XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/trending/aiskrim-perisa-tikus-lihat-apa-wanita-ini-lakukan/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/beliau-hebat-di-padang-bola-tapi-lebih-hebat-apabila-pelihara-solat-mufti/20%Monthly2018-04-30 14:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/diserang-penyakit-misteri-fendy-bakry-makin-pulih/20%Monthly2018-04-30 14:13
https://www.xtra.com.my/trending/kota-hiburan-ala-disneyland-dibuka-di-riyadh/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/henry-is-leaving-sm-entertainment-and-possibly-super-junior-m-too/20%Monthly2018-05-03 10:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-tempat-menarik-di-kuala-lumpur-untuk-gambar-ootd-anda/20%Monthly2018-04-30 11:20
https://www.xtra.com.my/lifestyle/planning-a-holiday-soon-heres-16-hot-destinations-to-check-out/20%Monthly2018-05-03 10:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/antara-singapura-malaysia-akhirnya-adi-putra-buka-mulut/20%Monthly2018-04-30 10:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/superstar-pet-studio-syurga-untuk-pencinta-kucing/20%Monthly2018-04-30 11:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/alicia-amin-tunjuk-fk-tak-dapat-arak-di-klia/20%Monthly2018-04-30 10:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/kalau-tak-tahu-cerita-lebih-baik-diam/20%Monthly2018-04-30 10:01
https://www.xtra.com.my/acara/sebelum-tengok-filem-pulang-baca-dulu-novelnya-untuk-ambil-feel/20%Monthly2018-04-30 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/cukuplah-7-tahun-ego-padi-kini-berakhir/20%Monthly2018-04-30 09:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/altimetair-jelajah-terakhir-altimet/20%Monthly2018-04-30 09:20
https://www.xtra.com.my/tech/shoujimeidianlelairangpikaqiudianyixiajiuhaole/20%Monthly2018-05-07 02:06
https://www.xtra.com.my/trending/australian-uni-evacuates-500-students-and-staffs-because-of-durian-smell/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/parenting/perlukan-babysitter-yang-bertauliah-tempah-saja-menerusi-khidmat-kiddocare/20%Monthly2018-04-30 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-jackie-chan-merempat-bawah-jambatan/20%Monthly2018-04-30 07:18
https://www.xtra.com.my/eat-travel/jom-lepak-sambil-makan-lamb-chop-di-mr-steak-house-shah-alam-memang-puas-hati/20%Monthly2018-04-30 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/8-tip-penggayaan-untuk-nampak-lebih-langsing-dan-tak-gelebeh/20%Monthly2018-04-30 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/khai-bahar-semakin-demand/20%Monthly2018-04-30 05:16
https://www.xtra.com.my/familuv/kalau-nak-anak-cepat-jalan-anda-perlu-tahu-cara-nak-beli-kasut-mereka/20%Monthly2018-04-30 05:00
https://www.xtra.com.my/tech/samsung-umum-pembikinan-program-tv-khas-hanya-untuk-vr/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shuijuedeshenqililiangruheshuiheshishuishuiduojiu/20%Monthly2018-04-30 04:13
https://www.xtra.com.my/sihat/jangan-tahu-makan-sahaja-anda-perlu-ketahui-baik-buruk-pil-perancang-kehamilan/20%Monthly2018-04-30 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kami-saling-memerlukan-iqbal-luah-rasa-terhadap-dato-vida/20%Monthly2018-04-30 03:40
https://www.xtra.com.my/trending/jatuh-tersungkur-asad-motawh-ucap-terima-kasih-kepada-alif-satar-kerana-sikap-budiman-alif/20%Monthly2018-04-30 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/provokasi-netizen-bikin-fasha-sandha-bersuara-bila-kaitkan-bajunya-sama-dengan-nora-danish/20%Monthly2018-04-30 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/events/kempen-tingkatkan-kesedaran-we-hug-tapir-anjuran-watson/20%Monthly2018-04-30 04:02
https://www.xtra.com.my/trending/suami-buat-muka-selamba-buang-kepala-isteri-dalam-tong-sampah-kejamnya/20%Monthly2018-04-30 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/xujialinhuobanyuxie30xinrenzaoshizuijurenqijiang/20%Monthly2018-05-04 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/6xiaoshigaihaodefangziyizoujinqurangrenbuxiangchulaile/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-elvira-tak-langsung-jangka-bergelar-juara/20%Monthly2018-04-29 18:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tips-mudah-latih-anak-berhenti-pampers-dalam-masa-4-hari/20%Monthly2018-07-22 16:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lets-do-our-part-towards-saving-the-beloved-malayan-tapirs/20%Monthly2018-05-03 04:50
https://www.xtra.com.my/eat-travel/agaknya-hari-hari-makan-churros-kalau-sudah-pandai-membuatnya-di-rumah/20%Monthly2018-04-29 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-buat-andaian-sendiri-beri-kakak-saya-ruang/20%Monthly2018-04-29 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/louis-arthur-charles-nama-putera-kedua-pasangan-diraja-britain/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-pun-tak-boleh-bunkface/20%Monthly2018-06-03 15:50
https://www.xtra.com.my/tech/jack-ma-mengesahkan-alibaba-sedang-melihat-ke-dalam-teknologi-kereta-panduan-sendiri/20%Monthly2018-06-01 04:55
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/susah-nak-tidur-cuba-6-tip-cepat-lena-yang-terbukti-berkesan-oleh-sains/20%Monthly2018-04-29 04:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/teringin-nak-makan-cakoi-yang-lembut-ini-resepi-power-untuk-anda/20%Monthly2018-04-29 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-aplikasi-edit-gambar-yang-selalu-digunakan-artis-kpop/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/tajiang15nianlaoxiangxingchegaizhuangchaoshushigengougouhuanyoushijie/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/filem-pulang-buat-bulu-roma-saya-meremang-remy-ishak/20%Monthly2018-04-28 18:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-masih-panggil-dia-awi-atikah-suhaime/20%Monthly2018-04-28 18:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-takut-jumpa-wartawan/20%Monthly2018-04-29 14:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-diva-aa-jadi-tumpuan-di-hari-penamaan-calon/20%Monthly2018-04-28 16:07
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bbq-alligator-jadi-kegilaan-terbaru-penduduk-los-angeles/20%Monthly2018-07-22 15:51
https://www.xtra.com.my/trending/selamat-jalan-alfie/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-tak-sedar-ismail-izzani/20%Monthly2018-04-28 11:50
https://www.xtra.com.my/trending/finally-kim-jong-un-wants-peace-with-south-korea/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/featured/ini-9-kegunaan-coca-cola-yang-anda-mungkin-tak-tahu-bukan-untuk-diminum-saja/20%Monthly2018-04-28 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/gempar-pemandu-grab-maut-ditembak-polis/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/pembesar-suara-pintar-facebook-mungkin-dilancarkan-oktober-ini/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/eat-travel/jom-cabar-diri-anda-dengan-makan-burger-ramen-yang-pedas-ini-ada-berani/20%Monthly2018-04-28 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/10xiangdaxuantoupiaoshibixuzhuyideshiqing/20%Monthly2018-04-27 03:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/pengalaman-ngeri-puteri-aishah-dalam-filem-pulang/20%Monthly2018-04-27 16:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/novel-pulang-angkat-kisah-sebenar-izham-omar/20%Monthly2018-04-27 15:22
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/9-kediaman-mewah-paling-privasi-di-dunia-rumah-terakhir-paling-tricky/20%Monthly2018-04-27 09:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shoubiaodaizuoshouhuanyoushou5gedaibiaoxiaomijuebimianshangwanbiaodaifachou/20%Monthly2018-05-02 00:50
https://www.xtra.com.my/sihat/telur-separuh-masak-pembawa-kuman-salmonella-menurut-pakar/20%Monthly2018-04-27 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/one-republic-wows-10000-fans-in-malaysian-concert/20%Monthly2018-05-03 04:50
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/kulit-bertambah-cantik-hanya-guna-strawberi/20%Monthly2018-04-27 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/aksi-intim-remy-ishak-dalam/20%Monthly2018-04-27 06:43
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kahwin-19-mei-putera-harry-lamar-abang-jadi-pengapit/20%Monthly2018-04-27 06:07
https://www.xtra.com.my/featured/sakit-kepala-urut-di-11-bahagian-di-kepala-ini-anda-untuk-merawatinya/20%Monthly2018-04-27 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/9-tahun-bersama-apek-ucap-selamat-tinggal/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/alahai-awat-la-buat-lagu-tu-ara-johari/20%Monthly2018-04-27 17:39
https://www.xtra.com.my/eat-travel/8-kek-ini-nampak-realistik-sangat-tak-tahulah-nak-makan-atau-simpan-buat-kenangan/20%Monthly2018-04-27 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/aiweiqisiyinbaoguangshizishajiarenbeitong/20%Monthly2018-04-27 04:03
https://www.xtra.com.my/featured/kencing-di-dalam-kolam-renang-bukan-saja-jijik-tapi-boleh-mudaratkan-diri-sendiri/20%Monthly2018-04-27 04:00
https://www.xtra.com.my/tech/skmm-rai-ulang-tahun-ke-20-akta-komunikasi-multimedia-1998/20%Monthly2018-06-01 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/bagaimana-rupa-puteri-puteri-disney-jika-mereka-hidup-di-zaman-moden-pelukis-ini-ada-jawapannya/20%Monthly2018-04-27 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/farah-nabilah-kesian-pada-teman-lelaki/20%Monthly2018-04-27 02:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/kl-jamm-tumpuan-buat-peminat-muzik-antarabangsa/20%Monthly2018-04-27 02:30
https://www.xtra.com.my/trending/donald-trump-versi-wanita-ditemui-di-sepanyol-ini-memang-lawak/20%Monthly2018-04-27 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/apa-kata-selebriti-kenapa-wanita-perlu-mengundi/20%Monthly2018-04-27 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nafkah-isteri-dan-ibu-bapa-mana-perlu-didahulukan/20%Monthly2018-07-22 15:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/terbaik-one-republic-pukau-10000-penonton-di-stadium-merdeka/20%Monthly2018-04-26 13:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/pematah-hati-ada-sambungan/20%Monthly2018-04-26 11:53
https://www.xtra.com.my/trending/hey-starbucks-lovers-heres-a-new-set-of-tumbler-collection-for-you/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/samsung-galaxy-a8-peranti-seksi-kalis-air-bersama-dwi-kamera-swafoto/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/makin-kurus-kenapa-dengan-datuk-vida/20%Monthly2018-04-26 11:00
https://www.xtra.com.my/trending/bersolat-dalam-kereta-fathia-lakukan-kerana-allah-swt-tiada-sangkut-paut-dengan-manusia/20%Monthly2018-04-26 10:00
https://www.xtra.com.my/trending/wanglufengchuandianguoanquanmaowangyouxiaoqizheqizhejiuele/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/familuv/serlahkan-skil-seni-anak-anda-di-dapur-melalui-aktiviti-membuat-biskut-bergambar-abstrak-ini/20%Monthly2018-04-26 09:00
https://www.xtra.com.my/tech/shuiwenwater-temperatureguogaojiujingyouduoshangyinqing/20%Monthly2018-04-30 01:45
https://www.xtra.com.my/eat-travel/7-tarikan-yang-wajib-anda-kunjungi-apabila-holiday-ke-hong-kong/20%Monthly2018-04-26 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/itu-urusan-saya-dengan-allah-kata-fathia-latiff/20%Monthly2018-04-26 07:38
