XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/hiburan/baim-wong-gembira-isteri-mula-masuk-dapur/20%Monthly2019-04-30 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tersentuh-lihat-pengorbanan-sahabat-noh-salleh-tulis-lirik-debu-bercahaya/20%Monthly2019-04-30 10:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-rasa-lebih-selamat-nama/20%Monthly2019-04-30 10:02
https://www.xtra.com.my/filem/get-it-beauty-on-the-road-season-2-to-highlight-hari-raya-beauty-tips-tricks/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/sihat/5-jangkitan-selepas-bersalin-yang-anda-perlu-ambil-tahu/20%Monthly2019-04-30 09:49
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-cucur-lobak-merah-ini-sesuai-untuk-sarapan-pagi-anak-anda/20%Monthly2019-04-30 09:19
https://www.xtra.com.my/sihat/inginkan-payudara-yang-cantik-dan-terbentuk-koleksi-musim-bunga-panastriumph-2019-ada-jawapannya/20%Monthly2019-04-30 08:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/alhamdulillah-pengarah-terkenal-dengan-drama-dan-kontroversi-sah-peluk-islam/20%Monthly2019-04-30 08:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/setulusikhlas-ramadan-bakal-tiba-bekas-isteri-pu-abu-diuji-lagi/20%Monthly2019-05-03 07:48
https://www.xtra.com.my/lifestyle/singita-offers-holiday-filled-with-exhilarating-activities-for-the-entire-family/20%Monthly2019-04-30 08:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/rehat-mengacara-sepanjang-ramadan-jihan-muse-fokus-berniaga-pes/20%Monthly2019-04-30 06:32
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/6-sebab-kenapa-koleksi-lebaran-ariani-floraya-2019-wajib-dimiliki-setiap-wanita-memang-cantik/20%Monthly2019-04-30 06:30
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/hubungan-cinta-anda-sering-tidak-berpanjangan-3-tanda-ini-menunjukkan-anda-mungkin-penyebabnya/20%Monthly2019-04-30 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/berserah-kolaborasi-pertama-zizan-razak-dan-ismail-izzani/20%Monthly2019-04-30 05:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/mad-augustxinquchangchunanrenwunaixinshengchengrenjieshucaiyongbaokaishi/20%Monthly2019-04-30 03:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-nurhaliza-terkejut-tengok-gelagat-anak-di-sesi-photoshoot/20%Monthly2019-04-30 04:48
https://www.xtra.com.my/trending/lebih-setahun-simpan-rahsia-akhirnya-michael-ang-mengakui-dirinya-kini-islam/20%Monthly2019-04-30 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhuchirenxiaoyushoucidangangwutaijuguitongnijiehun-nvjiao/20%Monthly2019-05-02 07:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/hyolyn-makes-fans-sing-dance-during-performance-in-kuala-lumpur/20%Monthly2019-04-29 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/tiga-tahun-bersama-khai-bahar-ucap-selamat-tinggal/20%Monthly2019-04-30 02:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/watak-murad-dalam-kamar-kamariah-buat-fizz-fairuz-dibenci-peminat/20%Monthly2019-04-30 03:57
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/sashimi-pun-boleh-dijadikan-karya-seni-yang-menakjubkan-lihatlah-hasil-kreativiti-artis-ini/20%Monthly2019-04-30 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/taruhan-terbaru-ernie-zakri-dan-syamel-dalam-takkan-terlerai/20%Monthly2019-04-30 00:46
https://www.xtra.com.my/featured/bengkel-i-skil-hijab-heels-bantu-wanita-jana-pendapatan-sampingan/20%Monthly2019-04-29 12:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/che-ta-bantu-peminat-jadi-usahawan-kad-sim-glamour/20%Monthly2019-04-29 10:51
https://www.xtra.com.my/filem/playing-the-role-of-ustaz-adam-brought-upon-rm100000-win-for-shuk-sahar/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/mv-terbaru-taylor-swift-me-catat-tontonan-tertinggi-di-youtube-dalam-masa-24-jam/20%Monthly2019-05-03 07:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ruguobuxianghuodetaileiqingfangqiyixiadewujianshi/20%Monthly2019-05-07 06:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/ecah-nak-jadi-penyanyi-zain-saidin-sanggup-labur-duit-demi-anak-tersayang/20%Monthly2019-04-29 08:33
https://www.xtra.com.my/lifestyle/mcdonalds-extends-menu-hours-new-dishes-in-conjunction-with-ramadan/20%Monthly2019-04-29 06:09
https://www.xtra.com.my/tech/untuk-anda-yang-sedang-berjuang-berhenti-merokok-baca-artikel-ini/20%Monthly2019-04-29 06:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/penampilan-neelofa-semasa-di-milan-fashion-show-ini-berharga-rm14109-07-anda-sanggup/20%Monthly2019-04-29 06:20
https://www.xtra.com.my/filem/shoubainianzhiyuejiangxinzhizuoyongxindazaodechangjing/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/trending/di-mana-salvator-mundi-misteri-kehilangan-potret-lukisan-paling-mahal-di-dunia/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lazada-brings-fashion-runway-to-shoppers-via-livestream/20%Monthly2019-04-29 03:23
https://www.xtra.com.my/trending/remaja-berusia-16-tahun-ini-pinjam-rm16000-daripada-rakan-rakan-hanya-untuk-membeli-kasut-kegemaran/20%Monthly2019-04-29 03:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/shuk-call-saya-setiap-lima-minit-jihan-muse-kongsi-cerita-idea-jadi-nur-di-bbb-2019/20%Monthly2019-04-29 02:58
https://www.xtra.com.my/tech/malaysian-startup-rentdax-raises-rm5-million-seed-funding-to-democratise-home-rental-in-malaysia/20%Monthly2019-04-29 03:08
https://www.xtra.com.my/trending/aichidaocaishizhengchangrenbutongguojiaduizhunshidedingyi/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sia-sia-jadi-ustaz-adam-shuk-sahar-bawa-pulang-rm-100000/20%Monthly2019-04-29 06:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/izzara-aishah-memilih-watak/20%Monthly2019-05-05 16:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramai-artis-buka-tudung-apa-komen-mira-filzah/20%Monthly2019-05-05 16:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/bbb2019-chiwan-cari-calon-isteri/20%Monthly2019-04-28 18:18
https://www.xtra.com.my/trending/gara-gara-permintaan-minta-couple-balik-ditolak-kaki-kekasih-hancur/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tudung-wagara-tarikan-terbaru-pelancong-muslimah-di-jepun/20%Monthly2019-04-30 15:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-cantik-macam-priyanka-chopra-jom-baca-perkongsian-ini/20%Monthly2019-04-28 04:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/terhutang-budi-dengan-ijn-lana-nodin-nekad-balas-jasa/20%Monthly2019-04-28 04:18
https://www.xtra.com.my/tech/instagram-menguji-cara-baru-untuk-melihat-gambar-pada-explore-tab/20%Monthly2019-04-30 14:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/chiwan-says-hes-ready-to-settle-down-and-is-looking-for-the-one/20%Monthly2019-04-29 07:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/one-two-jaga-terus-unggul-tahniah-nam-ron/20%Monthly2019-04-28 00:11
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-tidur-dulu-tadi-malam-hawa-tidur-lambat-sampai-nanti-ayah-kejut-pengacara-ini-dedah-sifat-penyayang-bapanya/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/mv-kill-this-love-haram-ditayang/20%Monthly2019-04-27 09:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/di-mana-jati-diri-menteri-ini-aishah-luah-rasa-kecewa-dengan-yb-syed-saddiq/20%Monthly2019-04-27 07:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-mei-tarikh-melihat-anak-bulan-ramadan/20%Monthly2019-04-30 15:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/bella-daly-teruja-tunai-umrah-dengan-suami/20%Monthly2019-04-27 04:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/jom-karaoke-lagu-aduh-menang-rm-1000/20%Monthly2019-04-27 03:44
https://www.xtra.com.my/tech/bukan-salah-kamera-ini-cara-pose-yang-betul/20%Monthly2019-04-30 14:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/hong-kong-introduces-east-residences-as-new-hot-spot-to-stay/20%Monthly2019-04-24 08:30
https://www.xtra.com.my/trending/kejadian-letupan-bom-terbaru-di-sri-lanka/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/mira-filzah-tertarik-lelaki-tua/20%Monthly2019-04-27 07:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/bermodalkan-rm-250-sha-hasan-jadi-jutawan-pada-usia-19-tahun/20%Monthly2019-04-26 11:04
https://www.xtra.com.my/tech/happyfresh-partners-with-aeon-to-deliver-groceries-to-more-malaysians/20%Monthly2019-04-24 07:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/yanyuanjosiahlinweilikuajiecanyinyejingyingxiongheitangnaichashengyi/20%Monthly2019-04-29 06:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/elfira-loy-kolaborasi-dengan-mc-vogue-keluarkan-koleksi-baju-raya/20%Monthly2019-04-26 07:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/ingin-menjadi-bintang-serlahkan-bakat-di-nova-academy/20%Monthly2019-04-26 09:13
