-lahir-selepas-ney-ney/20%Monthly2018-02-25 02:31
https://www.xtra.com.my/tech/ribenyanfazhinengpifujiankongjiankang/20%Monthly2018-02-28 00:32
https://www.xtra.com.my/tips/3-sebab-kenapa-diet-epal-hijau-boleh-kuruskan-badan/20%Monthly2018-02-23 00:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/fayezibaozaotichuf-i-r-wangyounuxiban/20%Monthly2018-02-23 00:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/fazura-rahsia-lokasi-resepsi-khas-11-mac/20%Monthly2018-02-23 14:57
https://www.xtra.com.my/lifestyle/anak-tak-suka-minum-susu-cuba-ini-di-rumah/20%Monthly2018-02-22 10:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/kak-leha-bunting-cari-baju-baru/20%Monthly2018-02-23 14:59
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tak-perlu-beli-pencuci-khas-untuk-berus-make-up-anda-hanya-guna-tiga-bahan-ini/20%Monthly2018-02-22 08:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chihuoguoshaokaoyifukaweidaozhuanjiajiaoni2zhaoquchu/20%Monthly2018-02-22 08:32
https://www.xtra.com.my/trending/feilvbinshangchangmingzhidangguonianzhuangshixiahuaihuarenzhihuyaoliuguolucai/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/trending/nianjiajieshuxinyisirenshengdacheng15jianxiaoshiyuehuoyuekuaile/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cara-jimat-duit-kalau-ke-hong-kong-supaya-poket-tak-rabak/20%Monthly2018-02-22 06:39
https://www.xtra.com.my/trending/kenapa-wanita-sukar-difahami/20%Monthly2020-04-24 05:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tiada-maaf-untuk-garis-seluar-dalam-9-tip-fesyen-mesti-tahu/20%Monthly2018-02-22 05:27
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/buat-mangsa-pematah-hati-baca-tip-move-on-nabila-razali-no-5-memang-wajib-ikut/20%Monthly2018-02-22 04:58
https://www.xtra.com.my/trending/inilah-wajah-baby-ney-ney/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/nora-danish-dapat-baby-boy-lagi/20%Monthly2018-02-22 14:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/trick-mudah-untuk-buat-bulu-mata-nampak-lebat/20%Monthly2018-02-22 02:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/fanbingbingzaopaisuyanshuizinenjibaidaofaguangpiaoxianqi/20%Monthly2018-02-22 02:21
https://www.xtra.com.my/tech/harga-minyak-turun-lagi/20%Monthly2018-02-22 09:41
https://www.xtra.com.my/tech/buat-pembayaran-dari-pergelangan-tangan/20%Monthly2018-02-22 14:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/fazura-tawar-ganjaran-rm1k/20%Monthly2018-02-22 14:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-farid-kamil-bakal-kena-saman/20%Monthly2018-02-22 14:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/from-comedian-to-idol-what-does-kang-ho-dong-have-in-mind/20%Monthly2018-02-21 10:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/ameng-spring-sedia-lelehkan-penonton-9-mac-depan/20%Monthly2018-02-21 11:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/lindsay-lohan-peluk-islam/20%Monthly2018-02-22 14:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/periksa-kandungan-syampu-ada-paraben-tak/20%Monthly2018-02-21 09:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-wanted-to-try-something-special-fergie-on-nba-anthem-flop/20%Monthly2018-02-21 09:27
https://www.xtra.com.my/filem/black-panther-breaks-records-as-best-superhero-movie-of-all-time/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/trending/angry-woman-sells-cheating-husband-on-carousell-for-rm0-01/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/faguozuiweixiandegongluyitianzhihuifuchuhaimian2ci/20%Monthly2018-02-27 01:15
https://www.xtra.com.my/tips/cara-pulihkan-dara-jika-tiada-bajet-atau-malu-mencuba-perubatan-moden/20%Monthly2018-02-21 08:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/kulit-tumit-anda-selalu-kering-dan-merekah-cuba-teknik-rendaman-kaki-ini-mudah-je/20%Monthly2018-02-21 07:35
https://www.xtra.com.my/trending/yayibabashiye2nianbeirenzisuanbuhuiyingwenjiugunnvershangxintiewanghou/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-kpop-idols-with-the-highest-income/20%Monthly2018-02-21 06:50
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kekal-lincah-di-ranjang-pada-usia-50-an-ini-5-tips-elak-cepat-menopause/20%Monthly2018-02-21 05:56
https://www.xtra.com.my/trending/8686/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cara-putihkan-gigi-secara-mudah-dan-semulajadi-dalam-masa-2-minit/20%Monthly2018-02-21 05:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/sedap-sangat-ke-suara-erni-zakri/20%Monthly2018-02-22 14:27
https://www.xtra.com.my/trending/kumpul-dana-bantuan-tanpa-pengetahuan-uji-rashid-mengamuk/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kenapa-malu-berkomunikasi-dalam-bahasa-ibunda/20%Monthly2018-02-21 08:23
https://www.xtra.com.my/featured/apa-silapnya-umur-baru-20-an-tapi-nampak-macam-40-an/20%Monthly2018-02-21 03:39
https://www.xtra.com.my/trending/bimbang-masa-depan-elfira-punca-sufian-dan-elfira-putus-tunang/20%Monthly2018-02-21 03:27
https://www.xtra.com.my/featured/dbendang-lokasi-percutian-menggamit-nostalgia-di-tengah-sawah/20%Monthly2018-02-21 03:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/dezuizhouxingchiyongbuhezuoyuanyongyihuanyuan24nianzhenxiang/20%Monthly2018-02-22 23:56
