XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://www.xtra.com.my/trending/tak-suka-kalah-selamat-tinggal-real-madrid/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-aktifkan-fungsi-rakaman-skrin-pada-iphone/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/lalui-waktu-sukar-beri-ruang-kepada-syafiq/20%Monthly2018-06-06 07:14
https://www.xtra.com.my/hiburan/shanjiaoxiananhaichengjun25zhounian915kaichangzichaonanhaibiandashu/20%Monthly2018-05-31 10:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/ntv7huayuxinwenxinshiduanqiangshichufa/20%Monthly2018-06-01 09:59
https://www.xtra.com.my/featured/tanam-sayuran-anda-sendiri-dengan-teknik-mudah-ini-tak-perlu-lagi-beli-di-pasar/20%Monthly2018-05-31 09:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shijiezuichangzhongguogangzhuaodaqiaojijiangtongche/20%Monthly2018-06-04 00:39
https://www.xtra.com.my/hiburan/kempen-terima-kasih-rangkaian-televisyen-media-prima-5-acara-padang-paling-awesome/20%Monthly2018-06-06 07:13
https://www.xtra.com.my/featured/boleh-cuba-menu-pasta-ini-kalau-anak-anda-dah-bosan-makan-bubur-nasi/20%Monthly2018-05-31 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/fuh-setengah-juta-peminjam-ptptn-boleh-tarik-nafas-lega/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-cara-paling-mudah-untuk-buat-ais-krim-tak-perlu-guna-ice-cream-maker/20%Monthly2018-05-31 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/events/buka-puasa-gaya-xtra-istimewa-dari-dapur-tunku-abdul-rahman-putra-al-haj-di-hotel-federal-kuala-lumpur/20%Monthly2018-06-06 07:12
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris-6/20%Monthly2018-06-06 07:11
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/kempen-jakel-barulah-raya-tampilkan-koleksi-raya-daripada-duta-selebriti-terkenal/20%Monthly2018-05-31 06:00
https://www.xtra.com.my/filem/busted-is-set-for-a-season-2-before-the-first-season-even-ended/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/mana-ada-gaduh-hubungan-kami-okay/20%Monthly2018-06-06 07:11
https://www.xtra.com.my/lifestyle/learn-how-to-make-your-own-chocolates-for-hari-raya/20%Monthly2018-05-31 05:03
https://www.xtra.com.my/featured/kalau-nak-kereta-sentiasa-bau-wangi-anda-perlu-cuba-tip-ini/20%Monthly2018-05-31 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-tahan-dikecam-akhirnya-faiz-roslan/20%Monthly2018-06-06 07:10
https://www.xtra.com.my/filem/barack-obama-will-be-having-his-own-tv-show/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/comedy-planet-tutup-afdlin-ucap-terima-kasih/20%Monthly2018-05-31 04:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/lisa-surihani-selesa-bersama-suami/20%Monthly2018-05-31 04:05
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/lovebibir-tampil-dengan-12-warna-gincu-yang-pasti-anda-enggan-melepaskannya/20%Monthly2018-05-31 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-bimbang-keadaan-saya/20%Monthly2018-05-31 03:51
https://www.xtra.com.my/tech/5-kelemahan-peranti-pintar-bezel-less/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/weixinlingjiqianbaoxiayuekaipao/20%Monthly2018-05-31 03:09
https://www.xtra.com.my/eat-travel/bagai-pasar-malam-mewah-bufet-ramadan-hotel-doubletree-by-hilton-sediakan-macam-macam-juadah/20%Monthly2018-05-31 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-lan-solo-bakal-dibedah-hari-ini/20%Monthly2018-06-06 07:09
https://www.xtra.com.my/hiburan/events/buka-puasa-gaya-xtra-sajian-eksotik-melaka-di-hotel-royal-kuala-lumpur/20%Monthly2018-05-30 08:37
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kalau-nak-kurus-di-pagi-raya-amalkan-tip-diet-ini/20%Monthly2018-05-31 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/anita-sarawak-kini-hidap-kanser/20%Monthly2018-06-06 07:09
https://www.xtra.com.my/trending/susu-lipas-lebih-baik-daripada-susu-lembu-anda-berani-atau-geli-nak-minum/20%Monthly2018-05-31 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/restoran-itu-bukan-saya-punya/20%Monthly2018-06-06 07:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/semarak-syawal-dengan-program-terhebat/20%Monthly2018-06-06 07:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-sabrina-dihati-sajat/20%Monthly2018-06-04 10:58
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris-5/20%Monthly2018-06-06 07:07
https://www.xtra.com.my/featured/biarpun-sibuk-shooting-ia-bukan-alasan-emma-maembong-tidak-berpuasa/20%Monthly2018-05-30 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/paris-jackson-tinggalkan-pertunjukan-fesyen-christian-dior-setengah-jalan-kerana-bengang/20%Monthly2018-05-30 08:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/15-foto-yang-buat-anda-fikir-kenapa-di-pejabat-kita-tak-ada-benda-ini/20%Monthly2018-05-30 07:04
https://www.xtra.com.my/tech/jom-try-5-aplikasi-terbaik-ini-supaya-ramadan-lebih-berkat/20%Monthly2018-06-06 07:06
https://www.xtra.com.my/trending/geram-video-warga-asing-dibuli-di-kaunter-tular/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/bukan-berita-hamil-teruskan-berdoa-untuk-kami/20%Monthly2018-06-06 07:03
