XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nak-cuba-buat-roti-gandum-sendiri-ini-resipinya/20%Monthly2018-09-30 11:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/air-tebu-dikatakan-boleh-turun-berat-badan/20%Monthly2018-09-30 07:05
https://www.xtra.com.my/tech/menambahkan-watermark-shot-on-di-semua-smartphone-android/20%Monthly2018-10-01 05:20
https://www.xtra.com.my/eat-travel/seindah-namanya-begitulah-indahnya-paras-rupa-dan-citarasa-kek-victoria-sandwich-ini/20%Monthly2018-09-30 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hamil-anak-keempat-nourul-wahab-mengidam-kuih-tradisional/20%Monthly2018-10-04 02:50
https://www.xtra.com.my/trending/gempar-mayat-bayi-ditemui-dalam-lokar-lepas-tahun/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-lepaskan-peluang-untuk-tengok-selebriti-kita-ni-beraksi/20%Monthly2018-11-02 10:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bieyinziwoyaoqiutaigaoerbisizijicecekannixianzaideyaliyouduoda/20%Monthly2020-03-02 09:13
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/video-ini-kongsi-tentang-4-cara-yang-betul-untuk-masak-ikan-salmon/20%Monthly2018-09-30 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/mata-menang-lagu-terbaik-apm-2018-ayda-jebat-terkejut-sampai-tersalah-cakap/20%Monthly2018-10-04 02:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/xuguanjieyutanyonglinshijiheti-12yuechangjindama/20%Monthly2018-09-29 08:17
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pelajari-sebutan-sebenar-35-jenis-senarai-makanan-ini-supaya-tidak-ditertawakan/20%Monthly2018-09-29 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/dayangku-intan-selamat-jalani-pembedahan-derma-buah-pinggang/20%Monthly2018-10-04 03:31
https://www.xtra.com.my/sihat/kasut-tumit-tinggi-gaya-vs-kesihatan/20%Monthly2018-09-29 07:00
https://www.xtra.com.my/tech/4-cara-mudah-untuk-menguatkan-isyarat-wifi/20%Monthly2018-09-30 06:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/mawar-rashid-ikut-jejak-langkah-janna-nick-tapi/20%Monthly2018-10-04 03:32
https://www.xtra.com.my/trending/zhuanqilaibaokemengkanahelaniudankeairangrenronghua/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jimatkan-perbelanjaan-bulanan-keluarga/20%Monthly2018-09-30 05:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/buat-ucapan-berbayar-di-instastory-netizen-label-janna-nick-artis-paling-b-2018/20%Monthly2018-10-04 03:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/rangkaian-minuman-bubble-tea-taiwan-tiger-sugar-akan-memasuki-pasaran-malaysia-november-ini/20%Monthly2018-09-29 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/gempasulawesi-seorang-meninggal-dunia-10-cedera/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-mualaf-bawa-tuah-buat-dai-adam-tahniah/20%Monthly2018-10-04 03:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/lepas-aliff-syukri-nyanyi-nasyid-sajat-pula-nak-bina-masjid/20%Monthly2018-10-04 03:38
https://www.xtra.com.my/featured/tak-perlu-beli-buat-sendiri-caramel-popcorn-di-rumah-semudah-a-b-c/20%Monthly2018-09-29 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/pentas-akhir-dai-musim-keenam-rm-60000-milik-siapa/20%Monthly2018-10-04 03:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-saksikan-pentas-akhir-dai-musim-ke-6-malam-ini/20%Monthly2018-10-04 03:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jom-belajar-cara-cara-membuat-deodoran-homemade-mudah-sangat/20%Monthly2018-09-28 10:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/this-light-vs-dark-line-of-clothes-will-make-you-feel-like-a-yakuza/20%Monthly2018-10-01 10:54
https://www.xtra.com.my/familuv/tip-menarik-untuk-galakkan-si-manja-anda-minum-air-kosong/20%Monthly2018-09-28 10:00
https://www.xtra.com.my/filem/zhongguohaoshengyinlijianxiantuanmieweijichengyuzichaokongqianjuehou/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/black-hat-cat-diteraju-rapper-terkenal-ini-bakal-martabat-muzik-urban-cayalah/20%Monthly2018-10-04 09:37
https://www.xtra.com.my/sihat/5-petanda-period-anda-tak-normal-kenapa-anda-perlu-rujuk-doktor/20%Monthly2018-09-28 08:00
https://www.xtra.com.my/featured/berusia-12-tahun-janna-jihad-ayyad-diiktiraf-wartawan-termuda-dunia/20%Monthly2018-09-28 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/psst-sharifah-sakinah-perli-janna-nick-di-instagram-ke-tu/20%Monthly2018-10-04 03:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-lagi-elfira-loy-nak/20%Monthly2018-10-04 03:55
https://www.xtra.com.my/featured/hijab-heels-kini-di-program-wanita-hari-ini-tv3/20%Monthly2018-09-28 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/tips-supaya-komputer-anda-tidak-terkena-virus/20%Monthly2018-09-28 05:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-mia-ahmad-selamat-lahir-bayi-lelaki/20%Monthly2018-10-04 10:41
https://www.xtra.com.my/tech/of-public-transportation-car-sharing-application-and-fashion/20%Monthly2018-09-28 05:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/aloe-vera-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-09-28 05:43
https://www.xtra.com.my/eat-travel/familymart-perkenalkan-ais-krim-terbaru-yang-berperisa-cheesecake-sweet-potato/20%Monthly2018-09-28 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/wow-kasut-termahal-di-dunia-dijual-di-dubai/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/featured/tidur-pakai-stokin-tabiat-terbaik-untuk-menjaga-kesihatan/20%Monthly2018-09-28 04:00
https://www.xtra.com.my/featured/imaginasi-dan-kreativiti-solekan-nurlianna-dapat-perhatian-netizen/20%Monthly2018-09-28 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaimi-rakam-semula-lagu-di-matamu/20%Monthly2018-10-04 10:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/eh-macam-neelofa-tapi-bukan-siapa-wanita-cantik-ini/20%Monthly2018-10-04 10:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-rahsianya-kalau-nak-wajah-sentiasa-cantik-dan-berseri-seri/20%Monthly2018-09-28 02:00
https://www.xtra.com.my/tech/hand-brake-kenengyaoxiaoshile/20%Monthly2018-09-27 10:11
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tahukah-anda-jarak-penerbangan-paling-singkat-di-dalam-dunia-adalah-50-saat/20%Monthly2018-09-28 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bagi-saya-dia-tak-tua-shima-anuar-jawab-soalan-netizen-berhubung-umur-suami/20%Monthly2018-10-04 10:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/lamanya-tak-kahwin-kahwin-ini-jawapan-jujur-remy-ishak/20%Monthly2018-10-04 10:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/dato-siti-to-pay-tribute-to-late-pak-ngah/20%Monthly2018-09-27 10:51
https://www.xtra.com.my/filem/did-you-know-fitness-could-be-fun/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/trending/lorong-tengah-hanya-untuk-memotong-netizen-sindir-pemandu-bengap/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/feiyuqingxuanbutuichuyanyiquanqinbixinshiqushuangqinmeiledongli/20%Monthly2018-09-27 08:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/walaupun-menderita-sakit-hafiz-suip-terus-bangkit-demi-mentor-7/20%Monthly2018-10-04 10:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/debaran-khadijah-ibrahim-menjelang-konsert-doa-buat-kekasih/20%Monthly2018-10-04 10:46
https://www.xtra.com.my/familuv/ketahui-perubahan-pola-waktu-tidur-anak-yang-betul/20%Monthly2018-09-27 09:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bieyiqichuangjiuyongcan7dazaocanhuaixiguan/20%Monthly2018-10-02 23:38
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/saksikan-persembahan-koir-voci-vivace-oleh-the-canticle-singers-6-7-oktober-ini/20%Monthly2018-09-27 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-kata-suara-aliff-syukri-tak-sedap-cer-dengar-lagu-ni/20%Monthly2018-09-27 07:27
https://www.xtra.com.my/tech/nokia-6-1-plus-and-nokia-5-1-plus-cameras-are-worth-getting-the-device/20%Monthly2018-09-27 07:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/selamat-hari-lahir-ke-35-tahun-fazura-ucapan-sweet-fattah-buat-anda-rasa-nak-cepat-kahwin/20%Monthly2018-10-04 10:46
https://www.xtra.com.my/sihat/doktor-ini-jelaskan-esen-vanila-bukan-penawar-sakit-gigi-hati-hati-dengan-petua-di-internet/20%Monthly2018-09-27 07:00
https://www.xtra.com.my/featured/ini-senarai-buah-buahan-yang-ibu-berpantang-boleh-tak-boleh-makan/20%Monthly2018-09-27 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ingin-lebih-produktiviti-dalam-kerja-seharian-jom-amalkan/20%Monthly2018-09-28 05:45
https://www.xtra.com.my/filem/terbaik-munafik-2-dapat-sambutan-hebat-di-indonesia/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/uniknya-terrarium-air-tangan-sang-pengembara-love-sangat/20%Monthly2018-09-27 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anggap-ujian-sebagai-teguran-kecil-perkongsian-asyraf-khalid-buat-netizen-terjaga/20%Monthly2018-10-04 10:46
https://www.xtra.com.my/featured/bayangkan-kediaman-mewah-setinggi-27-tingkat-hanya-didiami-oleh-5-beranak-tak-takut-ke/20%Monthly2018-09-27 04:00
https://www.xtra.com.my/filem/shengtianjunpieqingguanxizhihuyuchenlixingxiangchusijiedi/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/tech/cara-menghilangkan-iklan-di-google-chrome-android-tanpa-root/20%Monthly2018-10-05 03:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-deepika-padukone-bakal-jadi-isteri-november-depan/20%Monthly2018-09-27 03:15
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pelanduk-dua-serupa-memang-wujud-dan-ini-kembar-supermodel-kendall-jenner/20%Monthly2018-09-27 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kementerian-perumahan-malaysia-dedah-syarikat-pemaju-yang-disenaraihitamkan-sebelum-beli-rumah-check-dulu/20%Monthly2018-09-27 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-nak-meninggal-meninggal-juga-siti-nurhaliza-kongsi-detik-manis-bersama-allahyarham-p/20%Monthly2018-10-04 10:47
https://www.xtra.com.my/trending/ruguofuchouzhelianmengyingxiongmenshihanguorensuoerhanfugaoliwangshuaibaola/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resepi-sup-antibiotik-untuk-ganti-ubat-demam-selesema/20%Monthly2018-09-27 01:00
https://www.xtra.com.my/acara/gabungan-hebat-generasi-lama-baharu-semarakkan-pentas-abpbh-31/20%Monthly2018-09-26 12:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/anak-steve-irwin-dedah-pengajaran-paling-bermakna-yang-mendiang-ayahnya-sempat-turunkan/20%Monthly2018-09-26 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lixingnixingejiwanmingbeishahuomaishuxiaoshiyiduhuxikunnan/20%Monthly2018-09-26 10:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/wtf-is-on-neelofas-head/20%Monthly2018-09-26 08:54
