XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/hiburan/extra-shows-added-to-ola-bola-the-musical-season-2/20%Monthly2019-03-05 01:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuna-suga-bts-dan-epic-high-disatukan-dalam-sleepless-in/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/nazim-othman-beri-bayangan-gay/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/mahu-ulang-fenomena-12-tahun-lalu-imran-ajmain-hadiahkan-intan-dan-perak/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/trending/dari-tukang-cuci-ke-pelakon-wanita-terbaik-oscar-olivia-colman-cipta-sejarah/20%Monthly2019-02-28 09:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/salah-tetap-salah-krisis-kakak-buat-aprena-manrose-serba-salah/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/asyik-tertukar-aliff-isteri-alif-satar-kritik-netizen/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/featured/nr-perkenal-produk-baharu-pada-2019/20%Monthly2019-02-28 08:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/dajianjianbukaguanbuzhigaotongxuezhe5leiyiwuanjianshiqianwanbiechuan/20%Monthly2019-02-28 09:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/terpalit-cinta-lokasi-aliff-aziz-mohon-maaf-kepada-isteri/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/blinks-floods-stadium-melawati-for-blackpink/20%Monthly2019-03-20 09:52
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jom-hasilkan-aksesori-comel-buat-si-cilik-no-budget-no-problem/20%Monthly2019-02-28 07:00
https://www.xtra.com.my/familuv/kajian-membuktikan-lebih-ramai-zuriat-seseorang-wanita-itu-peroleh-lebih-lambat-proses-penuaannya/20%Monthly2019-02-28 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/mesej-dm-tak-senonoh-syazwan-zulkifly-dedah-perangai-sebenar/20%Monthly2019-03-05 01:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/darah-mengalir-macam-air-doakan-achey-sembuh/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/filem/mengjialashashou2-0quanmashangyingweihefeikanbuke3liyoushuofuni/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-nurhaliza-terkejut-lihat-penerimaan-peminat-di-indonesia/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/cruise-2019-terjemah-sisi-maskulin-dan-feminin-jennifer-lawrence/20%Monthly2019-02-28 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/bella-astillah-reda-jika-perpisahan-jadi-pengakhiran-rumah-tangganya-dengan-aliff-aziz/20%Monthly2019-02-28 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/7-interactive-artsy-places-to-visit-around-klang-valley/20%Monthly2019-03-20 09:52
https://www.xtra.com.my/trending/dagongziliuyiyanjiuzhengshiyuerenzhengongzuoyuerongyibianpang/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ariana-berjaya-rampas-takhta-selena-gomez-sebagai-wanita-dengan-jumlah-pengikut-instagram-teramai/20%Monthly2019-02-28 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/3-situasi-apabila-anda-betul-betul-tidak-patut-abaikan-penggunaan-krim-penutup-cela/20%Monthly2019-02-28 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-tak-nak-tegakkan-benang-basah-oktovia-manrose-mohon-maaf-kepada-isteri-aliff-aziz/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/dihujani-dakwaan-curang-aliff-aziz-mohon-beri-ruang/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/terbang-ke-jepun-syahrini-nikah-hari-ini/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/id-rather-wear-clothes-im-comfortable-in-dato-siti-fends-off-haters/20%Monthly2019-02-27 09:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/kerjaya-penyanyi-jalanan-banyak-mengajar-saya-maria-effendi-bakal-terbang-ke-hong-kong-wakili-malaysia-untuk-hkamf-2019/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/sharif-zero-cuak-tanpa-adik-beradik/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/telefilem-best-di-tv3-yang-korang-wajib-tonton/20%Monthly2019-03-05 01:04
https://www.xtra.com.my/filem/banglasia-2-0-raih-penonton-tersendiri/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-gave-him-another-chance-but-bella-astillah-on-husband-aliff-azizs-infedility/20%Monthly2019-03-05 01:05
https://www.xtra.com.my/trending/lelaki-ini-kongsi-teknik-edit-gambar-untuk-pasangan-keluar-dating-tanpa-third-wheeler/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xinqingchenzhongyalidayanjiuzheyangzuo20fenzhongjiunengbiankuaile/20%Monthly2019-03-06 07:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/ia-berulang-kembali-bella-astilah-terkejut-aliff-aziz-terkait-cinta-lokasi-sekali-lagi/20%Monthly2019-03-05 01:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/muat-naik-gambar-panas-di-ig-nabilah-huda-kena-hentam-lagi/20%Monthly2019-03-05 01:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/demi-album-pertama-ayda-jebat-sanggup-berulang-alik-ke-jakarta/20%Monthly2019-03-05 01:05
https://www.xtra.com.my/filem/follow-these-women-as-they-change-the-government-step-by-step/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/huolijiayouzhanmeilimofarimianfeifunvjiegongzuofangyaonicanyu/20%Monthly2019-03-29 08:07
https://www.xtra.com.my/uncategorized/ikuti-4-langkah-urutan-refleksologi-bagi-anda-yang-sukar-tidur/20%Monthly2019-02-27 03:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/ditahan-di-wad-amyra-rosli-nafi-sedang-hamil/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/trending/8-selebriti-hollywood-dan-tempatan-ini-mempunyai-nama-yang-berbeza-dengan-nama-sebenar-dan-ini-sebabnya/20%Monthly2019-02-27 03:27
https://www.xtra.com.my/trending/pelanggan-gunting-beg-louis-viutton-gara-gara-berang-dengan-petugas-butik-itu/20%Monthly2019-02-27 03:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/make-your-morning-sensational-with-a-yummy-scrambled-egg-breakfast/20%Monthly2019-02-27 05:17
https://www.xtra.com.my/filem/rindu-pelakon-drama-setelah-cinta-itu-pergi-jom-layan-aksi-mereka-dalam/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/misteri-dilaila-tayang-2-versi-babak-akhir-berbeza-di-pawangan-berlainan/20%Monthly2019-03-10 16:19
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/4-peraturan-berkaitan-gajet-dan-media-sosial-yang-anda-perlu-diikuti-ketika-bercinta/20%Monthly2019-02-27 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tianshenggejia-lin-720changxiangyundingmenpiao3yue5rikaishou/20%Monthly2019-03-04 04:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/salam-takziah-buat-dato-aliff-syukri-ayahanda-dijemput-illahi/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/maafkan-saya-janna-nick-menangis-mohon-hubungan-bersama-sheila-rusly-pulih-seperti-dulu/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/filem/xiaodongdanfeizaizutuanyuhuangweiyanglishahechangxueba/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/bintang-bersama-bintang-2019-tampil-wajah-wajah-baru-undian-di-xtra-bermula-mac-ini/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/5-places-to-watch-cherry-blossoms-bloom-aside-from-japan/20%Monthly2019-02-26 07:51
https://www.xtra.com.my/trending/10zhangrangxiaohaiwanquantingnihuadechuangyiyuerjiqiao/20%Monthly2020-04-16 04:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/pertaruh-melodi-indah-dalam-rapsodi-jalanan-jom-dengarkan-lagu-terbaru-pasya-mentor-7/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-terkejut-dia-dah-jumpa-pengganti-nabil-mahir-buka-mulut-soal-hubungannya-dengan-sarah-hilbrand/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/jadi-duta-produk-anas-cosmetics-ayda-terkejut-terima-bayaran-bukan-harga-kawan/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/tech/these-5-new-nokia-smartphones-will-bring-you-a-new-kind-of-intelligent-experience/20%Monthly2019-02-26 07:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/isteri-hamil-anak-ketiga-alif-satar-impi-anak-lelaki/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/tech/mijikongjuzhengfazuo-nokiaxiuchuwujingtouqijianji/20%Monthly2019-03-01 02:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/bakal-bawa-lagu-asli-ella-janji-persembahan-luar-biasa-di-konsert-unplugged-bulan-depan/20%Monthly2019-02-27 07:56