https://www.xtra.com.my/sihat/tiada-lagi-kebimbangan-ada-solusi-untuk-pengidap-diabetes-jalani-ibadah-puasa-sempurna/20%Monthly2018-05-30 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/buka-puasa-gaya-xtra-gabungan-tempatan-asia-barat-di-sunway-putra-hotel/20%Monthly2018-05-30 05:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/zhijuexuanyiketaiyangfaxianzijizuidutedenengli/20%Monthly2018-06-05 08:08
https://www.xtra.com.my/trending/elak-masalah-gangguan-seksual-arab-saudi-perkenal-undang-undang-baharu/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/pengaruh-kuat-bollywood-sedari-kecil-asyu-pilih-saree-sebagai-fabrik-utama-dalam-rekaannya/20%Monthly2018-05-30 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/celebfest-paling-happening-tampil-syafiq-kyle-sasqia-dahuri-izzue-islam-erma-fatima/20%Monthly2018-05-30 04:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/sasqia-saya-bukan-jahat/20%Monthly2018-06-06 06:28
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/7-cara-mudah-yang-artis-k-pop-gunakan-untuk-nampak-lebih-menarik/20%Monthly2018-05-30 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/izzue-jual-seluar-dalam-laku-teruk/20%Monthly2018-06-06 06:25
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/badan-terasa-lesu-jom-tinjau-rawatan-spa-apa-yang-sesuai-dilakukan-ketika-berpuasa/20%Monthly2018-05-30 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/what-if-rosmahs-story-is-the-next-dukun/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/enggan-diperdaya-fahami-8-tips-berguna-membeli-belah-secara-online-yang-selamat/20%Monthly2018-05-30 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/mungkin-kami-pernah-kenal-syafiq-kyle-jawab-isu-video-kontroversi/20%Monthly2018-05-30 02:49
https://www.xtra.com.my/eat-travel/masak-lemak-cili-padi-udang-bersama-pucuk-paku-oleh-sheila-rusly-bikin-orang-terliur/20%Monthly2018-05-30 01:00
https://www.xtra.com.my/filem/renkanjiannideshengyindalaibin-guangliangtaotaishilizhegankuijiu/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/single-syawal-kali-ini-angkat-kisah-sebenar-fattah-amin/20%Monthly2018-05-30 04:28
https://www.xtra.com.my/parenting/tingkatkan-kecerdasan-anak-anda-dengan-5-senaman-mudah-dan-menyeronokkan-ini/20%Monthly2018-05-29 10:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/cari-teman-melancong-yang-ngam-dengan-peribadi-anda-berdasarkan-lambang-zodiak-mereka/20%Monthly2018-05-29 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-shah-rukh-khan-titip-pesan-buat-kekasih/20%Monthly2018-05-29 08:56
https://www.xtra.com.my/sihat/12-senaman-ini-hanya-memakan-masa-7-minit-tapi-ia-lengkap-untuk-seluruh-badan/20%Monthly2018-05-29 08:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/hilang-stress-untuk-ibu-menyusu/20%Monthly2018-08-06 07:08
https://www.xtra.com.my/tech/ini-sebab-kenapa-anda-perlukan-tandatangan-di-setiap-emel-penting-sebenarnya/20%Monthly2018-06-01 07:02
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ikuti-5-cara-ini-agar-kulit-wajah-kekal-hidrat-sepanjang-bulan-ramadan/20%Monthly2018-05-29 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/cerita-artis-plastik-kenapa-janna-nick-naik-angin/20%Monthly2018-05-29 05:53
https://www.xtra.com.my/featured/kalau-tak-nak-boros-berbelanja-ikuti-5-tip-membeli-belah-ini/20%Monthly2018-05-29 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/berita-bakal-berkahwin-mula-tular-nurul-izzah-minta-netizen-tumpu-selamatkan-ekonomi-negara/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/suami-kongsi-kemahuan-pelik-si-isteri/20%Monthly2018-05-29 04:23
https://www.xtra.com.my/sihat/khasiat-beras-perang-ini-memang-berguna-untuk-kesihatan-anda/20%Monthly2018-05-29 04:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/6-bahan-yang-boleh-merawat-bibir-kering-selain-lip-balm/20%Monthly2018-05-29 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/you-probably-didnt-know-these-7-brands-are-malaysian/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/pengat-labu-manis-ini-menu-wajib-yang-perlu-ada-untuk-berbuka-puasa/20%Monthly2018-05-29 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/bukan-alasan-walaupun-anak-penagih-amirul-afeeq-merupakan-anak-muda-ketiga-negara-bergelar-graduan-akademi-tentera-udara-amerika-syarikat/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/hidangan-dulang-minang-di-sukasucre-bakal-beri-pengalaman-menyeronokkan-buat-pelanggan/20%Monthly2018-05-29 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-siri-kartun-pingu-pasti-sedih-dengar-cerita-ini/20%Monthly2018-05-28 09:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/pinguanhuimaqianchanghui-fensidadantaishangsuowen/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/solekan-tropikal-serlahkan-gaya-lebaran-si-gadis-di-kampung-halaman/20%Monthly2018-05-28 10:08
https://www.xtra.com.my/trending/pancing-putera-george-dengan-smarties-baru-dia-tersenyum-lebar/20%Monthly2018-05-28 09:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/saya-belum-tahap-ustaz-lagi/20%Monthly2018-05-28 08:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/armin-dilarang-dekati-ziana-zain-dan-anak-anak/20%Monthly2018-05-28 08:15
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris-4/20%Monthly2018-05-29 04:34