https://www.xtra.com.my/acara/jom-pakat-mai-ke-booth-hijab-heels-di-karnival-jom-heboh-penang-hujung-minggu-ini/20%Monthly2018-09-26 09:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/layan-habis-sempoi-betul-single-terbaru-hazama-tunggu-aku-datang/20%Monthly2018-10-04 10:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapakah-gerangan-lelaki-cium-chacha-maembong/20%Monthly2018-10-04 10:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/american-rap-duo-n-b-s-return-to-malaysia-for-the-lawalah-vets-tour/20%Monthly2018-09-27 06:39
https://www.xtra.com.my/tech/facebookyuehuifuwushangxianceshi4dajizhizuodaobaohuyinsijingzhunpeidui/20%Monthly2018-09-28 08:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/thinking-of-a-road-trip-but-not-sure-where-to-go-check-these-routes-out/20%Monthly2018-09-26 07:15
https://www.xtra.com.my/sihat/sinonim-dengan-panggilan-bunga-kubur-melur-banyak-khasiatnya/20%Monthly2018-09-26 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-kesah-pun-betis-besar-janna-nick-kasi-jawapan-pedas-buat-netizen/20%Monthly2018-10-04 10:49
https://www.xtra.com.my/filem/tontonseries-apa-alasan-si-anak-bila-jatuh-cinta-dengan-ibu-sendiri/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/featured/bila-pakai-maskara-jangan-lakukan-kesilapan-ini-jika-tak-nak-ia-cepat-kering/20%Monthly2018-09-26 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-masalah-lofa-sarung-beg-atas-kepala/20%Monthly2018-10-04 10:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/qaidzul-sedia-tawan-hati-anda-dengan-tak-perlu-ungkapkan/20%Monthly2018-09-26 05:38
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-rahsia-bancuhan-nescafe-paling-kaw/20%Monthly2018-09-26 05:00
https://www.xtra.com.my/filem/lvyanggaoyijiaoyouruanjiancaaihuo/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-nazim-othman-giliran-alvin-chong-pula-belajar-vokal-dengan-cikgu-popular-ini/20%Monthly2018-10-04 10:49
https://www.xtra.com.my/trending/anak-gaduh-bapa-campur-tangan-rakan-sekelas-mati-ditikam-tanpa-belas-kasihan-kejamnya/20%Monthly2018-09-26 04:00
https://www.xtra.com.my/featured/selamat-tinggal-sepatu-sekolah-putih-kasut-hitam-pilihan-warna-in-pelajar-untuk-2019/20%Monthly2018-09-26 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/orang-kuat-instagram-letak-jawatan-sebab-berselisih-faham-dengan-mark-zuckerberg/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/tech/5-tips-jaga-smartphone-agar-panjang-umur/20%Monthly2018-09-27 02:12
https://www.xtra.com.my/featured/blogger-makeup-ini-mengubah-wajahnya-menjadi-rupa-the-nun-nampak-scary-tak/20%Monthly2018-09-26 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/9zhongkafeijielu9zhongxinggeniaihenayizhong/20%Monthly2018-10-14 07:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebak-kehilangan-pak-ngah-beri-impak-besar-buat-siti-nurhaliza/20%Monthly2018-10-04 10:49
https://www.xtra.com.my/featured/hanis-zalikha-kongsi-cara-nak-simpan-telur-ayam-dalam-peti-sejuk-perlu-ke-basuh-dahulu/20%Monthly2018-09-26 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jommenangxtra-nah-ini-dia-senarai-pemenang-peraduan-nights-of-fright-6/20%Monthly2019-04-12 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/xiyin5qianrencanyubadukongjianjianianhua-yirenqunzhonggongjuqingzhongqiu/20%Monthly2019-03-29 07:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/winwithxtra-list-of-winners-for-nights-of-fright-6-contest/20%Monthly2018-09-25 10:24
https://www.xtra.com.my/trending/bila-masa-negeri-johor-surat-rasmi-ditulis-dalam-dua-bahasa/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/charissa-ong-from-heartbreak-to-writing-and-success/20%Monthly2018-09-25 09:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/cadangan-turunkan-had-umur-kahwin-kanak-kanak-sharifah-sakinah-sindir-siapa-tu/20%Monthly2018-10-04 10:50
https://www.xtra.com.my/trending/laoniangbuyongrenjiudishinigongzhuzhanshihuabiwangzihuanshuai/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/pak-ngah-suhaimi-sah-meninggal-dunia/20%Monthly2018-10-04 10:50
https://www.xtra.com.my/sihat/lelaki-ini-hidap-penyakit-merbahaya-gara-gara-dijangkiti-daripada-kucingnya/20%Monthly2018-09-25 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/maya-matahari-dikaitkan-dengan-kekasih-orang/20%Monthly2018-10-04 10:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-seksi-uqasha-senrose-jadi-perhatian/20%Monthly2018-10-04 10:50
https://www.xtra.com.my/featured/ini-resepi-mudah-nak-buat-minuman-detoks-yang-baik-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-09-25 07:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-memotong-fail-muzik-jenis-mp3/20%Monthly2018-09-25 06:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/rindu-zaman-kanak-kanak-khadijah-ibrahim-mula-bisnes-sarapan-ala-singapura/20%Monthly2018-10-04 10:51
https://www.xtra.com.my/eat-travel/passport-anda-hilang-atau-dicuri-ketika-melancong-ke-luar-negara-ikuti-3-langkah-ini/20%Monthly2018-09-25 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nak-tahu-7-punca-perut-jadi-buncit/20%Monthly2018-09-28 06:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/abpbh31-esok-hari-akhir-mengundi-jom-undi-cepat/20%Monthly2018-10-04 10:51
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/nak-tahu-kenapa-anda-mudah-tertarik-pada-satu-satu-bentuk-cincin-perkahwinan-ini-jawapannya/20%Monthly2018-09-25 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sembuhkan-rindu-taruhan-pertama-sekar-qaanita/20%Monthly2018-09-25 04:44
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjian929dujiabochuzhongguohaoshengyinzhongqiuyanchanghui/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/sihat/atlet-bola-jaring-an-najwa-kongsi-tip-nak-kurangkan-berat-badan-16-kg-untuk-5-minggu/20%Monthly2018-09-25 04:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-male-korean-artists-who-are-shorter-than-170cm/20%Monthly2018-09-25 03:44
https://www.xtra.com.my/tech/renroubatingcheweiyoucuomadamahuangjiajingchashuokebeifakuanhuojianjin/20%Monthly2018-09-27 07:46
https://www.xtra.com.my/trending/nasopharyngeal-carcinoma-npc-sejenis-kanser-hidung-paling-lazim-dihidapi-kaum-cina-malaysia/20%Monthly2018-09-25 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/teruja-dengan-konsert-doa-buat-kekasih-ramli-sarip-akui-ianya-penuh-nostalgia/20%Monthly2018-10-04 10:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/deja-moss-buntu-suami-mahu-cerai-tanpa-alasan/20%Monthly2018-10-04 10:51
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bekas-minuman-berbentuk-doraemon-dari-mbo-ini-pasti-mengimbau-kembali-memori-zaman-kanak-kanak-anda/20%Monthly2018-09-25 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sikap-anak-cerminan-ibu-bapa-di-rumah-kalau-tak-percaya-baca-perkongsian-doktor-ini/20%Monthly2018-09-24 10:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/linwensunzheshijiezhonghuijidewodemingziweitingjuezhangaihaitongfasheng/20%Monthly2018-09-24 12:11
https://www.xtra.com.my/trending/bts-idola-k-pop-paling-panas-di-youtube/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/trending/hewankafeishui15fenzhongkafeijuenengrang24xiaoshimeishuidenixingnaohuishen/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/nak-tahu-siapa-11-selebriti-wanita-malaysia-dengan-kecantikan-asli-lets-check-it-out/20%Monthly2018-09-24 10:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/__trashed-2/20%Monthly2018-10-04 10:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/musly-ramlee-hidupkan-semula-watak-kassim-selamat/20%Monthly2018-10-04 10:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/juliana-evans-pakai-seksi-lihat-apa-kata-netizen/20%Monthly2018-09-24 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/abpbh31-tak-rasa-diri-popular-di-malaysia-shiha-zikir-terkejut-terima-pencalonan/20%Monthly2018-10-04 10:52
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ingatkan-ramen-samyang-rupanya-inilah-koleksi-makeup-tony-moly-yang-baharu/20%Monthly2018-09-24 08:00
https://www.xtra.com.my/featured/jaga-jaga-pemberian-paracetamol-kepada-kanak-kanak-bayi-boleh-meningkatkan-risiko-asma-mereka/20%Monthly2018-09-24 07:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/henry-golding-will-be-playing-a-gay-man-soon/20%Monthly2018-09-24 07:26
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jom-tinjau-koleksi-beg-tangan-designer-milik-kylie-jenner-yang-bernilai-jutaan-dollar/20%Monthly2018-09-24 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/seventeens-concert-in-malaysia-was-amazing/20%Monthly2018-09-24 05:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/jovanepengjiayidarezhaiguanrongshengxinyidainvshen/20%Monthly2018-09-24 04:30
https://www.xtra.com.my/tech/kenali-jenis-jenis-kabel-usb-yang-selalu-kita-guna/20%Monthly2018-09-24 06:46
https://www.xtra.com.my/trending/terima-anugerah-dekan-meski-sebulan-tidak-menghadiri-kelas-gara-gara-sibuk-shooting/20%Monthly2018-09-24 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/tanah-runtuh-berganda-filipina-ragut-95-nyawa/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/acara/c-cycle-challenge-2018-1200-peserta-hangatkan-eco-santuary/20%Monthly2018-09-24 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-kisah-kalau-radio-tak-main-lagu-saya-janji/20%Monthly2018-10-04 10:53
https://www.xtra.com.my/lifestyle/caizhuangdashixiaokai101xiequanxincaizhuangpinpailaima/20%Monthly2018-09-26 09:24
https://www.xtra.com.my/eat-travel/kedai-ini-beri-pizza-percuma-kepada-wanita-hamil-setiap-hari-rabu-bagusnya/20%Monthly2018-09-24 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaimi-merajuk-sampai-ke-jakarta/20%Monthly2018-10-04 10:53
https://www.xtra.com.my/featured/tengah-diet-tapi-teringin-nak-makan-mac-cheese-ikuti-resipi-alternatif-ini/20%Monthly2018-09-24 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jommenangxtra-rasai-ketakutan-luar-biasa-di-sunway-lagoon-dalam-night-of-fright/20%Monthly2019-04-12 09:27
https://www.xtra.com.my/trending/mulai-januari-2019-penyedut-minuman-plastik-diharamkan-di-kuala-lumpur-putrajaya-dan-labuan/20%Monthly2018-09-24 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/abpbh31-senarai-top-5-hanya-diumum-pada-malam-anugerah/20%Monthly2018-10-04 10:53
https://www.xtra.com.my/tech/5-tips-gmail-yang-belum-diketahui-banyak-pengguna/20%Monthly2018-09-24 09:11
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/fahami-bahasa-tubuh-anda-boleh-detect-mereka-yang-berbohong-pada-anda/20%Monthly2018-09-23 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anytime-lisa-surihani-dah-siap-sedia/20%Monthly2018-10-04 10:54
https://www.xtra.com.my/trending/liwat-sembilan-pelajar-tahfiz-tenaga-pengajar-ditahan-polis/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/tulis-kapsyen-sedih-di-instagram-zara-zya-patah-hati/20%Monthly2018-09-23 05:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sapuan-losyen-boleh-cegah-kanser-kulit/20%Monthly2018-09-23 05:11