https://www.xtra.com.my/featured/5-tips-yang-perlu-dipraktikkan-sebelum-ketika-mengundi-jadilah-pengundi-bijak/20%Monthly2018-04-26 07:00
https://www.xtra.com.my/sihat/sakit-tumit-ketika-hamil-ini-cara-atasinya/20%Monthly2018-04-26 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bercakap-makin-tak-jelas-doakan-fendy-bakry/20%Monthly2018-04-26 05:30
https://www.xtra.com.my/featured/baru-umur-6-tahun-anak-beyonce-sudah-ada-stylist-dan-personal-shopper-sendiri/20%Monthly2018-04-26 05:00
https://www.xtra.com.my/filem/these-5-quirky-korean-drama-characters-are-so-worth-falling-in-love-with/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/selamat-lahirkan-anak-tahniah-jep-dan-sari-yanti/20%Monthly2018-04-26 04:59
https://www.xtra.com.my/tech/baru-beli-komputer-baca-6-panduan-ini-untuk-setiap-port-adapter-yang-ada/20%Monthly2018-04-26 04:40
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ribenfengchuanjudachangweijiajingshishoutibao/20%Monthly2018-04-27 09:23
https://www.xtra.com.my/featured/kalau-nak-suami-puji-lebih-cuba-buat-cheesekut-ini/20%Monthly2018-04-26 04:08
https://www.xtra.com.my/trending/gaduh-punya-hal-lelaki-tolak-kekasih-dari-tingkat-19/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-simpan-simpanlah-saya-dah-move-on-zul-ariffin/20%Monthly2018-04-26 03:46
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-potong-buah-seperti-nanas-tapi-tak-reti-jom-belajar-dari-video-ringkas-ini/20%Monthly2018-04-26 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/ditemubual-ellen-degeneres-henry-golding-rasa-macam-tak-percaya/20%Monthly2018-04-26 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/zul-ariffin-kepit-pinggang-farah-apa-tandanya/20%Monthly2018-04-27 02:02
https://www.xtra.com.my/trending/kecederaan-di-kaki-punca-bagaimana-ummi-nazeera-tahu-dirinya-hamil/20%Monthly2018-04-26 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/dingdangdamayanchanghuiyaoguguhejuezhanhaoshengannabella-renjiabin/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/dilabel-perempuan-sundal-nana-al-haleq-bagi-jawapan-win/20%Monthly2018-04-26 11:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-sebab-sajat-marah-haters-secara-live/20%Monthly2018-04-25 15:44
https://www.xtra.com.my/trending/pesanan-romantis-di-ig-stories-bukti-mira-filzah-dan-zizan-razak-dilamun-cinta/20%Monthly2018-04-25 14:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/kazar-terkejut-anak-kandung-sengaja-sebar-gambar-cium/20%Monthly2018-04-25 14:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/m-countdown-charts-will-be-changing-their-voting-concept/20%Monthly2018-05-03 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/bruno-mars-throws-towel-at-disrespectful-lady-during-concert-in-japan/20%Monthly2018-05-03 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/rumah-tangga-saya-baik-baik-saja/20%Monthly2018-04-25 17:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-is-going-on-a-world-tour/20%Monthly2018-04-25 10:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/gara-gara-backup-neelofa-elfira-loy-gaduh-dengan-peminat/20%Monthly2018-04-25 09:50
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/secawan-rm200-kopi-tahi-gajah-paling-mahal-di-dunia/20%Monthly2018-04-25 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-latif-terima-padah-akibat-lantang-bersuara-di-media-sosial/20%Monthly2018-04-25 08:45
https://www.xtra.com.my/tech/fozhuyenenggaokejihongzhihuifozhuzhengshituichu/20%Monthly2018-04-27 02:04
https://www.xtra.com.my/eat-travel/anda-boleh-buat-kek-coklat-dengan-menggunakan-2-bahan-saja-boleh-percaya-tak/20%Monthly2018-04-25 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/victorlijunjiequanxindanquyanchituichuranglutoupiaori/20%Monthly2018-04-25 07:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/bakal-bergelar-ibu-tahniah-ummi-nazeera/20%Monthly2018-04-25 10:30
https://www.xtra.com.my/lifestyle/suami-alami-electronic-screen-syndrome-doktor-ini-kongsi-cara-tambat-hati-suami/20%Monthly2018-04-25 10:54
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/anda-bosan-dengan-stail-hijab-yang-sama-setiap-hari-jom-tiru-stail-selebriti-ini/20%Monthly2018-04-25 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/terkena-penyakit-misteri-fendy-bakry-pulang-kampung-halaman/20%Monthly2018-04-25 07:04
https://www.xtra.com.my/trending/minjianwanshangjinjibanye10jianbuyaozuodeshi/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/im-scared-reaksi-fathia-latiff-setelah-dipanggil-skmm-kerana-salah-guna-media-sosial/20%Monthly2018-04-25 06:43
https://www.xtra.com.my/tech/bila-harga-menjadi-persoalan-samsung-galaxy-a8-peranti-seksi-kalis-air-bersama-dwi-kamera-swafoto/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/parenting/jangan-urut-bayi-anda-sesuka-hati-ikuti-9-cara-yang-betul-ini/20%Monthly2018-04-25 05:18
https://www.xtra.com.my/trending/impian-jadi-kenyataan-remaja-perempuan-dapat-bimbingan-tiger-woods/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/teringin-menjadi-angkasawan-ambil-ujian-dari-nasa-sekarang/20%Monthly2018-06-01 04:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zhuanjiajieaihejiu9daweihaibuzhichidaihuanhuiliai/20%Monthly2018-04-27 02:18
https://www.xtra.com.my/featured/sekali-cuba-hendak-lagi-fradoo-abc-special-madness-bikin-pelanggan-ketagih/20%Monthly2018-04-25 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fathia-perlukan-pengawal-peribadi/20%Monthly2018-04-25 03:09
https://www.xtra.com.my/featured/tidak-hanya-indah-dipandang-wangi-dicium-bunga-juga-bermanfaat-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-04-25 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/ini-6-penyebab-kulit-berkedut-yang-anda-takkan-sangka/20%Monthly2018-04-25 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/shaheizy-sam-muat-naik-status-pelik/20%Monthly2018-04-25 03:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/geram-ini-luahan-serina-redzuawan-terhadap-bekas-suami/20%Monthly2018-04-24 14:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/muzik-berkembang-hingga-ke-rusia-yuna-dan-zedd-bergabung/20%Monthly2018-04-25 03:42
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/buat-kaki-tidur-lewat-ini-5-sebab-kenapa-anda-perlu-tidur-awal/20%Monthly2018-04-24 12:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/kris-wu-signs-with-universal-music-group/20%Monthly2018-04-26 11:09
https://www.xtra.com.my/filem/huanqiutoushi430badukongjianlongzhongqibo/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/dwayne-johnson-and-lauren-hashian-welcome-second-daughter-into-the-family/20%Monthly2018-05-03 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/kate-middleton-and-prince-william-showoff-newborn-prince/20%Monthly2018-05-03 04:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/serina-bakal-berdepan-hukuman-penjara/20%Monthly2018-04-24 08:19
https://www.xtra.com.my/trending/dia-petik-nama-saya-ini-sebab-kenapa-che-ta-serang-kak-zai/20%Monthly2018-04-24 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/heres-how-you-can-know-everything-important-about-ge14/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/15zhangbuxuyaopsshijuejiufeichangzhenhandejingcaizhaopian/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nervous-pertama-kali-keluar-mengundi-baca-ini/20%Monthly2018-04-24 07:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/cantiknya-kekasih-baru-ismail-izzani/20%Monthly2018-04-24 07:14
https://www.xtra.com.my/parenting/lindungi-anak-daripada-pemangsa-seksual-dalam-talian-ini-7-cara-untuk-protect-mereka/20%Monthly2018-04-24 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/jiran-sangka-wanita-itu-dah-meninggal-rupa-rupanya/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-madonna-tak-izin-seluar-dalamnya-dilelong/20%Monthly2018-04-24 06:05
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/buat-si-gadis-manis-yang-stailo-4-gaya-moden-wanita-hijab-ini-pasti-kamu-suka/20%Monthly2018-04-24 06:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/bila-travel-ke-osaka-atau-kyoto-singgah-solat-di-4-bilik-khas-ini-percuma/20%Monthly2018-04-24 05:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/mira-filzah-beri-hint-bercinta-dengan-zizan-razak/20%Monthly2018-04-24 04:58
https://www.xtra.com.my/tech/xuanminmenkanguolaixianketongguomyspr-semakshoujiappchaxuanminzixun/20%Monthly2018-04-25 00:51
https://www.xtra.com.my/featured/ariani-lancar-koleksi-lebaran-2018-amboi-sakan-mira-ayda-dan-bella-joget-bollywood/20%Monthly2018-04-24 04:24
https://www.xtra.com.my/trending/rimas-jadi-bahan-ejek-kentut-nekad-tukar-nama/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/featured/ini-cara-paling-berkesan-untuk-berhenti-merokok-menurut-sains/20%Monthly2018-04-24 03:00
https://www.xtra.com.my/featured/awas-ketahui-6-jenis-bahan-bahaya-dalam-produk-kecantikan/20%Monthly2018-04-24 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/cedera-terkena-bom-askar-jadi-penerima-pertama-pemindahan-zakar/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/lan-solo-berhadapan-anak-bawang/20%Monthly2018-04-24 03:43
https://www.xtra.com.my/trending/tahniah-kate-middleton-selamat-melahirkan-seorang-lagi-anak-lelaki-bersama-putera-william/20%Monthly2018-04-24 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hudiejiejiekaile519laimajubanweiyiyichangqianchanghui/20%Monthly2019-03-29 08:02
https://www.xtra.com.my/trending/kate-middleton-selamat-lahirkan-anak-ketiga/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/tech/lancar-kemaskini-terbaru-yahoo-mail-kini-lebih-pantas-hebat/20%Monthly2018-04-23 12:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/are-you-crazy-about-travelling-its-in-your-genes/20%Monthly2018-04-23 10:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/bekas-gitaris-ekamatra-bakal-berdepan-dengan-hukuman-penjara/20%Monthly2018-04-23 10:50
https://www.xtra.com.my/trending/aomatezhixiaoxiongweinicanrangpianshierguaiguaichifan/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/selena-gomez-memakai-loket-batu-kerikil-ke-majlis-keramaian-cuba-teka-berapa-harganya/20%Monthly2018-04-23 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sherry-ibrahim-dah-tak-laku/20%Monthly2018-04-23 09:49
https://www.xtra.com.my/tech/there-will-be-two-harry-potter-mobile-games-released-this-year/20%Monthly2018-05-03 04:53
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/10-busana-hamil-bintang-hollywood-bakal-dikenang-sepanjang-zaman/20%Monthly2018-04-23 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaim-belum-sedia-buka-hati-semula/20%Monthly2018-04-23 08:54
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kafe-ini-jual-pancake-yang-ditaburi-coklat-yang-melimpah-ruah-sekali-tengok-memang-terliur/20%Monthly2018-04-23 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kesian-anggun-lagu-duet-bersama-fazura-dikecam-teruk/20%Monthly2018-04-23 07:58
https://www.xtra.com.my/trending/video-pendaki-wanita-histeria-tular/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/bengang-menunggu-akhirnya-siti-elizad-naik-angin/20%Monthly2018-04-23 07:32
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ikuti-tip-5-selebriti-wanita-ini-pasti-langsing-dan-sihat/20%Monthly2018-04-23 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/neelofa-artis-kampung/20%Monthly2018-04-23 06:34