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/buat-perangkap-nyamuk-anda-sendiri-dengan-menggunakan-teknik-diy-yang-mesra-alam-ini/20%Monthly2018-05-28 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/rebranding-tak-salah-yang-salah-bila-kau-jual-balik-dengan-harga-y/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/featured/6-sebab-kenapa-yb-nurul-izzah-suka-pakai-tudung-bawal/20%Monthly2018-05-28 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-mahulah-hero-sama-saja/20%Monthly2018-05-28 06:03
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/7-tip-atau-hack-yang-anda-patut-tahu-jika-anda-selalu-memakai-seluar-jeans/20%Monthly2018-05-28 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sindir-syed-saddiq-syarifah-amani-tegur-dira-abu-zahar-tegas/20%Monthly2018-05-28 06:12
https://www.xtra.com.my/trending/cayalah-spiderman-benar-wujud-di-kota-paris/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/tech/instagram-bakal-dedah-ciri-muzik-di-instagram-stories-tak-lama-lagi/20%Monthly2018-05-28 06:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-teman-kajol-rasmi-patung-lilin/20%Monthly2018-05-28 05:05
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/koleksi-lebaran-selebriti-cilik-yusuf-iskandar-lara-alana-comel-sungguh/20%Monthly2018-05-28 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/warga-sibu-jangan-panik/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/selalu-pakai-minyak-wangi-ini-4-tanggapan-salah-yang-anda-mungkin-ada-tentangnya/20%Monthly2018-05-28 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/selepas-zul-ariffin-syafiq-kyle-terima-nasib-sama/20%Monthly2018-05-28 08:27
https://www.xtra.com.my/trending/florida-diserang-alberto-ribuan-siapsiaga-pindah/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/komen-tweet-syed-saddiq-dira-abu-zahar-dikritik-netizen/20%Monthly2018-05-28 03:19
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/koleksi-lebaran-3-aktres-jelita-ini-pasti-buat-tetamu-terpukau-dengan-penampilan-syawal-anda/20%Monthly2018-05-28 03:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tudung-people-aidilfitri-2018-koleksi-hijab-inspirasi-kisah-hidup-enam-orang-ikon/20%Monthly2018-05-28 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/12-epic-quotes-by-tun-mahatir-that-we-all-love/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tak-tahu-nak-sediakan-dessert-apa-untuk-berbuka-cuba-resipi-pengat-pisang-ini/20%Monthly2018-05-28 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/wanrentiyuguankaichangdaipeinihuijingkaizhemedazuome/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/projector-band-sudah-tidak-laku/20%Monthly2018-06-06 15:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/status-saya-single-available-puteri-aishah/20%Monthly2018-05-27 15:26
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/berikan-nafas-baru-kepada-baju-raya-lama-anda-supaya-nampak-baru/20%Monthly2018-05-27 12:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/khasiat-minum-honey-lemon-lychee-buat-badan-jadi-segar/20%Monthly2018-05-27 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/baju-melayu-koleksi-ery-putra/20%Monthly2018-06-04 08:43
https://www.xtra.com.my/lifestyle/risiko-untuk-hidap-13-jenis-kanser-ini-kalau-anda-tidak-kawal-berat/20%Monthly2018-06-04 08:33
https://www.xtra.com.my/tech/ribuan-kata-laluan-apple-id-bocor-gara-gara-aplikasi-pemantauan-keselamatan-remaja-teensafe/20%Monthly2018-06-01 07:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/al-fatihah-sam-kassim-meninggal-dunia/20%Monthly2018-05-27 07:05
https://www.xtra.com.my/trending/jalani-pembedahan-buang-468-batu-karang-daripada-hempedunya/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/sihat/atasi-masalah-kelesuan-berpuasa-dengan-pengambilan-8-suplemen-ini/20%Monthly2018-05-27 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/nadhira-makes-a-comeback-with-epic-song-after-4-years-hiatus/20%Monthly2018-05-24 13:42
https://www.xtra.com.my/filem/jushiqiangsenrangwangyoufenbuqing-3zhangjuzhaozenmedouyiyang/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/featured/tampil-romantis-syawal-ini-dengan-koleksi-fattah-amin-fazura/20%Monthly2018-05-27 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-bukan-kes-syok-sendiri-tudung-superman-dikecam-netizen/20%Monthly2018-05-25 11:01
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-jadi-bila-lawak-kampus-bertemu-boboiboy-galaxy/20%Monthly2018-05-26 21:38
https://www.xtra.com.my/lifestyle/gaji-kopek-seafood-cecah-rm-6000-sebulan/20%Monthly2018-05-26 20:06
https://www.xtra.com.my/tech/tips-dari-google-mengenai-tingkah-laku-pelayar-internet-dari-malaysia-dan-indonesia-pada-bulan-ramadhan/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/featured/14-peraturan-yang-meghan-markle-mesti-patuhi-setelah-menjadi-ahli-keluarga-diraja-britain/20%Monthly2018-05-26 12:00
https://www.xtra.com.my/trending/jenazah-nur-alya-selamat-dikebumi/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30huangmingzhiyi5jiangchengweidayingjia/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/sihat/ini-tip-berguna-buat-wanita-hamil-yang-berpuasa/20%Monthly2018-05-26 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/letupan-disangka-mercun-vip-dipercayai-ditembak/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/meriah-tetap-sama-zahirah-macwilson-bakal-beraya-di-perth/20%Monthly2018-06-04 08:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/shakila-suka-ke-dapur-selepas-kahwin/20%Monthly2018-05-26 05:02