https://www.xtra.com.my/featured/cara-mudah-untuk-hilangkan-kesan-peluh-minyak-pada-shawl/20%Monthly2018-09-23 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/10geshuimenglengzhishixingbuguolaishishentitanhuanla/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/semarakkan-anugerah-skrin-dengan-menyaksikan-drama-terbaik-anugerah-skrin-2018/20%Monthly2018-10-04 10:54
https://www.xtra.com.my/featured/inilah-resipi-terbaik-biskut-cip-coklat-yang-khas-untuk-orang-vegan/20%Monthly2018-09-23 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/abpbh31-aizat-tak-pernah-undi-diri-sendiri/20%Monthly2018-10-04 10:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/chong-wei-sah-kanser-hidung-peringkat-awal/20%Monthly2018-09-22 12:06
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-mengubah-laman-sesawang-kepada-fail-jenis-pdf/20%Monthly2018-09-24 09:16
https://www.xtra.com.my/trending/peluang-kolaborasi-dengan-siti-nurhaliza-wish-list-hael-husaini-dimakbul-tuhan/20%Monthly2018-09-22 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/raja-ema-kekalkan-konsep-manja-untuk-single-terbarunya/20%Monthly2018-10-04 10:54
https://www.xtra.com.my/filem/xinjiapogaoxiaojingsongpian2359mengguibingyinghuilaila/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/minyak-zaitun-dalam-makanan/20%Monthly2018-09-30 06:02
https://www.xtra.com.my/trending/caj-sirap-sampai-rm18-kpdnkk-serbu-restoran-asam-pedas/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-cara-nak-buat-kek-mango-cheese-tanpa-gunakan-oven/20%Monthly2018-09-22 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/saleem-masih-hidup-seniman-minta-netizen-jangan-terpedaya-berita-palsu/20%Monthly2018-10-04 10:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/tinggalkan-kanada-bieber-mohon-jadi-rakyat-as/20%Monthly2018-09-22 02:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/gandingan-mantap-henry-golding-dan-emilia-clarke-dalam/20%Monthly2018-10-04 10:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/exos-lay-to-release-album-with-11-english-songs/20%Monthly2018-09-22 13:33
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xinmoxigebaishaqiuwanrumengjingrisheyingshipaichujuemeidechunbaishijie/20%Monthly2018-09-26 00:29
https://www.xtra.com.my/familuv/23-kata-kata-orang-yang-memilih-untuk-tak-nak-ada-anak-dah-serik-dengar/20%Monthly2018-09-22 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/liza-rayu-netizen-henti-sebar-gambar-bapa-mertua/20%Monthly2018-09-22 00:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-siapakah-yang-bakal-berentap-di-pusingan-akhir-pentas-dai-musim-ke-6/20%Monthly2018-10-04 10:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-dapat-berlakon-tapi-kaka-dapat-menyanyi/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/dongho-and-his-father-speak-up-about-the-divorce-rumours/20%Monthly2018-09-21 05:20
https://www.xtra.com.my/tech/cara-menukar-gambar-jenis-jpg-kepada-pdf/20%Monthly2018-09-24 09:31
https://www.xtra.com.my/eat-travel/bubur-pulut-hitam-ini-rasanya-lemak-manis-sedap-sangat/20%Monthly2018-09-21 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-surprise-macam-ni-bukan-fazura-je-terharu-netizen-pun-terharu-tau/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-latiff-ditempelak-pelakon-pengarah-terkenal/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/sephora-berkolaborasi-untuk-lancarkan-koleksi-makeup-berkonsepkan-ais-krim/20%Monthly2018-09-21 08:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jianfeibubishouku-hongjiuyenengranshaozhifang/20%Monthly2018-09-26 00:30
https://www.xtra.com.my/featured/ini-keburukan-hand-sanitizer-yang-anda-tak-tahu/20%Monthly2018-09-21 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jurnal-minggu-ke-10-menelusuri-rehlah-nabawiyyah/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/trending/perkongsian-lelaki-ini-mengenai-realiti-selepas-kahwin-ternyata/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/20014/20%Monthly2018-09-21 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-kemalangan-tular-isteri-saleem-sahkan-kejadian-adalah-benar/20%Monthly2018-09-21 05:07
https://www.xtra.com.my/sihat/rasa-lenguh-setelah-duduk-di-meja-pejabat-berjam-jam-amalkan-11-senaman-regangan-ini/20%Monthly2018-09-21 05:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/3-cara-menghilangkan-uban-dirambut/20%Monthly2018-10-05 04:27
https://www.xtra.com.my/featured/kini-dah-ada-kitkat-berperisa-teh-tarik-anda-dah-cuba/20%Monthly2018-09-21 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/got-mouth-ulcers-why-not-try-these-5-home-remedies-proven-to-relieve-those-painful-sores-fast/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/abpbh31-sokongan-peminat-buat-syafie-bersemangat/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/filem/zhongguohaoshengyinkaiqiqiqiangzhengba-zhoujielungaibiandouniuchangchutiaozhanxuanyan/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/featured/tambah-kicap-dalam-makanan-bayi-boleh-ke/20%Monthly2018-09-21 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-elfira-loy-mengaku-dah-bertunang/20%Monthly2018-10-04 10:56
https://www.xtra.com.my/familuv/ada-apa-dengan-gelaran-pasangan-sepadan-sedang-hati-tidak-bahagia/20%Monthly2018-09-21 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/aiman-hakim-buka-mulut-jawab-tuduhan-fathia-latiff/20%Monthly2018-10-04 10:57
https://www.xtra.com.my/featured/7-cara-kegunaan-minyak-kelapa-dalam-rutin-kecantikan-anda/20%Monthly2018-09-21 01:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/suka-bermonolog-sendirian-sering-dianggap-gila-walhal/20%Monthly2018-09-20 14:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-to-give-speech-during-united-nations-general-assembly/20%Monthly2018-09-21 04:40
https://www.xtra.com.my/trending/kenapa-lepasni-semua-murid-dapat-a-matematik-meh-kenali-cikgu-yang-handsome-dan-bijak-ini/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-jumpa-khai-bahar-sufian-suhaimi-lan-solo-jom-meriahkan-fantastik-abpbh-31/20%Monthly2018-10-04 10:57
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ketahui-5-personaliti-berdasarkan-coklat-kegemaran-anda/20%Monthly2018-09-20 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-ate-cup-noodles-for-a-year-nam-joo-hyuk-shares-difficult-past/20%Monthly2018-09-21 04:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/duit-aku-bila-nak-bayar-fathia-sound-aiman-hakim-di-instagram/20%Monthly2018-09-20 10:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/lijunjiexingexianshoushiwurechaotik-tokappshangqianrencanyu/20%Monthly2018-09-20 07:24
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-mulakan-perniagaan-online-tapi-takut-ia-remeh-avana-membantu-permudahkan-kerja-anda/20%Monthly2018-09-20 10:00
https://www.xtra.com.my/familuv/stres-bayi-anda-menangis-di-tengah-malam-ini-cara-agar-bayi-tidur-lena/20%Monthly2018-09-20 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-nurhaliza-yakin-kemampuan-hael-anta-permana-boleh-didengar-bermula-esok/20%Monthly2018-09-20 08:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/kumpulan-estranged-kini-jual-cd/20%Monthly2018-09-20 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/learn-sign-language-with-real-deaf-people-in-this-free-workshop/20%Monthly2018-09-21 04:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-elly-suriaty-sahara-yaacob-pula-tunjuk-sokongan-terhadap-najib/20%Monthly2018-09-20 07:27
https://www.xtra.com.my/lifestyle/khasiat-minum-kopi-bagi-wanita/20%Monthly2018-09-30 07:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-gambar-jasmine-suraya-tak-pakai-bra/20%Monthly2018-09-20 09:03
https://www.xtra.com.my/trending/zhexiaoshengyoudukanzhekanzheyebuzijuedixiaole/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/sihat/hati-hati-para-ibu-hamil-sakit-gigi-boleh-menyebabkan-keguguran-janin/20%Monthly2018-09-20 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/hantu-bertudung-litup-munafik-2-bukan-perempuan-tetapi-lelaki-kacak/20%Monthly2018-09-20 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/winwithxtra-win-free-tickets-to-sunway-lagoons-nights-of-fright-6/20%Monthly2018-12-21 09:45
https://www.xtra.com.my/trending/usus-wanita-ini-luka-gara-gara-suka-makan-ramen/20%Monthly2018-09-20 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtousongnishuangweizhutileyuankongbuzhiyerumenpiao/20%Monthly2019-04-12 00:12
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/netizen-terkejut-nampak-najib-razak-bersendiri-di-masjid/20%Monthly2018-09-21 04:31
https://www.xtra.com.my/tech/cara-sembunyikan-foto-dan-video-pada-kiriman-whatsapp/20%Monthly2018-09-25 03:27
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/kehabisan-lipstik-favourite-dan-ada-temujanji-usah-gusar-ini-caranya-buat-lipstik-diy/20%Monthly2018-09-20 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/nilai-matawang-merosot-tak-jejas-rakyat-malaysia-pergi-melancong/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/familuv/victoria-beckham-kongsi-rahsianya-tentang-membesarkan-anak-anak-yang-sopan/20%Monthly2018-09-20 02:00
https://www.xtra.com.my/tech/nixiangnageminghuarenwukuaiyongzhegeappcekankan/20%Monthly2018-09-24 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/bob-lokman-jual-nasi-ayam-goreng-kampung-demi/20%Monthly2018-09-20 01:55
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ariana-grande-bakal-lancarkan-minyak-wangi-yang-berinspirasikan-awan/20%Monthly2018-09-20 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bapa-syafiq-kyle-pengsan-di-majlis-ramah-mesra/20%Monthly2018-09-20 00:27
https://www.xtra.com.my/trending/sambil-menikmati-makan-malam-mewah-boleh-berswafoto-di-atas-sayap-kapal-terbang-wow/20%Monthly2018-09-19 15:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-ini-senarai-pemenang-di-anugerah-emmy-ke-70/20%Monthly2018-09-19 09:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelakon-filem-paskal-akhirnya-bertemu-esscom/20%Monthly2018-09-19 10:28
https://www.xtra.com.my/trending/study-shows-that-air-pollution-adds-to-risk-of-dementia/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhongmaxieshouhezuozhongguoyuanchuangyinledasaituiguangyuanchuangyuanchang/20%Monthly2018-09-19 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-menghilang-elly-mazlein-hanya-cuti-panjang/20%Monthly2018-09-19 10:04
https://www.xtra.com.my/trending/tun-dan-mahathir-pilihan-paling-popular-untuk-nama-anak-tahun-ini/20%Monthly2018-09-19 10:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/15-gaya-makeup-yang-berinspirasikan-karakter-thanos-dari-filem-avengers-infinity-war/20%Monthly2018-09-19 09:30
https://www.xtra.com.my/featured/terus-lapar-kan-tengok-mee-udang-banjir-ini-rasa-nak-ke-kuala-selangor-sekarang/20%Monthly2018-09-19 09:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/2-jenama-produk-kecantikan-kesihatan-ratusan-ribu-yang-menjadi-pilihan-golongan-elit/20%Monthly2018-09-19 08:30