https://www.xtra.com.my/familuv/belajar-buat-kad-unik-ini-untuk-orang-tercinta-mesti-hatinya-berbunga-bunga-nanti/20%Monthly2018-04-23 06:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/people-believe-that-these-south-korean-mum-and-dad-are-idols/20%Monthly2018-05-03 04:53
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/anda-kerap-sakit-belakang-5-perkara-ini-mungkin-puncanya/20%Monthly2018-04-23 05:04
https://www.xtra.com.my/tech/telefon-pintar-dengan-bateri-yang-lebih-besar-dari-komputer-riba/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/filem/malaixiyadi14jiequanguodaxuanfirst-to-delivertebeijiemu/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/muatnaik-gambar-anu-apa-motif-zahirah-mcwilson-hack-instagram-zul-arifin/20%Monthly2018-04-23 04:57
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cederakan-diri-akibat-kemurungan-wanita-ini-nekad-mulakan-bisnes-kek-fondant/20%Monthly2018-04-23 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/12xingzuoshuidechuyizuilanmuyangzhihuizhupaomiansheshoubuhuiyongliangshi/20%Monthly2018-04-24 07:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/achey-hadiahkan-isteri-kereta-mewah/20%Monthly2018-04-23 03:45
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/wow-makeup-musang-king-kini-di-pasaran-pencinta-durian-wajib-beli/20%Monthly2018-04-23 03:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/empat-peserta-mentor-otai-ini-bakal-berentap-di-pentas-final/20%Monthly2018-04-23 03:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jangan-pakai-alat-solek-selagi-usia-belum-cecah-20-an/20%Monthly2018-04-23 03:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/if-we-are-getting-old-hadiah-shila-untuk-suami/20%Monthly2018-04-23 02:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/people-are-suspecting-avicii-died-of-overdose/20%Monthly2018-05-03 04:53
https://www.xtra.com.my/featured/nikah-kali-kedua-aktres-dynas-mokhtar-tetap-nervous/20%Monthly2018-04-23 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/16771/20%Monthly2018-04-23 00:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ketahui-hukum-gantung-gambar-menurut-islam/20%Monthly2018-07-22 15:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/bila-zara-zya-dilamun-cinta-sweet/20%Monthly2018-04-22 14:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-diva-azwan-ali-sah-bertanding-pru-14/20%Monthly2018-06-03 16:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/alahai-kacangnya-resipi-pulut-mangga-ini-pejam-mata-pun-boleh-buat/20%Monthly2018-04-22 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/merajuk-dengan-keluarga-kanak-kanak-bawa-diri-ke-bali-seorang-diri/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/ain-edruce-bercinta-dengan-kerabat-diraja/20%Monthly2018-04-23 05:32
https://www.xtra.com.my/tech/perang-iklan-iklan-terbaru-apple-cuba-yakinkan-pengguna-untuk-bertukar-ke-jenama-mereka/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/miliki-koleksi-terbaru-jimmy-choo-kini-semua-wanita-boleh-rasai-aura-cinderella/20%Monthly2018-04-22 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/eira-syazira-merajuk-sampai-ke-jakarta/20%Monthly2018-04-22 03:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/rasai-pelbagai-jenis-kek-yang-pastinya-buat-anda-sanggup-beratur-berjam-jam-hanya-di-gula-cakery/20%Monthly2018-04-21 14:12
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/rimas-rambut-berminyak-dan-berbau-cuba-3-tip-ini/20%Monthly2018-04-22 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kugiran-masdo-pergi-london/20%Monthly2018-04-21 13:35
https://www.xtra.com.my/trending/yijiawukoupaiquanjiafushousiquanjiafuzhaomengdaoronghua/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/omg/imam-dari-palestin-maut-ditembak/20%Monthly2018-04-21 17:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/best-ke-sajat-buat-performance/20%Monthly2018-04-21 16:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-tahu-comel-ke-tak-anak-sajat-saksikan-dalam-nur-sajat-rated-xtra-hanya-di-tonton/20%Monthly2018-04-21 16:16
https://www.xtra.com.my/trending/zul-ariffin-kongsi-gambar-anu-di-instagram/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/giliran-asyraf-aley-balas-jasa/20%Monthly2018-04-21 12:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/biar-betul-minum-protein-shake-boleh-meningkatkan-lagi-berat-badan/20%Monthly2018-04-21 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/selamat-pengantin-baru-dynas-dan-syazrik/20%Monthly2018-04-21 07:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/dj-avicii-meninggal-dunia/20%Monthly2018-04-21 06:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/shijiebaidadjaiweiqicusi-denian28sui/20%Monthly2018-04-21 04:34
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/diiktiraf-rumah-paling-mahal-tabiat-tuan-rumah-ini-berbelanja-sangat-menggerunkan/20%Monthly2018-04-21 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/ada-cacing-mati-dalam-tin-sardin-produk-jenama-terkenal-ditarik-balik/20%Monthly2018-04-21 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/yonglixiaobaxiaoweishenxindailai5dahaochu/20%Monthly2018-04-24 07:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/petanda-awal-masalah-mental-atau-hoarding-disorder/20%Monthly2018-10-24 13:36
https://www.xtra.com.my/tech/iphone-se-2-dilancarkan-pada-bulan-mei/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/aizat-penuhi-impian-ayah-rakam-single-versi-hindi/20%Monthly2018-04-20 18:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/hanna-delisha-hanya-rakan-sekerja-syafiq-mengaku-masih-solo/20%Monthly2018-04-20 11:46
https://www.xtra.com.my/trending/bawang-punya-pasal-lelaki-dipenjara-tiga-hari/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/diedaonvshenhebezichaodiedaodiedaolaidama/20%Monthly2018-04-22 23:43
https://www.xtra.com.my/trending/fesyen-tudung-bawal-pocong-kini-menjadi-pilihan-hijabista-laku-habis/20%Monthly2018-04-20 10:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/karva-salon-for-ladies-by-nora-danish-utamakan-privasi-wanita/20%Monthly2018-04-20 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/song-hye-kyo-reveals-her-family-almost-got-attacked-by-acid/20%Monthly2018-05-03 04:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/nadia-aqilah-tamat-zaman-bujang/20%Monthly2018-04-20 08:22
https://www.xtra.com.my/trending/dikecam-kerana-menghadiri-pesta-muzik-coachella-kylie-jenner-kongsi-gambar-anak-comelnya/20%Monthly2018-04-20 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/dambakan-kulit-wajah-flawless-ketahuilah-5-jenis-vitamin-ini/20%Monthly2018-04-20 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/ciri-samsung-galaxy-s10-tertiris-janjikan-pengesan-cap-jari-bawah-skrin/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/isu-peha-melimpah-kenapa-che-ta-naik-angin/20%Monthly2018-04-20 05:28
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-4-cara-pakai-foundation-cecair-mengikut-jenis-kulit-anda/20%Monthly2018-04-20 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/shila-amzah-sah-bergelar-isteri-hati-peminat-lelaki-patah-seribu-tak/20%Monthly2018-04-20 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/7zhongshiwubianbiankazhushiqianwanbiechi/20%Monthly2018-04-22 23:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-king-coco-buat-hal-pegang-anjing/20%Monthly2018-04-20 12:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-cincin-tanda-nelydia-janji-kongsi-berita-baik/20%Monthly2018-04-20 03:15
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/peminat-salted-eggyolk-mesti-cuba-resipi-ayam-goreng-oleh-chef-cilik-danish-harraz-ini/20%Monthly2018-04-20 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/anda-sakit-otot-selepas-bersenam-ini-cara-terbaik-untuk-merawatnya/20%Monthly2018-04-20 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/murung-penyebab-sel-kanser-bermaharajalela/20%Monthly2018-04-20 02:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-sebab-anda-yang-resdung-susah-sembuh/20%Monthly2018-06-03 18:26
https://www.xtra.com.my/tech/oppo-f76-2cunliuhaiquanmianping-zhinengmeiyan2-0shoujiarm1399/20%Monthly2018-04-23 04:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-shila-amzah-kini-bergelar-isteri/20%Monthly2018-04-19 11:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/would-you-buy-a-pair-of-rm1500-dish-washing-gloves-from-calvin-klein/20%Monthly2018-05-03 04:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/lagu-tak-laku-sandra-merajuk-bawa-diri/20%Monthly2018-04-19 10:12
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-port-air-terjun-yang-paling-menarik-di-malaysia-no-4-paling-best/20%Monthly2018-04-19 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/turban-dan-seluar-pendek-giliran-daphine-iking-dikecam/20%Monthly2018-04-19 10:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/kini-hafiz-suip-ubah-penampilan-diri/20%Monthly2018-04-19 09:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/8-reasons-why-ipoh-is-the-best-place-for-a-weekend-getaway/20%Monthly2018-05-03 04:54
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nikmati-keriangan-di-inflatable-island-taman-air-terbesar-di-asia/20%Monthly2018-04-19 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/hantaran-unik-dynas-buat-bakal-suami/20%Monthly2018-04-19 09:19
https://www.xtra.com.my/trending/isteri-kim-jong-un-naik-pangkat/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tak-susah-sebenarnya-buat-french-braid-ni-kejap-saja-dah-jadi-rambut-princess-elsa/20%Monthly2018-04-19 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ziana-zain-akhirnya-kecap-bahagia-sekali-lagi/20%Monthly2018-04-19 07:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/beliau-yang-saya-kenal-sentiasa-jinjing-beg-telekung-ke-mana-mana-rizalman/20%Monthly2018-04-19 07:18
https://www.xtra.com.my/parenting/ajar-anak-anda-mengira-dengan-alat-ini-buat-sendiri-dengan-cawan-polisterin-saja/20%Monthly2018-04-19 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/selepas-bulu-kening-trend-seni-hidung-pula-viral-di-instagram-no-4-paling-unik/20%Monthly2018-04-19 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/apple-mungkin-keluarkan-peranti-iphone-lebih-besar-dan-murah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/nora-danish-menangis-kerana-bayinya-dikecam-netizen/20%Monthly2018-04-19 05:17
https://www.xtra.com.my/trending/selepas-25-tahun-kumpulan-kru-akan-dibubarkan-bulan-depan-girls-jangan-nangis-ya/20%Monthly2018-04-19 05:00
https://www.xtra.com.my/filem/ruxing11nianzhuangzhongweijiushiyaoshouzhejianchi/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/hijrah-ke-eropah-demi-masa-depan-anak/20%Monthly2018-04-19 04:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-lifehack-tampil-berseri-dengan-pemilihan-warna-baju-yang-tepat/20%Monthly2018-04-19 05:07
https://www.xtra.com.my/featured/kadar-gangguan-mental-meningkat-gara-gara-terlalu-obses-dengan-perkahwinan-diraja/20%Monthly2018-04-19 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/renleidedanaoqishihenkepabuhuitengtonghuanhuizixiangcansha/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5gehuaixiguanhuidiaonidexigai/20%Monthly2018-04-21 04:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/check-out-banyan-tree-kuala-lumpur-for-a-new-5-star-hotel-option/20%Monthly2018-05-03 04:54