https://www.xtra.com.my/familuv/ada-video-dalam-aplikasi-youtube-kids-yang-mengajar-penonton-cilik-untuk-bunuh-diri/20%Monthly2019-02-26 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/somethings-fishy-down-at-hilton-kuala-lumpurs-vascos/20%Monthly2019-02-26 10:27
https://www.xtra.com.my/trending/misteri-istana-woodneuk-terungkai-bernilai-rm14-bilion-tetapi-dibiarkan-usang/20%Monthly2019-02-26 04:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebab-filem-hide-seek-miller-khan-mula-percaya-kewujudan-hantu/20%Monthly2019-02-27 07:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/siyecaokechuanyanchutaiguobaoxiaoaiqingxijuxianshihaoyou/20%Monthly2019-02-26 03:12
https://www.xtra.com.my/trending/budak-13-tahun-ini-peroleh-rm6000-kerana-membuat-kerja-sekolah-rakan-rakannya/20%Monthly2019-02-26 03:00
https://www.xtra.com.my/tech/incorporate-flexibility-into-your-technology-with-lenovos-thinkpad-x390-yoga/20%Monthly2019-03-05 01:06
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/menyingkap-kehidupan-ameerah-altaweel-buat-kita-percaya-kisah-dongeng-cinderella-benar-benar-wujud-excerpt-alahai-bertuahnya-dia-kisah-hidupnya-umpama-dongeng-yang-sering-menjadi-bed/20%Monthly2019-02-26 02:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tahukah-anda-warna-asal-lobak-bukan-berwarna-oren-tak-percaya-ini-kisah-evolusi-lobak/20%Monthly2019-02-26 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fazura-disaman-gagal-promosi-produk/20%Monthly2019-02-27 07:56
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/evolusi-gaya-rambut-dan-solekan-lady-gaga-dari-dulu-hingga-sekarang/20%Monthly2019-02-26 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/pernah-berhutang-rm-1-juta-annas-easkey-kongsi-kisah-pahit-manis-anas-cosmetics/20%Monthly2019-02-27 07:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/mungkin-saya-bukan-artis-viral-hazami-kecewa-nama-terus-tenggelam/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/zulin-aziz-appalled-with-unethical-product-sellers/20%Monthly2019-03-20 09:51
https://www.xtra.com.my/trending/isu-sekumpulan-babi-dibakar-secara-kejam-di-thailand-siapa-yang-harus-dipersalahkan/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/trending/malaysia-menjadi-sasaran-utama-pedofil-asing-ini-cara-anda-untuk-mengubahnya/20%Monthly2019-02-25 09:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/tujuh-tahun-berkahwin-kris-dayanti-mengaku-masih/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/filem/possible-two-endings-to-misteri-dilaila/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-dengan-persembahan-beremosi-bradley-cooper-dan-lady-gaga-di-anugerah-oscars/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/jom-sertai-farah-nabilah-kilafairy-tya-arifin-di-celebpreneur-2019/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ambil-inspirasi-daripada-aksesori-mewah-yang-diperagakan-di-anugerah-oscars-2019/20%Monthly2019-02-25 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/zhekuanrangrenlianhongxingzhuangxianglianjingzaiwangshangmaidaoquehuo/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/tampil-dengan-lelah-mengalah-the-mirza-takut-tunggu-respon-pendengar/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/trending/its-better-to-keep-silent-abby-abadi-stands-for-herself-in-a-netizen-comment-rally/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabil-mahir-dan-sarah-hilderbrand-putus/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/lifestyle/3zhongshiwushebudediudangxinshengchuaizhenglai/20%Monthly2019-02-27 08:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/50-fesyen-karpet-merah-anugerah-oscars-2019-paling-menawan/20%Monthly2019-02-25 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sudirman-pesan-pada-saya-agar-fauziah-latiff-berkongsi-pesanan-terakhir-allahyarham-sudir/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/trending/mikrofon-impian-platform-nyanyian-buat-peserta-berjiwa-besar/20%Monthly2019-02-25 03:00
https://www.xtra.com.my/featured/kulit-muka-gatal-dan-pedih-gara-gara-cuaca-panas-melampau-ini-rahsia-untuk-sejukkan-kulit-anda/20%Monthly2019-02-25 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/south-korean-rapper-zico-says-its-better-to-have-pornography-available/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/featured/ikon-fesyen-berumur-97-tahun-ini-dilamar-oleh-agensi-peragaan-terbesar-di-dunia/20%Monthly2019-02-25 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tak-jemu-mata-memandang-ini-rahsia-kecantikan-figura-yang-cantik-dan-bijak-neelofa/20%Monthly2019-02-25 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/360dulingsijiaogaosuzhimeinvpengjiayidaibiaodamameilichuzheng/20%Monthly2019-02-25 00:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/semoga-abang-mazidul-terus-sihat-seperti-dulu-sherry-al-hadad-kunjungi-kediaman-bekas-wartawan-999/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/anje-look-at-where-you-are-today-sweetnya-ucapan-raf-yaakob-buat-mawar-rashid/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/lifestyle/buah-blueberry-boleh-kurangkan-risiko-sakit-jantung/20%Monthly2019-03-10 16:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/majlis-kahwin-kali-ini-bakal-lebih-sederhana-fasha-sandha/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/filem/trending-di-twitter-kenapa-dengan-pengakhiran-filem-misteri-dilaila/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/brush-up-on-working-skills-with-kuick-culture/20%Monthly2019-03-20 09:50
https://www.xtra.com.my/trending/ingin-jadi-selebriti-media-sosial-hampir-ragut-nyawanya/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/terlalu-banyak-kebetulan-antara-kami-nazim-othman-jawab-gosip-bercinta-dengan-fatin-afeefa/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/eat-travel/japanese-fluffy-pancake-tular-masak-atas-kuali-saja/20%Monthly2019-02-24 03:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-aktifkan-papan-kekunci-terapung-gboard/20%Monthly2019-03-10 16:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/naz-rahman-terkejut-showcase-kerabat-rb-malaya-terima-sambutan-luar-biasa/20%Monthly2019-02-27 07:57
https://www.xtra.com.my/trending/meimaobuguojiushizhangpinangguaidanxianrouzhaotiaozhannideshenmeiguan/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-gadis-di-sebalik-kisah-lagu-zaim-ajmal/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/aryanti-mahu-jadi-jlo-malaysia/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/kita-jumpa-di-mahkamah-zulin-aziz-berang-tokey-produk-kurus-guna-gambar-tanpa-izin/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/lifestyle/here-are-5-travel-tips-for-a-smooth-sailing-adventure/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/makin-sihat-di-rumah-henti-sebar-berita-kematian-ar-badul/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/trending/kematian-akibat-difteria-tak-pernah-ambil-suntikkan-imunisasi-sejak-lahir/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ratusan-peminat-sambut-ketibaan-blackpink-di-klia/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/trending/wanita-59-tahun-sanggup-ubah-wajah-hanya-kerana-hutang-16-juta/20%Monthly2020-04-24 05:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/aksi-cium-anis-al-idrus-dikecam-netizen/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nixizaoxiduilema/20%Monthly2019-02-27 07:55