https://www.xtra.com.my/eat-travel/aneka-40-menu-terbaik-rusa-golek-antara-tarikan-menarik-di-menate-steak-hub/20%Monthly2018-05-26 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/did-you-know-that-these-6-malaysian-brands-are-famous-overseas/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/lifestyle/baixiangguohuanjiebianmidehaobangshou/20%Monthly2018-06-01 10:00
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/jangan-sampai-aku-nerakakan-korang-semua-diva-aa/20%Monthly2018-05-25 09:50
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nikmati-kelazatan-avocado-milkshake-yang-power-ini/20%Monthly2018-05-26 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sherry-ibrahim-diuji-lagi/20%Monthly2018-05-25 10:59
https://www.xtra.com.my/tech/heres-a-special-hack-for-huawei-users-to-save-more-money/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/aura-dewasa-dalam-rekaan-kurung-kanak-kanak-cetus-impak-glamorous-buat-si-pemakai-cilik/20%Monthly2018-05-25 10:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/koleksi-lebaran-hero-malaya-ini-memang-mengancam-rugi-tak-beli/20%Monthly2018-05-25 09:00
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/nafsu-gadis-bertudung-dalam-lrt-seronok-sampai-keluarkan-cecair/20%Monthly2018-05-25 08:50
https://www.xtra.com.my/featured/nak-muka-flawless-macam-izara-aishah-pelakon-ini-kata-jangan-lakukan-kesilapan-lazim-ini/20%Monthly2018-05-25 08:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/siapa-kata-berbadan-besar-tidak-boleh-bergaya-ini-koleksi-lebaran-plus-size-yang-wajib-anda-beli/20%Monthly2018-05-25 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tahukah-anda-kecantikan-bidadari-syurga-itu-abadi-jom-baca-artikel-ini/20%Monthly2018-05-25 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-sajat-marah/20%Monthly2018-05-25 05:49
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda/20%Monthly2018-05-25 06:38
https://www.xtra.com.my/tech/9-step-untuk-tambah-storage-iphone-anda-secara-percuma/20%Monthly2018-05-25 06:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/bila-dah-pulih-fendy-kongsi-cerita-ya/20%Monthly2018-05-25 05:12
https://www.xtra.com.my/featured/leher-anda-hitam-gunakan-buah-betik-untuk-hilangkannya/20%Monthly2018-05-25 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/suspek-kes-bunuh-nur-alya-ditahan/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/featured/tembikai-susu-sejenis-buah-murah-namun-banyak-khasiatnya-selain-enak-dimakan/20%Monthly2018-05-25 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-suka-suka-guna-istilah-bufet-ramadan/20%Monthly2018-05-25 04:01
https://www.xtra.com.my/eat-travel/buka-puasa-dengan-creme-caramel-yang-lembut-dan-lazat-ini-senang-saja-nak-buat/20%Monthly2018-05-25 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/penuntut-kolej-vokasional-port-dickson-kvpd-di-temui-maut/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/sihat/5-snek-sihat-yang-boleh-kembalikan-tenaga-anda-selepas-penat-bersenam/20%Monthly2018-05-25 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/dari-siri-tv-drama-mak-cun-tampil-dengan-permainan-digital/20%Monthly2018-05-25 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/alyciaxingehuaihuabeidiantaijinbo/20%Monthly2018-05-24 10:59
https://www.xtra.com.my/trending/xiaonvwafengshengmaomitoufaquanjiarendoubeitadetoufamengku/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/usia-60-tahun-bukan-penghalang-amy-search-dapat-anak-lagi/20%Monthly2018-05-25 02:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/elak-salah-guna-kuasa-syed-saddiq-harap-anggota-kerajaan-ph-isytihar-harta/20%Monthly2018-05-25 01:55
https://www.xtra.com.my/hiburan/hamil-anak-kedua-lana-nodin-idam-anak-lelaki/20%Monthly2018-05-24 10:18
https://www.xtra.com.my/filem/sishi2mengmeiyukiobaohong/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/familuv/apabila-memilih-nama-anak-elakkan-daripada-melakukan-4-kesalahan-lazim-ini/20%Monthly2018-05-24 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-baru-betul-betul-from-rural-to-global-mak-cuns-adventure-perkenal-permainan-digital/20%Monthly2018-05-24 10:03
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tiaoxuanhongzaode7gemijuetaihongtairuandoubuxing/20%Monthly2018-05-24 09:43
https://www.xtra.com.my/trending/krisis-politik-perlis-umno-perlis-rayu-tun-m-masuk-campur/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/trending/gara-gara-sindir-tun-m-pelakon-johan-asari-kena-sound-dengan-senior-umie-aida/20%Monthly2018-05-24 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/kemelut-antara-nora-danish-dan-fasha-sandha-akhirnya-terjawab/20%Monthly2018-05-24 09:02
https://www.xtra.com.my/trending/raja-perlis-murka/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris-3/20%Monthly2018-05-25 02:12
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/wow-koleksi-lebaran-2018-oleh-selebriti-selebriti-malaysia-ini-memang-memukau/20%Monthly2018-05-24 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/maaf-belum-sedia-tambah-zuriat/20%Monthly2018-05-24 07:45