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/6-sebab-kenapa-vitalicia-supermodel-glow-perlu-dimiliki-setiap-wanita-nombor-2-paling-wanita-idamkan/20%Monthly2019-04-26 06:22
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mencari-makanan-kucing-halal-dan-bermutu-powercat-ada-jawapannya/20%Monthly2019-04-26 05:30
https://www.xtra.com.my/featured/jangan-peningkan-kepala-tukang-jahit-ini-tip-berguna-untuk-beli-kain-pasang/20%Monthly2019-04-26 04:46
https://www.xtra.com.my/tech/edustore-allowing-students-educators-access-to-amazing-content-at-lower-prices/20%Monthly2019-04-24 07:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/berhenti-berlakon-sampai-bersalin-elfira-loy-kini-berjaga-jaga/20%Monthly2019-04-26 04:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songnimameixiangxiangbaomanyundingyanchanghuirumenpiao/20%Monthly2020-03-02 07:52
https://www.xtra.com.my/featured/5-keunikan-himpunan-syawal-bahari-asyek-yang-pasti-membuatkan-anda-tampil-bergaya-pada-aidilfitri/20%Monthly2019-04-26 03:26
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-sotong-goreng-tepung-ini-amat-mudah-untuk-disediakan/20%Monthly2019-04-26 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-taja-majlis-resepsi-mac-ruhayu/20%Monthly2019-04-26 02:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-maafkan-dia-air-mata-sheila-rusly-tumpah-terkenang-insiden-lalu/20%Monthly2019-04-26 04:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-faedah-bawa-artis-kpop-datang-sini-datuk-awie-tempelak-tindakan-menteri/20%Monthly2019-05-05 16:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-nikita-mirzani-batal-hasrat-beranak-di-singapura/20%Monthly2019-04-25 11:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/kekuatan-saya-terletak-pada-lagu-macam-ini-andi-bernadee/20%Monthly2019-04-25 11:12
https://www.xtra.com.my/lifestyle/spoil-mum-dad-this-parents-day-with-classic-time-pieces/20%Monthly2019-04-23 13:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/buka-puasa-at-with-a-variety-of-the-best-malaysian-cuisines-all-in-one-place/20%Monthly2019-04-23 11:41
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jiaoyouruantihuiyouhaotaohuama/20%Monthly2019-04-25 07:01
https://www.xtra.com.my/sihat/6-teknik-senaman-paling-bagus-untuk-wanita-hamil/20%Monthly2019-04-25 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/its-a-boy-anzalna-hanif-bakal-lahirkan-anak-lelaki-jun-ini/20%Monthly2019-04-25 06:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/sisi-matang-aziz-harun-dalam-jauh/20%Monthly2019-04-25 05:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jump-into-these-8-locations-where-your-favourite-storybooks-are-set-in/20%Monthly2019-04-23 11:24
https://www.xtra.com.my/trending/peminat-filem-avengers-saksikan-pertunjukan-lampu-unik-yang-bertemakan-avengers/20%Monthly2019-04-25 04:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songnilimingmetro-liveyundingyanchanghuirumenpiao/20%Monthly2019-05-03 09:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/suka-hatilah-saya-nak-buat-apa-fathia-latiff-akhirnya-buka-tudung/20%Monthly2019-04-26 01:41
https://www.xtra.com.my/eat-travel/6-snek-popular-tetapi-sebenarnya-tidak-bagus-untuk-kesihatan-kanak-kanak/20%Monthly2019-04-25 03:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/complete-your-starbucks-tumbler-collection-with-this-new-summer-series-release/20%Monthly2019-04-22 05:06
https://www.xtra.com.my/tech/nova-4etampil-ciri-premium-dengan-harga-mampu-milik/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/sihat/5-jenis-sayur-yang-boleh-menjejaskan-kesihatan-jika-diambil-secara-berlebihan/20%Monthly2019-04-25 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/gara-gara-juita-netizen-letak-harga-rm150-untuk-bersama/20%Monthly2019-04-25 01:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhengyijianbuweijiannanyanchanghuixiangtiaozhangenggaonandu/20%Monthly2019-04-25 09:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/its-a-girl-tahniah-nabil-ahmad-zira-ayub/20%Monthly2019-04-24 16:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/kos-bertambah-punca-ketuk-ketuk-ramadan-dihentikan/20%Monthly2019-04-24 13:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/p-ramlees-works-and-more-now-considered-national-heritage/20%Monthly2019-04-23 10:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/dilabel-serupa-tengkorak-apa-komen-amyza-adnan/20%Monthly2019-04-24 09:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaixiyayinlezhouqijibendipinpaihechangzuorentuiguangbendiyuanchuanghaoyinle/20%Monthly2019-04-25 08:48
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/makanan-jadi-bahan-lukisan-rekaan-fesyen-kreatif-betul/20%Monthly2019-04-24 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-gambar-pekerja-kedai-makan-suap-oku-jadi-tumpuan-warganet/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/well-be-ready-bts-members-share-their-sentiments-on-joining-the-military/20%Monthly2019-04-23 10:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/demi-avenger-endgame-penonton-sanggup-bangun-awal-serbu-pawagam/20%Monthly2019-04-24 07:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-jadi-saman-pak-ya-maafkan-lan-pet-pet/20%Monthly2019-04-24 06:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/mula-mula-segan-tapi-fara-fauzana-kongsi-pengalaman-buat-fb-live-di-makkah/20%Monthly2019-04-24 06:35
https://www.xtra.com.my/featured/rindu-lebaran-koleksi-kurung-mengancam-sentuhan-tukang-jahit-termahir-ezuwan-ismail/20%Monthly2019-04-24 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/yiqijianzhengqijifashengrenxianqizaicichangxiangjingdian/20%Monthly2019-04-24 04:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/people-are-going-on-the-game-of-thrones-tour-in-northern-ireland/20%Monthly2019-04-22 08:20
https://www.xtra.com.my/lifestyle/experience-art-cultures-by-katja-loher-during-your-stay-at-the-house-collective/20%Monthly2019-04-22 07:16
https://www.xtra.com.my/filem/durian-kaya-teh-tarikbeimaxiankaizhanmu/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-minat-tumpang-populariti-kakak-fyna-jebat-kini-tauke-jeans/20%Monthly2019-04-23 12:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ibu-tiga-anak-ini-kongsi-rahsia-turun-30-kilogram-cara-selamat/20%Monthly2019-04-23 12:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/15-tahun-ke-udara-ketuk-ketuk-ramadan-bakal-tamat-bersiaran/20%Monthly2019-04-23 11:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/get-glow-ing-in-this-neon-race-for-the-sake-of-kidney-health/20%Monthly2019-04-23 10:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/yazhouyaoguntianwangwubaizhongdengyundingrangninjinqingyaobai/20%Monthly2019-04-24 04:23
https://www.xtra.com.my/trending/polis-sahkan-tulang-yang-dijumpai-di-tempat-acap-hilang-adalah-tulang-manusia/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/tech/hostplatform-launches-at-short-stay-summit-2019-to-empower-short-stay-industry/20%Monthly2019-04-23 08:55
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pasangan-yang-bahagia-pun-boleh-curang-sebabnya-akan-memeranjatkan-anda/20%Monthly2019-04-23 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ncig-alternatif-baharu-perokok-tegar/20%Monthly2019-04-23 06:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/masya-masyitah-bakal-pindah-china/20%Monthly2019-04-23 05:33
https://www.xtra.com.my/trending/prince-louis-turns-1-check-out-his-latest-photos-courtesy-of-mum-kate-middleton/20%Monthly2019-04-23 05:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/liuliyangjiuweilaimazichaofensibujianlezuixiangyucaogehezuo/20%Monthly2019-04-23 04:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/my-father-allowed-me-to-sing-his-songs-says-syafiq-farhain/20%Monthly2019-04-22 08:08
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-remaja-melampau-buli-budak-sekolah-di-taman-permainan/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/trending/baling-keju-ke-wajah-bayi-kegilaan-apakah-ini-warganet/20%Monthly2019-04-23 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-ada-jodoh-adalah-ara-johari-mengaku-ada-boyfriend/20%Monthly2019-04-23 02:34
https://www.xtra.com.my/lifestyle/gaishanyiyuzhengfangfayishengchizaiduoyaoburuxianzuohao6jianshi/20%Monthly2019-05-02 03:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/sibuk-dengan-karier-zizi-kirana-akui-bakal-kahwin-lambat-lagi/20%Monthly2019-04-23 06:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/feel-refreshed-with-these-3-new-blended-drinks-this-summer/20%Monthly2019-04-22 04:59
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/10-kegunaan-hand-sanitizer-yang-genius-selain-membasmi-kuman/20%Monthly2019-04-23 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/8-destinasi-yang-harus-dikunjungi-oleh-ulat-buku-sempena-hari-buku-sedunia/20%Monthly2019-04-23 02:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-okay-je-fitri-haris/20%Monthly2019-04-22 15:29