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengatasi-masalah-muat-turun-tergendala-pada-playstore-2/20%Monthly2019-03-10 16:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/asyik-bawa-watak-perampas-syazuwan-hassan-mula-jemu/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaysian-chinese-media-slammed-for-dispersing-song-song-couple-divorce-rumours/20%Monthly2019-03-20 09:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/video-sebak-anzalna-nasir-curi-perhatian/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebulan-di-penjara-isteri-anak-mula-rindu-ahmad-dhani/20%Monthly2019-02-27 07:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/cemas-tapi-syok-akim-ahmad-kongsi-pengalaman-jadi-pelumba/20%Monthly2019-02-27 07:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/happy-birthday-ney-ney-ini-ucapan-sweet-nora-danish-buat-anaknya/20%Monthly2019-02-27 07:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/muqiandegongzuonishizhenxinxihuanmazhidejixunulima/20%Monthly2019-02-22 07:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-semua-sudah-elizabeth-tan-kini-hidup-semula/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/sihat/10-tanda-gigi-dan-gusi-anda-tidaklah-sesihat-yang-anda-sangka/20%Monthly2019-02-22 06:00
https://www.xtra.com.my/filem/tular-di-laman-web-wattpad-siri-popular-ini-akhirnya-diterbitkan-menjadi-filem/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/justin-biebers-baby-mv-is-most-liked-and-disliked-video-on-youtube/20%Monthly2019-03-05 01:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/laporan-polis-berasingan-akan-dibuat-misha-omar/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-minta-pujian-sentiasa-izzue-islam-ambil-peluang-jadi-duta-dfkl-untuk-basuh-net/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/teman-lelaki-khloe-kardashian-dituduh-curang-dengan-kawan-baik-kylie-jenner/20%Monthly2019-02-22 03:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/hanya-sampaikan-cerita-drama-band-tiada-niat-cetus-drama/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/2-peraturan-yang-anda-mesti-patuhi-ketika-bersantap-dengan-ratu-elizabeth/20%Monthly2019-02-22 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/inilah-hotel-pertama-di-malaysia-yang-diberi-taraf-5-bintang-oleh-forbes-travel-guide/20%Monthly2019-02-22 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jilongpodianshijujiezengzhongwenjiangxiangkuailaigeinixihuandejutoupiao/20%Monthly2019-04-01 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/biar-betul-awal-ashaari-pakai-barang-kemas/20%Monthly2019-02-21 12:22
https://www.xtra.com.my/filem/finally-controversial-comedy-film-banglasia-2-0-is-coming-to-cinemas-near-you/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-jawapan-janna-nick-tentang-status-hubungannya-bersama-sheila-rusly/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/viral-animasi-si-nopal-tetap-menghiburkan-walaupun-dihimpit-kontroversi/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/muaz-kool-fm-timang-anak-kedua-tahniah/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/theres-a-song-about-men-are-trash-and-youll-love-it/20%Monthly2019-02-21 08:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/enggan-promosi-drama-dia-menantu-rahsia-ashraf-muslim-buka-mulut/20%Monthly2019-02-27 08:00
https://www.xtra.com.my/filem/banglasia-2-0-filem-komedi-penuh-kontroversi-bakal-menemui-penonton-malaysia/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/resorts-world-gentings-skytropolis-funland-is-raving-in-the-crowds/20%Monthly2019-03-05 01:08
https://www.xtra.com.my/trending/9zhangtugaosuni30suizhiqianhe30suizhihoudechaozhongkenshenghuo/20%Monthly2020-04-16 04:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/setiap-malam-menangis-janna-nick-kongsi-pengalaman-bawa-watak-askar/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/alahai-sweetnyer-amar-baharin-prank-isteri/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/familuv/bebola-coklat-dan-mentega-kacang-ini-mampu-memberi-tenaga-kepada-ibu-yang-menyusu/20%Monthly2019-02-21 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/your-creativity-could-just-win-you-a-bunch-of-steam-vouchers-and-exclusive-accesses/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/10-filem-antarabangsa-cetus-fenomena-fesyen-dunia-wajib-anda-tonton/20%Monthly2019-02-21 04:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/e1-jual-fesyen-dalam-lagu/20%Monthly2019-02-21 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/yongsheng323laimajubangerenshoucidamafensijianmianhui/20%Monthly2019-02-21 07:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/di-saat-aku-susah-nak-makan-pun-tak-lepas-sharnaaz-ahmad-respon-mengenai-rantai-emas/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/mahu-tukar-angin-aiman-tino-tolak-lagu-jiwang/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/trending/kerana-panik-wanita-ini-gunakan-tuala-wanita-untuk-hentikan-pendarahan-luka-teman-lelakinya/20%Monthly2019-02-21 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/muat-naik-gambar-lucah-di-instagram-netizen-label-iqram-dinzly-dah-gila/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/5-panduan-merias-wajah-sendiri-pada-hari-bahagia-anda/20%Monthly2019-02-21 02:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/spotify-gets-you-ready-for-blackpinks-world-domination/20%Monthly2019-03-20 09:47
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/15-inspirasi-gaya-rambut-paras-bahu-yang-boleh-anda-ikuti-nombor-6-paling-cantik/20%Monthly2019-02-21 01:00
https://www.xtra.com.my/trending/renyinzixinermeilishishangdarenxiliezhongdeshenzhangbabiwawa/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/teman-ibu-tunai-umrah-selamat-berangkat-nubhan-ahamad/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/tiada-yang-istimewa-lagi-zizan-razak-tiada-rancangan-kahwin-tahun-ini/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/lixinjiezairenjinjiangxuanchuandashixieshoubulangtepalarui/20%Monthly2019-06-21 06:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-the-final-match-up-for-iem-katowice-csgo-major-new-legends/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/trending/rakaman-cctv-viral-wanita-dipukul-dalam-lif-suspek-kini-dalam-tahanan-polis/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/yakin-bantuan-altimet-aryanti-harap-tuah-nak-apa-lagi-menjadi/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/filem/mengjialashashou2-0228shangyinghuangmingzhidianyingnenggouhuibenhuanqingzhaiwujiuhao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/nazim-othman-dan-fatin-afeefa-sah-bercinta/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/lifestyle/go-on-a-quick-weekend-getaway-at-hilton-garden-inn-in-kl/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/acara/dfkl-2019-angkat-tema-positif-selalu/20%Monthly2019-02-20 07:05
https://www.xtra.com.my/featured/karl-lagerfeld-tinggalkan-legasi-dengan-rekaan-ikoniknya-untuk-acara-karpet-merah-antarabangsa/20%Monthly2019-02-20 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/rahsia-kulit-flawless-buat-gadis-ini-viral-di-twitter/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/sharifah-sakinah-di-kecam-lagi/20%Monthly2019-03-10 16:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-lagu-tentang-saya-tapi-patrick-buka-mulut-kongsi-kisah-lagu-baru-iamneeta/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/burberry-mohon-maaf-selepas-rekaan-hoodie-dengan-ikatan-umpama-tali-gantung-mengundang-kemarahan/20%Monthly2019-02-20 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/buzhixinqinggenghaozantingshiyongfacebooklianzhengzhiqingxiangdoushaole/20%Monthly2019-02-26 08:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabila-razali-bawa-ibu-ayah-jalani-ibadah-umrah/20%Monthly2019-03-10 15:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/dfkl-2019-lebih-positif/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/fashion-industry-bids-farewell-to-the-late-legendary-karl-lagerfeld/20%Monthly2019-03-20 09:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/mula-mula-takut-jaja-iliyes-kongsi-pengalaman-berlakon-dengan-micheal-ang/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-tips-datuk-rosyam-nor-buat-semua-peserta-dfkl-2019/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/mahu-cabar-diri-elisya-sandha-jadi-anggota-bomba/20%Monthly2019-02-27 08:01