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/cara-anda-membalut-hadiah-sama-saja-dari-dulu-cuba-5-teknik-lebih-kreatif-ini/20%Monthly2018-05-24 07:34
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/patutlah-nampak-cantik-dan-berseri-ini-rupanya-rahsia-awet-muda-yb-nurul-izzah/20%Monthly2018-05-24 06:00
https://www.xtra.com.my/tech/buang-rakan-dari-group-whatsapp-kolej-admin-kena-tikam/20%Monthly2018-05-25 05:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/daesungs-reason-for-hospitalisation-revealed/20%Monthly2018-05-24 05:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-zizi-kirana-digelar-bodoh-dan-munafik/20%Monthly2018-05-24 05:04
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tepung-pelita-the-most-wanted-kuih-di-bulan-ramadan-jom-belajar-membuatnya/20%Monthly2018-05-24 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/umie-aida-tegur-johan-diam-lebih-baik-dari-bercakap/20%Monthly2018-05-24 04:44
https://www.xtra.com.my/trending/kritik-atas-talian-trump-tidak-boleh-sekat-pengguna-twitter/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/trending/lundunliuxue3nianshou20kgtafanxianggeijingxi/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ini-antara-tip-pelik-kegunaan-kulit-timun-yang-boleh-anda-cuba/20%Monthly2018-05-24 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/beauty-is-pain-sajat/20%Monthly2018-05-24 08:19
https://www.xtra.com.my/parenting/kalau-tak-nak-5-risiko-ini-berlaku-fikir-dahulu-sebelum-beri-anak-anda-puting-tiruan/20%Monthly2018-05-24 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bigbangdachengzhuyuanbingyinbaoguang-gdyoujiaohuaidongshoushu/20%Monthly2018-05-24 02:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-faye-kusairi-mengamuk-mahu-pertahankan-suami/20%Monthly2018-05-24 08:20
https://www.xtra.com.my/eat-travel/kumpulan-nasyid-rabbani-mengajak-anda-untuk-berbuka-puasa-di-dalam-gua/20%Monthly2018-05-24 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/minister-of-defence-mat-sabus-home-a-humble-abode/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-itu-dirakam-selepas-mereka-bercerai-jangan-mengarut/20%Monthly2018-05-24 02:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/12-jenis-makanan-yang-paling-popular-dan-dicari-pengunjung-bazar-ramadan/20%Monthly2018-05-24 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bahagia-dengan-anak-anak-erma-fatima-tak-fikir-cari-pengganti/20%Monthly2018-05-23 14:41
https://www.xtra.com.my/lifestyle/shijiezuichangchengshiliusuolundunkaimubianliubianxinshanglundunyandabenzhong/20%Monthly2018-05-30 05:16
https://www.xtra.com.my/lifestyle/dr-siti-hasmahs-handbag-is-not-marie-claire-but-is-hamano/20%Monthly2018-05-23 10:23
https://www.xtra.com.my/trending/10zhangrangnimiaodongnannvdaodichazainadechaozhongkenbaoxiaotu/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/doktor-nasihat-hati-hati-beli-ayam-di-bazar-ramadan-kalau-tak-nak-terkena-kuman-ini/20%Monthly2018-05-23 10:00
https://www.xtra.com.my/trending/meghan-markle-tak-dapat-menahan-gelak-bila-seekor-lebah-menganggu-harry-berucap/20%Monthly2018-05-23 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/breaking-big-bangs-daesung-hospitalised-in-the-army/20%Monthly2018-05-23 08:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/kawan-kawan-jadi-penguat-semangat-hael-husaini/20%Monthly2018-05-23 08:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/deja-moss-kelu-dah-biasa-hidup-sendiri/20%Monthly2018-05-23 09:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-is-the-first-kpop-group-to-make-their-comeback-in-foreign-stage/20%Monthly2018-05-23 11:13
https://www.xtra.com.my/tech/apple-tawar-kredit-rm227-68-untuk-penukaran-bateri-peranti-iphone-6/20%Monthly2018-06-01 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/ibu-pesan-hadiah-dihantar-ke-rumah-kebajikan-itu-lebih-menggembirakannya/20%Monthly2018-05-23 08:16
https://www.xtra.com.my/trending/maya-karin-ajak-orang-ramai-tandatangani-petisyen-untuk-selamatkan-alam-sekitar-di-malaysia/20%Monthly2018-05-23 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/harga-minyak-kekal/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/sihat/sedapnya-minuman-untuk-ibu-hamil-confirm-bayi-sihat-dan-kulit-pun-cantik/20%Monthly2018-05-23 07:00
https://www.xtra.com.my/featured/minyak-argan-penting-untuk-kulit-muka-tapi-anda-tahukah-apa-fungsinya/20%Monthly2018-05-23 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/juadah-berbuka-puasa-untuk-si-comel/20%Monthly2018-05-25 02:05
https://www.xtra.com.my/acara/jom-shopping-raya-di-festival-anggun-life-johor-bahru-pada-8-9-jun-ini/20%Monthly2018-05-23 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/amarah-kilauea-terus-mara-bumi-hawaii-makin-panas/20%Monthly2020-04-24 05:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/arron-aziz-masih-menunggu/20%Monthly2018-05-23 05:14
https://www.xtra.com.my/trending/20949-2/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/sihat/resepi-menu-sahur-yang-berkhasiat-oleh-kevin-zahri-yang-penting-kenyang-lebih-lama/20%Monthly2018-05-23 03:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/kilafairy-dikecam-kerana-berpakaian-ketat-nak-tayang-apa-tu/20%Monthly2018-05-23 03:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/puteri-aisyah-didakwa-popular-kerana-kisah-peribadi/20%Monthly2018-05-23 03:24