https://www.xtra.com.my/sihat/tertelan-gula-gula-getah-boleh-meragut-nyawa-itu-berita-mengarut-tapi/20%Monthly2018-09-19 08:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/kita-ni-bukan-elok-sangat-noorkhiriah-jawab-komen-samakan-diri-beliau-dengan-beruk/20%Monthly2018-09-19 08:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabila-huda-disangka-penjaga-pintu-gambar-ini-pasti-membuatkan-anda-ketawa/20%Monthly2018-09-19 08:19
https://www.xtra.com.my/lifestyle/mianduixiayiduanganqingnizhunbeihaolema/20%Monthly2018-09-19 07:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-tiada-penyingkiran-untuk-pusingan-suku-akhir-pendakwah-nusantara/20%Monthly2018-09-19 07:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-video-anak-autisme-bukan-raih-simpati-zarina-zainuddin-sound-netizen-biadab/20%Monthly2018-09-20 01:57
https://www.xtra.com.my/tech/the-new-apple-watch-could-just-save-lives/20%Monthly2018-09-19 05:46
https://www.xtra.com.my/lifestyle/heads-up-malaysians-theres-a-new-immigration-rule-when-travelling-to-europe/20%Monthly2018-09-19 05:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/terima-kasih-tulus/20%Monthly2018-09-19 05:51
https://www.xtra.com.my/trending/jimat-rm-200-diy-repair-mesin-basuh-dengan-mudah-sejam-dah-siap/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/trending/justin-bieber-tiba-tiba-busking-di-depan-buckingham-palace-untuk-impress-tunangnya/20%Monthly2018-09-19 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/shouyaomeiti2019nianhesuimvso-happykaipai/20%Monthly2019-03-29 07:48
https://www.xtra.com.my/tech/menambahkan-lokasi-perniagaan-anda-pada-google-maps/20%Monthly2018-09-25 03:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-ariana-grande-tak-muncul-di-anugerah-emmy-2018/20%Monthly2018-09-19 03:36
https://www.xtra.com.my/eat-travel/5-resepi-popular-ikut-negeri-memang-sedap-air-tangan-tanah-airku/20%Monthly2018-09-19 03:24
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-khasiat-peria-yang-perlu-tahu/20%Monthly2018-09-19 03:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/lisa-dan-yusry-nak-anak-lagi/20%Monthly2018-09-19 02:51
https://www.xtra.com.my/trending/xihuanyigerenkandianyingderengengzhideshenaiyinweilejiezijigengjiayonggan/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/featured/ini-caranya-untuk-menanam-pokok-nanas-dalam-pasu-mudah-sangat/20%Monthly2018-09-19 02:00
https://www.xtra.com.my/sihat/wanita-mudah-naik-hantu-bila-nak-period-kenapa-ya/20%Monthly2018-09-19 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jishuxingshiwunianghuozailinderongshoushangyanyuanjiuchengshilaorenjianeifushipin/20%Monthly2018-09-18 10:38
https://www.xtra.com.my/lifestyle/biar-betul-hand-sanitizer-sebenarnya-berbahaya/20%Monthly2018-09-18 09:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/cayalah-tegar-yang-dulu-bukan-yang-sekarang/20%Monthly2018-09-18 09:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/this-years-cooler-lumpur-festival-has-got-a-digital-theme-to-it/20%Monthly2018-09-18 11:10
https://www.xtra.com.my/tech/wanna-get-free-credits-to-purchase-online-games-for-your-pc/20%Monthly2018-09-18 10:08
https://www.xtra.com.my/sihat/inilah-7-video-picit-jerawat-yang-paling-memuaskan-setakat-ini-untuk-tahun-2018/20%Monthly2018-09-18 10:00
https://www.xtra.com.my/tech/yangchexiaozhishiengine-baykeyiyongshuiqingxima/20%Monthly2018-09-21 03:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-local-drugstore-foundation-dupes-for-oily-skin/20%Monthly2018-09-18 09:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/joe-flizzow-ismail-izzani-dayang-nurfaizah-aizat-amdan-gamatkan-konsert-tremendous-joox-22-september-ini/20%Monthly2018-09-18 08:48
https://www.xtra.com.my/eat-travel/8-tip-penting-untuk-mengharungi-penerbangan-jarak-jauh/20%Monthly2018-09-18 09:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jangan-gunakan-7-produk-kecantikan-ini-secara-berlebihan-kerana-ia-boleh-memudaratkan/20%Monthly2018-09-18 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/semalam-di-malaya-tak-mengecewakan-antara-konsert-terbaik-tahun-2018/20%Monthly2018-09-18 09:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tutorial-solekan-si-cantik-gadis-melayu-mira-filzah/20%Monthly2018-09-18 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/beli-ubat-hormon-mencecah-rm-1-juta-rosmah-bakal-hadapi-20-pertuduhan/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/trending/will-rosmah-mansor-really-be-put-in-jail/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengunci-fail-microsoft-office-dengan-kata-laluan/20%Monthly2018-09-25 06:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/dianyingguangsaoerjiangweiguozhengguangzhuangzhongweifengyingdi/20%Monthly2018-09-18 09:46
https://www.xtra.com.my/featured/doktor-ini-dedahkan-amalan-diet-rendah-karbohidrat-boleh-tingkatkan-risiko-kematian/20%Monthly2018-09-18 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-panggil-kami-retis-itu-adalah-satu-penghinaan-adibah-noor/20%Monthly2018-09-18 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/hamil-anak-kelima-liza-hanim-kongsi-pengalaman-cemas/20%Monthly2018-09-18 05:29
https://www.xtra.com.my/lifestyle/go-on-a-off-the-grid-adventure-on-this-luxurious-yacht/20%Monthly2018-09-26 07:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/sentuhan-magis-raffiey-nasir-jadi-pilihan-selebriti-hollywood/20%Monthly2018-09-18 05:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-dakwa-sakit-kanser-sengaja-direka-apa-komen-elyana/20%Monthly2018-09-18 04:32
https://www.xtra.com.my/lifestyle/takut-pada-bini-jom-baca-tips-ini/20%Monthly2018-10-05 04:31
https://www.xtra.com.my/trending/tiada-lagi-pembaharuan-lesen-di-dalam-mykad/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/featured/adakah-kafein-menyebabkan-ketagihan/20%Monthly2018-09-18 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/aliff-syukri-naik-angin-gara-gara-isu-k/20%Monthly2018-09-18 04:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/sanggup-bersumpah-aeril-zafrel-kata-itu-bukan-dia/20%Monthly2018-09-18 03:48
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/22-gaya-fesyen-karpet-merah-terbaik-paling-unik-di-emmy-awards-2018/20%Monthly2018-09-18 02:13
https://www.xtra.com.my/lifestyle/yundongtingyinlejieshuhoumingxiangchaozhongyao-4damijuerangjianshengengyouxiao/20%Monthly2018-09-20 04:11
https://www.xtra.com.my/trending/ular-pun-pandai-check-in-tau-tak-percaya-tengok-ni/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/filem/zaoshidabipinniangrexiangsige-dazhan-happy-hour/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/ibarat-langit-bumi-sarah-suhairi-nafi-tiru-suara-idola/20%Monthly2018-09-17 11:38
https://www.xtra.com.my/trending/yanjiuzhengshinanrenchumenqianqinwenlingyibannengzhuangengduoqianhuogengjiu/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/sihat/untut-bukan-penyakit-keturunan-akan-tetapi-berpunca-daripada-kerosakan-saluran-limpa/20%Monthly2018-09-17 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/senang-nak-letak-adik-beradik-arryan-yang-lain-nanti-joy-revfa-kongsi-gambar-rumah-7-bilik/20%Monthly2018-09-18 07:58
https://www.xtra.com.my/familuv/ini-sebabnya-kita-perlu-elakkan-daripada-guna-produk-bayi-yang-mengandungi-paraben/20%Monthly2018-09-17 08:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/mengapa-bedak-merupakan-barangan-wajib-perlu-ada-dalam-handbag-wanita-ini-alasannya/20%Monthly2018-09-17 07:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengesan-lokasi-semasa-insan-tersayang/20%Monthly2018-09-25 06:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/dakwaan-dah-kahwin-tunang-justin-bieber-mula-bersuara/20%Monthly2018-09-17 06:09
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/model-mengandung-ini-melalui-proses-kelahiran-ketika-catwalk-untuk-fashion-show-rihanna/20%Monthly2018-09-17 06:00
https://www.xtra.com.my/acara/jom-sertai-program-santai-fantastik-abpbh-31-di-istana-budaya-sabtu-ini/20%Monthly2018-09-17 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/akhirnya-anuar-zain-dah-ada-instagram/20%Monthly2018-09-17 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-penyanyi-terkenal-yang-baru-ada-akaun-instagram/20%Monthly2018-09-17 03:56
https://www.xtra.com.my/lifestyle/live-in-luxury-while-in-sri-lanka-by-renting-this-bungalow/20%Monthly2018-09-15 07:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/munafik-2-kutip-rm-40-juta-syamsul-yusof-terus-demam-terkejut/20%Monthly2018-09-17 03:34
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/23-gaya-fesyen-karpet-merah-paling-menarik-di-acara-emmy-awards-selama-ini/20%Monthly2018-09-17 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/badukongjianjianianhuaqiangshihuigui923yiqiguozhongqiu/20%Monthly2018-10-04 02:48
https://www.xtra.com.my/lifestyle/the-epic-history-of-sentul-depot-at-sentul-west/20%Monthly2018-09-15 07:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-terbaharu-vila-ghazara-penuh-konflik/20%Monthly2018-09-14 10:36
https://www.xtra.com.my/familuv/sebelum-beri-antibiotik-pada-anak-anda-perlu-tahu-elemen-penting-ini/20%Monthly2018-09-17 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/lingkaran-gelap-bawah-mata-bukan-saja-disebabkan-kurang-tidur-tapi-juga-faktor-ini/20%Monthly2018-09-17 01:38
https://www.xtra.com.my/trending/peragawati-popular-bangga-tayang-boyfriend-pemandu-tut-tut/20%Monthly2018-09-16 09:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengaktifkan-fungsi-dark-pada-whatsapp/20%Monthly2018-09-25 07:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/shanjiaoxiananhai25zhouniankaichangwomenzuodaole/20%Monthly2019-03-29 08:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/jho-low-hadiahkan-kim-kardashian-ferrari-rm1-3-juta/20%Monthly2018-10-26 06:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jeruk-kulit-limau-dari-china-dikesan-ada-plumbum/20%Monthly2018-10-05 04:40
https://www.xtra.com.my/eat-travel/wanita-ini-kongsi-cara-nak-bancuh-tepung-untuk-hasilkan-gorengan-rangup-jangan-tersalah-tepung/20%Monthly2018-09-16 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/remaja-pukul-bapa-oku-kerana-televisyen-ditahan/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/filem/new-horror-series-first-episode-based-on-malaysias-toyol/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/dasyat-pasaraya-rosyam-nor-terima-sambutan-luar-biasa/20%Monthly2018-09-18 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/demi-abp-sharnaaz-ahmad-sanggup-datang-sehari-awal/20%Monthly2018-09-16 02:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/berat-badan-naik-laudya-cynthia-bella-pregnant/20%Monthly2018-09-14 10:56
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chaowanmeidedujiazuxiazhengzuohaidaokaipa360duquanshilanseshanhujiao/20%Monthly2018-09-21 01:55