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/powder-makeup-anda-hancur-berkecai-ini-cara-mudah-untuk-selamatkannya-guna-semula/20%Monthly2018-02-21 02:33
https://www.xtra.com.my/tech/luntaigoucaokadaoxiaoshitouxuyaoqinglima/20%Monthly2018-02-26 03:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabil-ahmad-mahu-ubah-sejarah/20%Monthly2018-02-21 08:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti/debaran-makin-terasa-tahniah-dynas/20%Monthly2018-02-21 08:24
https://www.xtra.com.my/filem/bieheesthererdaxinjumingzhongbuzhuding/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/kitaok-harith-iskander-bikin-gempak/20%Monthly2018-02-21 08:24
https://www.xtra.com.my/filem/are-you-watching-these-current-top-5-hottest-shows/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/filem/pingjiazuigaochaojiyingxiongpianheibaogangshangyingjidapo5xiangjilu/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/tips/pedulikan-penghasad-dengki-ini-8-cara-raih-bahagia/20%Monthly2018-02-20 08:02
https://www.xtra.com.my/lifestyle/awas-kenali-simptom-kemurungan-ringan/20%Monthly2018-02-21 08:25
https://www.xtra.com.my/uncategorized/apa-itu-ocd-bukan-penyakit-mental-tapi-keresahan-melampau/20%Monthly2018-02-20 07:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/caiyilinganranbingdu-milanxingchengquanquxiao/20%Monthly2018-02-20 07:35
https://www.xtra.com.my/trending/angkara-kebab-isteri-nekad-minta-cerai/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/featured/20-foto-evolusi-fesyen-rihanna-dari-2005-hingga-kini-memang-wow/20%Monthly2018-02-20 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/bila-seekor-udang-jadi-viral/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/parenting/sudah-sudahlah-bagi-muka-pada-anak-lelaki-takut-nanti-jadi-kuli/20%Monthly2018-02-20 05:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/setajam-manakah-mata-anda-jom-cari-benda-tersembunyi-dalam-puzzle-yang-telah-viral-ini/20%Monthly2018-02-20 03:44
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-gigi-kekal-putih-bersih-dan-bersinar-jangan-makan-atau-minum-7-bahan-ini/20%Monthly2018-02-20 03:43
https://www.xtra.com.my/acara/gegaria-fest-bakal-gegarkan-kuantan-sabtu-ini-mira-filzah-elfira-loy-scha-al-yahya-antara-awek-cun-yang-ada/20%Monthly2018-02-20 03:37
https://www.xtra.com.my/trending/shuqiannengjianqingtengtongdajiahuanbukuaishuhongbaoqian/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/baru-2-tahun-dah-dapat-hadiah-jam-tangan-mewah/20%Monthly2018-02-21 08:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/penangan-nasi-arab-tambah-berat-che-ta/20%Monthly2018-02-21 08:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/belum-tengok-dah-kutuk-aliff-syukri-naik-angin/20%Monthly2018-02-21 08:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/g-dragon-enlisting-into-army-this-month/20%Monthly2018-02-19 10:01
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tanda-si-dia-bukan-untukmu/20%Monthly2018-02-19 09:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-pengacara-ini-kahwini-pasangan-sejenis/20%Monthly2018-02-21 08:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/did-bts-suga-really-admit-to-being-gay/20%Monthly2018-05-23 03:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-elfira-sah-putus-tunang-bapa-el-dah-pulang-cincin/20%Monthly2018-02-21 08:29
https://www.xtra.com.my/trending/3000-pengunjung-beratur-beli-tiket-selepas-langkawi-skycab-dibuka-semula/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/8-ragam-wanita-yang-bikin-lelaki-turn-off-dan-menyesal-dating-dengan-anda/20%Monthly2018-02-19 06:56
https://www.xtra.com.my/tech/kontraktor-menang-rumah-main-peraduan-celcom/20%Monthly2018-02-19 05:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/bila-krisdayanti-tanpa-make-up/20%Monthly2018-02-21 08:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/datin-muda-kolot-rebecca-nur-islam-maki-eina-azman/20%Monthly2018-02-21 08:31
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bukan-sekadar-berlari-rupanya-4-teknik-senaman-ini-dapat-bakar-lebih-banyak-kalori/20%Monthly2018-02-19 03:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/kutuk-tapi-masih-nak-tengok/20%Monthly2018-02-21 08:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/ali-setan-kini-dalam-kenangan/20%Monthly2018-07-20 07:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/sari-yanti-tayang-baby-bump/20%Monthly2018-07-20 07:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/khasiat-daun-sireh-bagi-bayi/20%Monthly2018-07-20 06:58
https://www.xtra.com.my/trending/pasangan-jual-semua-harta-untuk-beli-bot-namun/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/tech/tips-kesan-malware-menggunakan-pelayar-chrome/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/trending/italian-town-sells-houses-for-rm4-to-prevent-population-plummet/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/16zulingrennanyizhixintamenjingranshitongnianlingdemingxing/20%Monthly2018-02-14 10:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/danianchusanmianfeiguanshangchuntianhualalayiwumantang/20%Monthly2018-02-14 10:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/dj-dave-rancang-himpun-artis-70an/20%Monthly2018-02-21 08:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/mira-filzah-merajuk-ke/20%Monthly2018-02-21 08:33