https://www.xtra.com.my/sihat/jangan-menyusu-bayi-pramatang-anda-dengan-sesuka-hati-ini-kaedah-menyusu-dengan-betul/20%Monthly2019-04-22 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/happikiddo-anjur-baby-shower-untuk-hanis-zalikha-meriah-sungguh/20%Monthly2019-04-22 11:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/fattah-amin-and-fazura-receive-backlash-from-fans-for-no-show-at-ame-2019/20%Monthly2019-04-22 07:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-jadi-juara-bbb-2019-achey-cadang-nak-tambah/20%Monthly2019-04-23 02:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-akan-bincang-dengan-pihak-bekas-isteri-pu-abu-minta-maaf/20%Monthly2019-04-22 09:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramai-terkejut-lofa-boleh-menari/20%Monthly2019-04-22 08:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/the-nasi-lemak-fiesta-is-back-in-ikea-malaysia-for-a-limited-time-only/20%Monthly2019-04-22 04:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-fathia-latiff-buka-tudung-jadi-bualan/20%Monthly2019-04-22 09:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/asyik-dapat-watak-jahat-apa-komen-pablo-amirul/20%Monthly2019-04-22 06:26
https://www.xtra.com.my/featured/jom-belajar-teknik-heimlich-untuk-selamatkan-kanak-kanak-yang-tercekik/20%Monthly2019-04-22 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/huangruoxialyciadangyiriyigongfulishourongsuohuoqiyenanshenniyijiangzizhu5wanmabi/20%Monthly2019-04-22 08:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-all-the-activities-you-can-do-to-celebrate-parents-day-at-resorts-world-genting/20%Monthly2019-04-22 03:52
https://www.xtra.com.my/filem/media-prima-nurtures-sincerity-through-setulus-ikhlas/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/tech/ribenshirenjianzhushizhushanshengshejikehuandianyingchangjingbangaokejilingguta/20%Monthly2019-04-29 00:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/jarang-kongsi-cerita-peribadi-di-ig-tauke-kini-lebih-tenang/20%Monthly2019-04-22 03:18
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jom-belajar-cara-mendandan-berinspirasikan-rambut-khaleesi-daenerys-targaryen/20%Monthly2019-04-22 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/__trashed-8/20%Monthly2019-04-22 01:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/bbb2019-tiga-kali-jadi-juara-achey-terkejut-menang-lagi/20%Monthly2019-04-21 18:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/aeril-wawa-zainal-bakal-timang-anak-ketiga/20%Monthly2019-04-21 10:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaimozhengjianweizhaidamayuxuansaiguanjun5yuefuzhongguocansai/20%Monthly2019-04-21 07:48
https://www.xtra.com.my/trending/ustaz-ni-suruh-anak-aku-ke-depan-kelas-dan-buka-baju-netizen-dakwa-pu-abu-pernah-buli-anaknya-di-sekolah/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/ia-tindakan-tak-masuk-akal-isteri-allahyarham-saleem-kecewa-dengan-syarikat-rakaman/20%Monthly2019-04-21 05:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/sam-shaffik-juara-mister-planet-nation-malaysia-2019-tahniah/20%Monthly2019-04-21 05:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/yaogunlaoxuanlvrangquanchangfensireqingyanshaoluodayouzheshishishangzuihaotingdeshengyin/20%Monthly2019-04-21 06:28
https://www.xtra.com.my/trending/video-pergaduhan-dua-pelajar-kolej-vokasional-tular/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/doktor-ini-kongsi-pantang-larang-jika-melawat-bayi-baru-lahir/20%Monthly2019-04-30 15:17
https://www.xtra.com.my/tech/pindah-fotovideo-atau-kandungan-lain-daripada-iphone-ke-android/20%Monthly2019-04-30 14:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/ziana-zain-im-a-mother-as-well-as-a-father-to-my-children/20%Monthly2019-04-18 10:23
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tiada-angin-tiada-ribut-ain-edruce-sah-bertunang-dengan-jejaka-pilihan-hatinya-selepas-setahun-bercinta/20%Monthly2019-04-21 02:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-salah-kan-berniaga-zara-zya/20%Monthly2019-05-03 07:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/jay-park-umum-bersara/20%Monthly2019-04-20 18:52
https://www.xtra.com.my/trending/ustaz-terima-kecaman-netizen-selepas-ceraikan-isteri-nikahi-janda-anak-satu/20%Monthly2020-04-24 05:10
https://www.xtra.com.my/familuv/selepas-suami-meninggal-siapakah-yang-harus-memberi-nafkah-kepada-anak-ini-penjelasannya/20%Monthly2019-04-20 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/minta-izin-bayar-kalau-nak-menyanyi-lagu-arwah-isteri-allahyarham-saleem-beri-amaran/20%Monthly2019-04-20 08:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/perkahwinan-bertahan-hanya-2-tahun-adele-sah-bercerai/20%Monthly2019-04-20 05:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kadar-bayaran-zakat-fitrah-2019-untuk-seluruh-negeri-di-malaysia/20%Monthly2019-04-30 15:20
https://www.xtra.com.my/trending/kerana-kekasih-facebook-wang-hantaran-rm60000-lesap/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/tech/water-resistant-atau-waterproof-cara-kenali-ciri-kalis-air-telefon-anda/20%Monthly2019-04-30 14:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/beyonce-drops-surprise-album-netflix-documentary-on-coachella-2018/20%Monthly2019-04-18 08:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/shenglinzhiwang-2xunhudahui422qizhankaidamawangshangzhaomu/20%Monthly2019-04-21 07:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/si-sexy-back-ainul-aisyah-curi-perhatian-netizen/20%Monthly2019-04-19 07:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ilyka-nafi-tolak-kerjasama-dengan-komposer-tempatan/20%Monthly2019-04-19 18:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/dimsumhetaiguo3taihezuoyinjin350xiaoshizuixintaiju/20%Monthly2019-04-21 06:59
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/wanita-ini-mengalami-jangkitan-teruk-setelah-menjalani-microblading-pada-keningnya-ngeri-sungguh/20%Monthly2019-04-19 07:14
https://www.xtra.com.my/familuv/apakah-hukum-menggauli-isteri-secara-paksa-dalam-islam-ini-penjelasan-dari-mufti/20%Monthly2019-04-19 06:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/ustaz-hamadi-begitu-dibenci-sehingga-dapat-tawaran-bunuh/20%Monthly2019-04-22 06:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/setahun-tak-ke-gym-afieq-shazwan-rindu-badan-sado/20%Monthly2019-04-19 06:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/kuiwei19nianzaitabingchengwutaifeiyuqingjingdianmeisheng824bingchengzhongxian/20%Monthly2019-04-18 03:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-ada-yang-sudiapa-salahnya-mamak-teringin-jadi-duta-produk-pemutih/20%Monthly2019-04-19 04:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/real-estate-agent-gets-fired-after-slamming-bts-with-racist-remarks/20%Monthly2019-04-18 08:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/semai-keikhlasan-sempena-ramadan-raya-tahun-ini-bersama-tv3/20%Monthly2019-05-03 07:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/aafiyah-suka-tengok-saya-bersolek-jadi-siti-nurhaliza/20%Monthly2019-04-19 03:03
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jianfeiyenengchihuashengjiangyanjiushiliangshequnengjiangxuezhifangruai/20%Monthly2019-04-25 04:21
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/baru12-tahun-sudah-mampu-beli-bmw-sedan-hebatnya-jurusolek-cilik-ini/20%Monthly2019-04-19 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ain-edruce-kini-tunangan-hafiz/20%Monthly2019-05-05 17:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-ikhtiar-terakhir-pak-ya-mohon-sumbangan-bayar-peguam/20%Monthly2019-05-05 16:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/takkanlah-hidup-saya-hanya-di-hospital-duduk-di-rumah-elyana-teruja-umum-konsert-sulung/20%Monthly2019-04-18 16:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/lui-pengs-on-my-mind-mv-was-filmed-with-just-2-people-and-1-camera/20%Monthly2019-04-18 10:34
https://www.xtra.com.my/lifestyle/celebrate-this-egg-static-easter-sunday-with-some-good-food-at-doubletree-by-hilton-jb/20%Monthly2019-04-18 07:36
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/bergaya-raya-tahun-ini-dengan-beg-tangan-victoria-sloane-keluaran-rita-sosilawati/20%Monthly2019-04-18 09:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/jarang-kongsi-gambar-keluarga-apa-alasan-asad-motawh/20%Monthly2019-04-18 13:50