https://www.xtra.com.my/trending/pereka-fesyen-karl-lagerfeld-meninggal-dunia/20%Monthly2019-02-20 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/happy-meal-readers-programme-to-instil-family-togetherness-through-reading/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kajian-terkini-dapati-hubungan-cinta-boleh-lindungi-anda-daripada-dijangkiti-demam-selesema/20%Monthly2019-02-20 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/fasha-sandha-tidak-bersungguh-hendak-kahwin/20%Monthly2019-02-19 10:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ganmaojiuduoheshuiyingyangshichizhe2yangcaidui/20%Monthly2019-02-22 03:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/adik-sudah-popular-apa-komen-fasha-sandha/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/trending/wutongcunqianfarongyibaqianhuadiaozhangwocunqianxiaoshuaicaishiguanjian/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/padam-atau-tunggu-surat-saman-zara-zya-beri-amaran-kepada-penulis-blog/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/familuv/feeling-sore-from-nursing-your-baby-soothe-your-skin-with-this-diy-cream/20%Monthly2019-02-19 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti-lelaki-tayang-gambar-18-sx-di-instagram/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/trending/isu-vaksin-cetus-perbalahan-netizen-doktor-pakar-ini-akhirnya-bersuara/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/bella-dally-makin-bahagia/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/monsta-xs-i-m-says-he-loves-making-audiobooks-to-help-the-blind/20%Monthly2019-02-27 08:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-pantas-orangnya-delilah-kadir-tolak-muzik-jiwang-untuk-single-baharu/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/filem/chenlitingzijuegexingbiyiqianfangnianshaoyeaishoujimingxingshanka/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ambil-inspirasi-solekan-daripada-penampilan-model-untuk-minggu-fesyen-terkini/20%Monthly2019-02-19 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fiza-thomas-takut-kongsi-pentas-dengan-nabila-huda/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/trending/harga-minuman-di-gerai-penjaja-dijangka-meningkat-jika-penyedut-minuman-kertas-digunakan/20%Monthly2019-02-19 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/movie-animation-park-studios-masuk-percuma-mulai-1-mac/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-dia-menantu-rahsia-diselar-netizen-di-twitter/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/trending/are-you-sure-youre-really-cleaning-the-sht-out-of-your-toilets/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/looking-for-inspirational-travel-destinations-check-these-6-hot-spots-out/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/age-beautifully-and-healthily-with-anti-ageing-recommendations/20%Monthly2019-03-20 09:46
https://www.xtra.com.my/trending/dato-sri-najib-razak-entertaining-the-crowd-at-tapak/20%Monthly2020-04-16 04:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/altimet-lega-aplikasi-recite-kini-terima-57000-pengguna-alhamdulillah/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/filem/follow-award-winning-german-designer-horst-raack-on-his-next-fashion-competition/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/doakan-ar-badul/20%Monthly2019-02-27 08:05
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/getting-married-heres-some-inspiration-for-your-wedding-jewelry/20%Monthly2019-02-18 07:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shoubuxialaiyiqiedoushiyinweinichicuowancan/20%Monthly2019-02-19 08:05
https://www.xtra.com.my/filem/taking-virtual-reality-to-the-medical-field/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/filem/xiechengweichenhuitianzaidulianshoudurian-kaya-teh-tarikpaozhixiaodan/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/the-best-outfits-meghan-markle-has-worn-during-her-pregnancy-so-far/20%Monthly2019-02-18 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/akmar-natasha-berdebar-berlakon-di-sisi-azrel-ismail/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/trending/mak-esah-misha-omar-akhirnya-minta-maaf/20%Monthly2019-02-18 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sah-shuib-ganti-ajak-di-geng-pagi-hot/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/kontroversi-alasan-nama-suhaimi-saad-digugurkan-buat-persembahan/20%Monthly2019-03-09 16:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/mula-mula-ingat-dia-ni-tomboy-ke-pengkid-ke-fizi-ali-kenang-momen-lucu-dengan-isteri/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kini-ada-topeng-muka-yang-mudah-untuk-wanita-berhijab-pakai/20%Monthly2019-02-18 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/periksa-dulu-tarikh-luput-barangan-kosmetik-anda-walaupun-kandungannya-tampak-elok/20%Monthly2019-02-18 01:00
https://www.xtra.com.my/tech/nibuzhidaodeshifangxiangpanjingranbimatongzang4bei/20%Monthly2019-02-22 03:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/konsert-terakhir-bukti-altimet-layak-digelar-lagenda-rapper/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/billy-tunjuk-perkembangan-positif-lana-nodin-ucap-terima-kasih/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/shila-amzah-hamil-tahniah/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/trending/bapa-salah-bancuh-susu-campur-dengan-serbuk-racun-lipas/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/nayingzibao30nianlaiyizhiqipiangemiganqing/20%Monthly2019-03-29 07:44
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-untuk-menduplikasi-aplikasi-pada-android/20%Monthly2019-03-10 15:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/tuduhan-guna-mak-esah-viral-akhirnya-netizen-ini-tampil-mohon-maaf-kepada-misha/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/trending/resorts-world-genting-spreads-the-love-this-valentines-day-to-150-hospitalised-children/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/hidung-tersumbat-dan-susah-bernafas-jangan-panik/20%Monthly2019-03-10 15:38
https://www.xtra.com.my/trending/penunggang-grabbike-yang-di-pesan-adalah-bapa-sendiri-yang-10-tahu-terpisah/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/mereka-tak-mahu-bayaran-altimet-terharu-20-penyanyi-sudi-menyanyi-di-konsert-terakhir/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/lifestyle/harga-ron95-dan-ron97-naik-diesel-kekal/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengatasi-masalah-muat-turun-tergendala-pada-playstore/20%Monthly2019-02-16 08:49