https://www.xtra.com.my/lifestyle/makan-buah-dah-boleh-cantik-biar-betik/20%Monthly2018-02-17 08:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti/jodoh-tak-panjang-sufian-elfira-putus-tunang/20%Monthly2018-02-21 08:32
https://www.xtra.com.my/trending/angkara-potong-barisan-lelaki-ditikam-hingga-mati/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/tech/tips-muat-turun-video-daripada-instagram-tanpa-sebarang-aplikasi/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/can-you-handle-the-heat-heres-the-10-spiciest-korean-ramen/20%Monthly2018-02-18 12:07
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guonianyeyekuanghuanzhinengzhiliaoshi5jianyinianjiegengbaoshenxinjiankang/20%Monthly2018-02-21 02:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/jennifer-aniston-kembali-solo-mula-intim-bersama-brad-pitt/20%Monthly2018-02-21 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-dre-kembali-ke-pangkuan-nedim/20%Monthly2018-02-21 08:34
https://www.xtra.com.my/tech/8274/20%Monthly2018-02-16 09:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/david-teo-tetap-berpantun-luah-perasaan-sedih/20%Monthly2018-02-21 08:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/peluk-isteri-boleh-panjang-umur/20%Monthly2018-02-16 08:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/princhiqy-dinzly-mohon-maaf-akui-terlampau-asyik-tengok-altimet/20%Monthly2018-02-21 08:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti/sambutan-berbeza-tahun-ini-alvin-chong-ralat/20%Monthly2018-02-21 08:37
https://www.xtra.com.my/tech/facebook-rancang-keluar-speaker-pintar-julai/20%Monthly2018-02-16 06:39
https://www.xtra.com.my/trending/jumpa-dompet-di-petronas-lihat-apa-lelaki-ini-lakukan/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/10-things-from-our-childhood-that-will-bring-back-sweet-memories/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guoniankuangchifafubikaiyinshi3dagaoreliangdilei/20%Monthly2018-02-20 01:15
https://www.xtra.com.my/tech/pandu-cermat-jiwa-selamat/20%Monthly2018-02-15 15:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/nora-danish-takut-mandi-kolam-renang/20%Monthly2018-02-21 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti/nombor-plat-aiman-tino-berharga-rm-40000/20%Monthly2018-02-21 08:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/slam-exist-rancang-bersatu/20%Monthly2018-02-16 03:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/dambakan-mata-sihat-dan-cantik-jom-baca-tips-ini/20%Monthly2018-02-15 07:28
https://www.xtra.com.my/trending/anak-meraung-duduk-dalam-car-seat-ini/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-sajat-dedah-identiti-sebenar/20%Monthly2018-02-21 08:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tips-kekal-sihat-di-tahun-baharu-cina/20%Monthly2018-02-15 06:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jangan-sedap-makan-je-ini-5-jenis-bahan-makanan-lazim-yang-boleh-menambahkan-risiko-kanser/20%Monthly2018-02-15 06:26
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/telefon-bimbit-jejaskan-kulit-bawa-lebih-banyak-kuman-berbanding-tandas-awam/20%Monthly2018-02-15 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-antara-mesej-perpisahan-elfira-dan-sufian/20%Monthly2018-02-21 08:45
https://www.xtra.com.my/trending/12-pantang-everyone-must-know-before-this-chinese-new-year/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/damagejiguanhuarenniancaichishenme/20%Monthly2018-02-14 01:26
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/walaupun-anda-score-subjek-geografi-6-negara-ini-mungkin-anda-tak-tahu/20%Monthly2018-02-15 00:13
https://www.xtra.com.my/tech/whatsapp-business-bantu-peniaga-pembeli/20%Monthly2018-02-14 16:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/dah-bergelar-datuk-aaron-aziz-tukar-haluan/20%Monthly2018-02-21 08:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/tonton-bakal-perkenal-wajah-baru-anda-pilih/20%Monthly2018-02-21 09:27
https://www.xtra.com.my/filem/xiyoujinverguo215dakaiyanjieshangying/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/teringin-nak-pakai-high-heels-tapi-takut-sakit-dan-tak-selesa-cuba-6-tips-ini/20%Monthly2018-02-14 08:55
https://www.xtra.com.my/uncategorized/desakan-doktor-ifa-raziah-mengaku-pernah-bikin-body/20%Monthly2018-02-14 08:38
https://www.xtra.com.my/trending/pelajar-maut-terkena-pisau-mesin-rumput-melayang/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/go-away-badan-berbau-guna-8-cara-ini-untuk-kekalkan-wangi-badan-sepanjang-hari/20%Monthly2018-02-14 07:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/al-fatihah-pelakon-azmil-mustapha-meninggal-dunia/20%Monthly2018-02-14 12:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/chuntianhualalashoushigaojiepo10dian/20%Monthly2018-02-14 10:51