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/scha-x-christy-ng-sepatu-dan-tas-tangan-wajib-di-tayang-pada-lebaran-nanti/20%Monthly2019-04-18 08:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/celebrate-mothers-day-with-mummy-dearest-at-toh-yuens-dim-sum-brunch-special/20%Monthly2019-04-18 06:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-belum-sampai-tahap-jadi-ustaz-syafiq-kyle-harap-penonton-faham/20%Monthly2019-04-18 06:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramlah-ram-kurus-sebab-nak-kahwin/20%Monthly2019-04-18 12:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/international-dj-sander-van-doorn-to-party-it-up-in-zouk-genting/20%Monthly2019-04-18 05:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songnizhangjingxuanhinsideoutyundingyanchanghuirumenpiao/20%Monthly2019-04-23 06:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/kontroversi-bukan-punca-putus-cinta-intan-najuwa-kembali-solo/20%Monthly2019-04-18 03:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/register-today-for-the-pubg-mobile-malaysia-national-championship-2019/20%Monthly2019-04-18 03:48
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zhesidaxingzuoyouwanshuiqiangpozhengnishangbanglema/20%Monthly2019-05-02 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti-seberang-puji-doktor-malaysia-kecewa-perkhidmatan-hospital-di-jakarta/20%Monthly2019-04-18 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sangka-gurauan-papa-mama-akhirnya-elly-mazlein-makin-seronok-mengacara/20%Monthly2019-04-17 12:54
https://www.xtra.com.my/filem/comelnya-anak-kedua-sam-tilla/20%Monthly2020-04-15 09:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/this-bar-in-sunway-pyramid-had-a-camel-in-it/20%Monthly2019-04-17 06:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/huijijinshijiangjingyingshidaijushoubainianzhiyue513longzhongqibo/20%Monthly2019-05-28 11:06
https://www.xtra.com.my/trending/di-mana-nur-hidayah-kanak-kanak-umur-8-tahun-dilaporkan-hilang-tanpa-jejak/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-ft-halseys-boy-with-luv-shoots-up-high-on-spotify/20%Monthly2019-04-17 05:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/awal-ashaari-nak-tambah-bini-apa-komen-scha-al-yahya/20%Monthly2019-05-06 07:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/shaheizy-sam-dapat-anak-kedua-tahniah/20%Monthly2019-05-06 06:14
https://www.xtra.com.my/trending/13suishaonianqiche100-gonglizhiweitanshishengbingdidi/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/jom-intai-gelagat-selebriti-indonesia-turun-mengundi/20%Monthly2019-04-17 05:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/detail-buah-tangan-terbaharu-alif-sonaone/20%Monthly2019-04-17 04:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/drink-and-stand-a-chance-to-win-an-all-expense-paid-trip-to-madrid/20%Monthly2019-04-17 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/lagu-cinta-kita-kini-di-youtube/20%Monthly2019-10-28 03:23
https://www.xtra.com.my/featured/video-ashraf-muslim-tidak-suka-wanita-kentut-terlalu-kuat-ketahui-tabiat-buruk-lain-yang-tidak-disukai-lelaki/20%Monthly2019-04-17 03:04
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-strawberry-popsicle-untuk-dicuba-bersama-anak-menggunakan-dua-bahan-sahaja-enak-dan-mudah/20%Monthly2019-04-17 02:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/westlife-the-twenty-tour-2019-live-in-kuala-lumpur-sold-out-in-32-hours/20%Monthly2019-04-17 03:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shenghuozongshibushunxinzuijingandaowulideyuanyinshi/20%Monthly2019-04-17 00:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/labur-ratusan-ribu-nur-sajat-taja-miss-grand-malaysia-2019/20%Monthly2019-04-17 03:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/dikecam-berniaga-zara-zya-sedih-dihentam-netizen/20%Monthly2019-05-05 17:02
https://www.xtra.com.my/trending/seram-rakaman-video-kelibat-penampakan-sebenar-nenek-kebayan-di-ulu-kenas-perak/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/trending/pilu-sedih-menitik-air-mata-tengok-kisah-bayi-4-bulan-menghidapi-ketumbuhan-buat-netizen-sebak/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/meikafeiwufashangbanrihechaoguozheliangkongdiuming/20%Monthly2019-04-18 04:39
https://www.xtra.com.my/filem/xtragiveaway-gaining-inspiration-from-amazing-women-around-asia/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-kisah-pemandu-grab-kurang-upaya-jadi-inspirasi/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/filem/huangjunyuanyunmeixin12nianhoujinmalunzaixuqianyuan/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/orang-dapur-pun-boleh-melaran-dan-tampak-menawan-dengan-koleksi-raya-2019-tudungpeople/20%Monthly2019-04-16 08:00
https://www.xtra.com.my/sihat/bolehkah-wanita-bersenam-sewaktu-hamil-ini-jawapannya/20%Monthly2019-04-16 07:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lokasi-kehilangan-tiada-liputan-telefon-apa-punca-dua-beradik-hilang-5-jam-di-bukit-pelindung/20%Monthly2019-04-16 07:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/go-on-a-wild-adventure-at-these-5-wonders-of-nature/20%Monthly2019-04-16 07:18
https://www.xtra.com.my/filem/dianyinglunluorendamayanqizhiwuyueshangying/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-sengaja-lan-pet-pet-mahu-mohon-maaf-dengan-pakcik-yahya/20%Monthly2019-04-16 05:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/kaya-tapi-humble-jom-tengok-hadiah-hari-jadi-nia-ramadhani-tahun-ini/20%Monthly2019-04-16 05:11
https://www.xtra.com.my/filem/e-news-takes-a-sneak-peak-of-the-glamorous-ella-unplugged-wardrobe/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/ajar-puasa-sejak-kecil-ani-mayuni-kongsi-ragam-anak-ketika-sahur/20%Monthly2019-04-16 04:35
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ingin-tahu-rahsia-tudung-sharifah-rose-sentiasa-kelihatan-kemas-ini-jawapannya/20%Monthly2019-04-16 04:07
https://www.xtra.com.my/featured/larangan-bawa-bunga-segar-ketika-melawat-pesakit-kanser-di-wad-hospital-peringatan-buat-semua/20%Monthly2019-04-16 03:27
https://www.xtra.com.my/trending/tanda-dunia-akhir-zaman-masjid-al-ahmar-dijadikan-kelab-malam/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/anuar-zain-teringin-rakam-lagu-korean-ballad/20%Monthly2019-04-16 02:46
https://www.xtra.com.my/sihat/stres-dengan-kesibukan-kota-manjakan-diri-anda-dengan-urutan-bali-spa-vibes-di-hotel-pullman/20%Monthly2019-04-16 02:38
https://www.xtra.com.my/filem/can-love-really-bloom-by-just-singing-a-duet-together/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhangjingxuan427dengyundingkaichanggexuandongrenxin/20%Monthly2019-04-16 02:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/muzik-video-shiha-penuh-kontroversi/20%Monthly2019-04-16 02:08
https://www.xtra.com.my/trending/guru-berpakaian-pengantin-sempena-sambutan-hari-guru-di-sekolah-sakan-sungguh/20%Monthly2019-04-16 01:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/sambut-hari-jadi-ke-35-zizan-mahu-isteri-solehah/20%Monthly2019-04-15 17:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/anuar-zain-rosyam-nor-antara-selebriti-sertai-festival-star-vendors/20%Monthly2019-04-15 15:16
https://www.xtra.com.my/filem/xiaolilingyingmuchuwengeileyuantengliweichicukuangsuan/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/daesung-taeyang-perform-their-best-during-army-music-festival-despite-on-going-scandal/20%Monthly2019-04-15 08:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/e-news-bongkar-rahsia-disebalik-wardrobe-super-gah-ella-unplugged/20%Monthly2019-05-03 07:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/kini-jason-mraz-pula-bakal-tawan-kuala-lumpur/20%Monthly2019-04-15 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/pencarian-wanita-melayu-2019-10-finalis-bakal-berentap-untuk-merebut-takhta/20%Monthly2019-04-15 08:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/minta-maaf-sebelum-tengah-malam-ni-fizz-fairuz-beri-amaran-terakhir/20%Monthly2019-04-15 09:09
https://www.xtra.com.my/trending/yanjiujingchangdazuoheyundongzengqiangzhichangyoushi/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/downy-natural-and-scha-alyahya-wants-women-to-celebrate-their-natural-self/20%Monthly2019-04-15 07:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/beria-nau-nak-nangis-azhan-rani-sebenarnya-dah-tahu-cerita/20%Monthly2019-04-15 07:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-madame-x-dimaksudkan-madonna/20%Monthly2019-04-15 07:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/mana-ada-bergaduh-ezuwan-ismail-terharu-che-ta-datang/20%Monthly2019-04-15 06:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/sejak-rajin-makan-jamu-ezlynn-mengaku-jarang-emo/20%Monthly2019-04-15 05:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/weishenmejiuzuoduijiankangfeichangbuhao/20%Monthly2019-04-16 23:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/jodoh-itu-rahsia-allah-azhan-rani-tak-tertekan-belum-bertemu-calon-sesuai/20%Monthly2019-04-15 04:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/mamak-putehs-turn-to-finally-bring-home-the-rm10000-prize/20%Monthly2019-04-15 08:35