https://www.xtra.com.my/trending/isu-berat-60kg-ramai-menunggu-kak-zai-buat-permohonan-maaf/20%Monthly2018-04-19 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kehamilan-di-luar-rahim-bahaya-untuk-wanita-ini-antara-perkara-yang-perlu-anda-tahu/20%Monthly2018-04-19 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-siti-sarah-tunda-konsert/20%Monthly2018-04-19 03:02
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/fikir-dulu-sebelum-beli-alat-makeup-tiruan-memanglah-murah-tapi-jijik/20%Monthly2018-04-18 14:21
https://www.xtra.com.my/trending/apa-salah-anak-saya-nora-danish-kesal-baby-ney-ney-pula-jadi-mangsa-buli-siber/20%Monthly2018-04-18 14:09
https://www.xtra.com.my/trending/netizen-puji-wanita-redah-longkang-kotor-demi/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/top5suyanyehenzhengderibennvxingguominlaopoxinyuanjieyizhipaidi2/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/status-itu-disalah-erti-pengulas-fesyen-jawab-kecaman/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/pulau-is-too-mainstream-percutian-sungai-is-the-new-trend/20%Monthly2018-04-18 10:37
https://www.xtra.com.my/trending/seorang-maut-selepas-enjin-pesawat-southwest-airlines-meletup/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/sulli-is-back-with-a-brand-new-reality-show/20%Monthly2018-05-03 04:54
https://www.xtra.com.my/featured/siapa-kata-nak-buat-mini-pavlova-susah-senang-saja-jom-cuba/20%Monthly2018-04-18 08:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-pakai-eyeliner-rm10-je-saksikan-nur-sajat-rated-xtra-hanya-di-tonton/20%Monthly2018-04-18 11:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/sah-kru-umum-bubar-persembahan-terakhir-6-mei-ini/20%Monthly2018-04-18 11:42
https://www.xtra.com.my/parenting/tak-nak-anak-lemas-ketika-tidur-ikuti-tip-posisi-tidur-yang-betul-oleh-doktor-ini/20%Monthly2018-04-18 08:14
https://www.xtra.com.my/trending/betul-ke-fazura-mengandung-ini-penjelasannya/20%Monthly2018-04-18 08:04
https://www.xtra.com.my/lifestyle/wow-gincu-untuk-penggemar-musang-king/20%Monthly2018-06-03 16:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/ibu-zahirah-sangkal-kenyataan-zul-ariffin/20%Monthly2018-04-18 10:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-syanie-kecil-hati/20%Monthly2018-04-18 10:38
https://www.xtra.com.my/trending/wow-nasi-kerabu-originial-dari-kelantan-dengan-lauk-xxl/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/filem/titanic-the-secret-of-the-six-chinese-men-aboard-revealed/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/tech/facebook-mahu-bangunkan-cip-pemprosesan-mereka-sendiri/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/wanita-ini-guna-makeup-untuk-hasilkan-lukisan-penuh-detail-di-atas-bibirnya-memang-memukau/20%Monthly2018-04-18 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-menteri-dedah-perangai-sebenar-pengulas-fesyen-zaihani-mohd-zain/20%Monthly2018-04-18 05:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30xinren10qiangzaoshihuodonglipeilingdingjiameng/20%Monthly2018-04-19 02:12
https://www.xtra.com.my/trending/kenapa-sharifah-sakinah-tak-puas-hati-dengan-neelofa/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-gains-more-fame-while-impersonator-fools-people-on-the-streets-of-seattle/20%Monthly2018-05-03 04:54
https://www.xtra.com.my/featured/gerai-makan-di-india-jual-makanan-yang-unik-wow-siap-berapi-lagi/20%Monthly2018-04-18 04:24
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/fenomena-siri-buppaesannivas-bangkit-keghairahan-penduduk-thailand-berpakaian-tradisi/20%Monthly2018-04-18 03:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kalau-sudah-pekena-sate-zainab-ismail-pasti-tak-pandang-sate-lain-lagi/20%Monthly2018-04-18 01:00
https://www.xtra.com.my/tech/sanxingxinzhuanlikejuanquyingmurangpingguomidoubianxin/20%Monthly2018-04-19 04:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jingtongshichikeqiaokelijiuduile/20%Monthly2018-04-18 00:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/itu-bukan-baby-bump-fazura/20%Monthly2018-04-18 03:51
https://www.xtra.com.my/featured/dera-isteri-taktik-kejam-seorang-suami-pancing-mentua-bayar-hutang-bil-isteri-bersalin/20%Monthly2018-04-17 12:41
https://www.xtra.com.my/trending/is-hersheys-a-korean-pop-music-fan/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30zhutiquzhongxingaibianstar-2/20%Monthly2018-04-20 10:32
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/hasilkan-skrub-sendiri-menggunakan-beras-dan-barli-kesannya-memang-menakjubkan/20%Monthly2018-04-17 09:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-will-finally-make-their-comeback-on-april-18th/20%Monthly2018-05-03 04:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/azira-syafinaz-akhirnya-nak-kahwin/20%Monthly2018-04-17 10:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/pencarian-wanita-melayu-paling-menawan-28-april-ini/20%Monthly2018-04-17 08:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/achey-tuju-lagu-untuk-makcik-bawang-2/20%Monthly2018-04-17 08:24
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-resipi-mudah-untuk-biskut-oat-coklat-tak-perlu-bakar-dalam-oven/20%Monthly2018-04-17 07:56
https://www.xtra.com.my/trending/penumpang-tidur-mati-polis-terpaksa-kejut-sampai-sedar/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/malaysians-you-need-to-know-these-10-things-when-you-vote/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/parenting/4-cara-untuk-kekalkan-sistem-penghadaman-yang-sihat-untuk-anak-kesayangan-anda/20%Monthly2018-04-17 07:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/hilang-10-tahun-kaer-azami-muncul-single-baru/20%Monthly2018-04-17 07:20
https://www.xtra.com.my/tech/cara-sembunyikan-mesej-pada-whatsapp/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/takut-tidur-sendirian-alasan-remaja-ini-berkahwin-di-bawah-umur-2/20%Monthly2018-04-17 06:43
https://www.xtra.com.my/hiburan/majlis-khatam-al-quran-shila-hamzah/20%Monthly2018-04-17 07:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/malu-bila-orang-tegur-ketiak-anda-basah-4-cara-ini-bantu-atasinya/20%Monthly2018-04-17 06:01
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-sebab-kenapa-anda-tak-patut-biarkan-handphone-anda-dicas-semalaman/20%Monthly2018-04-17 05:47
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/inilah-rupa-hotel-dash-box-cyberjaya-yang-viral-tu-memang-syiok-dan-mengujakan/20%Monthly2018-04-17 05:02
https://www.xtra.com.my/filem/persona-2-drama-aksi-baharu-yang-mendebarkan/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-nampak-baby-bump-fazura/20%Monthly2018-04-17 10:10
https://www.xtra.com.my/lifestyle/meiguozuixinyanjiujiuzuobujinshangshenhuanshangdanao/20%Monthly2018-04-19 06:22
https://www.xtra.com.my/hiburan/pengulas-fesyen-ini-dikutuk-netizen-kritik-tetamu-berat-lebih-60kg-hadir-fashion-show/20%Monthly2018-04-17 04:54
https://www.xtra.com.my/trending/lama-menyepi-syamel-kini-berat-sebelah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/yikandaoshujiuxiangshuiyongtayuedulikebianyouqu/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/ouxianglianxisheng9chudaoshouzhangtuantizhao/20%Monthly2018-04-18 00:03
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/orang-yang-berjaga-malam-lebih-berisiko-tinggi-untuk-meninggal-dunia-dengan-cepat-menurut-kajian/20%Monthly2018-04-17 01:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-memperkenalkan-diri-sewaktu-temuduga/20%Monthly2018-06-03 18:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/catriona-ross-bercerai-dua-kali/20%Monthly2018-04-16 15:02
https://www.xtra.com.my/trending/pelik-ini-wedding-dress-unik-alaf-baru-curi-perhatian/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/parenting/perhatian-untuk-si-ibu-jangan-biarkan-anak-kecil-bermain-alat-solek-kepunyaan-anda/20%Monthly2018-04-16 14:00
https://www.xtra.com.my/featured/kenali-lelaki-gay-bukan-dari-cara-pemakaian-mereka-tetapi-bentuk-jari/20%Monthly2018-04-16 13:49
https://www.xtra.com.my/trending/lembu-cemas-tersepit-terima-kasih-abang-bomba/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/check-your-voting-details-with-sprs-mobile-application/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/macam-bidadari-fazura-makin-cantik-dalam-koleksi-busana-infinence/20%Monthly2018-04-16 17:26
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bubble-tea-toast-has-innovation-gone-too-far-or-just-right/20%Monthly2018-05-03 04:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/irwan-akur-tersingkir-pada-minggu-ke-5-mentor-otai/20%Monthly2018-04-16 10:21
https://www.xtra.com.my/trending/produk-kosmetik-daiso-ditarik-balik-kerana-mengandungi-bahan-penyebab-kanser-jangan-guna-lagi/20%Monthly2018-04-16 09:30
https://www.xtra.com.my/trending/chinese-woman-becomes-beggar-because-shes-too-pretty-to-work/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/trend-dandanan-rambut-terbaru-diinspirasikan-oleh-bunga-ros-kreatif-sungguh/20%Monthly2018-04-16 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-takut-gugur-ke-netizen-kecam-isteri-sharnaaz-ahmad-makan-durian-banyak/20%Monthly2018-04-16 08:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/penantian-12-tahun-berakhir-konsert-radja-malaikat-cinta-pada-14-julai-depan/20%Monthly2018-04-16 17:25
https://www.xtra.com.my/tech/routeryizhibuguan-changshijianhuiyounaxieyingxiang/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/featured/walaupun-nampak-macam-real-12-patung-lilin-selebriti-ini-adalah-yang-paling-teruk-pernah-dicipta/20%Monthly2018-04-16 07:30
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/belajar-buat-ramen-halal-ketika-melancong-ke-kyoto-pengalaman-unik-yang-takkan-anda-lupa/20%Monthly2018-04-16 07:00
https://www.xtra.com.my/tech/spotify-perkenalkan-wajah-baru-aplikasi-mudah-alih/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-gadis-istimewa-ini-beri-ucapan-hari-lahir-buat-kamal-adli/20%Monthly2018-04-16 06:49
https://www.xtra.com.my/trending/cheap-singaporean-bmw-driver-scams-caltex-worker-into-paying-for-his-petrol/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/trending/polis-terima-laporan-mangsa-samseng-sekolah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/parenting/tawar-produk-makanan-berkhasiat-untuk-bayi-squeeze-me-baby-mudahkan-tugas-ibu/20%Monthly2018-04-16 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/untuk-masa-depan-nasa-cari-planet-tampung-hidupan/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ikuti-3-peraturan-penting-ini-supaya-sarapan-anda-dapat-turunkan-berat-badan/20%Monthly2018-04-16 04:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/joe-flizzow-mohon-maaf-kerana-16-baris-publika-sesak-teruk/20%Monthly2018-04-16 04:53
https://www.xtra.com.my/filem/getaiqunxingyunjigetaixingliliangzhixing-wang-fabadukongjiandujiabochu/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/lifestyle/biejizhehechachishuiguofanhouyixiaoshineizuozhe7jianshikongshangshen/20%Monthly2018-04-18 00:04