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lima-idea-hadiah-untuk-si-dia/20%Monthly2018-02-14 11:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/cinta-palsu-mazuin-hamzah/20%Monthly2018-02-14 05:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/jamah-buku-lima-altimet-bengang-dengan-princhiqy-dinzly/20%Monthly2018-02-21 03:55
https://www.xtra.com.my/trending/feipangjingranhuichuanranhepangzipengyougongchuyishiniyehuifapang/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/11-kpop-songs-for-all-singles-this-valentines-day/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/tech/telefon-bimbit-5-panduan-harus-tahu/20%Monthly2018-02-13 15:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/konsep-fairytale-di-majlis-resepsi-fattah-fazura/20%Monthly2018-02-13 13:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-sari-yanti-dan-jep-bakal-timang-baby/20%Monthly2018-02-14 03:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/giliran-abam-jadi-penyanyi/20%Monthly2018-02-13 10:40
https://www.xtra.com.my/trending/ribendiqinxixinshuangshoubanxingli-wangyoujingbizijinahuanyaohao/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/7-jenis-makanan-tingkat-keghairahan-agar-suami-tak-cari-lain/20%Monthly2018-02-13 09:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/fenomena-sajat-jampi-stadium-ajl32/20%Monthly2018-02-21 03:56
https://www.xtra.com.my/filem/aiyoshangnaojindeliangximeihuilaila/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/trending/iqram-dinzly-vs-nur-sajat/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/5-jenis-makanan-ini-bantu-kurangkan-masalah-kulit-secara-semulajadi/20%Monthly2018-02-13 07:57
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/20-tip-mudah-untuk-hilangkan-kg-dalam-10-hari/20%Monthly2018-02-13 07:49
https://www.xtra.com.my/uncategorized/bercuti-bukan-nak-tambah-berat-badan-ikuti-8-tip-berikut-untuk-maintain/20%Monthly2018-02-13 07:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/one-republic-to-perform-in-malaysia-for-oh-my-my-tour/20%Monthly2018-02-13 07:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ida-suraya-cipta-sejarah-dunia-fesyen/20%Monthly2018-02-13 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/news-of-lee-joon-committing-suicide-is-fake/20%Monthly2018-02-13 06:44
https://www.xtra.com.my/trending/bangunan-kwsp-terbakar-lebuhraya-persekutuan-sesak-teruk/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/zizan-razak-bakal-tembusi-pasaran-indonesia-berlakon-dengan-raffi-ahmad/20%Monthly2018-02-13 06:28
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-kuruskan-badan-tak-semestinya-perlu-ke-gym-ikuti-7-tips-mudah-ini-ramai-dah-berjaya/20%Monthly2018-02-13 05:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-kampung-nyanyian-sumbang-wany-hasrita-dikecam-teruk/20%Monthly2018-02-13 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/sailinnayouyuzhengchanshenzheshiwoyushengdouyaozuodekangzheng/20%Monthly2018-02-13 09:09
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ertongwanshoujibuyingchaoguo17fenzhong/20%Monthly2018-02-13 00:50
https://www.xtra.com.my/tech/awas-bila-ceduk-dari-instagram/20%Monthly2018-02-13 12:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/khai-bahar-puas-jadi-vampire/20%Monthly2018-02-20 02:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/sehun-will-be-starring-in-web-movie-dokgo-rewind/20%Monthly2018-02-12 12:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl-32-ketua-juri-pun-dijampi/20%Monthly2018-02-12 12:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-a-list-of-the-ajl32-winners/20%Monthly2018-02-12 11:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/altimet-ucap-selamat-tinggal-pada-pentas-ajl/20%Monthly2018-02-15 03:02
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xiangyaochangmingbaisuiyangcheng9geyanmingxiguan/20%Monthly2018-02-14 03:24
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-picit-jerawat-tapi-takut-tinggalkan-parut-ini-cara-selamat-menurut-pakar-kulit/20%Monthly2018-02-12 09:27
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/20-rupa-tanpa-makeup-selebriti-wanita-terkenal-hollywood/20%Monthly2018-02-12 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/malukan-malaysia-aliff-syukri-diminta-jangan-jadi-bodoh/20%Monthly2018-02-12 08:17
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/nak-stailo-tapi-sibuk-baca-tips-fesyen-nadia-annuar/20%Monthly2018-02-12 07:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl-32-syamel-nervous-lihat-persembahan-finalis-lain/20%Monthly2018-02-20 03:44
https://www.xtra.com.my/featured/tak-tahu-beza-kiri-kanan-aliff-syukri-kongsi-cabaran-hidap-disleksia/20%Monthly2018-02-12 07:03
https://www.xtra.com.my/trending/ahli-parlimen-paya-besar-ds-abdul-manan-meninggal-dunia/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/hael-tak-boleh-bayang-hidup-tanpa-helena/20%Monthly2018-02-12 06:52
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-guna-buaian-dengan-betul-untuk-perkembangan-bayi/20%Monthly2018-07-17 05:45
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/7-tip-pilih-kaca-mata-hitam-supaya-nampak-gorgeous/20%Monthly2018-02-12 05:35
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mata-stress-sebab-komputer-ini-8-cara-kurangkannya/20%Monthly2018-02-12 05:15