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-remaja-berusia-20-tahun-ini-tinggal-dibawah-jambatan/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-reasons-why-this-hotel-in-klia-2-is-the-best-hotel-while-in-transit-in-kuala-lumpur/20%Monthly2019-04-15 04:01
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/melaram-baju-designer-dengan-harga-mampu-beli-di-zalora/20%Monthly2019-04-15 04:00
https://www.xtra.com.my/filem/this-is-the-cost-of-producing-game-of-thrones-season-8/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/filem/quanxinzongyijiemuhuanxijuchangqiangxiankanyaominzhongyitongzuole/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/bbb2019-giliran-mamak-bawa-pulang-rm-10000/20%Monthly2019-04-15 05:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/medal-untuk-anak-ibu-siti-nurhaliza-kongsi-kegembiraan-berjaya-habiskan-kayuhan-72-km/20%Monthly2019-04-14 07:52
https://www.xtra.com.my/trending/dua-helikopter-bertembung-dekat-gunung-everest/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/6-sebab-mengapa-gagal-dalam-proses-berdiet/20%Monthly2019-04-30 15:29
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengembalikan-video-yang-telah-dipadam-pada-android/20%Monthly2019-04-30 14:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guizixiangchengjilongpocichangjiezhanxinjingdian/20%Monthly2019-04-16 23:44
https://www.xtra.com.my/filem/bento-expo-a-variety-of-bento-recipes-from-across-the-world/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/lepas-cili-jeruk-ayu-oiam-sibuk-jual-sambal-terung-pula/20%Monthly2019-04-14 02:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/bapa-aman-nassim-meninggal-dunia/20%Monthly2019-04-14 01:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/watak-ecah-memang-wujud-norkhiriah-kongsi-pengalaman-sebenar/20%Monthly2019-04-13 17:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/comelnya-buah-hati-ketiga-khai-rosma/20%Monthly2019-04-13 08:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/serasi-biar-nampak-ori-ini-kriteria-dicari-scha-alyahya-dalam-lagu-cinta-kita/20%Monthly2019-04-13 08:06
https://www.xtra.com.my/filem/amy-search-buat-kejutan-di-mrt-jakarta/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/xiaojingtengdamazhanmenpiao1xiaoshishouchu6-cheng3piaojiayishouqing/20%Monthly2019-04-13 05:52
https://www.xtra.com.my/trending/baru-berusia-12-tahun-remaja-pintar-sekolah-kings-edward-terbit-buku-sendiri/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/3xiaoshi46shoujinqufeiyuqingbusheliuxiananerlei/20%Monthly2019-04-18 03:09
https://www.xtra.com.my/lifestyle/anak-jadi-biadap-salah-satunya-kerana-tiru-sikap-mak-ayah/20%Monthly2019-04-30 16:18
https://www.xtra.com.my/trending/bas-pekerja-berlumba-12-nyawa-melayang/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengubah-saiz-format-video/20%Monthly2019-04-30 14:59
https://www.xtra.com.my/filem/heres-how-japan-gets-prepared-for-tsunamis/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/dulu-cakap-pasal-hiburan-sekarang-nana-mahazan-seronok-jadi-penyampai-efm/20%Monthly2019-04-13 01:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/join-in-the-nur-2-tour-and-meet-the-casts/20%Monthly2019-04-12 16:42
https://www.xtra.com.my/trending/niat-nak-bergurau-kecaman-pula-yang-dapat/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/meriahkan-jelajah-nur-2-dan-temui-barisan-pelakon-di-isetan-klcc-esok/20%Monthly2019-04-12 12:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/huoweibobanfaqianliyinlehongrencaienyuchengweiyidamadaibiao/20%Monthly2019-04-12 03:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/kurang-tawaran-berlakon-beego-jadi-pembekal-durian/20%Monthly2019-04-12 10:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/exclusive-on-e-news-fattah-amin-launches-fattastic-raya-collection/20%Monthly2019-04-12 07:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuna-muncul-dengan-single-baru-forevermore-eksklusif-di-e-news/20%Monthly2019-04-12 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/watak-syed-hamadi-lebih-popular-apa-komen-amyra-rosli/20%Monthly2019-04-12 07:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/amyra-rosli-dan-azhan-rani-dimaki-bertubi-tubi/20%Monthly2019-04-12 07:26
https://www.xtra.com.my/filem/shengtianjunpianchangyaliguodabaokuchenziyingnileyanqinglv/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-kisah-pemandu-grab-sanggup-redah-hujan-buat-pengacara-ini-tersentuh/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/filem/hebat-upin-ipin-keris-siamang-tunggal-kutip-rm-25-juta/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-tengok-mak-gembira-ayda-jebat-sanggup/20%Monthly2019-04-12 05:44
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resipi-poached-egg-versi-turki-ini-adalah-untuk-anda-yang-tiada-selera-untuk-bersarapan-pada-waktu-pagi/20%Monthly2019-04-12 04:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/former-japanese-footballer-takes-on-sake-after-retirement/20%Monthly2019-04-12 04:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtrahaokangtou-songnilinzhixuanone-take-2-0xunhuiyanchanghuiyundingzhanrumenpiao/20%Monthly2019-04-25 04:21
https://www.xtra.com.my/filem/walau-seminggu-je-izzue-islam-dah-mula-rindu/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/familuv/berkahwin-dengan-lelaki-muda-menyebabkan-wanita-mati-lebih-cepat-anda-berani/20%Monthly2019-04-12 03:29
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kenali-shangkharee-nadarajan-graduan-perubatan-yang-lupakan-kerjayanya-untuk-menjadi-pelakon/20%Monthly2019-04-12 03:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/3-5-juta-tonton-ffm30-ahmad-idham-ucap-terima-kasih/20%Monthly2019-04-11 15:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/fattah-amin-lancar-koleksi-raya-fattastic-istimewa-di-e-news/20%Monthly2019-04-11 12:03
https://www.xtra.com.my/trending/girl-brutally-bullied-and-hospitalised-by-the-same-gender-justiceforaudrey/20%Monthly2020-04-16 04:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/dianyingjiemeigaochuotoubumandianyingketuipiao/20%Monthly2019-04-18 03:11
https://www.xtra.com.my/familuv/sakit-kepala-apabila-anak-tantrum-ketahui-empat-punca-dan-cara-mengelakkannya-daripada-terjadi/20%Monthly2019-04-11 08:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/hairi-safwan-buka-perniagaan-kereta-sewa/20%Monthly2019-04-11 08:05
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/10-khasiat-luar-biasa-longan-yang-anda-perlu-tahu-bagus-untuk-mereka-yang-stres-dan-mahu-kurus/20%Monthly2019-04-11 07:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-main-main-raline-shah-pakar-menembak-sekarang/20%Monthly2019-04-11 06:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zaocanzhikenmianbao-8chengaizhenghuanzhedouzheyangchi/20%Monthly2019-04-16 00:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/rizalman-ibrahim-tampil-dengan-koleksi-raya-bertemakan-diraja-britain-hanya-di-e-news/20%Monthly2019-04-11 05:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/thalia-rasul-bakal-bercerai-kali-kedua/20%Monthly2019-04-11 05:42
https://www.xtra.com.my/trending/masa-kena-tu-sakit-sakit-sangat-wartawan-aduan-rakyat-kongsi-pengalaman-disondol-lembu/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/you-must-go-to-iketeru-for-their-all-you-can-eat-sushi-promotion/20%Monthly2019-04-10 10:24
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/adakah-anda-mencuci-wajah-dengan-betul-ini-kaedah-yang-disarankan-pakar/20%Monthly2019-04-11 04:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-bandingkan-kami-amyra-rosli-ulas-kemenangan-janna-nick-di-dfkl-2019/20%Monthly2019-04-11 04:57
https://www.xtra.com.my/filem/here-are-7-game-of-thrones-themed-spotify-playlists-for-your-enjoyment/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/filem/chaopenfanqingjiedianyingfriend-zoneyaonixiaozheliulei/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/sihat/kenali-komplikasi-dialami-si-manja-melalui-warna-najis-ini/20%Monthly2019-04-11 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-dah-sedia-alif-satar-bakal-tukar-angin/20%Monthly2019-04-11 00:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/betul-ke-sissy-iman-pilihan-makcik-makcik/20%Monthly2019-05-05 17:03