https://www.xtra.com.my/trending/wanglashoushaaichebeifengchuipaozidongdaotuihuanhuizhuanwan/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/hindari-guna-putik-kapas-kalau-tak-nak-telinga-anda-sakit-teruk/20%Monthly2018-04-16 00:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/cceraikan-ziana-tapi-bersyarat/20%Monthly2018-06-03 18:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/sejak-awal-lagi-saya-tak-suka-mereka-berkawan-bapa-zahirah/20%Monthly2018-04-15 16:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/keluar-bersama-tak-bermaksud-kami-bercinta-neelofa/20%Monthly2018-06-03 17:47
https://www.xtra.com.my/featured/menghasilkan-potret-dengan-gincu-dan-ciuman-teknik-wanita-ini-memang-rare-habis/20%Monthly2018-04-15 08:00
https://www.xtra.com.my/tech/google-lens-kini-boleh-mengenal-pasti-baka-kucing-dan-anjing-anda/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/tech/cara-besarkan-saiz-resolusi-foto-tanpa-pecah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jangan-tersalah-memilih-warna-kanta-lekap-ia-harus-sepadan-tona-kulit/20%Monthly2018-04-15 06:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cara-mudah-untuk-buat-kek-pandan-kukus-yang-gebu-gebas-hanya-guna-alat-pengisar/20%Monthly2018-04-15 04:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/belajar-cara-mudah-untuk-mengikat-tali-leher-boleh-pikat-encik-suami/20%Monthly2018-04-15 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/dingdangzirenrongyizhuidaoshouzhishimeirenganyuewochifan/20%Monthly2019-03-29 08:02
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mariah-carey-luahkan-rasa-hati-setelah-bergelut-dengan-gangguan-bipolar-dalam-diam/20%Monthly2018-04-15 01:00
https://www.xtra.com.my/filem/elemen-cinta-penuh-emosi-dalam-teratai-kemboja/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/filem/guzhuangdajuliehuorugefeizhuibuke/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/insan-lain-punca-hubungan-putus-zahirah-macwilson/20%Monthly2018-04-14 15:53
https://www.xtra.com.my/trending/wah-ikea-singapura-perkenal-crispy-rendang-chicken-macam-sedap-je/20%Monthly2018-04-14 12:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tidak-langsung-kecewa-hubungan-kami-dah-berakhir-zul-ariffin/20%Monthly2018-04-14 12:47
https://www.xtra.com.my/trending/pesawat-terbesar-di-dunia-mendarat-di-klia/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/7-tips-supaya-suami-sentiasa-rindukan-isteri-anda-wajib-amalkan/20%Monthly2018-04-14 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/pencarian-juara-lagu-ke-33-diteruskan/20%Monthly2018-04-14 09:33
https://www.xtra.com.my/lifestyle/7-hidangan-bekal-untuk-si-comel-ke-sekolah/20%Monthly2018-07-17 07:49
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengatasi-masalah-whatsapp-tidak-dapat-video-call/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bercitarasakan-lokal-aiskrim-teh-tarik-resipi-wajib-di-cuba-anda-yummy/20%Monthly2018-04-14 06:00
https://www.xtra.com.my/parenting/6-cara-untuk-elak-anak-jadi-pemarah-yang-wajib-para-ibu-bapa-ketahui/20%Monthly2018-04-14 05:04
https://www.xtra.com.my/trending/jom-balik-mengundi-air-asia-tawar-tambang-murah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/adakah-hujung-minggu-anda-membosankan-lets-bergembira-di-luncur-ais-myniss/20%Monthly2018-04-14 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/being-a-mother-is-super-tough-so-ladys-choice-made-things-easier-for-mums/20%Monthly2018-04-13 04:59
https://www.xtra.com.my/featured/lelaki-ini-beri-hair-makeover-kepada-patung-barbie-guna-gaya-rambut-manusia/20%Monthly2018-04-14 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-sebab-kenapa-dayang-nurfaizah-potong-rambut/20%Monthly2018-04-13 09:44
https://www.xtra.com.my/lifestyle/yifangjiajiuganmaozhuanjiajiaocongxinpaiduzhaohuikuaile/20%Monthly2018-04-13 11:34
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/restoran-ini-memasak-steamboat-dengan-teknik-persis-bilik-sauna-rasanya-memang-unik/20%Monthly2018-04-14 00:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/super-junior-becomes-sexy-spaniards-in-lo-siento-while-album-tops-itunes-charts/20%Monthly2018-04-13 07:59
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/seronoknya-bila-diberi-diskaun-gila-gila-ini-10-tips-gerenti-dapat-harga-durian-runtuh/20%Monthly2018-04-13 10:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/doa-buat-kekasih-rai-ulang-tahun-ke-30-dengan-konsert-jelajah/20%Monthly2018-04-13 10:20
https://www.xtra.com.my/lifestyle/klia2quanmianqiyongzizhudengjixinglituoyunxitong/20%Monthly2018-04-16 07:47
https://www.xtra.com.my/acara/jom-pi-gegaria-fest-di-amanjaya-mall-sungai-petani-ahad-ini-super-happening/20%Monthly2018-04-13 08:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/alamak-ribut-kuat-jejas-taj-mahal/20%Monthly2018-04-13 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-nelydia-senrose-dedah-cincin-tunang/20%Monthly2018-04-13 13:44
https://www.xtra.com.my/tech/akibat-kesilapan-typo-seorang-pekerja-samsung-rugi-rm-543-billion/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/inilah-sebab-penting-anda-perlu-turunkan-penutup-tandas-sebelum-mengepam-gelinya/20%Monthly2018-04-13 07:01
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/guna-tips-ini-untuk-cuci-kesan-pensel-warna-pada-dinding-rumah-anda-tak-perlu-cat/20%Monthly2018-04-13 06:31
https://www.xtra.com.my/filem/donnie-yen-will-be-starring-in-live-movie-of-mulan/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/trending/khloe-kardashian-selamat-melahirkan-anak-perempuan-tetapi/20%Monthly2018-04-13 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/rahsiakan-perkahwinan-bienda-mohon-maaf/20%Monthly2018-04-13 05:18
https://www.xtra.com.my/hiburan/peristiwa-hitam-masih-menghantui-nina-iskandar/20%Monthly2018-04-13 07:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/awas-8-jenis-makanan-yang-tidak-boleh-dipanaskan-guna-microwave/20%Monthly2018-04-13 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/dedah-rahsia-terbaru-penjaga-pintu-menara-trump-terima-as30000/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-pun-buat-tour-dirumah-sendiri/20%Monthly2018-04-16 05:05
https://www.xtra.com.my/trending/parodi-dukun-rendang-ayam-crispy-ubati-rindu-peminat-jihan-muse/20%Monthly2018-04-13 04:26
https://www.xtra.com.my/featured/intip-telefon-suami-boleh-kena-denda-setengah-juta-biar-betul/20%Monthly2018-04-13 04:04
https://www.xtra.com.my/filem/zhenrenbanhuamulanlilianjiehegonglijiaru/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/khloe-kardashian-is-upset-at-tristan-thompson-cheating-allegations/20%Monthly2018-04-13 02:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/faye-lahirkan-anak-adam50-di-kalangan-artis/20%Monthly2018-04-13 06:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/gaya-selebriti-ke-pasar-ramadhan-dalam-rojak/20%Monthly2018-04-14 09:45
https://www.xtra.com.my/trending/south-koreas-hot-air-balloon-accident-causes-1-dead-and-12-injured/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/aksi-panas-sajat-ketika-sesi-photoshoot/20%Monthly2018-04-16 05:04
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-cara-mudah-untuk-bersihkan-periuk-yang-hangus-supaya-kembali-berkilat/20%Monthly2018-04-12 09:05
https://www.xtra.com.my/trending/anda-perlu-bayar-cukai-sayonara-kalau-nak-keluar-dari-jepun-bila-kena-bayar/20%Monthly2018-04-12 09:01
https://www.xtra.com.my/trending/tiada-alasan-tak-pergi-mengundi-9-mei-diisytihar-cuti-umum/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/erwin-dawson-menghidap-kanser-takut-botak/20%Monthly2018-04-12 13:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/suami-saya-memang-ada-tatu-tapi-itu-dulu-lana-nodin-back-up-suami/20%Monthly2018-04-12 09:09
https://www.xtra.com.my/lifestyle/bangongzhuobiangouwo5zhongbaishexinqinghaozhengtian/20%Monthly2018-04-16 04:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/hafiz-hamidun-mengaku-hampir-gila/20%Monthly2018-04-12 08:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/rico-rinaldi-dihentam-kerana-gunakan-neelofa/20%Monthly2018-04-13 02:51
https://www.xtra.com.my/lifestyle/gaya-koleksi-raya-di-publika-bermula-12-15-april-jom-bergaya-sakan-aidilfitri-ini/20%Monthly2018-04-12 07:37
https://www.xtra.com.my/tech/apple-akan-berhenti-menyokong-aplikasi-32-bit-tidak-lama-lagi/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/nak-tau-bagaimana-rupa-pemilik-suara-seksi-dalam-iklan-yusuf-taiyoob-tengok-video-ini/20%Monthly2018-04-12 07:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/farid-kamil-bergaduh-dengan-adik-sendiri/20%Monthly2018-04-12 07:02
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/6-jenis-kombinasi-makanan-yang-boleh-memudaratkan-kesihatan-yang-anda-perlu-elak/20%Monthly2018-04-12 06:35
https://www.xtra.com.my/tech/instagramxinzengfocusgongnengbuyongshuangshejingtouyenengzuodao/20%Monthly2018-04-15 10:32
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/betul-ke-memakai-deodoran-boleh-menyebabkan-kanser-payudara-ini-jawapannya/20%Monthly2018-04-12 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/ucapan-ulangtahun-jonghyun-shinee-kini-trending/20%Monthly2018-04-12 06:10
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/enam-taktik-memikat-ini-mampu-membuatkan-lelaki-poket-tebal-jatuh-ke-tangan-anda/20%Monthly2018-04-12 04:51
https://www.xtra.com.my/lifestyle/8-misconceptions-about-botox-debunked-by-an-aesthetic-doctor/20%Monthly2018-04-13 02:36
https://www.xtra.com.my/trending/zhengbingxuanbajingjianchaoxiongbaorumeijiandaiyimiaohualuo/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/nadzmi-adhwa-bawa-diri-sebab-tak-ada-job/20%Monthly2018-04-12 04:03
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-cara-nak-buat-bila-sinki-dekat-rumah-anda-tersumbat-no-4-memang-berkesan/20%Monthly2018-04-12 03:59
https://www.xtra.com.my/filem/feiyibanzainanpianrampagerenshoudazhanshijuezhenhan/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/bantu-bayi-ekzema-terima-kasih-nedim/20%Monthly2018-04-12 02:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/did-you-spot-these-7-movie-scenes-in-twices-what-is-love-mv/20%Monthly2018-04-12 02:13
https://www.xtra.com.my/trending/pemurahnya-tmj-patutlah-rakyat-johor-sayang/20%Monthly2018-04-12 01:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-tarikh-dengan-pru14-bruno-mars-live-in-kuala-lumpur-diteruskan/20%Monthly2018-06-03 17:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/andika-kerispatih-meninggal-dunia-ketika-sedang/20%Monthly2018-04-11 11:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/exos-sehun-graces-the-cover-of-new-york-times/20%Monthly2018-04-11 10:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-sets-new-record-on-billboard-200-with-japanese-album-face-yourself/20%Monthly2018-04-11 10:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-pulak-sajat-buat-kali-ni/20%Monthly2018-04-16 05:02
https://www.xtra.com.my/filem/wulixuangangqiangerbuqingyiqufuchengchuyipiantian/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/pancaran-cahaya-cacing-glowworm-cetus-panorama-luar-biasa-di-dalam-gua-waitomo/20%Monthly2018-04-11 08:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/chacha-maembong-mengaku-dirinya-memang-liar/20%Monthly2018-04-11 08:56
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-rahsia-air-kelapa-yang-anda-tidak-tahu-baik-untuk-kesihatan-dan-kecantikan/20%Monthly2018-04-11 08:54