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/apa-rahsia-khloe-kardashian-hingga-berjaya-turunkan-18kg-berat-badan-baca-11-tips-ini/20%Monthly2018-02-12 04:56
https://www.xtra.com.my/filem/chenhuitianrenaipabeiwen-quexichuntianhualalazaoshihuodong/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30dierlunruweimingdan/20%Monthly2019-03-29 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hael-berjaya-jampi-keputusan-juri/20%Monthly2018-02-20 03:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/5-best-dressed-celebrities-at-ajl32/20%Monthly2018-02-12 09:02
https://www.xtra.com.my/trending/mak-cik-bawang-wanita-kini-pun-boleh-jadi-mak-cik-pedang-samurai/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/nad-zainal-cuba-aiskrim-sotong-gergasi/20%Monthly2018-07-20 06:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/umie-aida-suruh-pembantu-rumah-berambus/20%Monthly2018-07-20 06:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/beri-peluang-pada-pelakon-baharu/20%Monthly2018-07-20 06:33
https://www.xtra.com.my/tech/tips-terjemahkan-bahasa-asing-tanpa-perlu-berpindah-aplikasi/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4zhongchideanxinyoubuhuipangdexiaoye/20%Monthly2018-02-14 03:28
https://www.xtra.com.my/trending/matongshangwanshouji30fenzhongshaonianzhichangtuochui/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/bukti-sheila-on-7-masih-berbisa/20%Monthly2018-02-10 16:49
https://www.xtra.com.my/tech/kereta-elektrik-kenderaan-masa-depan/20%Monthly2018-02-10 16:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/5-rancangan-hot-untuk-di-tonton-sepanjang-minggu-ini/20%Monthly2018-02-23 16:39
https://www.xtra.com.my/trending/ada-kejadian-yang-tidak-diingini-telah-berlaku-sehinggakan-tok-kadi-kena-naik-trak/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/hanya-setahun-hefny-redha/20%Monthly2018-02-10 06:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-manfaat-dan-kebaikan-buaian-untuk-perkembangan-bayi/20%Monthly2018-07-17 05:41
https://www.xtra.com.my/trending/ajl32-pentas-ajl-berhantu/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/filem/lucongjinyebaizhiyujianqingchunzhiyounianqingrencainengkandong/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/linda-onn-nak-jual-kesayangannya/20%Monthly2018-02-11 05:05
https://www.xtra.com.my/filem/jaguar-limzamabi150wanpailaizixingxingdeshahaizigangtaiyejiangshangying/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/did-lee-minho-and-suzy-really-get-back-together/20%Monthly2018-02-09 10:13
https://www.xtra.com.my/trending/10zhangcuojuezhaopiantiaozhannideshijueshenjing/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/hidangan-tengahari-hanya-rm-3-di-bangsar-logik-ke/20%Monthly2018-02-09 12:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/sofi-jikan-akhirnya-bebas/20%Monthly2018-02-09 11:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-the-top-10-most-listened-to-kpop-groups-on-spotify/20%Monthly2018-02-09 08:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/dah-pukul-3-pagi-tapi-tak-boleh-tidur-ini-5-cara-efektif-untuk-cepat-lena/20%Monthly2018-02-09 07:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/fattah-amin-dan-nur-fazura-bersanding-25-februari-2018/20%Monthly2018-07-20 06:27
https://www.xtra.com.my/tech/tips-download-video-daripada-facebook-menggunakan-iphone/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/suara-fathia-latiff-not-bad/20%Monthly2018-02-09 10:34
https://www.xtra.com.my/trending/dijangkiti-cacing-dalam-kaki-gara-gara/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/makan-besar-dengan-ayamas-golden-sesame-roaster/20%Monthly2018-02-09 05:46
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/fattah-fazura-naik-pelamin-25-februari/20%Monthly2018-02-09 11:45
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/nak-rambut-panjang-atau-rambut-pendek-ini-info-yang-anda-perlu-tahu-sebelum-menyesal/20%Monthly2018-02-09 04:58
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/inilah-dia-5-perkara-mengenai-diet-yang-anda-mungkin-telah-tersalah-anggap/20%Monthly2018-02-09 04:44
https://www.xtra.com.my/uncategorized/jangan-risau-kalau-milo-tidak-menyihatkan-anda-ada-5-lagi-pilihan-lain/20%Monthly2018-02-09 04:43
https://www.xtra.com.my/trending/saya-tidak-campak-tapi-saya-lukis-dikecam-kerana-dessert-shell-out-ini-penjelasan-dato-fazley-yaacob/20%Monthly2018-02-09 04:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/pergi-berambus-umie-aida/20%Monthly2018-02-09 04:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/t-o-pgongjingwanyaofuyizhaobaoguang-fensileibengkandaoxiaorongle/20%Monthly2018-02-09 00:48
https://www.xtra.com.my/filem/wangdefuliangximeipo800wanpiaofang-kaipaiqianbugouyong3/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/zul-ariffin-hadiah-ulang-tahun-lofa/20%Monthly2018-02-13 04:42
https://www.xtra.com.my/trending/stall-owners-threaten-customers-after-unethical-business-method-exposed/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kentang-goreng-rawat-masalah-botak/20%Monthly2018-02-08 09:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bukan-sahaja-boleh-buat-kek-ini-5-petua-kecantikan-menggunakan-baking-soda/20%Monthly2018-02-08 09:11