https://www.xtra.com.my/trending/muncung-pesawat-delta-menjunam-dari-ketinggian-34000-kaki/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/akan-laman-sosial-tutup-tapi-belum-minta-maaf-misha-omar/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/hilang-mana-dah-semangat-dia-kapsyen-sharnaaz-ahmad-buat-netizen-sebak/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/pengacara-jjcm-cerewet-pilih-makanan/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/singapore-hip-hop-group-yeti-pack-is-blessing-2019-with-a-lot-of-fengshui/20%Monthly2019-03-20 09:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/syukur-azharina-dibenarkan-pulang-ke-rumah/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/minta-maaf-atau-misha-omar-kecewa-difitnah-guna-mak-esah-di-ajl33/20%Monthly2019-02-27 08:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/tinggalkan-konti-hot-fm-buat-netizen-sebak-ramai-rupanya-yang-sayang-ammar/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/trending/dicabar-bumi-sebenarnya-rata-dr-sheikh-muszaphar-tampil-dengan-penjelasan-padu/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/here-are-the-ola-bola-the-musical-2-winners/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/senarai-pemenang-ola-bola-the-musical-2-jom-semak-nama-korang/20%Monthly2019-02-27 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songniqukanliuruoyinggenwozoushijiexunyanyundingzhan/20%Monthly2019-04-12 00:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/sweet-ucapan-ulang-tahun-hafiz-buat-ibunya/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/mana-ada-merajuk-raja-ema-teruja-bakal-berlakon-filem/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/priyanka-chopra-buka-mulut-soal-zuriat/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sempat-rasa-sakit-baby-dah-keluar-ayu-raudhah-kongsi-pengalaman-melahirkan-anak-keempat/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/ex-wanna-one-ong-seong-wu-to-have-first-ever-fan-meeting-in-malaysia/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/1800-tiket-habis-dijual-peminat-konsert-blue-jangan-berlengah-lagi/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/berita-baik-buat-peminat-kpop-bekas-anggota-wanna-one-ini-akan-datang-ke-malaysia/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/trending/wanita-ini-membuat-video-ulasan-mengenai-sabun-mandi-dengan-menghisapnya-seperti-gula-gula/20%Monthly2019-02-15 03:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/anda-suka-gabungan-coklat-dan-mentega-kacang-ada-5-resipi-untuk-anda-cuba/20%Monthly2019-02-15 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/petua-rawat-demam-dengan-telur-rebus-ramai-dah-cuba-dan-ianya-berkesan/20%Monthly2019-02-15 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kata-kata-ahmad-dhani-menerusi-surat-dari-penjara-bikin-sebak/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-lana-nodin-selamat-jalani-pembedahan-syukur/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/trending/fly-fm-cancels-krappi-call/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/tercekik-sudu-bukan-gimik-ezuwan-ismail-sedia-terima-kritikan-netizen/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-pujaan-hati-kanda-kini-turn-leftenan-zana-pula-kena-kecam/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/trending/suhaimi-saad-is-now-an-astronomer/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/5-tip-penjagaan-mutiara-agar-tetap-kekal-mewah/20%Monthly2019-02-14 07:00
https://www.xtra.com.my/familuv/4-tanda-keradangan-apendiks-dalam-kanak-kanak-yang-ibu-bapa-perlu-tahu/20%Monthly2019-02-14 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kagum-dengan-mira-filzah-berani-terjun-setinggi-15000-kaki/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/lifestyle/experience-fine-dining-at-its-best-at-chambers-grill-hilton-kuala-lumpur/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/uncle-ni-penyanyi-ya-zain-hamid-kongsi-pengalaman-ditegur-peminat-gen-z/20%Monthly2019-02-27 08:06
https://www.xtra.com.my/featured/36-jenama-mewah-yang-sering-disalah-sebut-umum-termasuklah-golongan-datin-dan-fesyenista/20%Monthly2019-02-14 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/stephen-chow-sahkan-filem-aksi-komedi-kung-fu-hustle-2/20%Monthly2019-03-10 15:22
https://www.xtra.com.my/trending/6-cara-hari-kekasih-disambut-dengan-luar-biasa-di-luar-negara/20%Monthly2019-02-14 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/zarina-losing-her-cool-after-her-sons-struck-incident/20%Monthly2019-03-20 09:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-baim-wong-isteri-tersenarai-antara-vlogger-terkenal-dunia/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-kisah-bawa-watak-mak-mak-anita-baharom-mahu-aktif-semula-berlakon/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/featured/kim-kardashian-mempunyai-penyakit-kulit-serius-tetapi-tidak-malu-untuk-mendedahkannya/20%Monthly2019-02-14 01:00
https://www.xtra.com.my/uncategorized/figura-februari-romantika-aeril-wawa/20%Monthly2019-02-14 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-raisa-selamat-timang-anak-sulung/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-harap-emma-kuat-uqasha-senrose-minta-netizen-henti-kaitkan-dirinya/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/trending/this-self-love-playlist-is-all-you-need-for-a-good-valentines-day-alone/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/mimi-gementar-jadi-artis-naungan-pertama-diuruskan-siti-nordiana/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/trend-beg-tangan-mini-menjadi-pilihan-untuk-pertunjukan-fesyen-koleksi-musim-luruh-2019/20%Monthly2019-02-13 07:00
https://www.xtra.com.my/filem/og-k-drama-fans-getting-a-winter-sonata-sequel/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/eyra-hazali-sudah-bertudung-semoga-terus-istiqamah/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/featured/hendak-bergaya-ketika-memakai-baju-renang-muslimah-siapa-kata-tidak-boleh/20%Monthly2019-02-13 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-sebab-penonton-tak-senang-duduk-bila-bts-jadi-penyampai-grammy-award/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/pertama-kali-potong-rambut-gambar-anak-khloe-kardashian-curi-tumpuan/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/lifestyle/heres-a-full-itinerary-for-a-wonderful-weekend-in-johor-bahru/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/lifestyle/6-places-to-prove-why-malaysia-is-worth-falling-in-love-with/20%Monthly2019-02-14 04:02
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/apple-xiaomi-oneplus-antara-model-telefon-pintar-yang-mengeluarkan-paling-banyak-radiasi/20%Monthly2019-02-13 02:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kenal-pasti-jenis-jenis-scam-yang-telah-berjaya-memperdaya-ribuan-rakyat-malaysia/20%Monthly2019-02-13 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/esok-kalau-ibu-dah-tak-ada-perkongsian-zarina-zainuddin-buat-netizen-sebak/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/amalkan-minuman-booster-limau-kasturi-ini-pasti-anda-lebih-cantik-dan-sihat-berbanding-sebelumnya/20%Monthly2019-02-13 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/doakan-billy-kuat-lana-nodin-sebak-jantung-anak-terhenti-10-minit/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/uqasha-senrose-akui-lebih-tenang-lepas-tunai-umrah/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/being-compared-to-kaer-intimidates-megat-mentor-7/20%Monthly2019-03-20 09:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-puji-tindakan-beby-maembong-lelaki-juga-boleh-pakai-bengkung-ya/20%Monthly2019-02-12 09:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-cantik-macam-uqasha-senrose-bagaimana-caranya/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/memey-abby-abada-sakit-sama-sama-seperti-berjanji/20%Monthly2019-02-12 15:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelakon-utama-dia-menantu-rahsia-bakal-disenarai-hitam/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/mahu-jadi-aktivis-kemanusiaan-aliff-syukri-mahu-ikut-jejak-langkah-heliza-helmi/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/bibir-seksi-izara-aishah-palsu-rupanya/20%Monthly2019-02-27 08:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizens-are-slamming-beby-maembong-for-putting-waist-binder-on-a-man/20%Monthly2019-02-12 09:01