https://www.xtra.com.my/featured/10-selebriti-wanita-tempatan-berdarah-campuran-dengan-kecantikan-wajah-wow/20%Monthly2018-05-23 02:00
https://www.xtra.com.my/sihat/ikuti-tip-tip-ini-supaya-anda-kekal-sihat-dan-bertenaga-sepanjang-ramadan/20%Monthly2018-05-23 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/wuyifanshuaxingerenjilu-xingelike-thatmeiguoshuangbangdengding/20%Monthly2018-05-23 00:49
https://www.xtra.com.my/tech/20898-2/20%Monthly2018-05-23 00:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/debaran-asmidar-makin-terasa/20%Monthly2018-05-22 14:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/syabas-festival-martabat-warisan-bangsawan-diteruskan-ke-lapan-negeri/20%Monthly2018-05-22 14:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/nurul-izzah-bawa-radiohead-datang-malaysia/20%Monthly2018-05-22 10:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/victorlijunjiezhongxinchufahebabapaishefengmianzhihuganga/20%Monthly2018-05-22 10:05
https://www.xtra.com.my/featured/penemuan-spesies-semut-baharu-ini-diberi-nama-echinopla-tunku-abduljalilii/20%Monthly2018-05-22 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/pasangan-fattzura-terlebih-manis-curi-perhatian-netizen/20%Monthly2018-05-22 09:53
https://www.xtra.com.my/trending/10zhangrenleimiejuehoudezhaopianmeiyourenleidiqiuhuigenghao/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/tech/rancang-beli-kereta-raya-ini-mungkin-waktu-terbaik/20%Monthly2018-05-22 09:45
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-media-prima-catat-25-6-juta-pengikut-laporan-pru14/20%Monthly2018-05-23 01:41
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/gaya-fesyen-tun-dr-siti-hasmah-yang-klasik-simple-sopan-memang-patut-direspek/20%Monthly2018-05-22 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/dongyuzhechudao9nianshouciliangxiangbeijingzhongyushixianle/20%Monthly2019-05-31 02:22
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/amalkan-makanan-ini-untuk-anak-jadi-genius-seperti-tun-mahathir/20%Monthly2018-05-22 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/daging-dah-mula-mahal-di-kedah/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/tech/uber-henti-operasi-kereta-pandu-sendiri-di-arizona-2-bulan-selepas-kemalangan-maut/20%Monthly2018-06-01 08:13
https://www.xtra.com.my/lifestyle/air-mata-jatuh-disebabkan-skandal-src-international/20%Monthly2018-05-22 07:38
https://www.xtra.com.my/featured/jom-lihat-gaya-raya-ala-tun-dr-siti-hasmah/20%Monthly2018-05-22 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/najibs-lawyers-quit-right-before-questioning-by-macc/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/familuv/berhasrat-memiliki-zuriat-amalkan-12-tip-ini-dalam-merancang-keluarga-secara-semula-jadi/20%Monthly2018-05-22 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/transformation-tuesday-this-old-junk-turned-into-kls-first-class-dining-hot-stop/20%Monthly2018-05-22 05:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-alasan-erry-putra-putus-cinta-dengan-fara-hezel/20%Monthly2018-05-22 05:12
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ingin-nikmati-bufet-ramadan-yang-lazat-dan-berpatutan-jom-singgah-laman-kayangan-shah-alam/20%Monthly2018-05-22 05:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/guodushiyongshequnruantikenengshinvxingduizijishencaigengbuman/20%Monthly2018-05-24 02:13
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-panduan-menempah-baju-raya-supaya-anda-tak-menangis-di-pagi-raya/20%Monthly2018-05-22 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/cuaca-panas-luar-biasa-65-maut-di-pakistan/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/featured/3-selebriti-wanita-ini-kongsi-tip-untuk-kekal-bertenaga-sepanjang-bulan-ramadan/20%Monthly2018-05-22 03:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tak-perlu-pergi-kedai-untuk-makan-telur-bistik-ikut-saja-resipi-mudah-ini/20%Monthly2018-05-22 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ibarat-menjinjit-banglo-di-tangan-ketahui-sebab-mengapa-hermes-birkin-mahal-gila/20%Monthly2018-05-22 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/rakan-tak-sangka-hugh-grant-bakal-kahwin/20%Monthly2018-05-21 16:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/23403-2/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/rosmah-a-person-is-innocent-until-proven-guilty/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/tampil-anggun-dengan-koleksi-baju-raya-wany-hasrita-amira-othman/20%Monthly2018-05-21 10:00
https://www.xtra.com.my/trending/malaysian-team-takes-home-gold-medal-in-asian-pastry-cup/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/trending/mawar-rashid-akhirnya-bersuara-apabila-keikhlasannya-menyayangi-anak-tiri-disalah-erti/20%Monthly2018-05-21 09:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris-2/20%Monthly2018-05-25 02:11
https://www.xtra.com.my/trending/sprm-panggil-najib-beri-keterangan-esok/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/tech/mahu-terus-fokus-pada-youtube-aplikasi-vevo-bakal-ditutup/20%Monthly2018-06-01 08:16