https://www.xtra.com.my/tips/tak-tahu-nak-handle-suami-sibuk-macam-dato-aliff-syukri-baca-5-tips-dari-datin-shahida-ini/20%Monthly2018-02-08 08:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/sayangnya-kami-bukan-kekasih-syamel/20%Monthly2018-02-09 02:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/idam-bulu-mata-lentik-dan-tebal-persis-barbie-doll-anda-mesti-cuba-10-tips-ini/20%Monthly2018-02-08 07:01
https://www.xtra.com.my/featured/5-cara-tambah-berat-badan/20%Monthly2018-02-08 06:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/polis-beri-tempoh-sehingga-esok-bekas-penyanyi-rb-sila-tampil-ke-depan/20%Monthly2018-02-09 04:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/meet-isaac-voo-the-first-malaysian-kpop-idol/20%Monthly2018-02-08 06:52
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nasi-tak-salah-tapi-ada-makanan-yang-lebih-bagus/20%Monthly2018-02-08 06:34
https://www.xtra.com.my/trending/perut-wanita-mengandung-dibelah-dan-bayinya-diculik/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl-32-hazama-tak-kecil-hati-janji-persembahan-mantap/20%Monthly2018-02-09 06:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/sabahan-impresses-judges-with-angelic-voice-in-koreas-singing-competition/20%Monthly2018-02-08 04:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-ini-antara-senarai-pemenang-ajl32-dan-anda-berpeluang-ke-after-party-rated-xtra-kami/20%Monthly2018-02-09 10:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ruheaoyebushangshenyangcheng6shenghuoxiguanchengweicongmingyemaozu/20%Monthly2018-02-14 03:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/caiyilinpanweibaiqingrenjielikaluxianfensikuanggongzaiyiqi/20%Monthly2018-02-08 00:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/chenhuitianpaituola/20%Monthly2018-02-09 07:12
https://www.xtra.com.my/tech/samsung-tawar-hadiah-percuma/20%Monthly2018-02-09 08:23
https://www.xtra.com.my/tech/hadiahkan-oppo-f5-dashing-blue-pikat-si-dia/20%Monthly2018-02-08 15:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/chinese-ladies-top-the-55-most-beautiful-women-in-asia-list/20%Monthly2018-02-07 13:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/dukun-bocor-angkara-siapa/20%Monthly2018-02-07 13:12
https://www.xtra.com.my/tech/air-asias-launched-facial-recognition-system-to-speed-up-check-in/20%Monthly2018-02-07 12:46
https://www.xtra.com.my/tech/want-to-impress-your-nosy-relatives-this-cny-drive-a-mini-cooper-lah/20%Monthly2018-02-07 11:55
https://www.xtra.com.my/tech/ribennvjiqirendangzhubo/20%Monthly2018-02-09 07:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zhezhongtangtebierongyichangdufeirou/20%Monthly2018-02-08 00:26
https://www.xtra.com.my/trending/quanqiuzuilahebaojibingqilin-chiyikouqianyaoxianqianmianzerenshengming/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/south-koreans-dominate-top-55-asian-male-with-most-beautiful-faces-list/20%Monthly2018-02-07 06:56
https://www.xtra.com.my/trending/singa-kacak-bakal-hiasi-majalah-antarabangsa/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/filem/liangzhiqiangshuaiah-boysgekongpobingganbeizhaohuanqing/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/aktor-kacak-sentap-dengan-bakal-mertua/20%Monthly2018-02-08 15:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/istana-jutaan-ringgit-pun-masuk-air/20%Monthly2018-02-07 03:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/sofi-jikan-ditahan-positif-ganja/20%Monthly2018-02-07 03:27
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/sayangi-miss-v/20%Monthly2018-02-07 03:09
https://www.xtra.com.my/featured/datuk-fazley-kongsi-8-tip-diet/20%Monthly2018-02-07 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sheila-on-7-konsert-kembali-pada-10-februari-2018/20%Monthly2018-07-22 15:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-20-tahun-ferhad-pilih-doktor-gigi/20%Monthly2018-02-07 12:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-insta-worthy-locations-at-gogegaria-2018-festival/20%Monthly2018-02-06 12:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/loligo-resort-hua-hin-ideal-untuk-percutian-keluarga/20%Monthly2018-02-06 12:08
https://www.xtra.com.my/trending/7-tip-sarapan-sihat-dan-mudah/20%Monthly2018-02-06 11:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tip-elak-cemburui-kebahagiaan-orang-lain/20%Monthly2018-02-06 11:01
https://www.xtra.com.my/featured/datuk-fazley-kongsi-tip-pikat-hati-anak/20%Monthly2018-02-06 10:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/zizan-razak-dedah-siapa-wanita-lemah-lembut-itu/20%Monthly2018-02-06 10:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/sofi-jikan-tak-mahu-panjang-cerita/20%Monthly2018-02-06 10:33
https://www.xtra.com.my/tech/kalau-ada-kereta-elektrik-minyak-turun-tak/20%Monthly2018-02-08 15:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/panik-hingga-kurus-dibuatnya/20%Monthly2018-02-06 10:38