https://www.xtra.com.my/trending/lingyizhuanjiagaosuni10genijiayouguidejixiang/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/trending/saya-masuk-sempadan-bunian-netizen-kongsi-kembali-kisah-remaja-hilang-di-broga/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/blackpinks-kill-this-love-smashes-spotify-chart-record-for-k-pop-artists/20%Monthly2019-04-10 10:25
https://www.xtra.com.my/trending/kes-kehilangan-ashraf-acap-pihak-polis-nafi-acap-berada-di-johor/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/anugerah-dfkl-2019-ditonton-5-2-juta-penonton/20%Monthly2019-04-10 15:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/setulusikhlas-ingat-kalau-pasangan-korang-kuat-merajuk-korang-boleh-try-cara-ni-okay1/20%Monthly2019-04-10 10:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/lawat-mangsa-buli-tindakan-ifan-seventeen-dipuji-warganet/20%Monthly2019-04-10 09:05
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ingin-lari-dari-kesibukan-kota-ini-senarai-3-pulau-di-terengganu-untuk-anda-kunjungi/20%Monthly2019-04-10 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhengyijianyanchanghui-6yueyiqichangxiangyunding/20%Monthly2019-04-11 01:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/penganjur-letak-harga-cekik-darah-azza-elite-bawa-diri-ke-singapura/20%Monthly2019-04-10 08:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/monster-x-are-here-in-kuala-lumpur-for-their-world-tour/20%Monthly2019-04-10 06:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/hans-issac-dilantik-pengerusi-finas-tahniah/20%Monthly2019-04-10 07:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/hari-ini-gabungan-idea-magis-hael-ezra/20%Monthly2019-04-10 07:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/jodoh-saya-kuat-dengan-raihan-sharifah-khasif-teruja-kongsi-pentas/20%Monthly2019-04-10 07:18
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/rebut-peluang-beli-tudung-nur-by-arjana-dan-berswafoto-bersama-bintang-nur-2-di-sogo/20%Monthly2019-04-10 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/ambil-gambar-selfie-di-pantai-phuket-boleh-dikenakan-hukuman-mati/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nishirongyihuainianguoquderenma/20%Monthly2019-04-10 04:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/break-fast-with-these-delicious-meals-this-ramadan-by-resorts-world-genting/20%Monthly2019-04-10 07:45
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/cinderella-versi-muslimah-gadis-ini-buktikan-watak-puteri-disney-masih-boleh-direalisasikan-walaupun-berhijab/20%Monthly2019-04-10 03:46
https://www.xtra.com.my/sihat/mengembara-dengan-menaiki-pesawat-bagi-ibu-hamil-selamat-atau-tidak/20%Monthly2019-04-10 03:43
https://www.xtra.com.my/trending/pelakon-siri-full-house-berdepan-hukuman-penjara-40-tahun/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/nurs-capabilities-and-success-shows-by-taking-home-six-awards-at-dfkl-2019/20%Monthly2019-04-10 07:24
https://www.xtra.com.my/filem/guoxiaodonglaisongfengpaishedurian-kaya-teh-tarikshanghenleilei/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/acara/minuman-jeli-miwa-oli-ini-pasti-sesuai-untuk-anak-anda-lazat-dan-berkhasiat/20%Monthly2019-04-10 02:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/11-tahun-tanpa-single-baharu-raihan-tetap-laku/20%Monthly2019-04-10 02:21
https://www.xtra.com.my/eat-travel/lidah-bakar-mulut-senget-hotel-tenera-bakal-menggamit-selera-anda-ramadan-ini/20%Monthly2019-04-10 01:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/shoppertainment-sets-new-record-for-lazada-7th-birthday-celebrations/20%Monthly2019-04-09 05:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-tak-mampu-hentikan-perang-tapi-ella-dilantik-duta-kemanusiaan-misi-ke-lubnan/20%Monthly2019-04-09 09:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-gimik-terkena-gangguan-mistik-hashmitha/20%Monthly2019-04-09 09:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/nur-2-bukan-untuk-kanak-kanak-pengarah-respon-teguran-warganet/20%Monthly2019-04-09 09:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ella-kapten-azhar-dilantik-ikon-kemanusiaan-bakal-terbang-ke-lubnan-26-30-april-ini/20%Monthly2019-04-09 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/cukup-cukuplah-kontroversi-raja-azmi-tak-mahu-lagi/20%Monthly2019-04-09 07:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/malaya-relived-merdeka-by-liver-and-lung-productions-is-bringing-the-50s-back/20%Monthly2019-04-09 08:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/simpan-foto-lucah-bintang-korea-ini-bakal-berdepan-tindakan-mahkamah/20%Monthly2019-04-09 06:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/sheila-majid-bengang-dituduh-bakal-bersara/20%Monthly2019-04-09 05:48
https://www.xtra.com.my/lifestyle/experienced-somatic-coach-rene-roseburg-to-help-enlighten-the-sanchaya-guests/20%Monthly2019-04-09 04:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/hael-husaini-lancar-single-hari-ini/20%Monthly2019-04-09 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sekarang-kami-berempat-raja-farah-selamat-lahirkan-baby-boy/20%Monthly2019-04-09 03:59
https://www.xtra.com.my/lifestyle/feel-the-tickles-when-you-feast-in-the-laughing-fish-by-harry-ramsden/20%Monthly2019-04-08 09:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/muzik-video-mencuba-sufian-suhaimi-kini-trending-di-youtube/20%Monthly2019-04-08 18:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/barisan-artis-lagenda-bakal-buat-persembahan-jom-ke-kl-jamm-27-28-april-ini/20%Monthly2019-04-09 04:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/majlis-kahwin-anak-dikecam-netizennormah-damanhuri-mohon-maaf/20%Monthly2019-04-08 16:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-muncul-dengan-kolaborasi-bersama-halsey-dalam-boy-with-luv/20%Monthly2019-04-08 11:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lebih-baik-bunuh-saja-suami-saya-almy-nadia-bengang-tuduhan-netizen/20%Monthly2019-04-08 10:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebar-energi-positif-ke-150-juta-pengikutnya-usaha-ariana-grande-terima-pujian/20%Monthly2019-04-08 10:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/xtragiveaway-win-two-tickets-to-meet-and-greet-hyolyn-in-kuala-lumpur/20%Monthly2019-04-12 09:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-boleh-janji-nur-3-bergantung-kepada-persembahan-nur-2-pengarah-shahrulezad/20%Monthly2019-04-08 10:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/hebat-majlis-perkahwinan-pengasas-jamu-mall-dapat-tajaan-rm500000/20%Monthly2019-04-08 09:29
https://www.xtra.com.my/lifestyle/wanshangshuiduojiujuedingnihuoduojiuniaodebushiyeshiming/20%Monthly2019-04-14 23:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/tarian-tak-senonoh-di-majlis-kahwin-anak-normah-tak-mahu-komen/20%Monthly2019-04-08 09:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-kurang-pakej-jangan-sentap-ucapan-azhan-rani-di-pentas-dfkl-2019-dapat-sorakan-gemuruh/20%Monthly2019-04-08 19:03
https://www.xtra.com.my/trending/setulusikhlas-tular-di-instagram-wanita-ini-kongsi-kisah-bantu-suami-isteri-dibuang-keluarga/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/pg-and-shopee-are-swaying-away-bad-hair-day-for-everyone/20%Monthly2019-04-08 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/rezeki-nak-kahwin-pemenang-drama-pendek-dfkl-2019-terkejut/20%Monthly2019-04-08 06:56
https://www.xtra.com.my/tech/zuihoudewindows-xpyejiangzai4yue9rituiyi/20%Monthly2019-04-08 08:15
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/teringin-hendak-pakai-pinafore-tetapi-tidak-tahu-menggayakannya-agar-kelihatan-sopan-ini-caranya/20%Monthly2019-04-08 05:20
https://www.xtra.com.my/trending/ini-kisah-inspirasi-pekerja-grab-food-oku-buat-penghantaran-makanan-menggunakan-kerusi-roda/20%Monthly2019-04-08 04:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/blackpinks-kill-this-love-takes-over-spotify/20%Monthly2019-04-08 04:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/setulusikhlas-diana-danielle-ajar-anak-anak-hormat-alam/20%Monthly2019-04-10 02:44
https://www.xtra.com.my/featured/resipi-sotong-bakar-sumbat-udang-ala-thai-memang-terlajak-sedap/20%Monthly2019-04-08 03:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/walau-berdua-projek-lagu-baru-kool-masih-on/20%Monthly2019-04-08 03:08
https://www.xtra.com.my/lifestyle/be-the-heat-with-sevenfridays-the-urban-explorer/20%Monthly2019-04-08 04:28
https://www.xtra.com.my/trending/daichidaihedaiwanlezhongguojingxianzhanxinxingye/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/trending/ingatkan-guna-wang-untuk-beli-buku-rupanya-kanak-kanak-ini-gunakan-rm15-untuk-beli-chicken-chop-geli-hati/20%Monthly2019-04-08 02:03