https://www.xtra.com.my/featured/penggemar-sukan-berbasikal-ini-tip-pemakanan-sihat-untuk-anda/20%Monthly2018-09-16 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/panggilan-kau-aku-dengan-suami-syatilla-melvin-jawab-kritikan-netizen/20%Monthly2018-09-15 08:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/tarik-diri-dari-prime-domestic-hillary-ang-tak-mahu-fikir-benda-lepas/20%Monthly2018-09-15 08:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/wudaxinmaxiaojiangtongkuanggaoxiao1124xiaoshengxiangcheyunding/20%Monthly2018-09-21 02:18
https://www.xtra.com.my/trending/38240-2/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/tech/cara-padam-gambar-atau-video-pendua-pada-iphone-3/20%Monthly2018-09-25 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/tengku-permaisuri-selangor-zahirkan-perasaan-dukacita-insiden-zalimi-haiwan/20%Monthly2018-09-15 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-mengatasi-gastrik-ketika-hamil/20%Monthly2018-10-05 04:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-rea-kool-fm-nikah-18-november/20%Monthly2018-09-15 04:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/mayat-acappan-dibakar-di-krematorium-simpang-lima/20%Monthly2018-09-15 03:20
https://www.xtra.com.my/eat-travel/raikan-hari-lahir-kesayangan-anda-dengan-chocolate-crepe-cake-ini-buat-sendiri-lagi-sedap/20%Monthly2018-09-15 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/check-out-the-largest-comic-artwork-drawn-on-tissue-paper-in-sunway-pyramid/20%Monthly2018-09-14 11:08
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/long-weekend-dan-tak-tahu-nak-buat-apa-jom-ke-karnival-rempah-2018/20%Monthly2018-09-14 10:38
https://www.xtra.com.my/trending/huangsexiangjiaochazaihongjiupingkoujiuguirenshengbunengmeiyoudechaokeaijiupingsai/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/dulu-sering-dibuli-model-ini-kini-memecah-stereotaip-kecantikan-dengan-bulu-kening-bercantumnya/20%Monthly2018-09-15 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-siapakah-yang-layak-ke-pentas-pendakwah-nusantara-musim-yang-ke-6-ini/20%Monthly2018-09-15 00:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-bertegur-dengan-heroin-apa-jawab-syafiq-kyle-eh/20%Monthly2018-09-14 10:23
https://www.xtra.com.my/featured/7-lagu-bertemakan-malaysia-yang-boleh-membakar-semangat-anda/20%Monthly2018-09-14 10:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/rakan-dedah-accapan-sangat-merendah-diri-dan-tidak-berkira/20%Monthly2018-09-14 09:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/media-prima-joins-in-the-malaysia-day-celebration-at-rempah-2018-and-bookxcess/20%Monthly2018-09-14 09:39
https://www.xtra.com.my/featured/abpbh-31-perkenalkan-kategori-khas-untuk-instafamous-cilik-jangan-lupa-undi-mereka/20%Monthly2018-09-14 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/semangat-farah-lee-perlu-dijadikan-contoh-remaja-zaman-sekarang-kenapa/20%Monthly2018-09-14 08:03
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/episod-kegilaan-mixmaster-of-fashion-madaew-dan-gaun-seliparnya-stunning/20%Monthly2018-09-14 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ruh-unveils-historic-sentul-depot-this-malaysia-day-weekend/20%Monthly2018-09-14 07:43
https://www.xtra.com.my/trending/coretan-indah-fazura-buat-fattah-sempena-ulang-tahun-ke-28-suaminya-happy-birthday-fattah/20%Monthly2018-09-14 07:25
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-untuk-membaik-pulih-gambar-lama/20%Monthly2018-09-25 07:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/awwwromantiknya-video-ucapan-fazura-buat-fattah/20%Monthly2018-09-14 07:03
https://www.xtra.com.my/acara/kolaborasi-media-prima-viu-saksikan-sinergi-antara-platform-tv-digital/20%Monthly2018-09-14 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/popular-sebagai-penyanyi-afieq-shazwan-tak-minat-berlakon-teater-lagi/20%Monthly2018-09-14 05:31
https://www.xtra.com.my/sihat/8-cara-untuk-elakkan-kekejangan-ketika-berlari-atau-berjogging/20%Monthly2018-09-14 05:00
https://www.xtra.com.my/filem/wanrendianyuezhuanrenreleiyongxintihuishenghuogengshuxin/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jangan-asyik-salahkan-udara-luar-pastikan-persekitaran-rumah-anda-juga-sentiasa-nyaman-dan-bersih/20%Monthly2018-09-14 04:12
https://www.xtra.com.my/trending/polis-digantung-kerja-gara-gara-tak-kenal-bos-sendiri/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/eat-travel/5-resipi-tema-pelangi-yang-memang-social-worthy/20%Monthly2018-09-14 03:25
https://www.xtra.com.my/featured/55-gambar-yang-disenarai-pendek-untuk-pertandingan-instagram-photograph-of-the-year/20%Monthly2018-09-14 02:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/lebih-meriah-jihan-muse-sertai-geng-pagi-hot/20%Monthly2018-09-14 02:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/tiada-lagi-accapan/20%Monthly2018-09-14 02:22
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chi2kuaipisayaopaobu34fenzhongkandong5shiwudengjiayundongxiaohaobiao/20%Monthly2018-09-18 23:47
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nak-tanggalkan-makeup-tapi-susah-jangan-panik-ini-cara-paling-mudah-untuk-korang/20%Monthly2018-09-13 10:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/musly-ramlee-liza-hanim-kongsi-pentas-sekali-lagi/20%Monthly2018-09-13 13:42
https://www.xtra.com.my/tech/apple-hopes-to-set-new-trend-with-launch-of-iphone-xs-xs-max-and-xr/20%Monthly2018-09-13 07:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-dai-amirul-terlepas-peluang-dai-raishah-tersingkir/20%Monthly2018-09-13 10:14
https://www.xtra.com.my/sihat/hilangkan-rupa-urat-biru-yang-timbul-pada-permukaan-kulit-dengan-4-petua-semulajadi-ini/20%Monthly2018-09-13 09:54
https://www.xtra.com.my/tech/38-lamborghinis-already-sold-this-year/20%Monthly2018-09-13 07:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-bekas-protege-joe-flizzow-selamat-lahirkan-anak-lelaki/20%Monthly2018-09-13 08:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/zarina-anjoulie-kutuk-minah-dagu-senget-tk-mini-sajat/20%Monthly2018-09-13 08:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/kahwin-mira-filzah-zizan-janji-tak-berahsia/20%Monthly2018-09-13 08:44
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-force-restart-iphone-8-dan-iphone-8-plus/20%Monthly2018-09-25 07:33
https://www.xtra.com.my/trending/lagi-kes-bayi-ditemui-kali-ini-di-atas-jejantas-kampung-pandan/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/go-to-infinity-and-beyond-in-the-soon-to-come-vr-experience-in-genting-highlands/20%Monthly2018-09-13 07:20
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bimbang-skrub-anda-ada-bahan-pengawet-buat-skrub-anda-sendiri-dengan-menggunakan-bahan-dapur/20%Monthly2018-09-13 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/nenek-muda-berusia-50-tahun-ini-bakal-melahirkan-kembar-empat/20%Monthly2018-09-13 06:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/wafiy-mengaku-tak-berminat-nyanyi-lagu-jiwang/20%Monthly2018-09-13 09:26
https://www.xtra.com.my/familuv/ini-panduan-untuk-ibu-bapa-yang-membesarkan-anak-sindrom-down/20%Monthly2018-09-13 05:49
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kenali-label-pao-penentu-tarikh-luput-produk-kosmetik/20%Monthly2018-10-05 04:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/huamianbaoguangzhoujielunkanlaxiangjingxiadaocanshuai/20%Monthly2018-09-12 21:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/anjing-pun-dapat-bergaya-dalam-pakaian-couture-di-runway-new-york-fashion-week/20%Monthly2018-09-13 04:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/dilabel-kejam-dan-gila-dua-lelaki-ini-sanggupmasukkan-kucing-dalam-mesin-pengering-sehingga-mati/20%Monthly2018-09-13 10:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/gimik-untuk-single-bidadari-tak-perlu-kot/20%Monthly2018-09-13 03:35
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pelakon-hollywood-jennifer-lawrence-dedah-sebab-dia-membenci-platform-media-sosial/20%Monthly2018-09-13 03:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/kerjaya-makin-lancar-lepas-bertudung-fouziah-gous-mohon-netizen-doakan-sesuatu/20%Monthly2018-09-13 08:06
https://www.xtra.com.my/filem/whats-that-smell-its-a-good-cup-of-kopi-brewing/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/featured/pelajari-teknik-diy-untuk-buat-mainan-ulat-bulu-yang-boleh-bergerak-guna-straw-saja/20%Monthly2018-09-13 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/jinshizheyanzhongshijiehenmeikanshenmedoumenglong/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nak-lari-sebentar-daripada-kesibukan-kota-lawati-6-destinasi-semulajadi-di-malaysia-ini/20%Monthly2018-09-13 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sirenbiaochangbucenggaobieyaogunbanpanyueyunqiyuwawahezhengyiyundingkaizhan/20%Monthly2019-03-29 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/nangka-ke-durian-chef-selebriti-terkenal-ini-pula-dikecam-netizen/20%Monthly2018-09-12 10:41
https://www.xtra.com.my/lifestyle/korang-takkan-menyesal-lepas-try-makanan-jepun-ni-confirm-kenyang-lah/20%Monthly2018-09-13 08:02
https://www.xtra.com.my/tech/shishangzuikudeqiuxiedanshengrangnizouluzidaidonghuadeshiftwear/20%Monthly2018-09-17 03:24
https://www.xtra.com.my/trending/can-you-guess-the-malaysian-most-of-you-will-fail/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bukan-lagi-pakaian-rasmi-batik-kini-lebih-sensasi-dan-ranggi/20%Monthly2018-09-12 10:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ariana-grande-kongsikan-tip-kecantikannya-anda-takkan-sangka-langsung-apa-yang-dia-pakai/20%Monthly2018-09-12 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-ayu-raudhah-hamil-anak-keempat/20%Monthly2018-09-12 08:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-celcom-sempena-hari-malaysia-sure-buat-korang-menitik-air-mata/20%Monthly2018-09-12 08:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/pentas-dewan-filharmonik-petronas-bergegar-lagi-bermula-15-16-september/20%Monthly2018-09-12 08:15
https://www.xtra.com.my/sihat/anak-anda-asma-ajar-mereka-cara-menangani-serangan-asma/20%Monthly2018-09-12 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/youll-definitely-want-to-dance-along-to-this-quirky-music-video/20%Monthly2018-09-12 08:14
https://www.xtra.com.my/tech/merakam-video-diam-diam-di-android/20%Monthly2018-09-25 07:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/check-out-malaysias-hottest-rap-artists-at-the-hip-hop-kings-festival/20%Monthly2018-09-12 07:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/shanjiaoxiananhaicaipai6xiaoshilianbuhongbuqichuan915dashuyaonihaokande/20%Monthly2018-09-12 06:59