https://www.xtra.com.my/filem/did-you-know-aaron-aziz-is-acting-in-this-epic-tollywood-movie/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/chacha-tampal-make-up-sorok-hidung-retak/20%Monthly2018-02-06 08:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelik-kiriman-kasih-kim-kardashian/20%Monthly2018-02-06 07:45
https://www.xtra.com.my/trending/kanak-kanak-9-tahun-maut-didera-bapa/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tip-hilangkan-kerak-kepala-pada-bayi/20%Monthly2018-07-17 05:24
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/sneakers-setiap-hari/20%Monthly2018-02-06 05:03
https://www.xtra.com.my/featured/7-prinsip-pemakanan-untuk-kekal-langsing/20%Monthly2018-02-06 04:53
https://www.xtra.com.my/filem/diwujiejilongpodianshijujiezhaomuzuidramadeni/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/para-doktor-naik-berang-dengan-neelofa/20%Monthly2018-02-06 02:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/lixingnidakuzirenzaiganqingzhongguofenlixing/20%Monthly2018-02-06 00:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/gegariajianianhua8geigbidakadian/20%Monthly2019-03-29 07:56
https://www.xtra.com.my/filem/chuntianhualalayanyuan210genniwanfanguiheguangchang/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/trending/single-lebih-membahagiakan/20%Monthly2018-02-05 12:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/paomianhaoweiquzuodao4jianshitongyangkeyichichujiankangla/20%Monthly2018-02-09 00:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/panggil-sayang-tak-bermakna-kami-bercinta/20%Monthly2018-02-06 11:21
https://www.xtra.com.my/filem/pulang-adaptasi-sebuah-kisah-benar-seorang-kelasi-kapal-melayu/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/acara/bcl-anuar-zain-yuka-kharisma-live-in-concert/20%Monthly2018-02-05 09:47
https://www.xtra.com.my/trending/shihuozhihouquanjiaweixiaoheyingrendouzaijiajiuzai/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/featured/tips-redakan-kemarahan/20%Monthly2018-02-05 09:05
https://www.xtra.com.my/filem/return-to-the-memories-of-your-first-love-with-pulang/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/duet-dengan-wanita-lain-tajul-perlu-masa-extra/20%Monthly2018-02-05 09:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sedap-tak-tertahan-dengan-kfc-golden-egg-crunch/20%Monthly2018-02-05 09:15
https://www.xtra.com.my/tech/gendang-naga-hidupkan-kedai-samsung/20%Monthly2018-02-05 09:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/priyanka-chopra-bridesmaid-meghan-putera-harry/20%Monthly2018-02-05 09:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bangkit-lepas-jatuh-wanita-ini-nekad-kembali-ke-dapur/20%Monthly2018-02-05 09:18
https://www.xtra.com.my/trending/orang-utan-mati-ditembak-17-kali/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/kylie-jenner-gives-birth-to-first-baby-with-travis-scott/20%Monthly2018-02-05 04:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/dato-siti-nurhaliza-ada-akaun-palsu/20%Monthly2018-02-06 10:36
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/8-sebab-mengapa-anda-perlu-makan-ikan/20%Monthly2018-02-05 03:25
https://www.xtra.com.my/tech/do-you-hate-meeting-people-then-this-new-technology-is-for-you/20%Monthly2018-02-05 03:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-ratu-bakal-hos-rancangan-popular/20%Monthly2018-02-05 02:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/farid-kamil-dedah-tiga-rakan-artis-terlibat-kes-dadah-beliau/20%Monthly2018-02-05 02:21
https://www.xtra.com.my/filem/xiaolilingfajiaozhuixiaodong-zhengpainanyouliweikanbuguoyan/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30shoulunruweiyoujingxihuangmingzhiyouwangduochuanmeituijiandajiang/20%Monthly2019-07-04 03:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/pasangan-popular-demand/20%Monthly2018-02-04 14:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-mnegarah-filem-nabil-keluar-jenama-pakaian-pula/20%Monthly2018-05-17 10:59
https://www.xtra.com.my/tech/tips-aktifkan-fungsi-rakaman-skrin-pada-iphone/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/uma-thurman-angelina-jolie-mangsa-gangguan-seksual-penerbit/20%Monthly2018-04-02 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/dipenjara-6-tahun-jika-sunat-kanak-kanak-di-iceland/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-port-insta-worthy-kami-serius-di-gogegaria-fest/20%Monthly2018-02-04 04:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-6-tahun-bercinta-mikael-deaz-dedah-hubungan/20%Monthly2018-05-15 09:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/dilirebarongdeng2017yazhouzuishishanglianguanjunbaozuo/20%Monthly2018-02-05 01:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/nvshenkakabingqingehuaquxiaozuihou10changxunyan/20%Monthly2018-02-04 02:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-and-more-tops-forbes-korea-2030-power-leaders-list/20%Monthly2018-02-03 12:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/priyanka-chopra-bakal-bridesmaid-meghan-putera-harry/20%Monthly2018-04-02 06:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/kim-kardashian-kirim-hadiah-pada-musuhnya/20%Monthly2018-04-02 06:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/norman-hakim-meratap-pemergian-anak-sulungnya/20%Monthly2018-04-02 06:06