https://www.xtra.com.my/trending/jangan-terkejut-kalau-terjumpa-pocong-di-pagi-raya/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/parenting/tak-tahu-bagaimana-nak-hentikan-bayi-menangis-jom-belajar-dari-video-ini/20%Monthly2018-04-11 08:37
https://www.xtra.com.my/trending/may-9th-officially-a-public-holiday-in-conjunction-with-ge14/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/tech/google-hentikan-penjualan-google-pixel-edisi-pertama/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/hael-dan-dayang-nurfaizah-dalam-haram/20%Monthly2018-04-11 07:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/henti-sebar-ancaman-di-myanmar-facebook-jalankan-proses-pembersihan/20%Monthly2018-10-24 12:51
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ais-kiub-timun-di-muka-untuk-dapatkan-kulit-cantik/20%Monthly2018-07-17 07:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ayam-kampung-publika-gerenti-bikin-anda-jilat-jari-tak-percaya-cubalah/20%Monthly2018-04-11 07:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/takkan-nak-tukar-nama-lagi-ayu-damit/20%Monthly2018-04-11 07:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/wany-hasrita-minat-lelaki-sawo-matang/20%Monthly2018-04-11 09:40
https://www.xtra.com.my/featured/nak-tahu-apa-rasa-bila-dapat-naik-kapal-cruise-terbesar-di-dunia-tengok-10-gambar-ini/20%Monthly2018-04-11 06:46
https://www.xtra.com.my/trending/alahai-bayi-baru-lahir-dijumpai-dalam-tong-sampah/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/filem/top-5-medical-dramas-every-malaysian-need-to-watch-right-now/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/parenting/malu-nak-menyusu-anak-di-tempat-awam-8-tips-ini-boleh-bantu-anda/20%Monthly2018-04-11 05:52
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/buntu-dengan-warna-tema-raya-tahun-ini-ultra-violet-pasti-mengancam/20%Monthly2018-04-11 05:51
https://www.xtra.com.my/featured/amboi-ligat-shopping-raya-nampak-puasa-dah-habis-ganti-ke-belum/20%Monthly2018-04-11 05:26
https://www.xtra.com.my/trending/maut-akibat-buah-awas-penggemar-rockmelon/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/parenting/inginkan-anak-yang-soleh-dan-solehah-amalkan-16-doa-dan-surah-ini/20%Monthly2018-04-11 05:01
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/sebenarnya-berapa-kerap-patut-anda-cuci-seluar-jeans-anda-ini-jawapannya/20%Monthly2018-04-11 04:53
https://www.xtra.com.my/trending/6zhangrangnvshengyuanxingbiludenvxiaovshexiaobaoxiaoduibi/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/nabil-ahmad-ditawarkan-hubungan-seks/20%Monthly2018-04-11 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/realiti-atau-publisiti-alina-mentor-otai-mohon-bantuan/20%Monthly2018-04-11 03:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/daschengrenhuaisantaihuaiyun7zhou41suigaolingdanxinchibuxiao/20%Monthly2018-04-11 02:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/delete-akaun-facebook-anda-jika-ingin-hilangkan-stress-menurut-kajian-serious-ke/20%Monthly2018-04-11 02:37
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ladys-choiceibu-sejatijilimamamenjianchizhenshideziji/20%Monthly2018-04-11 01:28
https://www.xtra.com.my/lifestyle/kutu-di-kucing-ini-cara-hilangkannya/20%Monthly2018-06-03 19:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/intan-liana-jadi-pelakon/20%Monthly2018-06-03 17:09
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/tiada-ibu-yang-sempurna-hanya-ibu-yang-sejati-ladys-choice/20%Monthly2018-04-10 10:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/encik-mimpi-sudah-bersedia-buka-topeng/20%Monthly2018-04-10 10:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/dah-sebulan-tak-balik-rumah-hairul-azreen-tinggalkan-hanis-zalikha/20%Monthly2018-04-10 10:25
https://www.xtra.com.my/trending/pernah-terfikir-bercuti-ke-angkasa-bersama-keluarga-nah-sekarang-waktunya/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/dikatakan-lari-daripada-masalah-fatin-afeefa-bercuti-ke-luar-negara/20%Monthly2018-04-10 10:20
https://www.xtra.com.my/trending/employers-are-not-required-to-give-employees-day-off-on-may-9th/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/chenhuilinbe-with-youmvpaidaoliuliangxingyanlei/20%Monthly2018-04-10 09:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/dah-lama-berkahwin-tapi-masih-belum-ada-anak-cuba-4-teknik-rawatan-kehamilan-ini/20%Monthly2018-04-10 09:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/pru14-kongsi-tarikh-dengan-konsert-bruno-mars/20%Monthly2018-04-10 09:37
https://www.xtra.com.my/trending/10jianqinglvrichangtiandaorangrenronghua/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/belajar-teknik-contouring-dan-highlighting-mudah-mengikut-bentuk-muka-anda/20%Monthly2018-04-10 08:55
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/sah-lelaki-lebih-suka-bergosip-daripada-wanita-bahkan-topik-umpatan-mereka-lebih-bahaya/20%Monthly2018-04-10 08:20
https://www.xtra.com.my/tech/instagram-memasukkan-efek-bokeh-di-dalam-fungsi-kamera/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/tech/petaling-jaya-peeps-paying-for-parking-has-just-become-super-easy/20%Monthly2018-04-10 05:39
https://www.xtra.com.my/trending/di14jiequanguodaxuan509toupiao-gongzuoritoupiaowentibuda/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/9-mei-cuti-peristiwa-jom-turun-mengundi/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/penampakan-ufo-terbang-di-ruang-udara-texas/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/featured/boring-dengan-style-yang-sama-hijabista-ini-kongsi-4-style-pakai-shawl-untuk-nampak-cun/20%Monthly2018-04-10 06:16
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/spaghetti-rm5-je-biar-betul-apalagi-jomlah-serbu/20%Monthly2018-04-10 06:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/arif-jiwa-bakal-saingi-populariti-tok-ti/20%Monthly2018-04-10 05:59
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/anda-mengalami-masalah-eye-bag-yang-teruk-ikuti-5-tips-mudah-ini/20%Monthly2018-04-10 05:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-motif-perlekehkan-solat-instafamous-ini-dikecam-teruk/20%Monthly2018-04-11 01:57
https://www.xtra.com.my/featured/7-kawasan-di-dunia-yang-sesiapa-pun-tak-boleh-lawat-no-3-paling-ngeri/20%Monthly2018-04-10 05:34
https://www.xtra.com.my/trending/pilihan-raya-umum-jatuh-pada-9-mei-ini/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/ge14-date-announced-time-to-balik-kampung/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/jangan-lupa-saksikan-pengumuman-tarikh-pilihan-raya-hari-ini/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/filem/dont-forget-to-watch-the-general-election-date-announcement-today/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/rebecca-nur-islam-dikecam-netizen/20%Monthly2018-04-10 10:41
https://www.xtra.com.my/trending/shenrengaituruguochaojiyingxiongshizhongguotanfanwangyouxiaocan/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/parenting/dinobat-si-cilik-meletop-hadiah-ulang-tahun-pertama-paling-indah-buat-pipi-pao/20%Monthly2018-04-09 12:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/persembahan-terbaik-protege-curi-perhatian-juri/20%Monthly2018-04-09 11:40
https://www.xtra.com.my/trending/malaysians-bring-home-rm1-43-million-after-winning-dota-2-tournament/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-salah-saya-asyik-kena-kecam-jer-boy-iman/20%Monthly2018-04-10 01:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-aafiyah-satukan-dato-siti-nurhaliza-dengan-bekas-isteri-dato-k/20%Monthly2018-04-10 01:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/nora-danish-dilabel-tak-pandai-jaga-anak/20%Monthly2018-04-09 09:19
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/jennifer-lopez-bakal-keluarkan-koleksi-makeup-yang-mengandungi-70-jenis-alat-solek/20%Monthly2018-04-09 09:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/aku-kacau-tr-kau-ke-fara-mendoza-bengang-ditegur-berbikini/20%Monthly2018-04-09 09:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/stress-bila-ada-stretch-mark-lepas-bersalin-amalkan-cara-mudah-ini/20%Monthly2018-04-09 09:05
https://www.xtra.com.my/lifestyle/16zhang1miaozhenhannixindechuangyipingmianguanggao/20%Monthly2018-04-11 09:41
https://www.xtra.com.my/trending/korean-idols-managers-actually-dont-earn-much-at-all/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/transformasi-pakaian-lama-anda-kepada-sesuatu-yang-trendy-dengan-teknik-diy-ini/20%Monthly2018-04-09 08:43
https://www.xtra.com.my/tech/cara-kosongkan-storan-android-yang-penuh-kerana-whatsapp/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/allahuakbar-kalimah-allah-di-dahi-bayi/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/aiman-tino-kini-pengarah-urusan-ini-buktinya/20%Monthly2018-04-09 07:54
https://www.xtra.com.my/trending/wow-kudrat-luar-biasa-nenek-97-tahun-masuk-acara-angkat-berat/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-10-restoran-paling-aneh-di-dunia-no-2-gerenti-buat-tekak-anda-loya/20%Monthly2018-04-09 07:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/lhdn-arah-datuk-vida-bayar-rm-4-6-juta-sebelum-21-mei/20%Monthly2018-04-09 07:16
https://www.xtra.com.my/trending/ercanxiaoshoupingguoshoujikaixiangmiaobianyanshensi/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/elfira-loy-akhirnya-undur-diri/20%Monthly2018-04-09 06:55
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cabut-bulu-dengan-menggunakan-3-bahan-ini-simple-dan-gerenti-licin/20%Monthly2018-04-09 06:54
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tiada-makanan-halal-di-disneyland-tokyo-kedai-ini-boleh-deliver-bento-halal-untuk-anda/20%Monthly2018-04-09 06:34
https://www.xtra.com.my/trending/niat-beli-jentolak-lebur-peniaga-hilang-rm-62000/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/walaupun-dikecam-teruk-neelofa-tetap-menang-besar-di-ame-2018/20%Monthly2018-04-09 05:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-mia-ahmad-teruja-bergelar-ibu/20%Monthly2018-04-09 06:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/buang-lemak-sherry-al-hadad-diberi-amaran/20%Monthly2018-04-09 04:41
https://www.xtra.com.my/parenting/tengok-anak-anak-angelina-jolie-dan-brad-pitt-membesar-dalam-16-gambar-sweet-ini/20%Monthly2018-04-09 04:40
https://www.xtra.com.my/trending/man-attempts-suicide-due-after-failing-to-become-idol/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/filem/a-quiet-placeyouxujibianjuhenduokepaxiangfameipaichulai/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/wanita-tak-minat-kasut-tinggi-punca-nine-west-gulung-tikar/20%Monthly2018-04-09 03:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/nedim-mohon-bantuan-netizen/20%Monthly2018-04-09 03:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30xinrenzaoshihuodong-429jinhehongdongdengchang/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-sebab-jangan-makan-ubi-kentang-bertunas/20%Monthly2018-06-03 19:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/inilah-rahsia-kecantikan-sajat/20%Monthly2018-04-08 16:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/awas-padam-nama-siti-nurhaliza-kalau-tak/20%Monthly2018-04-08 13:47