https://www.xtra.com.my/sihat/8-jenis-makanan-yang-bisa-bikin-anak-anda-memiliki-ketinggian-persis-supermodel/20%Monthly2018-09-12 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kopi-buat-kamu-bergelut-dengan-emosi-kalau-tak-percaya-baca-ini/20%Monthly2018-09-12 08:10
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ilustrator-ini-hasilkan-potret-rekaan-gaun-menggunakan-kelopak-bunga-super-gorgeous/20%Monthly2018-09-12 06:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/keenakan-ais-krim-gula-apong-setanding-sundae-mcdonalds/20%Monthly2018-09-12 05:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tolong-kuarantin-dalam-rumahjika-anak-dijangkiti-hfmd/20%Monthly2018-10-05 04:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/this-exclusive-japanese-restaurant-serves-authentic-premium-japanese-meals-in-fine-dining-ambience-with-affordable-price-tags/20%Monthly2018-09-14 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/venue-change-for-lui-pengs-tour-stop-in-malaysia/20%Monthly2018-09-12 04:19
https://www.xtra.com.my/lifestyle/hekafeizhihuigengfan-jiaolvganbaopengyinpingongbu/20%Monthly2018-09-12 04:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahun-ketiga-tercalon-abpbh-abam-sedikit-terkejut/20%Monthly2018-09-12 04:01
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tak-puas-makan-molten-lava-cake-kerana-terlalu-kecil-jom-buat-versi-gergasi/20%Monthly2018-09-12 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cj-wow-shop-raih-1-juta-pelanggannya-dengan-wow-in-a-million/20%Monthly2018-09-12 03:58
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kotoran-pada-kasut-anda-susah-nak-dicuci-ikuti-4-tip-penjagaan-kasut-mudah-ini/20%Monthly2018-09-12 02:06
https://www.xtra.com.my/trending/panggang-rebus-atau-kukus-penduduk-hanoi-digesa-henti-makan-daging-anjing/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bukan-pengkid-atau-tomboy-tapi-10-selebriti-tempatan-ini-menawan-dengan-potongan-rambut-pendek/20%Monthly2018-09-12 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lepas-bobo-di-mana-aliff-syukri-nyanyi-lagu-nasyid-pula/20%Monthly2018-09-12 00:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/australian-cartoonist-under-fire-for-horrid-portrayal-of-serena-williams/20%Monthly2018-09-11 10:04
https://www.xtra.com.my/trending/father-and-son-walk-all-the-way-from-johor-to-perlis/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/terkejut-dengan-sikap-zarina-anjoulie-di-kelab-gadis-ini-luah-rasa-di-instagram/20%Monthly2018-09-11 16:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/izinkan-mak-dapat-bertemu-abah-di-pintu-syurga-mu-ibu-ellie-suriaty-meninggal-dunia/20%Monthly2018-09-11 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/netizens-grieve-death-of-char-kuey-teow-cook-aunty-gemok/20%Monthly2020-04-24 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/empat-calon-dj-suria-fm-tercalon-dalam-kategori-penyampai-radio-popular/20%Monthly2018-09-11 08:19
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ada-sebab-penting-restoran-fast-food-menggunakan-warna-merah-kuning-untuk-logo-mereka/20%Monthly2018-09-11 08:00
https://www.xtra.com.my/tech/daftar-akaun-baru-whatsapp-tanpa-memerlukan-simkad/20%Monthly2018-09-25 07:38
https://www.xtra.com.my/lifestyle/khasiat-kopi-arabika-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-09-30 07:43
https://www.xtra.com.my/eat-travel/jom-cuba-buat-biskut-oreo-sendiri-pada-hari-cuti-ini-mudah-sangat/20%Monthly2018-09-11 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/chenjiarongleisazhuboyingpangfokandaozijidehaizizhonghuihuaibao/20%Monthly2018-10-04 02:48
https://www.xtra.com.my/featured/jurufoto-ini-guna-refleksi-cermin-untuk-mengambil-gambar-keindahan-alam-hasilnya-memang-wow/20%Monthly2018-09-11 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/insya-allah-3-nabil-umum-berita-gembira-di-instagram/20%Monthly2018-09-11 08:23
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resepi-black-pepper-beef-ini-memang-sedap-gerenti-suami-anda-puji-punyalah/20%Monthly2018-09-11 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/setahun-bergelar-isteri-laudya-cynthia-bella-sangat-bahagia-di-sisi-suami/20%Monthly2018-09-11 05:10
https://www.xtra.com.my/sihat/doktor-ini-jelaskan-cara-yang-betul-kalau-nak-putihkan-gigi-guna-arang/20%Monthly2018-09-11 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jangan-stress-nak-kurus-gadis-ini-hilang-17-kg-lepas-amal-diet-sihat/20%Monthly2018-09-11 03:57
https://www.xtra.com.my/trending/rugi-rm317500-ditipu-sindiket-macau-scam/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/para-ibu-segera-amalkan-petua-ini-agar-si-suami-kembali-memuji-anda/20%Monthly2018-09-11 02:00
https://www.xtra.com.my/familuv/bukan-wanita-dewasa-saja-miss-v-bayi-perempuan-anda-juga-perlu-penjagaan-yang-betul/20%Monthly2018-09-11 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/syafiq-kyle-pesan-jangan-taksub-muat-naik-video/20%Monthly2018-09-07 11:49
https://www.xtra.com.my/trending/dafeijiqianwanbieshuijue-cnndiaochamei50renjiuyou1renyujianzhenai/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/trending/gadis-jelita-dari-sarawak-larissa-ping-dinobatkan-sebagai-miss-world-malaysia-2018/20%Monthly2018-09-11 01:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-dia-cara-paling-mudah-untuk-tajamkan-semula-gunting-anda/20%Monthly2018-09-10 09:00
https://www.xtra.com.my/filem/cj-wow-shop-hits-1-millionth-customer-mark/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/putera-harry-meghan-markle-dedah-perkara-paling-tak-syok-tentang-kehidupan-royalty/20%Monthly2018-09-10 08:00
https://www.xtra.com.my/tech/menyembunyikan-gambar-profil-whatsapp/20%Monthly2018-09-25 07:45
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/12-foto-cara-pembungkusan-bahan-makanan-yang-kreatif-no-7-paling-genius/20%Monthly2018-09-10 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ada-dalam-top-5-pun-okay-dah-fad-bocey/20%Monthly2018-09-10 06:33
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/saintis-ini-kongsikan-sebab-kenapa-anda-tidak-boleh-duduk-terlalu-lama-bahaya-rupanya/20%Monthly2018-09-10 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/memang-wow-mark-adam-sebut-nama-artis-wanita-popular-dalam-lagu-barunya/20%Monthly2018-09-10 05:40
https://www.xtra.com.my/filem/daoyanxialingshengtianjunchenziyingpianchangbunengtaiqinjin/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nikmati-suasana-kampung-di-dalam-kesibukan-kota-metropolitan/20%Monthly2018-09-10 05:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/gastrik-ketika-hamil-merungsingkan-ibu/20%Monthly2018-10-05 04:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bts-idol-outfits-are-so-expensive-youll-vomit-blood-at-the-prices/20%Monthly2018-09-07 16:19
https://www.xtra.com.my/sihat/6-mitos-scaling-gigi-tolong-jangan-percaya/20%Monthly2018-09-10 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ariana-grande-tutup-ruangan-komen-instagram/20%Monthly2018-09-10 03:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/finddali-finally-we-found-dali/20%Monthly2018-09-07 15:19
https://www.xtra.com.my/trending/lelaki-ini-diserang-pepijat-ketika-menonton-wayang-di-gsc-mid-valley-takutnya/20%Monthly2018-09-10 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/pengecualian-sst-untuk-rokok-dan-warung-kecil/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/featured/ucapkan-saya-sayang-kamu-dalam-28-bahasa-ini-hati-si-dia-pasti-berbunga-bunga/20%Monthly2018-09-10 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/idris-khan-asyik-tunda-je-bila-nak-kahwin/20%Monthly2018-09-07 11:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/dah-jadi-ibu-dua-anak-tahniah-adira/20%Monthly2018-09-10 01:35
https://www.xtra.com.my/trending/keaimengshupaizhaokanjingtoubaiposebiya/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/eat-travel/fakta-saya-tidak-tahu-adalah-jawapan-yang-dilarang-sama-sekali-dilakukan-pelakon-disney/20%Monthly2018-09-10 01:00
https://www.xtra.com.my/trending/empat-hari-akaun-instagram-dibuka-jebat-jayden-kumpul-sebanyak-80800-pengikut/20%Monthly2018-09-09 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kasih-iris-leona-boleh-ganti-fazura/20%Monthly2018-10-26 07:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/huangzijiao914laimahuifensiweifun-taipeizhantai/20%Monthly2018-09-07 08:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/ummi-nazeera-kongsi-detik-cemas/20%Monthly2018-10-26 06:59
https://www.xtra.com.my/featured/seramnya-kek-pai-ini-ada-berani-nak-makan/20%Monthly2018-09-09 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ciri-ciri-pasangan-main-kayu-tiga/20%Monthly2018-09-14 09:52
https://www.xtra.com.my/filem/these-3-epic-dramas-are-coming-to-ntv7-soon/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/trending/video-kononnya-kanak-kanak-ditinggalkan-dalam-kereta/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/shuib-makin-ligat-jual-madu-produk-jana-rm-5-5-juta-tak-sampai-setahun/20%Monthly2018-09-10 03:58
https://www.xtra.com.my/tech/chaoguo14demeiguorenshanlelianshuyingyongchengxunianqingyonghuzhandazong/20%Monthly2018-09-17 03:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/akil-dan-juan-misi-bantuan-asnaf-pada-hari-malaysia/20%Monthly2018-09-10 05:10
https://www.xtra.com.my/featured/5-gaya-potongan-rambut-yang-nampak-menawan-pada-wanita-bermuka-bulat/20%Monthly2018-09-09 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/rawat-hati-terluka-selena-pindah-keluar-dari-la/20%Monthly2018-09-08 10:54
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/the-white-label-collection-dedikasi-kasih-najla-sarbini-buat-allahyarham-bapanya/20%Monthly2018-09-08 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tipulah-kalau-tak-sedihisma-mengaku-bukan-lagi-isteri-zul-2-by-2/20%Monthly2018-09-08 07:31
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bagi-si-kaki-travel-jangan-cuwak-bila-passport-hilang-ikut-langkah-di-bawah-ini/20%Monthly2018-09-08 07:46
https://www.xtra.com.my/filem/viuheshouyaomeitidianshiwangluohezuolinhuilingbulangtegaxibiaoyanji/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/tech/6-tips-membuat-google-chrome-lebih-mudah/20%Monthly2018-09-28 05:26
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bushitaikongrenyenengchuanmeiguotaikongzongshulianshoufuzhuangpinpaituichurichangchuanzhexilie/20%Monthly2018-09-17 03:22
https://www.xtra.com.my/tech/lazada-launches-lazmall-and-9-9-online-sale-is-soon-approaching/20%Monthly2018-09-07 15:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/tekanan-perasaan-punca-mac-miller-ditemui-mati/20%Monthly2018-09-08 03:40
https://www.xtra.com.my/featured/mudah-betul-nak-buat-chicken-tortilla-wraps-ini-bahan-bahannya-simple-saja/20%Monthly2018-09-08 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-tasha-manshahar-sah-bergelar-isteri-kepada-raqib/20%Monthly2018-09-08 07:47