https://www.xtra.com.my/tech/infotech-4-cara-virus-boleh-menjangkiti-sesebuah-peranti/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/trending/keluarga-mangsa-mahu-kematian-anak-dibela/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kongsi-pengalaman-dan-teknik-kesan-kutu-kucing-dirumah/20%Monthly2018-07-17 05:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/taiyangminxiaolinsenlinxijimeizuixinhunshabaoguang/20%Monthly2018-02-03 03:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/2018yingxinchunxuelong6dajiulouxinchuntaocandabijia/20%Monthly2018-02-20 01:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/termuntah-atas-tunang-meghan-trainor-serik/20%Monthly2018-05-15 01:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/penang-mural-artist-barred-from-returning-to-malaysia/20%Monthly2018-02-02 11:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-jutawan-malaysia-kahwin/20%Monthly2018-02-04 12:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/amira-othman-mahu-lelaki-tenang/20%Monthly2018-04-02 07:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/marvels-icon-stan-lee-rushed-to-hospital/20%Monthly2018-02-02 07:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ismail-izani-mudah-jatuh-hati-pada-gadis-lembut/20%Monthly2018-04-02 06:49
https://www.xtra.com.my/tech/tips-menggunakan-chrome-versi-night-mode/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/diy-pintu-wallpaper-bawah-kos-rm40-sebiji-pintu/20%Monthly2018-07-17 05:13
https://www.xtra.com.my/trending/saya-kena-paksa-makan-dalam-lampin/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/4-sayuran-ini-bagus-untuk-kurus/20%Monthly2018-02-02 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/85kgfeimeizaobaling-jianfeihuanbingshoucheng25kgrougankulou/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/hyorin-reveals-truth-on-why-sistar-broke-up/20%Monthly2018-02-02 04:16
https://www.xtra.com.my/tips/tip-pilih-sweater/20%Monthly2018-02-02 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-impian-tertangguh-2-tahun-bakal-direalisasikan-liza-hanim/20%Monthly2018-05-15 04:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/baqishenduiyougen5daxingzuoxiangchuchaoyouanquangan/20%Monthly2018-02-06 00:17
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bahaya-tester-alat-solek/20%Monthly2018-02-02 03:00
https://www.xtra.com.my/featured/kenali-kanser-kolorektal/20%Monthly2018-02-02 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/penat-menyanyi-aliff-tukar-profesi/20%Monthly2018-05-15 03:11
https://www.xtra.com.my/featured/high-heels-cantik-tapi-undang-bahaya/20%Monthly2018-02-02 01:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kebaikan-wheatgrass-diet/20%Monthly2018-02-02 00:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-dropped-details-on-upcoming-concept-for-their-next-album/20%Monthly2018-02-01 10:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/peserta-hero-oven-2-bengang/20%Monthly2018-05-14 11:41
https://www.xtra.com.my/trending/congyingmuzouchulaidezhenrenbankatong/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/tech/get-your-last-minute-cny-shopping-done-at-cj-wow-shop/20%Monthly2018-02-01 10:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/jonghyuns-album-poet-artist-makes-it-into-billboard-top-200/20%Monthly2018-02-01 09:47
https://www.xtra.com.my/filem/mira-filzah-is-snatching-people-up/20%Monthly2020-04-15 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/mira-filzah-tukar-angin/20%Monthly2018-02-01 09:36
https://www.xtra.com.my/trending/40-peratus-penunggang-motor-di-negeri-sembilan-slumber-badak/20%Monthly2020-04-24 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/comelnya-duduk-tidor-si-kembar-zizie-ezette/20%Monthly2018-04-02 07:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tutorial-hijab-by-nabila-razali/20%Monthly2018-02-01 06:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/amira-othman-dan-radin-bercinta/20%Monthly2018-02-04 04:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/aksesori-tip-top-for-hijabista/20%Monthly2018-02-01 05:51
https://www.xtra.com.my/tech/tips-sekat-iklan-dan-pop-up-pada-pelayar-chrome-android/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kongsi-tips-gubah-hantaran-rm19-sedulang/20%Monthly2018-07-17 05:03
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/12-tip-penjagaan-hijab/20%Monthly2018-02-01 04:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/american-idol-contestant-leah-labelle-and-husband-rasual-butler-dead-after-car-crash/20%Monthly2018-02-01 04:24
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/hijab-vs-turban/20%Monthly2018-02-01 04:05
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mira-filzah-kongsi-cara-penjagaan-rambut/20%Monthly2018-02-01 03:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabila-razali-kena-tumbuk/20%Monthly2018-02-04 04:37
https://www.xtra.com.my/tech/tnbtuichuxinmytnb-apprangnidiankaiappjiukeqingsongfudianfei/20%Monthly2018-01-31 10:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajiaorenai3yuexuanbushanhunyijiewangyangming/20%Monthly2018-02-02 03:53