https://www.xtra.com.my/trending/wanita-disangka-pengemis-sah-berstatus-jutawan-selepas-meninggal-dunia/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/featured/10-foto-bekal-makanan-tengahari-yang-disediakan-para-ibu-di-jepun-memang-kreatif-menarik/20%Monthly2018-05-21 08:00
https://www.xtra.com.my/trending/jika-saya-mahu-tidur-saya-boleh-tidur-lena-dan-bangun-apabila-suka/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/tech/not-sure-what-to-eat-for-buka-puasa-heres-an-app-to-help-you-decide/20%Monthly2018-05-21 07:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/syukur-nabil-ahmad-bakal-jadi-tetamu-allah-kali-keempat/20%Monthly2018-05-21 07:28
https://www.xtra.com.my/sihat/tip-diet-meghan-markle-untuk-nampak-gorgeous-di-hari-perkahwinan/20%Monthly2018-05-21 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/bulan-madu-nanti-dulu/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/kren-tumbang-di-masjidil-haram/20%Monthly2018-05-21 06:25
https://www.xtra.com.my/lifestyle/people-are-crazy-in-love-with-meghan-markles-elegant-yet-simple-make-up/20%Monthly2018-05-21 06:06
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/top-10-gaya-classy-elegan-tetamu-yang-hadir-ke-royal-wedding-putera-harry-meghan-markle/20%Monthly2018-05-21 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/betulkah-hafiz-suip-tak-popular/20%Monthly2018-05-21 05:45
https://www.xtra.com.my/tech/nitingdaodeshiyannyhuanshilaurelshuabaowangluodeyinpinjieshizaici/20%Monthly2018-05-24 02:26
https://www.xtra.com.my/featured/kate-middleton-memakai-baju-lama-ke-majlis-perkahwinan-putera-harry-meghan-markle-ini-sebabnya/20%Monthly2018-05-21 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sebak-nazim-othman-kongsi-gambar-terakhir-bersama-bella/20%Monthly2018-05-21 04:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/kris-wu-releases-new-single-and-to-returns-to-the-rap-of-china/20%Monthly2018-05-23 03:20
https://www.xtra.com.my/trending/kerana-darah-campurannya-meghan-markle-memecah-tradisi-kerabat-diraja-britain-dengan-mengahwini-putera-harry/20%Monthly2018-05-21 03:00
https://www.xtra.com.my/featured/nak-belajar-cara-membuat-bubur-lambuk-kampung-baru-nah-ini-resipinya/20%Monthly2018-05-21 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/babadaomotenverpaishedidianshenhuanyuannverxiezhen/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/filem/jiangjiarongzichaoweiqianfuchupaijubupaihuihouhuiyisheng/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/featured/detoksifikasi-yang-berlaku-sepanjang-berpuasa-bawa-1001-kebaikan-untuk-kesihatan-badan/20%Monthly2018-05-21 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/20406-2/20%Monthly2018-05-21 00:48
https://www.xtra.com.my/lifestyle/proses-selepas-kematian-berlaku-apa-yang-perlu-buat/20%Monthly2018-07-24 11:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/kali-pertama-berjauhan-keluarga-nabila-razali-homesick/20%Monthly2018-06-06 15:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/nazim-othman-solat-istikharah-sebelum-ambil-keputusan-bercerai/20%Monthly2018-06-06 15:28
https://www.xtra.com.my/hiburan/sissy-iman-terkena-tempias-jampi-hael-husaini/20%Monthly2018-06-06 14:52
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/meghan-markle-memilih-solekan-yang-simple-tapi-kecantikan-semulajadinya-tetap-terserlah/20%Monthly2018-05-20 10:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/gaya-wow-topi-wanita-di-majlis-perkahwinan-putera-harry-dan-meghan-markle/20%Monthly2018-05-20 09:30
https://www.xtra.com.my/featured/enggan-ketinggalan-dalam-bergaya-ikuti-lima-trend-popular-fesyen-lebaran-2018-ini/20%Monthly2018-05-20 09:00
https://www.xtra.com.my/featured/benarkah-gaun-perkahwinan-meghan-markle-khabarnya-lebih-mahal-dari-kate-middleton/20%Monthly2018-05-20 08:33
https://www.xtra.com.my/tech/risau-keselamatan-anak-ibu-ibu-boleh-ikut-9-langkah-ini/20%Monthly2018-06-01 08:19
https://www.xtra.com.my/trending/bayar-lebih-rm4000-untuk-air-suci/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/dingdangyitaogefuchangquanchang-nvgemixiangnanyouqiuhun/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resepi-jeli-kelapa-ini-bikin-waktu-berbuka-puasa-lebih-awesome/20%Monthly2018-05-20 04:00
https://www.xtra.com.my/featured/wanita-yang-seiras-dengan-selena-gomez-ini-tak-kenal-pun-penyanyi-itu-siapa/20%Monthly2018-05-20 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/13-fun-facts-about-bts-anyone-should-know/20%Monthly2018-05-23 03:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/alyciafujiaoshangpaimv-rentongqinshangzhendaquanpaobu/20%Monthly2018-05-18 11:40
https://www.xtra.com.my/featured/bufet-ramadan-intekma-gamit-memori-dengan-variasi-selera-kampung-yang-menyelerakan/20%Monthly2018-05-20 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/masih-menerima-tawaran-indah-ruhaila-tidak-mahu-gelojoh/20%Monthly2018-05-18 08:28
https://www.xtra.com.my/featured/detik-bersejarah-majlis-perkahwinan-diraja-putera-harry-meghan-markle/20%Monthly2018-05-19 11:37
https://www.xtra.com.my/trending/20299-2/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/selalu-dating-rahsia-bahagia-justin-timberlake-dan-isteri/20%Monthly2018-05-19 09:31