https://www.xtra.com.my/trending/renjatan-elektrik-bila-pegang-troli-pasaraya/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/cheryl-samad-kembali-beraksi/20%Monthly2018-09-07 10:52
https://www.xtra.com.my/featured/anak-sulung-jessica-alba-dah-besar-panjang-mirip-rupa-ibunya/20%Monthly2018-09-08 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hidap-kanser-tahap-empat-doakan-zaibo-segera-sihat/20%Monthly2018-09-07 14:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/renxianqibaofei26gongjinfanghua10yuelaimaqianhuishouxialai/20%Monthly2019-03-29 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/jurnal-minggu-ke-6-daitv3-beriadah-sambil-terokai-pengalaman-jadi-buruh-binaan/20%Monthly2018-09-07 10:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/daitv3-pentas-pendakwah-nusantara-semakin-panas-pada-minggu-ini/20%Monthly2018-09-07 15:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/muaz-kongsi-rahsia-ngam/20%Monthly2018-09-07 14:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/big-bang-doesnt-really-have-good-teamwork-seungri/20%Monthly2018-09-07 07:39
https://www.xtra.com.my/trending/babak-perkahwinan-ikonik-filem-crazy-rich-asians-bikin-pereka-tempatan-carven-ong-trending/20%Monthly2018-09-07 09:00
https://www.xtra.com.my/featured/ibu-jari-dipotong-gara-gara-obsesi-mengigit-kuku/20%Monthly2018-09-07 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/allah-adalah-sebaik-baik-perancang-elfira-loy/20%Monthly2018-09-07 07:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sesak-dalam-trafik-apa-nak-buat/20%Monthly2018-09-07 09:35
https://www.xtra.com.my/familuv/penyusuan-badan-membekalkan-nutrisi-terbaik-untuk-bayi-tapi/20%Monthly2018-09-07 07:00
https://www.xtra.com.my/filem/bts-to-perform-live-on-americas-got-talent/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/awal-dan-scha-nak-anak-lagi/20%Monthly2018-09-07 06:41
https://www.xtra.com.my/sihat/doktor-ini-terangkan-tentang-jenis-jenis-sayuran-anti-kanser/20%Monthly2018-09-07 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-nak-pilih-monitor/20%Monthly2018-09-28 05:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/wany-bengang-dituduh-hipokrit/20%Monthly2018-09-07 04:41
https://www.xtra.com.my/eat-travel/anda-kaki-selfie-jom-selfie-banyak-banyak-di-selfie-museum-kl-hujung-minggu-ini/20%Monthly2018-09-07 05:00
https://www.xtra.com.my/featured/anda-mungin-gunakan-cara-salah-untuk-makan-sushi-chef-sushi-ini-ajarkan-cara-betul/20%Monthly2018-09-07 04:00
https://www.xtra.com.my/featured/sila-nangis-banyak-kali-kalau-nak-dapatkan-manfaat-ini/20%Monthly2018-09-07 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-ujian-paling-hebat-buat-saya-ismail-izzani/20%Monthly2018-09-07 02:24
https://www.xtra.com.my/trending/fbigaipojianshenzhaoyanjiudaibiaonixinliyouwenti/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/featured/restoran-pj-ini-menghidangkan-pizza-dengan-topping-unik-seperti-rendang-masala-tom-yum/20%Monthly2018-09-07 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tekan-tubi-600-kali-rahsia-syed-saddiq-kekal-cergas/20%Monthly2018-09-07 01:16
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-masa-terbaik-untuk-minum-secawan-kopi-pertama-anda/20%Monthly2018-09-07 01:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/sama-ada-on-frame-atau-off-frame-si-cantik-jennie-kim-memang-gila-melaram/20%Monthly2018-09-06 14:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/saya-pilih-jadi-isteri-ketiga-kerana-wanita-ini-kongsi-pendapat-pilih-hidup-poligami/20%Monthly2018-09-06 10:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/fasha-sandha-muat-naik-gambar-seksi-aliff-syukri-pula-yang-over/20%Monthly2018-09-06 10:23
https://www.xtra.com.my/filem/zhongguohaoshengyinkaiqidaoshiduijuexietingfengzhoujielunshangyanwangzhazhizhan/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/featured/adakah-anda-spesis-tidur-pun-nak-cantik-baik-anda-segera-ubah-tabiat-anda/20%Monthly2018-09-06 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/japanese-singer-forgets-to-shut-off-live-stream-and-reveals-amount-of-money-made/20%Monthly2018-09-06 08:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/blackpink-duet-bersama-dua-lipa-peminat-kpop-pastinya-teruja/20%Monthly2018-09-06 08:19
https://www.xtra.com.my/trending/barisan-bintang-hantu-kak-limah-bakal-bergelar-orang-kaya-andy-lau-beri-bonus/20%Monthly2018-09-06 08:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-14-tahun-bekas-pelajar-akademi-fantasi-indosiar-ini-hijrah-ke-malaysia/20%Monthly2018-09-06 08:42
https://www.xtra.com.my/featured/bahang-perang-poster-abpbh-31-semakin-panas/20%Monthly2018-09-06 07:30
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xianchicaihuanshixianchirouyuanlaizheyangchicaizuijiankang/20%Monthly2018-09-07 03:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/no-more-lee-kwang-soo-in-busted/20%Monthly2018-09-06 07:07
https://www.xtra.com.my/featured/wanita-ini-kongsi-cara-nak-buat-sizzling-yee-mee-di-rumah-tak-payah-guna-hot-plate/20%Monthly2018-09-06 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-elizad-selamat-jalani-pembedahan/20%Monthly2018-09-06 06:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-pelik-kenapa-namanya-sering-jadi-bualan-netizen/20%Monthly2018-09-06 05:45
https://www.xtra.com.my/eat-travel/53592-keping-duit-syiling-1-sen-menghiasi-dinding-hotel-ini-memang-awesome/20%Monthly2018-09-06 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-bagi-mengatasi-windows-10-expired/20%Monthly2018-09-28 05:32
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lepas-nasi-lemak-kondom-perisa-teh-tarik-pula-di-pasaran/20%Monthly2018-09-06 05:29
https://www.xtra.com.my/sihat/inilah-cara-cara-paling-sihat-untuk-memasak-telur/20%Monthly2018-09-06 05:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/nayingkuiwei17nianzaidulaimakaichangmingnian216gongshangyundingbiaochang/20%Monthly2018-09-21 02:19
https://www.xtra.com.my/featured/lady-gaga-nampak-macam-gula-gula-kapas-gergasi-apabila-menghadiri-venice-film-festival/20%Monthly2018-09-06 04:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/watch-yb-syed-saddiq-have-a-friendly-debate-against-form-4-students/20%Monthly2018-09-06 03:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/syed-saddiq-berdebat-dengan-pemenang-piala-perdana-menteri-pagi-ini/20%Monthly2018-09-06 04:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/tipulah-kalau-tak-pernah-buat-silap-nasib-baik-ada-ag/20%Monthly2018-09-06 04:08
https://www.xtra.com.my/familuv/ini-cara-untuk-pastikan-anak-anda-makan-bekalan-makanan-yang-dia-bawa-ke-sekolah/20%Monthly2018-09-06 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kenali-penyakit-lelaki/20%Monthly2018-09-06 05:21
https://www.xtra.com.my/trending/duit-dalam-akaun-hilang-ini-jawapan-bsn/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sasar-pingat-emas-di-cheonan-pelajar-utp-sudah-siap-sedia/20%Monthly2018-09-05 14:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/haqiem-rusli-akui-semakin-pulih/20%Monthly2018-09-05 13:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/brand-new-chinese-boy-bands-oldest-member-is-only-14-years-old/20%Monthly2018-09-05 12:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/2018taiwanzhiyehaifanquanchangchenjiannianjiamayishougemihuzhuandao/20%Monthly2019-03-29 08:05
https://www.xtra.com.my/lifestyle/these-gorgeous-limited-edition-mooncake-boxes-are-probably-the-best-gifts-you-could-give/20%Monthly2018-09-05 11:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramli-sarip-tak-kesah-nyanyi-dengan-budak-budak-baru-nak-up/20%Monthly2018-09-05 11:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-siti-nurhaliza-ke-majlis-perkahwinan-pekerja-tular-pengurus-tampil-perjelas-keadaan-sebenar/20%Monthly2018-09-05 11:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/nama-baby-j-jadi-bualan-netizen/20%Monthly2018-09-05 10:07
https://www.xtra.com.my/sihat/amalkan-petua-ni-tak-payah-risau-batuk-sebab-makan-banyak-rambutan/20%Monthly2018-09-05 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-aku-jahat-aku-biarkan-budak-tu-balik-mabuk-drive-zarina-anjoulie-cerita-kisah-sebenar/20%Monthly2018-09-05 09:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zuoshizongshitibuqijinhuoxunigaizhaopengyoujujule/20%Monthly2018-09-10 04:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/nazim-othman-lelaki-lembut/20%Monthly2018-09-05 09:31
https://www.xtra.com.my/trending/cantiknya-sara-iftekhar-memang-layak-dipilih-sebagai-peserta-ratu-england/20%Monthly2018-09-05 09:00
https://www.xtra.com.my/featured/terbayang-bayang-sotong-celup-tepung-pok-nong-rasa-nak-pergi-terengganu-sekarang-juga/20%Monthly2018-09-05 08:00
https://www.xtra.com.my/featured/5-kesan-buruk-jika-anda-kerap-tengok-handphone-sebelum-tidur/20%Monthly2018-09-05 07:07
https://www.xtra.com.my/featured/kylie-jenner-berikan-tour-ke-rumah-besarnya-anda-pasti-akan-rasa-jealous/20%Monthly2018-09-05 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-memastikan-wifi-anda-selamat/20%Monthly2018-09-28 05:34
https://www.xtra.com.my/sihat/5-tanda-tubuh-badan-anda-kekurangan-asid-folik/20%Monthly2018-09-05 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/remy-ishak-akui-penonton-malaysia-suka-filem-santai-bukan-berat/20%Monthly2018-09-05 04:35
https://www.xtra.com.my/filem/most-of-the-filming-locations-were-actually-in-malaysia-not-singapore/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/susah-nak-lelap-urut-10-titik-tekanan-pada-badan-anda-ini-sebelum-masuk-tidur/20%Monthly2018-09-05 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/ibu-beyonce-kongsi-gambar-anaknya-ketika-bayi-sempena-hari-jadi-queen-bey/20%Monthly2018-09-05 03:30
https://www.xtra.com.my/trending/lelaki-ini-yakin-bayangan-menerusi-google-earth-itu-adalah-bangkai-pesawat-mh370/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/wangmingquanmanglutingbuxialai1027yundingkaichang/20%Monthly2019-03-29 07:49
https://www.xtra.com.my/lifestyle/taste-true-american-flavours-in-hilton-kls-culinary-adventure-this-september/20%Monthly2018-09-18 11:29
https://www.xtra.com.my/sihat/anti-vaksin-jangan-menyesal-di-kemudian-hari/20%Monthly2018-09-05 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-tak-mendaki-azhan-rani-gemar-bersendiri-di-kebun/20%Monthly2018-09-05 23:27
https://www.xtra.com.my/trending/95%derendoubuweimiaoyongfa/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-merawat-kuku-agar-sihat-cantik/20%Monthly2018-09-04 23:52
https://www.xtra.com.my/trending/teh-tarik-condoms-exist/20%Monthly2020-04-16 04:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/ever-wanted-to-karaoke-high-up-in-the-sky-do-it-at-redtail-by-zouk/20%Monthly2018-09-04 11:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/biar-betul-jihan-muse-caras-janna-nick/20%Monthly2018-09-04 10:13