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nampak-remeh-tetapi-5-benda-pelik-ini-membantu-memudahkan-hidup-anda/20%Monthly2019-04-08 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bolot-enam-anugerah-nur-menang-besar-di-dfkl-2019/20%Monthly2019-04-08 08:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/niangrexiangsigeduodfkl-2019zuishouhuanyingzhongwendianshiju/20%Monthly2019-04-12 00:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/kembali-bercinta-gigi-hadid-dah-jumpa-pengganti-zayn-malik/20%Monthly2019-04-07 08:15
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kenapa-perlu-rosakkan-bunga-untuk-berselfie/20%Monthly2019-04-30 15:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-mesej-yang-dikata-friendly-itu-fazura-kecewa-terima-tuduhan-tak-berasas/20%Monthly2019-04-07 05:44
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mainkan-lagu-pada-aplikasi-google-maps/20%Monthly2019-04-05 04:31
https://www.xtra.com.my/trending/gambar-seorang-wanita-berbaring-di-atas-kubur-ada-cerita-di-sebaliknya/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/king-of-golden-melody-jam-hsiao-to-stop-in-kuala-lumpur-for-world-tour/20%Monthly2019-04-08 05:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/baru-tiga-episod-pengarah-terkejut-peminat-serbu-sogo-demi-nur-2/20%Monthly2019-04-06 18:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/anugerah-dfkl-2019-malam-ini-siapa-pilihan-korang/20%Monthly2019-04-06 18:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/nelydia-senrose-sah-bergelar-isteri-hafez/20%Monthly2019-04-06 08:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/klasik-sungguh-resepsi-kedua-aidil-fasha-sandha/20%Monthly2019-04-06 07:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/sophia-fredskild-jatuh-cinta/20%Monthly2019-04-06 06:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/handphone-jatuh-terus-ganti-baru-syahrini-dedah-tabiat-suami/20%Monthly2019-04-06 06:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramai-orang-ingat-saya-melayu-neeta-kongsi-pengalaman-lucu-dimarah-ketika-bulan-puasa/20%Monthly2019-04-06 07:02
https://www.xtra.com.my/trending/durian-tourism-menjelang-tahun-melawat-malaysia-2020/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/teringat-bapa-di-hospital-aman-nasim-sebak-di-hari-pernikahan/20%Monthly2019-04-06 04:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/jufeidengziqiyundingkaichangqueyangchudongyangqitong/20%Monthly2019-04-12 00:13
https://www.xtra.com.my/tech/3-fungsi-baru-ini-bakal-mantapkan-pengalaman-spotify-anda/20%Monthly2019-04-05 04:30
https://www.xtra.com.my/lifestyle/punca-utama-kematian-berbanding-rokok/20%Monthly2019-04-30 15:54
https://www.xtra.com.my/trending/mbolianshouquanmatongjihuiyao3400ruoshiertongguanshangxiaofeixiang/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/nelydia-senrose-kahwin-esok/20%Monthly2019-04-05 15:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/enjoy-kayuh-basikal-siti-nurhaliza-teringat-zaman-kanak-kanak/20%Monthly2019-04-05 17:19
https://www.xtra.com.my/lifestyle/enjoy-these-7-delicious-homemade-chai-tea-recipes-from-dilmah-tea/20%Monthly2019-04-08 04:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/baru-4-jam-di-youtube-blackpink-kill-this-love-cecah-tontonan-lebih-10-juta/20%Monthly2019-04-08 07:48
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/harga-mampu-milik-dapatkan-telekung-nur-by-arjana/20%Monthly2019-04-08 05:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/demi-ainun-maudy-ayunda-sanggup-berhenti-bersukan/20%Monthly2019-04-05 07:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhanxuelinshoutuizhongwenliuxingyinchanyeshujiaoniruheyongyinlezhaofanchi/20%Monthly2019-04-05 04:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/bengang-punya-pasal-aziz-m-osman-label-netizen-bodoh-sombong/20%Monthly2019-04-05 06:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-nak-bunuh-diri-ini-reaksi-faizal-tahir/20%Monthly2019-04-05 06:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-nurhaliza-hijjaz-gabung-pentas-di-karnival-mahabbah-1-0/20%Monthly2019-04-05 06:47
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/4-selebriti-ini-membuktikan-mereka-wanita-besi-dengan-menjalani-pembedahan-c-section/20%Monthly2019-04-05 06:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/thalia-mentor-bengang-facebook-kena-godam/20%Monthly2019-04-05 10:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-pretty-much-every-scandal-the-big-bang-members-have-gotten-into/20%Monthly2019-04-04 09:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chouyanhejiunagezaoyanjiunvheyipingjiudengtongchou10zhiyan/20%Monthly2019-04-10 03:39
https://www.xtra.com.my/trending/misi-pencarian-ashraf-acap-ustaz-ini-kongsi-laluan-kini-dibuka/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/iamneeta-kecewa-lagu-lambat-siap/20%Monthly2019-04-05 00:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/buyaowanlayanyuanzhenrongdingshengbishujinzhangliangjingxiyanchu/20%Monthly2019-04-04 09:36
https://www.xtra.com.my/tech/these-10-tips-and-tricks-for-your-home-will-keep-it-neat-and-clean/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/tular-di-laman-sosia-kehilangan-acap-ada-kaitan-dengan-kisah-hassan-ayat-10-tahun-lalu/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-terkejut-tengok-dia-bff-lucinta-luna-pecah-lubang/20%Monthly2019-04-04 10:11
https://www.xtra.com.my/trending/weishenmenvrenbinanrenchangshou10zhangzhaopianwanzhengjieda/20%Monthly2020-04-16 04:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/lembab-letih-semak-tiz-zaqyah-naik-angin-dengan-kru/20%Monthly2019-04-04 07:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-where-you-can-purchase-tickets-to-westlifes-tour-stop-in-kuala-lumpur/20%Monthly2019-04-04 07:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/swiss-image-tembusi-pasaran-malaysia-kini-boleh-didapati-di-watsons/20%Monthly2019-04-04 07:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-tradisi-kehamilan-keluarga-diraja-britain-dipecahkan-meghan-markle/20%Monthly2019-04-04 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/itu-bukan-bodoh-itu-taat-secara-mengkhinzir-buta-watak-aisyah-dalam-nur-2-dihentam-netizen/20%Monthly2019-04-04 06:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/fresh-orange-ikat-tepi-punya-pasal/20%Monthly2019-04-04 07:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhongtianyingshouweishijiedailaiqingjiu/20%Monthly2020-03-02 07:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-ketiga-tak-banyak-ragam-nadiya-nisaa-tak-perlu-helper/20%Monthly2019-04-04 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/catch-the-dynamic-canadian-band-diamonds-live-at-zeta-bar/20%Monthly2019-04-04 04:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/jika-filem-itu-gagal-saya-rasa-bersalah-wan-hanafi-su-mohon-penonton-malaysia-ubah-mentaliti/20%Monthly2019-04-04 03:22
https://www.xtra.com.my/sihat/tangani-masalah-obesiti-kanak-kanak-melalui-pengambilan-makanan/20%Monthly2019-04-04 03:00
https://www.xtra.com.my/filem/23-mbo-outlets-screened-dumbo-for-free-to-over-3400-underprivileged-kids/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xuanyizhangpaijiekainixinlidemimigexing/20%Monthly2020-03-02 07:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-boleh-tutup-mulut-orang-hashmitha-selvam-jawab-dakwaan-gemar-reka-gimik/20%Monthly2019-05-05 17:05
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tiada-berus-untuk-meratakan-bedak-asas-pada-wajah-guna-jari-pun-boleh/20%Monthly2019-04-03 12:33
https://www.xtra.com.my/acara/pencarian-cef-muda-berbakat-kini-kembali-mungkin-anda-yang-maggi-dan-kpm-cari/20%Monthly2019-04-03 12:18
https://www.xtra.com.my/featured/bahagia-bersama-nedim-nora-danish-dedah-bela-sesuatu/20%Monthly2019-04-03 11:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/isu-penyampai-trofi-ffm30-produksi-astro-belum-ada-kata-putus/20%Monthly2019-04-03 11:43
https://www.xtra.com.my/lifestyle/hilton-garden-inn-south-offers-families-a-home-away-from-home/20%Monthly2019-04-03 07:10
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jurusolek-mua-kini-dirai-dalam-anugerah-berprestij/20%Monthly2019-04-03 10:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/shah-radhi-idam-bisnes-pub/20%Monthly2019-04-03 08:57
https://www.xtra.com.my/uncategorized/lelaki-berusia-beri-risiko-lebih-tinggi-kepada-bayi-berbanding-wanita/20%Monthly2019-04-03 08:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/nurul-wahab-kongsi-detik-cemas-hampir-jatuh-syukur-kandungan-selamat/20%Monthly2019-04-03 08:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/kesibukan-belajar-tak-halang-syafiq-lebar-sayap-ke-malaysia/20%Monthly2019-04-03 09:20