https://www.xtra.com.my/featured/12-benda-mahal-tapi-merepek-yang-selebriti-barat-pernah-beli-no-11-paling-gila/20%Monthly2018-04-08 12:00
https://www.xtra.com.my/trending/omg/aduhai-gilis-menantu-sebab-benci/20%Monthly2018-04-08 08:53
https://www.xtra.com.my/tech/apple-bakal-lancarkan-iphone-8-dan-8-plus-versi-merah/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/6-khasiat-barli-yang-perlu-anda-tahu-memang-bagus-untuk-kesihatan/20%Monthly2018-04-08 08:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-jaga-suara-amalkan-6-perkara-ini/20%Monthly2018-04-08 06:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/trend-terbaru-bulu-kening-dipanggil-garden-brows-memang-macam-taman/20%Monthly2018-04-08 04:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/10-things-you-should-know-before-flying-to-the-philippines/20%Monthly2018-04-06 10:55
https://www.xtra.com.my/lifestyle/pengyounihuanzaimachangyuedazhixinhaoyouyueshao7dayuanyin/20%Monthly2018-04-11 09:11
https://www.xtra.com.my/featured/306k-pengikut-di-instagram-budak-sekolah-ini-bijak-buat-bisnes-jual-tudung-kagum/20%Monthly2018-04-08 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/comel-maternity-photoshoot-anas-ridzuan-curi-perhatian-netizen/20%Monthly2018-04-06 10:50
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-tips-guna-soda-bikarbonat/20%Monthly2018-06-03 18:59
https://www.xtra.com.my/parenting/9-foto-anak-anak-putera-william-dan-kate-middleton-comel-sangat-sampai-nak-gigit/20%Monthly2018-04-07 12:00
https://www.xtra.com.my/trending/pergi-penuh-bergaya-jutawan-dikebumi-dengan-barang-kemas-mahal/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-cara-menjaga-bra-kesayangan-anda-agar-ia-tahan-lebih-lama/20%Monthly2018-04-07 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/suami-noryn-aziz-mohon-kesudahan-terbaik/20%Monthly2018-04-07 09:08
https://www.xtra.com.my/tech/cara-tetapan-dns-1-1-1-1-untuk-lajukan-stabilkan-sambungan-internet-windows-android/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/featured/rupanya-ada-seorang-lagi-ahli-keluarga-kardashian-yang-anda-mungkin-tak-tahu-sama-cantik/20%Monthly2018-04-07 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/pasal-uban-meghan-markle-netizen-naik-angin/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/tiada-anak-alasan-berpisah-deja-moss-reda/20%Monthly2018-04-07 07:47
https://www.xtra.com.my/hiburan/bertarung-nyawa-di-icu-azrul-mohon-doakan-anaknya-kembali-sembuh/20%Monthly2018-04-07 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ziana-zain-putus-terpaksa-tidak-lagi-duduk-sebumbung/20%Monthly2018-04-07 04:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/jom-belajar-buat-popcorn-di-rumah-guna-periuk-saja-pun-boleh-ya/20%Monthly2018-04-07 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/bekas-teman-lelaki-kylie-jenner-gesa-buat-ujian-dna-percaya-stormi-adalah-anaknya/20%Monthly2018-04-07 02:00
https://www.xtra.com.my/tech/pick-a-name-for-the-new-proton-suv-and-win-great-prizes/20%Monthly2018-04-06 11:56
https://www.xtra.com.my/lifestyle/icc-pudu6dangbichidedidaozaocanrangnichichutongnianhuiyi/20%Monthly2018-04-06 09:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/hadiah-misteri-buat-nora-danish-selepas-berpantang/20%Monthly2018-04-06 10:20
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-cara-nak-buat-cucur-manis-yang-rangup-dan-lembut-sedapnya/20%Monthly2018-04-07 00:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fattzura-ada-love-bite/20%Monthly2018-04-06 10:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-surprises-fans-with-new-video-and-received-special-invitation-from-stevie-wonder/20%Monthly2018-04-09 01:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/ude-wahid-semakin-biadab/20%Monthly2018-04-06 09:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/rendang-ayam-disuruh-goreng-rangup-chef-wan-selar-juri-masterchef-uk/20%Monthly2018-06-03 17:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/sufian-suhaimi-tidak-kisah-nyanyi-lagu-sedih/20%Monthly2018-04-06 09:25
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/5-kasut-tumit-tinggi-termahal-di-dunia-no-1-boleh-dapat-30-buah-rumah-mewah/20%Monthly2018-04-06 08:51
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/tak-perlu-oven-untuk-buat-kek-keju-jika-anda-ikuti-resipi-mudah-ini/20%Monthly2018-04-06 08:41
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mengalami-masalah-perut-buncit-5-jenis-makanan-ini-boleh-bantu-kempiskan-perut/20%Monthly2018-04-06 08:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/uqasha-kekwat-atau-mangsa-keadaan/20%Monthly2018-04-06 08:12
https://www.xtra.com.my/tech/lianshu20yiyonghugezikongdaduobeisouguaguokongwurenxingmian/20%Monthly2018-04-10 09:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/south-koreas-first-gay-idol-shares-that-he-was-bullied-by-other-idols/20%Monthly2018-04-06 07:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/awal-ashaari-mahu-cuci-tangan-dalam-industri/20%Monthly2018-04-06 11:17
https://www.xtra.com.my/trending/pm-umum-parlimen-dibubar-esok/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuna-berpisah-dengan-suami/20%Monthly2018-04-06 08:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/fara-hezel-dan-erry-putra-bercinta/20%Monthly2018-04-06 07:17
https://www.xtra.com.my/trending/netizen-tempelak-raja-ilya-dakwa-keputusan-tolak-tawaran-filem-marvel-drama-semata-mata/20%Monthly2018-04-06 05:12
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/video-anak-diragut-ini-sebab-ibu-bapa-perlu-fikir-dahulu-sebelum-pakaikan-anak-barang-kemas/20%Monthly2018-04-06 05:05
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-cara-atasi-bau-mulut-hanya-menggunakan-baking-soda/20%Monthly2018-04-06 04:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/awin-queen-control-izzue-islam-tidak-kisah/20%Monthly2018-04-06 04:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/zaijianyinghuochongdaoyangaoxunbingshixiangshou82sui/20%Monthly2018-04-06 04:30
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ikuti-6-tips-ini-untuk-miliki-ulas-bibir-mungil-seksi-lagi-menggoda/20%Monthly2018-04-06 04:23
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/air-milo-ais-campur-dengan-cheese-dan-durian-sedap-ke-jom-cuba/20%Monthly2018-04-06 04:13
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kolestrol-dalam-badan-tinggi-guna-bendi-saja-untuk-turunkannya/20%Monthly2018-04-06 03:49
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/3-perkara-ini-mampu-buat-suami-bertambah-sayang-pada-anda-no-1-paling-penting/20%Monthly2018-04-06 03:46
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/seteruk-mana-anda-dalam-bowling-anda-mungkin-tak-seteruk-wanita-ini-kelakar-sungguh/20%Monthly2018-04-06 03:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/kantoi-universiti-malaya-nafi-boy-iman-calon-phd/20%Monthly2018-04-06 03:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/uji-rashid-baru-kenal-siapa-makcik-bawang/20%Monthly2018-04-09 00:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pakai-7-warna-ini-sepanjang-minggu-dan-rasai-getarannya/20%Monthly2018-04-05 17:54
https://www.xtra.com.my/tech/oppo-f7-bakal-tiba-di-malaysia-bulan-ini/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/tech/industri-kereta-sewa-konvensional-mungkin-tidak-bertahan-lama/20%Monthly2018-06-01 14:21
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ketagihan-bermain-permainan-video-merupakan-satu-penyakit-who/20%Monthly2018-06-01 14:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/super-juniors-donghae-and-eunhyuk-is-going-around-russia-asking-for-food/20%Monthly2018-04-05 11:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebak-ini-luahan-bakal-isteri-emy-buat-arwah/20%Monthly2018-04-05 11:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/ibarat-sirih-pulang-ke-gagang-dira-abu-zahar-dah-siap-sedia/20%Monthly2018-04-05 11:04
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/penangan-gelekan-memukau-izara-aishah-buat-penonton-terlupa-60-koleksi-lebaran-rizalman-for-zalora-2018/20%Monthly2018-04-05 10:55
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/anda-rasa-yang-mana-di-antara-dua-jenis-makanan-ini-ada-lebih-banyak-kalori/20%Monthly2018-04-05 10:28
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kaki-kejang-semasa-hamil-ini-cara-yang-boleh-anda-lakukan/20%Monthly2018-04-05 10:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-pelakon-terkenal-ini-bercinta-dengan-kaum-sejenis/20%Monthly2018-04-06 02:02
https://www.xtra.com.my/trending/dakwat-di-jari-kupas-isu-wanita-dalam-pilihan-raya-ke-14/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/10-orang-ini-berjaya-buktikan-kecacatan-bukan-penghalang-untuk-capai-impian-mereka/20%Monthly2018-04-05 09:49
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/wajib-pergi-10-tempat-ini-jika-anda-holiday-ke-langkawi/20%Monthly2018-04-05 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/aku-berkerja-demi-hidup-intan-liana-tetap-kuat/20%Monthly2018-04-05 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/sah-comel-pipi-merah-belum-ada-akaun-instagram/20%Monthly2018-06-03 17:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/g-dragon-appointed-as-army-instructor-assistant-in-military/20%Monthly2018-04-05 12:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-elyana-menyesal/20%Monthly2018-04-05 08:29
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/5-lokasi-percutian-dengan-nama-unik-di-malaysia-no-1-paling-lucu/20%Monthly2018-04-05 06:54
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/oh-patutlah-rambut-model-iklan-syampu-nampak-perfect-guna-trik-ini-rupanya/20%Monthly2018-04-05 05:31
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/bila-anda-minum-lychee-smoothie-ini-gerenti-sedap-jom-cuba-buat/20%Monthly2018-04-05 05:20
https://www.xtra.com.my/trending/padah-minum-alkohol-buatan-sendiri/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/rahsia-siti-nurhaliza-susut-berat-badan/20%Monthly2018-04-05 05:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/16-tahun-tanpa-album-jackie-chan-siap-sedia-asah-suara/20%Monthly2018-04-05 05:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/ogy-ahmad-daud-kini-mangsa-serangan-netizen/20%Monthly2018-04-05 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/yoo-jae-suk-becomes-a-detective-in-new-show-on-netflix/20%Monthly2018-04-05 09:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-bukan-bodoh-raja-ilya/20%Monthly2018-04-05 03:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/cj-wow-shop-sets-new-sales-record-during-biggest-home-shopping-carnival/20%Monthly2018-04-05 08:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/risteena-enggan-ditaja-lelaki-berduit/20%Monthly2018-04-05 02:20
https://www.xtra.com.my/filem/youbieyiwangyiliaojuzhiwangleshidenigengtiejinshenghuoyingongming/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/tech/malaixiyagalaxy-note-8yonghukeyichishangoreola/20%Monthly2018-04-04 08:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/yangchenglin9nianqianhouduibizhaojingdaiwang/20%Monthly2018-04-04 08:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/erwin-dawson-sudah-bertunang/20%Monthly2018-04-05 01:46