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pandora-hadirkan-koleksi-peribadi-kekasih-dan-persahabatan-sempena-hari-kekasih/20%Monthly2019-02-12 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/syafie-naswip-dan-aishah-azman-tunang-april-ini-peminat-syafie-jangan-murung-okay/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/familuv/elak-jadi-mangsa-penculikan-ini-lapan-perkara-yang-perlu-diajarkan-kepada-anak-anak/20%Monthly2019-02-12 06:00
https://www.xtra.com.my/familuv/inilah-kenapa-anda-tidak-patut-memberikan-bayi-anda-air-putih/20%Monthly2019-02-12 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lepaskan-syarikat-bukan-sebab-selisih-faham-dafi/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-wanita-mirip-emma-maembong-beraksi-lucah-tersebar/20%Monthly2019-02-27 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/learning-new-skills-with-your-loved-one-will-be-sure-to-strengthen-bond/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/featured/guccishowtime-rentasi-era-kegemilangan-muzikal-hollywood/20%Monthly2019-02-12 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shuijueshiyouzhe3zhengzhuangqingjikejiuyi/20%Monthly2019-02-19 08:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-semua-suka-tengok-kita-bahagia-faradhiya-pilih-tidak-kongsi-hal-peribadi-di-sosial-medi/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/suara-dikritik-macam-tercekik-sudu-ezuwan-ismail-terasa-hati/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/trending/jumlah-penduduk-lelaki-di-malaysia-melebihi-1-juta-orang-daripada-perempuan-kadar-kelahiran-menurun/20%Monthly2019-02-12 03:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/need-a-last-minute-restaurant-for-valentines-day-go-to-paya-serai-at-hilton-pj/20%Monthly2019-02-12 07:14
https://www.xtra.com.my/featured/mengenakan-bengkung-sambil-melakukan-senaman-tarian-berpeluh-sakan-dibuatnya/20%Monthly2019-02-12 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/30-foto-ini-menunjukkan-evolusi-gaya-rambut-pelakon-jelita-jennifer-aniston-sejak-1990/20%Monthly2019-02-12 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/aliff-aziz-rancang-rakam-lagu-duet-dengan-isteri/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/filem/heres-how-edo-was-built-by-ieyasu-and-the-nameless-man/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-elizad-masih-bahagia/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/rumahtangga-sharnaaz-ahmad-dan-noor-nabila-goyah/20%Monthly2019-02-11 10:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/pedophile-is-watching-ini-pesanan-netizen-buat-que-haidar/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-sanggup-dah-nabila-huda-ajak-selebriti-kurangkan-post-gambar-peribadi/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/trending/pg-malaysia-empowers-students-to-tackle-the-challenges-of-entering-the-workforce/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/miley-cyrus-tampil-bersahaja-ke-grammy-awards-tetapi-kasutnya-memang-luar-biasa/20%Monthly2019-02-11 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/mengaku-rindu-konti-shuib-mahu-buat-comeback/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/trending/iqram-is-back-aksi-ghairah-hanya-bertuala-di-ig-live/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/macam-tercekik-sudu-menyanyi-ke-bercakap-tu-rozita-che-wan-sindir-pereka-fesyen-di-ig/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/parenting/jangan-panik-bila-si-kecil-jatuh-terlentang-bertindak-bijak-seperti-dilakukan-datin-dr-halina/20%Monthly2019-02-11 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/discover-germany-freely-through-a-birdseye-view/20%Monthly2019-03-20 09:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/emma-maembong-dan-syed-abdullah-unfollow-diri-masing-masing/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/bahagia-bergelar-isteri-raja-ilya-sarankan-peminat-kahwin-bila/20%Monthly2019-02-27 08:09
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/lady-gaga-begemerlapan-dengan-aksesori-berlian-lebih-100-karat-di-grammy-awards/20%Monthly2019-02-11 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guowannianxiangshuairoumeitian2fenzhongzuozheshibishou/20%Monthly2019-02-12 03:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-ada-anak-dara-janda-pi-dm-ajak-wrestling-pulak-ika-nabella-kongsi-rahsia-kebahagi/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/trending/gadis-cantik-ini-dedikasikan-kejayaannya-bergelar-doktor-khusus-buat-allahyarham-pelawak-os/20%Monthly2019-02-11 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-feel-the-emptiness-from-every-so-often-taemin-on-jonghyuns-absence/20%Monthly2019-02-11 05:28
https://www.xtra.com.my/featured/anda-suka-melengahkan-kerja-inilah-akibatnya-terhadap-badan-dan-minda-anda/20%Monthly2019-02-11 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-lana-nodin-dibedah-hari-ini-linda-onn-luah-rasa-sebak/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/fans-copy-maya-karin-by-dipping-heads-into-river-streams/20%Monthly2019-02-10 10:16
https://www.xtra.com.my/tech/youtube-vanced-aplikasi-youtube-sebenar-untuk-pengguna/20%Monthly2019-02-10 09:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/sumpah-rasa-nak-cepuk-je-nabila-huda-bengang-dengan-siapa-tu/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-masih-belajar-justin-bieber-seronok-bergelar-suami/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/bantu-kami-istiqamah-ya-allah-mila-jirin-sebak-bercakap-tentang-aurat/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/terdedah-kepada-risiko-kanser-usus-jika-duduk-lama-menonton-tv/20%Monthly2019-02-10 09:50
https://www.xtra.com.my/trending/jenazah-abdul-bari-asyraf-mohd-selamat-di-temui/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/sihat/selesema-berpanjangan-mungkin-tanda-anak-anda-dijangkiti-influenza/20%Monthly2019-02-10 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sazzy-falak-anti-pil-langsing-badan/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/eat-travel/kek-coklat-ini-tidak-menggunakan-sebarang-ramuan-tenusu-atau-telur-tetapi-rasanya-penuh-nikmat/20%Monthly2019-02-10 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/rai-ulang-tahun-ke-30-neelofa-anjur-majlis-keagamaan/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhongshengzhongyiyanchuzhiyousirenleisayanchanghui/20%Monthly2019-02-11 05:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/hebat-tunku-hanis-kongsi-pengalaman-bawa-watak-tentera/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/elak-emosi-negatif-agar-hubungan-kekal-ikuti-tips-ini/20%Monthly2019-02-09 08:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/muatnaik-gambar-seksi-di-ig-apa-komen-reen-rahim/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/tech/cara-install-google-current-pada-android-smartphone/20%Monthly2019-02-09 06:27
https://www.xtra.com.my/trending/bayi-usia-9-bulan-antara-5-yang-terlibat-dalam-kemalangan-di-kuala-nerus/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xinnianchishenmegeguoyingjingmeishidabutong/20%Monthly2019-02-08 15:09