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/inilah-warna-yang-akan-membuatkan-persalinan-anda-tampak-mahal/20%Monthly2019-04-03 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jameswuyuejiangzailaimaxuanchuanquanxinepthe-light/20%Monthly2019-07-04 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/syok-baring-kat-lantai-sedar-sedar-dah-dalam-ambulans-azhan-rani-kongsi-pengalaman-manis-di/20%Monthly2019-04-03 07:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/dine-on-the-finest-grass-fed-black-angus-steaks-at-chambers-grill/20%Monthly2019-04-03 06:53
https://www.xtra.com.my/familuv/cinta-sahaja-tidak-cukup-anda-perlu-berusaha-untuk-pertahankan-rumah-tangga/20%Monthly2019-04-03 07:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-umum-penceraian-rashidi-ishak-mengaku-terima-ratusan-mesej-setiap-hari/20%Monthly2019-04-03 17:16
https://www.xtra.com.my/trending/misteri-kehilangan-acap-dipercayai-disorok-makhluk-ghaib-di-gua/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nibukebuzhideqingmingsaomuxiaochangshi/20%Monthly2019-04-03 10:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/lenovo-legion-took-over-east-malaysia-with-legion-labuan-gaming-tournament/20%Monthly2019-04-03 04:47
https://www.xtra.com.my/trending/prince-harry-meghan-markle-open-their-own-instagram-account/20%Monthly2019-04-03 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/baru-episod-pertama-saya-sudah-buat-sangkak-pengarah-nur-2-mohon-maaf/20%Monthly2019-04-03 04:01
https://www.xtra.com.my/trending/belum-cukup-sebulan-dibuka-bilik-pameran-ikea-pulau-pinang-tunggang-langgang-akibat-vandalisme/20%Monthly2019-04-03 04:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/lihat-penampilan-5-selebriti-wanita-tempatan-dalam-sut-ini-bergaya-habis/20%Monthly2019-04-03 03:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/mia-ahmad-tak-sanggup-bermadu/20%Monthly2019-04-03 02:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/ketepi-kerjaya-peguam-sangeeta-tak-pernah-menyesal-jadi-pelakon/20%Monthly2019-04-03 02:42
https://www.xtra.com.my/featured/5-sebab-kenapa-wanita-perlu-guna-buih-pembersih-peribadi/20%Monthly2019-04-03 02:31
https://www.xtra.com.my/filem/nur-2-is-finally-on-air-with-more-drama-and-controversies/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/dijemput-ke-perkahwinan-rakan-guna-batik-untuk-kelihatan-elegan/20%Monthly2019-04-03 02:18
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjianhuanqiutoushiyouhuajiemuneirongzengshexindanyuanxinzhuchi/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/trending/netizen-tersentuh-park-bo-gum-mengalunkan-lagu-belaian-jiwa-semasa-siri-jelajah-di-malaysia/20%Monthly2019-04-03 01:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/amal-hidup-sihat-kourtney-kardashian-hanya-guna-produk-organik/20%Monthly2019-04-02 18:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-bukan-majlis-sekolah-menengah-ahmad-idham-bidas-produksi-astro/20%Monthly2019-04-02 18:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kekuatan-vokal-saya-dan-megat-sangat-berbeza-amylea-azizan/20%Monthly2019-04-10 02:16
https://www.xtra.com.my/trending/barbie-malaysia-sekali-lagi-tular-kini-berimej-patung-kek-pula/20%Monthly2019-04-02 12:15
https://www.xtra.com.my/featured/kolaborasi-eksklusif-jovian-ohmostwanted-buat-wanita-rambang-mata/20%Monthly2019-04-02 12:08
https://www.xtra.com.my/familuv/ketahui-makanan-yang-menyumbang-kepada-adhd-dalam-kalangan-bayi-semasa-mengandung/20%Monthly2019-04-02 10:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/suara-harris-romantik-jadi-komposer-terkenal-cipta-lagu-untuk-harris-alif/20%Monthly2019-04-02 08:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/2019zhongguoxinshuochangquanqiuxuanbasaimalaixiyayuxuansai420juxing/20%Monthly2019-04-02 09:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/bakal-nikah-sabtu-ini-bapa-aman-nassim-kini-sakit-tenat/20%Monthly2019-04-02 07:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/g-h-mumm-launches-brand-new-sexy-look-for-cordon-rouge-bottles/20%Monthly2019-04-02 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/jawab-taruhan-sulung-kucaimars/20%Monthly2019-04-02 05:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/nur-2-mula-ditayangkan-malam-ini-peminat-pastinya-teruja-nak-tengok-ustaz-adam-kan/20%Monthly2019-04-02 12:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/fasih-nyanyi-lagu-belaian-jiwa-park-bo-gum-buat-peminat-respect/20%Monthly2019-04-16 02:58
https://www.xtra.com.my/trending/jingdiannvguijiaruhudouxingqiujiazujinhuabanjuranchangzheyang/20%Monthly2020-04-16 04:15
https://www.xtra.com.my/tech/silverpush-launches-in-hong-kong-expands-apac-operations/20%Monthly2019-04-02 05:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/bella-ada-jemput-tapi-nazim-othman-doakan-kebahagiaan-bekas-isteri/20%Monthly2019-04-02 04:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-jantina-anak-nanti-dulu/20%Monthly2019-04-02 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabila-huda-keguguran-alami-pendarahan-teruk-hingga-ke-hari-ini/20%Monthly2019-04-02 02:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/isteri-justin-bieber-hamil-anak-pertama/20%Monthly2019-04-02 02:50
https://www.xtra.com.my/tech/drive-a-socar-today-even-if-youre-only-19-years-old/20%Monthly2019-04-01 10:16
https://www.xtra.com.my/featured/anzalna-mengidam-pakai-baju-baharu-setiap-hari-berangan-beyonce-knowles-dan-ariana-grande/20%Monthly2019-04-02 02:00
https://www.xtra.com.my/filem/durian-kaya-teh-tarikshishangpaishenanduzuigaozhubaxiazhan/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-latiff-teruja-tudung-nona-manis-laku-bakal-tampil-dengan-single-pula/20%Monthly2019-04-01 23:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/aman-nassim-pilih-pensyarah-jadi-isteri/20%Monthly2019-04-01 11:53
https://www.xtra.com.my/lifestyle/6zhongshiwuyuebingyuedunifanglejiyang/20%Monthly2019-04-08 02:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/celebrate-songkran-in-shah-alam-along-with-chung-ha-bunkface-bnk48-and-more/20%Monthly2019-04-01 09:58
https://www.xtra.com.my/trending/gambar-dan-video-rasmi-perkahwinan-penuh-gemilang-sultan-kelantan-akhirnya-tular/20%Monthly2020-04-24 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/ella-masih-memukau-bukti-konsert-ella-unplagged-in-kuala-lumpur-dapat-standing-ovation/20%Monthly2019-04-01 10:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/kamu-membuktikan-janji-kepada-arwah-papa-aku-nia-ramadhani-rai-ulang-tahun-perkahwinan-ke-sembilan/20%Monthly2019-04-01 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-prank-nubhan-sempena-hari-jadi-ke-33/20%Monthly2019-04-01 20:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelakon-dan-penyanyi-popular-ini-terlampau-bimbo-di-ffm30/20%Monthly2019-04-01 08:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/suhaimi-saad-kaki-tipu-didakwa-rembat-duit-peserta-program/20%Monthly2019-04-01 10:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-setahun-bercuti-naim-daniel-sambung-belajar/20%Monthly2019-04-01 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/baru-empat-bulan-kahwin-hubungan-nick-jonas-priyanka-di-hujung-tanduk/20%Monthly2019-04-01 08:10
https://www.xtra.com.my/filem/badukongjianxueba16qiangmingdan/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/debaran-noryn-aziz-menjelang-konsert-soul-sisters/20%Monthly2019-04-01 07:51
https://www.xtra.com.my/lifestyle/eat-more-local-fruits-and-a-bunch-of-delicious-malaysian-dishes-at-paya-serai/20%Monthly2019-04-01 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/one-to-jaga-monopoli-filem-terbaik-ffm30/20%Monthly2019-04-02 02:16
https://www.xtra.com.my/familuv/inilah-kemahiran-yang-bapa-moden-perlu-ada/20%Monthly2019-04-01 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/airpowerbaibaipingguozhengshiquxiaowuxianchongdianbanshangshijihua/20%Monthly2019-04-08 02:09
https://www.xtra.com.my/filem/legendary-mark-hamill-is-the-new-chucky/20%Monthly2020-04-15 09:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/wanita-disangkakan-patung-kek-ini-bukan-calang-calang-orangnya/20%Monthly2019-04-01 02:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sia-sia-jadi-pak-arab-chiwan-muncul-juara-minggu-kelima-bbb2019/20%Monthly2019-04-01 02:33
https://www.xtra.com.my/tech/fans-crowd-1-utama-for-oppo-f11-pros-first-roadshow/20%Monthly2019-04-01 04:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/guangchangfengshouhengsaomalaixiyadianyingjie4jiang/20%Monthly2019-04-01 01:52
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/belajar-cara-memakai-gincu-merah-yang-betul-agar-bibir-tidak-comot/20%Monthly2019-04-01 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/figura-april-2019-jamila-dan-shuhadah-dua-gadis-autistik-jana-pendapatan-dengan-melukis-dan-menyanyi/20%Monthly2019-04-01 02:00