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mengecilkan-saiz-fail-pdf/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/bukan-manusia-sahaja-suka-ke-spa-monyet-pun/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/follow-malaysias-icon-of-controversy-nur-sajat-in-her-daily-life/20%Monthly2018-04-05 04:16
https://www.xtra.com.my/filem/drama-romantik-penuh-makna-hanya-di-tonton/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/tapi-semua-itu-hanya-tinggal-kenangan-ifa-raziah-redha/20%Monthly2018-04-04 10:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/keena-mentor-akui-penyanyi-hantar-santau/20%Monthly2018-04-04 10:20
https://www.xtra.com.my/trending/mat-moto-ini-hampir-digilis-lori-trailer-tapi-terselamat-ini-tuah-atau-skil/20%Monthly2018-04-04 09:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-pesanan-buat-semua-peminat-fattzura/20%Monthly2018-04-04 09:28
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/alami-kemurungan-setelah-ibunya-cuba-membunuh-diri-dwayne-the-rock-johnson-kongsi-tip-menanganinya/20%Monthly2018-04-04 09:10
https://www.xtra.com.my/featured/menu-popular-kari-kambing-40-hari-di-johor-buat-ramai-terliur/20%Monthly2018-04-04 08:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-tak-beradab-nazim-othman-kecewa/20%Monthly2018-04-04 08:51
https://www.xtra.com.my/acara/apo-kono-eh-jang-duduk-rumah-ajo-jom-poie-gegaria-fest-seremban-7-april-ini/20%Monthly2018-04-04 08:23
https://www.xtra.com.my/parenting/apabila-anak-tidak-mahu-makan-ini-perkara-wajib-yang-perlu-anda-tahu/20%Monthly2018-04-04 08:19
https://www.xtra.com.my/lifestyle/xinxiebuzaimojiao5zhaobangnigenhongzhongpopishuozaijian/20%Monthly2018-04-09 09:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-doa-mati-dalam-keadaan-beriman-dato-aliff-syukri-luah-rasa-syukur/20%Monthly2018-04-04 07:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/isu-ditampar-ogy-nak-jumpa-aiman-tino/20%Monthly2018-04-04 07:17
https://www.xtra.com.my/trending/pingjun71suicsdianjingbaifazhanduimiaodianbaoxianrou/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/peminjam-lunas-hutang-ptptn-berjaya-kutip-rm-1-84-bilion/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/these-10-celebrities-and-their-cats-will-make-you-wish-you-were-their-pet/20%Monthly2018-04-04 10:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/walaupun-dikecam-fasha-sandha-tetap-menang-award/20%Monthly2018-04-04 06:41
https://www.xtra.com.my/trending/ayam-crispy-kena-perli/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/bertuahnya-mawar-rashid/20%Monthly2018-04-04 06:01
https://www.xtra.com.my/trending/pengasas-habib-jewels-meninggal-dunia/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-antara-koleksi-baju-raya-sajat/20%Monthly2018-04-04 09:42
https://www.xtra.com.my/parenting/anak-kerap-demam-malam-ini-yang-perlu-anda-lakukan/20%Monthly2018-04-04 04:31
https://www.xtra.com.my/filem/emilychenziying90houtianshengbiaoyanyuqiangdebaiyangnv/20%Monthly2020-04-15 09:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/salman-khan-ke-penjara-lima-tahun/20%Monthly2018-06-03 17:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/meet-bts-members-siblings-a-k-a-your-future-in-laws/20%Monthly2018-05-23 03:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/dfklgongzuofangyuanmanluomu-wulixuanzichaopaijiamian2laole/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/tech/kunci-windows-menggunakan-telefon-pintar/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/ezzaty-abdullah-seronok-jadi-anak-jalil-hamid/20%Monthly2018-04-02 16:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/shahir-raikan-hari-jadi-engku-aleesya/20%Monthly2018-04-03 12:16
https://www.xtra.com.my/trending/japanese-scientists-finds-young-girls-scent-and-plans-to-make-perfume-from-it/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-makan-churros-yang-panas-dan-sedap-jom-serbu-street-churros-sekarang/20%Monthly2018-04-03 09:57
https://www.xtra.com.my/trending/bekas-isteri-nelson-mandela-meninggal/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-masa-paling-sesuai-untuk-beli-tiket-kapal-terbang-jika-anda-ingin-berjimat/20%Monthly2018-04-03 09:31
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-cara-mudah-nak-buat-face-mist-daripada-timun-sembur-saja-terus-segar/20%Monthly2018-04-03 09:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/there-wasnt-a-single-dull-moment-during-lanys-epic-concert-in-kl/20%Monthly2018-04-04 03:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-menteri-dikecam-kerana-little-miss-khan/20%Monthly2018-04-03 08:52
https://www.xtra.com.my/trending/shangdahaodaoyibanmenkouturanpajinmoshengxiaohaitarenzhenwen/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/zara-zya-bercinta-dengan-hafreez-adam/20%Monthly2018-04-03 07:42
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nvhaimenbiezaishengqilechulelaodekuaihuanhuiyingxiangxiongbufayu/20%Monthly2018-04-06 00:56
https://www.xtra.com.my/trending/ibu-terkejut-bateri-kalkulator-tersekat-pada-usus-anak/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/jackie-chan-announces-new-album-to-be-released-this-year/20%Monthly2018-04-03 06:54
https://www.xtra.com.my/trending/pelakon-kacak-hollywood-channing-tatum-sudah-berpisah-dengan-isterinya-jenna-dewan-oh-tidak/20%Monthly2018-04-03 06:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/babyninja-ungku-arsalan-haq-rezeki-jihan-muse-dan-suami/20%Monthly2018-04-03 06:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/12-protokol-fesyen-kerabat-diraja-britain-anda-takkan-sangka-nombor-8-paling-mengejutkan/20%Monthly2018-04-03 06:17
https://www.xtra.com.my/trending/tarian-alien-hijau-buat-dame-tu-cosita-tular-caras-populariti-lagu-panama/20%Monthly2018-04-03 05:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-keruhkan-keadaan-sufian-suhaimi-beri-amaran-pada-fathia-latiff/20%Monthly2018-04-03 05:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/curang-6-kali-bekas-kekasih-maafkan-ismail-izzani/20%Monthly2018-04-03 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/rebut-peluang-hefny-sahad-mahu-asah-bakat-lagi/20%Monthly2018-04-03 03:58
https://www.xtra.com.my/hiburan/love-is-dead-for-channing-tatum-and-jenna-dewan-tatums-marriage/20%Monthly2018-04-03 03:48
https://www.xtra.com.my/featured/ini-cara-nak-masak-ayam-goreng-ala-kfc-semestinya-menjilat-jari/20%Monthly2018-04-03 02:37
https://www.xtra.com.my/tech/shishangzuiguixiulvche-karlmann-kingrangnihuashenbianfuxia/20%Monthly2018-04-06 01:00
https://www.xtra.com.my/trending/jpj-beri-diskaun-70-sepanjang-april-2018/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/usikan-janna-nick-disalah-faham/20%Monthly2018-04-03 02:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sebak-susut-30-kilogram-akibat-hiper-tiroid/20%Monthly2018-06-03 17:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/ais-kacangyisuila407yaoniyiqitonghuanqing/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/tech/cara-mudah-untuk-membuat-animasi-menggunakan-android/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/song-ji-hyo-says-shes-in-pain-now-every-time-she-films-running-man/20%Monthly2018-04-02 13:29
https://www.xtra.com.my/trending/tiga-beradik-hilang-ibu-bapa-sekelip-mata/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/trending/kim-jong-un-adjusts-schedule-just-to-watch-red-velvet-perform-live/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/parenting/nak-bawa-baby-pergi-swimming-ini-perkara-yang-perlu-anda-ambil-tahu/20%Monthly2018-04-02 09:55
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/9-kesalahan-kecantikan-yang-sering-dilakukan-wanita-patutlah-tak-cantik-cantik/20%Monthly2018-04-02 09:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/zhangxueyouzaishuaxinjilurongdengshijieguanjun/20%Monthly2018-04-03 07:33
https://www.xtra.com.my/hiburan/ayda-jebat-diberi-pujian-lakon-watak-bisu/20%Monthly2018-04-02 09:02
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-cara-mudah-untuk-mencuci-beauty-blender-bukan-saja-bersih-tapi-nampak-macam-baru/20%Monthly2018-04-02 08:56
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/sempena-hari-kesedaran-autisme-sedunia-ini-9-perkara-yang-perlu-anda-tahu-tentang-austime/20%Monthly2018-04-02 08:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/tembam-bukan-halangan-sertai-ratu-cantik-england/20%Monthly2018-04-02 07:59
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/10-selebriti-hollywood-dengan-sepasang-mata-cantik-no-5-paling-unik/20%Monthly2018-04-02 06:54
https://www.xtra.com.my/trending/bengang-punya-pasal-isteri-gantung-suami/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/one-republic-live-in-malaysia-peminat-berpeluang-beraksi-di-atas-pentas-mereka/20%Monthly2018-04-02 06:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/nana-tolak-lamaran-jadi-isteri-kedua/20%Monthly2018-06-03 17:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/hubungan-mawar-rashid-dan-elvina-mohamad-renggang/20%Monthly2018-04-03 00:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/trio-terhangat-dipasaran-ini-bakal-kembali-dalam-pentas-kru25/20%Monthly2018-04-02 04:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/masakan-telur-anda-tak-perfect-ini-kesilapan-lazim-yang-mungkin-anda-pernah-buat/20%Monthly2018-04-02 03:48
https://www.xtra.com.my/trending/video-huru-hara-di-kedai-victorias-secret-gara-gara-sale-nasib-baik-tak-runtuh/20%Monthly2018-04-02 03:47
https://www.xtra.com.my/lifestyle/petua-kempis-perut-untuk-anda-yang-bersalin-ceaser/20%Monthly2018-04-02 05:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/a-fan-of-one-republic-heres-your-chance-to-win-their-concert-tickets/20%Monthly2018-04-02 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/daoyan2zhouqiansongkougeshoujingchuanxiajitingbo/20%Monthly2018-04-02 01:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/adakah-komen-edry-punca-ayie-tersingkir/20%Monthly2018-04-02 01:11
https://www.xtra.com.my/trending/jieyundayibantaitoujingjianguinanhaipachechuang/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-yatt-hamzah-atas-kelahiran-puteri-ke-3/20%Monthly2018-04-02 23:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/cj-wow-shop-huanqingliangzhouniandayouhui/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/trending/kenapa-kek-perkahwinan-ini-menjadi-kek-paling-mahal-di-dunia/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/hafreez-adam-mengaku-cintakan-zara-zya/20%Monthly2018-04-01 16:32
https://www.xtra.com.my/hiburan/cristina-suzanne-pilih-lelaki-johor/20%Monthly2018-04-01 14:56
https://www.xtra.com.my/tech/fungsi-sebenar-titik-kecil-antara-kamera-utama-dan-flash-di-belakang-iphone/20%Monthly2020-04-24 05:38
https://www.xtra.com.my/trending/going-to-kpop-concerts-will-extend-your-life-for-another-10-years/20%Monthly2020-04-24 05:39
https://www.xtra.com.my/tech/damashoujianqichepaifangceshizhongxin-netc-zhengshikaimu/20%Monthly2018-03-30 09:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-kebaikan-amalkan-chia-seed/20%Monthly2018-06-03 17:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/model-kontroversi-ini-akhirnya-berhijab/20%Monthly2018-03-30 17:26
https://www.xtra.com.my/trending/wangjizijiyeshimingxing-haokezhuixingjiluxiaofanfensi/20%Monthly2020-04-16 04:21