https://www.xtra.com.my/eat-travel/the-resort-eleuthera-bahamas-lokasi-penginapan-khusus-untuk-golongan-obesiti-saja-wah-menarik/20%Monthly2019-02-09 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/terima-1-juta-pengikut-terima-kasih-ajl/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-sekian-lama-akhirnya-ardell-buka-mulut-soal-jodoh/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/nadia-brian-dilamar-di-kota-paris-romantiknya/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/trending/heres-the-type-of-music-you-should-listen-to-based-on-your-horoscope/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tyra-banks-bakal-buka-taman-tema-berinspirasikan-dunia-peragaan/20%Monthly2019-02-09 02:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/megat-mentor-7-takut-dibanding-dengan-kaer/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/wanzhuanquanjiafudamasanrihuangjindangleijipiaofang135wanlingji/20%Monthly2019-02-08 15:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/nasib-tak-berapa-baik-siti-sarah-mahu-cuba-lebih-baik-di-ajl-34/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/winwithxtra-enjoy-a-day-filled-with-joy-at-the-skytropolis-funland-in-genting/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songniyundingmingshengshijietianchengshineiyouleyuantongxingzheng/20%Monthly2019-04-12 00:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/jommenangxtra-nikmati-dunia-karnival-skytropolis-funland-hanya-di-genting/20%Monthly2019-04-12 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/allahuakbar-caption-kau-pengarah-nur-2-kecewa-dengan-siapa-tu/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/familuv/kaedah-pecahan-harta-dibuat-jika-suami-berpoligami/20%Monthly2019-02-08 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ibu-sheila-mambo-meninggal-dunia-al-fatihah/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/meriahnya-majlis-aqiqah-anak-nubhan/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/sihat/lelaki-ini-maut-selepas-rokok-elektroniknya-meletup-di-hadapan-muka/20%Monthly2019-02-08 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jom-sertai-pertandingan-drama-pendek-dfkl-2019/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/filem/musikal-ola-bola-kini-kembali-menangi-tiket-ke-tayangan-perdana/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/ola-bola-the-musical-is-back-and-you-can-win-tickets-to-the-pre-screening/20%Monthly2020-03-30 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-doa-sang-mantan-buat-emma-maembong/20%Monthly2019-02-26 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/review-produk-hamil-sorry-next/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/identiti-pemilik-gambar-telur-ayam-yang-mendapat-paling-banyak-likes-di-instagram-akhirnya-didedahkan/20%Monthly2019-02-08 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/datuk-seri-siti-nurhaliza-bertanding-kerusi-dewan-undangan-negeri-dun-semenyih/20%Monthly2019-02-08 02:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/12-hari-di-icu-mamat-khalid-mula-buka-mata-buat-kali-pertama/20%Monthly2019-02-08 02:15
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pulau-melayu-tarikan-baharu-di-australia/20%Monthly2019-02-08 02:00
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjiannianchusixinchunjiemushijianbiao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-ajak-kahwin-bagaimana-agaknya-respon-jennie-blackpink/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/lima-penyanyi-warnai-mini-album-nur-2-siapakah-mereka/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/emma-maembong-goes-hijabless-after-series-of-netizen-attacks/20%Monthly2019-03-20 09:40
https://www.xtra.com.my/tech/adik-nenek-and-kakak-never-out-of-reach-with-unifis-khabarbaik-plans-suitable-for-all/20%Monthly2019-03-20 09:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/jauhi-jantan-yang-buka-aib-mu-bapa-emma-maembong-luah-rasa/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/whoah-nick-jonas-bintangi-jumanji-welcome-to-the-jungle/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/an-italian-valentines-dinner-at-tosca-is-all-you-need-to-sway-your-date/20%Monthly2019-02-07 09:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/adila-terkejut-disangka-mira-filzah/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/lepas-umum-tidak-lagi-bertudung-instagram-emma-maembong-dihujani-reaksi-berbeza/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/reda-kontroversi-duduk-celah-kangkang-emma-maembong-akhirnya-buka-tudung/20%Monthly2019-02-07 03:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/impress-your-partner-by-bringing-them-out-on-a-fancy-date-at-graze/20%Monthly2019-02-08 05:12
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/suka-menunjuk-nunjuk-dan-tayang-kemewahan-cara-orang-kaya-baru-nak-naik/20%Monthly2019-02-07 02:00
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjiannianchusanxinchunjiemushijianbiao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/istiqamah-dalam-tudung-bukan-perkara-mudah-emma-maembong-mengaku-sudah-tidak-bertudung/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/tech/heres-how-you-can-legally-hack-and-be-praised-for-doing-so/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/kita-susah-senang-sama-sama-tunku-hanis-kongsi-nasihat-buat-fathia-latiff/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/mungkin-untuk-alih-perhatian-sufian-suhaimi-jawab-isu-gambar-intim/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/parenting/hubungan-mata-penting-kala-berbual-dengan-anak-anak-ini-3-sebabnya/20%Monthly2019-02-06 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaimi-ajak-anak-dating-apa-komen-sharifah-shahirah/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/sejuk-mata-memandang-alyah-bacakan-doa-peminat-di-tanah-suci/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/sibuk-urus-anak-niena-baharun-tiada-masa-layan-sosial-media/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/roslan-hussin-pelakon-layar-lara-meninggal-dunia/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/lifestyle/celebrate-valentines-day-at-iketeru-hilton-kuala-lumpur-with-five-course-meal/20%Monthly2019-02-26 08:39
https://www.xtra.com.my/trending/aku-punya-suara-kalau-marah-3-flat-boleh-dengar-kakak-pengantin-mengamuk-ditipu-jurugambar/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjianchuerxinchunjiemushijianbiao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/pengasas-hausboom-tampil-mohon-maaf-dengan-syed-saddiq-tapi/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/makan-tikus-rahsia-cantik-orang-vietnam-gelinya/20%Monthly2019-02-06 01:00
https://www.xtra.com.my/filem/theresa-may-make-or-break-for-brexit/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/hael-husaini-akui-lagu-di-matamu-kuat/20%Monthly2019-02-27 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/makin-cantik-peminat-puji-penampilan-terbaharu-jihan-muse/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-dan-elfira-harus-belajar-fahami-takdir-pu-rahmat-beri-nasihat-lupakan-sengketa/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/eat-travel/raikan-tahun-baru-cina-di-sunway-lost-world-of-tambun-untuk-menangi-hadiah-menarik/20%Monthly2019-02-05 07:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/hidup-kami-tak-lengkap-kalau-one-avenue-band/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/comel-dynas-kongsi-pengalaman-hamil-anak-ketiga/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/discover-upcoming-hotspot-chengdu-in-class-and-style/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/etika-pemakaian-denim-di-pejabat-yang-perlu-anda-tahu/20%Monthly2019-02-05 04:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/10-petua-menghilangkan-kesan-kotoran-degil/20%Monthly2019-02-05 02:00