https://www.xtra.com.my/featured/26-foto-ini-menunjukkan-kenapa-ramai-orang-merindui-barack-obama/20%Monthly2018-09-04 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-hadiah-istimewa-syatilla-melvin-untuk-suami-buat-netizen-terharu/20%Monthly2018-09-05 09:40
https://www.xtra.com.my/featured/cef-ini-menghias-keknya-bertemakan-pokok-kaktus-nampak-macam-real/20%Monthly2018-09-04 09:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/majieduoshouerguojidianshijiepingshentebiejiang/20%Monthly2018-09-06 10:17
https://www.xtra.com.my/lifestyle/heres-a-guide-for-any-couple-looking-for-a-romantic-getaway/20%Monthly2018-09-04 08:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/ismail-izzani-tak-bayar-bil-hotel-punca-fathia-latiff-bongkar-rahsia/20%Monthly2018-09-04 08:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-nordiana-kongsi-rahsia-peribadi-dalam-life-goes-on/20%Monthly2018-09-04 10:32
https://www.xtra.com.my/sihat/nicotine-replacement-therapy-boleh-bantu-perokok-untuk-berhenti-merokok/20%Monthly2018-09-04 08:00
https://www.xtra.com.my/sihat/jika-anda-kembali-ke-pangkuan-kekasih-lama-kesihatan-mental-anda-akan-terjejas-biar-betul/20%Monthly2018-09-04 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tanah-airku-tanah-airmu-duet-monoloque-dengan-amy-search-kali-ini-memang-rare/20%Monthly2018-09-04 06:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/alvin-wong-mengaku-terima-impak-lain-macam/20%Monthly2018-09-04 06:16
https://www.xtra.com.my/familuv/tanda-tanda-awal-kehamilan-yang-mungkin-ramai-tidak-tahu/20%Monthly2018-09-04 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/igbanmianxielunideyincangxinggeshiyongzhezhongsediaoyouyuzhishuzuigao/20%Monthly2018-09-06 10:18
https://www.xtra.com.my/trending/air-mata-selena-gomez-dan-kourtney-kardashian-untuk-siapa/20%Monthly2018-09-04 05:30
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pelik-tapi-memukau-ini-idea-fotografi-fesyen-yang-unik-dan-gempak/20%Monthly2018-09-04 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/this-malaysian-parody-of-bts-idol-will-get-you-laughing-out-loud/20%Monthly2018-09-04 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/tambah-anak-lagi-nanti-dulu/20%Monthly2018-09-04 04:38
https://www.xtra.com.my/eat-travel/9-produk-dari-farmasi-jepun-yang-anda-tak-sangka-anda-perlukan-nak-beli/20%Monthly2018-09-04 04:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-latiff-jadi-simbol-seks-netizen/20%Monthly2018-09-04 03:55
https://www.xtra.com.my/trending/doktor-melecur-selepas-bilik-dibakar-pesakit-mental/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/filem/kongbudianyingmunafik2shangying4tianshouyu2000wanpiaofang/20%Monthly2020-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/tech/jimat-data-internet-berkesan-dan-mudah-dilaksanakan/20%Monthly2018-10-05 02:58
https://www.xtra.com.my/featured/periksa-almari-anak-anda-untuk-ketahui-sama-ada-mereka-mempunyai-simpton-seorang-pengkid/20%Monthly2018-09-04 02:38
https://www.xtra.com.my/featured/multicultural-babes-we-are-proud-to-be-malaysian/20%Monthly2018-09-04 01:38
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chaokeaicaomeixiangjiaoniunaijingshibaobaobeishangbichengquanchangzuimeng/20%Monthly2018-09-08 04:20
https://www.xtra.com.my/lifestyle/halia-membantu-dalam-menyembuh-penyakit/20%Monthly2018-09-02 16:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/barisan-penyanyi-hebat-di-konsert-semalam-di-malaya/20%Monthly2018-09-06 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/did-bts-jin-lose-a-bet-wtf-is-he-wearing/20%Monthly2018-09-03 12:54
https://www.xtra.com.my/acara/festival-gegaria-kitapunya-pukau-puluhan-ribu-pengunjung-cayalah/20%Monthly2018-09-03 10:30
https://www.xtra.com.my/eat-travel/gebu-murah-donat-warna-warni-ini-memang-wajib-anda-cuba/20%Monthly2018-09-03 10:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kenali-ratu-elizabeth-ii-melalui-pantang-larang-menu-makanannya/20%Monthly2018-09-03 09:47
https://www.xtra.com.my/tech/work-hard-and-play-harder-with-lenovos-new-laptop/20%Monthly2018-09-03 07:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/kena-bahan-di-instagram-perkara-biasa-tak-payah-komen-lebih-lebih-zarina-anjoulie/20%Monthly2018-09-03 09:28
https://www.xtra.com.my/trending/selepas-menteri-kewangan-mengambil-tindakan-tiada-lagi-cukai-6-untuk-kad-tambah-nilai-prabayar/20%Monthly2018-09-03 09:00
https://www.xtra.com.my/filem/bingxueqiyuan2elsahuijiaonvpengyouwangxianlitinghuodong/20%Monthly2020-04-15 09:26
https://www.xtra.com.my/filem/ubah-persepsi-tonton-filem-munafik-2-ds-shahida-pesan-sila-buka-mata-dan-buka-hati/20%Monthly2020-04-15 09:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/bakal-masuk-set-nur-2-syafiq-kyle-buat-persediaan-lebih-segar/20%Monthly2018-09-03 08:37
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-memadam-gambar-yang-tidak-diingini-junk-file-pada-whatsapp-2/20%Monthly2018-09-24 08:34
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/kulit-sihat-tanpa-terjejas-dan-kekal-cantik-tatkala-melancong/20%Monthly2018-09-03 08:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/ditahan-di-hospital-betulkah-fazura-alami-morning-sickness/20%Monthly2018-09-03 08:16
https://www.xtra.com.my/familuv/kaki-budak-ini-patah-apabila-dia-menaiki-papan-gelongsor-dengan-ibunya-tengok-video-ini/20%Monthly2018-09-03 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fans-spotted-something-wrong-with-bts-v-and-theyre-worried-af/20%Monthly2018-09-03 07:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/betul-ke-chazynash-tak-ambik-masa-lama-untuk-terkenal/20%Monthly2018-09-03 06:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/saham-media-prima-bhd-meningkat/20%Monthly2018-09-03 05:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/penampilan-baru-fouziah-ghous-dapat-pujian-netizen/20%Monthly2018-09-03 06:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/after-showing-his-house-on-tv-this-artist-was-forced-to-move-out/20%Monthly2018-09-03 05:25
https://www.xtra.com.my/trending/patah-tumbuh-hilang-berganti-elfira-loy-bertunang-lagi/20%Monthly2018-09-03 05:20
https://www.xtra.com.my/trending/yinxingyanjingchongmatongzuihouhuidaoniduli/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/featured/jangan-tidur-dengan-gaya-ini-jika-tak-nak-nampak-lebih-tua/20%Monthly2018-09-03 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bunkface-mengaku-terima-soalan-pelik-di-ruangan-sembunk/20%Monthly2018-09-03 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/kapal-hantu-muncul-secara-misteri-selepas-9-tahun-hilang/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/featured/daripada-autisme-kepada-genius-individu-ini-buktikan-autisme-bukan-satu-kekurangan/20%Monthly2018-09-03 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hefny-sahad-teruja-tapi-tak-berharap/20%Monthly2018-09-03 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-kebaikan-sayur-bayam-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-09-02 16:14
https://www.xtra.com.my/featured/ebay-remove-produk-pemutihan-gigi-daripada-terus-dijual-kerana-mengandungi-bahan-penyebab-kanser/20%Monthly2018-09-03 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zhao6shijiheshuijieguohaojingren-qichuanghe1beilema/20%Monthly2018-09-04 02:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhouxingzheyouqiubiyingyanchanghuidapaifensifuli/20%Monthly2019-03-29 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/elfira-loy-dikhabarkan-bertunang-sufian-suhaimi-doakan-yang-terbaik/20%Monthly2018-09-02 09:58
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-mengunci-folder-pada-pc/20%Monthly2018-09-24 08:57
https://www.xtra.com.my/trending/anugerah-berprestij-abpbh-kembali-lagi-jom-undi-artis-kegemaran-anda/20%Monthly2018-09-02 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/luzhidiershoudanqubieshuozaidengyixialijunjiebaoku/20%Monthly2018-08-30 10:26
https://www.xtra.com.my/lifestyle/suami-merajuk-meh-pujuk-cara-ini/20%Monthly2018-09-03 02:10
https://www.xtra.com.my/featured/wajib-atau-tidak-pakai-stokin-ketika-berpantang-doktor-ini-ada-jawapannya/20%Monthly2018-09-02 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/33-klinik-1malaysia-akan-ditutup-secara-berperingkat/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/lifestyle/10-syarikat-idaman-pekerja-di-malaysia/20%Monthly2018-09-30 07:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebab-ariana-grande-majlis-pengebumian-kecoh-di-twitter/20%Monthly2018-09-02 02:56
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shisu130gonglijianadashijiezuigaozuikuaiyunxiaofeicheyou90duchuijiang/20%Monthly2018-09-04 02:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-itu-menghina-bentuk-badan-saya-secara-terbuka-almy-nadia-bengang/20%Monthly2018-08-30 13:15
https://www.xtra.com.my/featured/lofarbag-dengan-hanya-rm259-mesti-beli-ni/20%Monthly2018-09-02 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-bintang-k-pop-bergelar-jutawan-beli-bangunan-di-cheongdam/20%Monthly2018-09-01 14:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/keranda-gaun-dan-kasut-tinggi-mendiang-aretha-franklin-jadi-perhatian/20%Monthly2018-09-01 10:33
https://www.xtra.com.my/trending/dbkl-tutup-tasik-titiwangsa-setahun/20%Monthly2020-04-24 05:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/comelnya-anak-ummi-nazeera/20%Monthly2018-09-11 15:06
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kini-anda-boleh-request-untuk-jadikan-akaun-instagram-anda-verified-ini-caranya/20%Monthly2018-09-01 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/susah-tapi-kaer-azami-tak-pernah-menyesal/20%Monthly2018-09-01 10:34
https://www.xtra.com.my/tech/cara-install-touchbar-ala-macbook-pro-di-semua-android/20%Monthly2018-09-30 06:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/hamil-anak-kedua-puteri-sarah-kongsi-pengalaman-luar-biasa/20%Monthly2018-09-01 10:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/aniujiarujiabinzhenrongshanjiaoxiayanchanghuimanmanhuiyisha/20%Monthly2018-08-30 10:36
https://www.xtra.com.my/eat-travel/balik-balik-sambal-sardin-apa-kata-tukar-sardin-masak-lemak-cili-padi-pula-lazattt/20%Monthly2018-09-01 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/belum-ada-perancangan-untuk-berkahwin-dengan-zizan-mira-filzah/20%Monthly2018-08-30 12:49
https://www.xtra.com.my/tech/facebookxingongnengkaifangyonghukaoyingyinzhuanqianle/20%Monthly2018-09-05 09:18
https://www.xtra.com.my/trending/tambah-nilai-prabayar-dikenakan-sst-6-mulai-hari-ini-jangan-terkejut-ya/20%Monthly2018-09-01 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ciri-ciri-lelaki-playboy/20%Monthly2018-09-01 04:43