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjianchuyixinchunjiemushijianbiao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaysia-tolong-buka-mata-amylea-mohon-bakat-kaer-azami-tak-dipandang-sepi/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/artis-lipsync-12-lagu-finalis-ajl33-di-karpet-merah-janna-nick-paling-win/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/trending/last-minute-feng-shui-tips-to-welcome-an-xtra-prosperous-2019/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramailah-muka-macam-muka-sufian-suhaimi-netizen-terkejut-gambar-intim-tersebar/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-tahun-jadi-anak-seni-remy-ishak-hasilkan-sedekad/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/eh-ini-beg-tangan-atau-kasut-croc/20%Monthly2019-02-04 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/melodi-ada-pembaharuan-sedap-didengar-ketua-juri-ajl33-ulas-kemenangan-lagu-haram/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/familuv/patuh-sopan-dan-berdisiplin-ini-5-amalan-orang-jepun-dalam-membesarkan-anak-anak/20%Monthly2019-02-04 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/pentas-macam-pelamin-kahwin-sufian-suhaimi-nafi-sindir-sesiapa/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/trending/elfira-loy-doa-kemenangan-buat-bekas-tunangnya-sufian-suhaimi-dari-makkah/20%Monthly2019-02-04 03:00
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjianchuxi-xinchunjiemushijianbiao/20%Monthly2020-04-15 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-terkejut-elfira-loy-muatnaik-status-buat-bekas-tunang/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-haram-dinobat-juara-lagu-ke-33/20%Monthly2019-02-11 08:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/misha-omar-buktikan-masih-power-walau-dilabel-persembahan-statik/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/tepati-ramalan-ramai-haram-dinobatkan-sebagai-juara-lagu-2018/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-sarah-sebijik-neelofa/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sia-sia-bawa-pelamin-ke-pentas-ajl-33-sufian-suhaimi-menang-persembahan-terbaik/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl33-red-carpet-fashion-steals-the-show-away/20%Monthly2019-03-20 09:39
https://www.xtra.com.my/trending/hael-husaini-and-dayang-nurfaizah-make-it-halal-for-haram-on-ajl-33/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/ara-johari-ulang-kejadian-tahun-lepas-di-ajl-33/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/lagu-throwback-seribu-impian-cover-suara-sumbang-nabila-razali/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/tidak-terikut-gaya-penyanyi-asal-de-fam-tampil-gaya-tersendiri/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaimi-bersanding-sorang-diri-di-pentas-ajl-33/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/paduan-suara-hael-husaini-syafinaz-selamat-nampak-mahal/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/khai-bahar-sengau-nyanyikan-luluh/20%Monthly2019-02-26 08:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/happening-giler-fans-club-finalist-ajl-33/20%Monthly2019-02-13 08:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/fesyen-selebriti-di-karpet-merah-ajl-33/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/wany-hasrita-jangka-ara-johari-menang-besar-di-ajl-33/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajl33-siapa-finalis-pilihan-anda/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/featured/batu-jed-bukan-sahaja-digunakan-sebagai-perhiasan-tetapi-turut-mempunyai-kuasa-pemulihan/20%Monthly2019-02-03 07:00
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-buat-group-video-chat-ramai-ramai-guna-whatsapp/20%Monthly2019-02-03 05:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-ahmad-dhani-sebak-di-konsert-reunion-dewa-19/20%Monthly2019-02-26 08:38
https://www.xtra.com.my/trending/bilangan-rakyat-malaysia-jadi-keldai-dadah-meningkat-dari-tahun-lepas/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/dia-datang-malam-ni-syamel-excited-tunggu-kedatangan-siapa-tu/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/eat-travel/lembut-gebu-kek-mentega-kukus-pilihan-menarik-untuk-minum-petang/20%Monthly2019-02-03 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-your-homejingsaichengjichulufengshuidashishangmenzhidian/20%Monthly2019-03-29 07:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tentang-kopi-yang-anda-perlu-tahu/20%Monthly2019-03-13 01:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/finalis-kali-ni-semua-telan-kaset-netizen-dah-tak-sabar-tengok-ajl-33/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sabar-tengok-persembahan-kawan-baik-wany-hasrita-bakal-hadir-ke-ajl-33/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/3-hari-lagi-sebelum-ajl33-mashup-12-lagu-finalis-jadi-trend-tapi-kali-ini/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/giliran-aisyah-aziz-pula-nyanyi-lagu-hael-husaini/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/tech/jangan-panggil-semula-atau-jawab-panggilan-antarabangsa-yang-tak-dikenali/20%Monthly2019-02-03 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/datuk-75-tahun-beri-mahar-kebun-cengkih/20%Monthly2020-04-24 05:14
https://www.xtra.com.my/featured/kekangan-bajet-untuk-bercuti-jom-bergembira-di-99-wonderland-park-jimat/20%Monthly2019-02-02 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-mudah-cuci-baju-putih/20%Monthly2019-03-12 03:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/dah-cari-guru-mengaji-ke-belum-reaksi-baim-wong-ini-amat-mengejutkan/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtragiveaway-party-with-a-star-studded-dj-lineup-in-zouk-genting/20%Monthly2019-02-26 08:36
https://www.xtra.com.my/featured/ingat-lagi-wanita-yang-lahirkan-kembar-8-pada-2009-anak-anaknya-sudah-besar-panjang/20%Monthly2019-02-02 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/fengshuidashikenny-hoo2019nianwangcaicuiyuntieshi/20%Monthly2019-02-01 09:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/sarimah-ibrahim-hamil-empat-bulan-tahniah/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/media-prima-1-popular-media-content-outshining-facebook-and-google/20%Monthly2019-03-20 09:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/chenmeiekaipaidianyingxingfumimagangxinglinwenlongjiameng/20%Monthly2019-02-12 02:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/trivia-persembahan-ajl-yang-dapat-sorakan-paling-kuat-korang-ingat-lagi-tak/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/rush-hour-3-bakal-ada-sambungan-apa-kata-jackie-chan/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-suka-lelaki-unik-zee-avi-buka-mulut-soal-jodoh/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/tarik-12-juta-penonton-pujaan-hati-kanda-cipta-sejarah-tersendiri/20%Monthly2019-02-27 08:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/xinrenta%c2%b7biaogedianlikuaishanquanchengbululianshoucigongkaiyulinkexinyanchu/20%Monthly2019-02-01 08:05
https://www.xtra.com.my/familuv/hebat-memimpin-kakitangan-di-pejabat-tetapi-kenapa-di-rumah-lady-boss-sukar-menangani-konflik/20%Monthly2019-02-01 07:00
https://www.xtra.com.my/sihat/cara-terbaik-untuk-mencegah-parut-daripada-terbentuk-menurut-pakar/20%Monthly2019-02-01 06:00
https://www.xtra.com.my/parenting/amalkan-membaca-tujuh-doa-ini-untuk-kejayaan-masa-depan-dan-keperibadian-mulia-anak-anak/20%Monthly2019-02-01 06:00
https://www.xtra.com.my/filem/johorean-wins-festive-makeover-from-cj-wow-shop-and-feng-shui-master/20%Monthly2020-04-15 09:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-ajl-33-jom-tonton-misi-penculikan-cinta-malam-esok/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/shouyaomeitichaoyuegugehelianshuchengweidamarenzuishouhuanyingdeyidongneirong/20%Monthly2020-03-02 07:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-mahu-ingat-benda-lama-tasha-shilla-kini-lebih-tenang/20%Monthly2019-02-27 08:11
https://www.xtra.com.my/eat-travel/inilah-teknik-yang-betul-untuk-menjamah-pasta-seperti-orang-itali-sebenar/20%Monthly2019-02-01 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/diberi-mandat-menyiapkan-persalinan-yang-di-pertuan-agong-dan-keluarga-datuk-rizalman-bagaikan-bermimpi/20%Monthly2019-02-01 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/google-dan-nasi-lemak-apa-kaitannya/20%Monthly2020-04-24 05:14