https://www.xtra.com.my/trending/tiada-kaitan-dna-namun-selebriti-hollywood-ini-memiliki-raut-wajah-seiras/20%Monthly2018-05-19 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/meghan-markle-sahkan-bapanya-tak-hadir-perkahwinan-diraja/20%Monthly2018-05-19 07:40
https://www.xtra.com.my/hiburan/bella-enggan-ulas-punca-cerai-mahu-move-on/20%Monthly2018-05-19 07:32
https://www.xtra.com.my/lifestyle/pisang-untuk-anda-yang-sedang-diet/20%Monthly2018-08-06 06:53
https://www.xtra.com.my/trending/korean-youtuber-sexually-harassed-by-20-men/20%Monthly2020-04-16 04:20
https://www.xtra.com.my/tech/anda-kini-boleh-memuat-naik-instagram-stories-secara-pukal-di-instagram/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/featured/teringin-nak-makan-laksa-johor-ini-dia-resipi-yang-gerenti-sedap/20%Monthly2018-05-19 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/yoon-eun-hye-finally-acting-again-after-5-years-hiatus/20%Monthly2018-05-23 06:43
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bergaya-sakan-di-pagi-raya-dengan-koleksi-hijab-daripada-galeri-ariani-gerenti-nampak-cantik-ayu/20%Monthly2018-05-19 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sarimah-ibrahim-jalani-rawatan-ivf/20%Monthly2018-05-18 08:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/2018shijiechuanmeijieshouyaomeitiduo5dajiangxiang/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-nama-pengiring-meghan-markle-kini-terjawab/20%Monthly2018-05-18 12:30
https://www.xtra.com.my/trending/asyik-berselfie-bayi-10-bulan-maut-terlepas-dari-gendongan-ibu/20%Monthly2018-05-18 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-fake-love-mv-just-dropped-and-itll-make-you-tear-up/20%Monthly2018-05-18 09:59
https://www.xtra.com.my/tech/gmail-for-ios-kini-menerima-ciri-bayaran-google-pay/20%Monthly2018-05-18 09:26
https://www.xtra.com.my/hiburan/ke-mana-hilangnya-aura-ayda-jebat/20%Monthly2018-05-18 09:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-pelanggan-mengamuk-di-kedai-sajat/20%Monthly2018-05-24 03:34
https://www.xtra.com.my/hiburan/tolong-tutup-aurat-uqasha-fikry-dipuji-netizen/20%Monthly2018-05-18 09:14
https://www.xtra.com.my/featured/stres-dengan-masalah-bintik-hitam-pada-wajah-cuba-4-tip-berkesan-ini/20%Monthly2018-05-18 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-dating-dengan-siap-tu/20%Monthly2018-05-24 03:31
https://www.xtra.com.my/sihat/ketahui-4-jenis-teh-ini-yang-boleh-bunuh-lemak-degil-badan-anda/20%Monthly2018-05-18 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/izreen-azminda-bersyukur-kerana-masih-laku/20%Monthly2018-05-18 07:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/big-bangs-seungri-is-on-tinder/20%Monthly2018-05-18 07:09
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-resipi-mudah-untuk-roti-pisang-dijamin-lembut-dan-sedap/20%Monthly2018-05-18 07:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/menu-jimat-dapur-bersama-chef-imelda-harris/20%Monthly2018-05-25 02:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/bts-to-appear-on-the-ellen-degeneres-show-again/20%Monthly2018-05-18 06:22
https://www.xtra.com.my/trending/lagi-kes-vape-meletup/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/featured/pemilihan-makanan-dan-produk-bebas-kimia-rahsia-amalan-kecantikan-wanita-timur-tengah/20%Monthly2018-05-18 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/marsha-milan-teruja-sambut-ramadan-kali-ini/20%Monthly2018-05-18 06:54
https://www.xtra.com.my/featured/penggunaan-benang-floss-memang-penting-untuk-kesihatan-gigi-tapi-jangan-guna-jenis-ini-membahayakan/20%Monthly2018-05-18 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/qingcaiguozibianshenfanbingbingtaiguochaodichengbencosplaynvshen/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/featured/penyediaan-semudah-abc-jom-belajar-masak-dessert-klasik-sago-gula-melaka-di-rumah/20%Monthly2018-05-18 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/akhirnya-nazim-othman-dan-bella-daly-sah-cerai/20%Monthly2018-05-18 06:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/events/karnival-celebfest-taqwa-kali-ini-lebih-meriah/20%Monthly2018-05-18 03:08
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/mulut-berbau-busuk-ketika-berpuasa-jangan-malu-atasinya-dengan-tip-ini/20%Monthly2018-05-18 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/farid-kamil-baru-sedar-kena-gam-sebab-lantang-bersuara/20%Monthly2018-05-18 02:58
https://www.xtra.com.my/eat-travel/bufet-ramadan-picc-hidangkan-lebih-300-jenis-sajian-tempatan-serta-antarabangsa-gerenti-puas/20%Monthly2018-05-18 02:00
https://www.xtra.com.my/trending/nazim-othman-bella-dally-umum-penceraian-pada-ramadan-pertama/20%Monthly2018-05-18 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/zeijiaozhudaipeinihuimakaichang-527menpiaokaimai/20%Monthly2019-03-29 08:03
https://www.xtra.com.my/trending/budak-lelaki-ini-tidur-di-atas-tingkap/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/apa-di-dapur-bersama-chef-imelda-harris/20%Monthly2018-05-25 02:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/xichengxiushuzhoushixinzangshuaijiexiangshou63sui/20%Monthly2018-05-17 10:10
https://www.xtra.com.my/hiburan/g-dragon-needs-surgery-on-his-ankle/20%Monthly2018-05-17 10:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lee-seo-won-sexually-harasses-female-celebrity-with-a-weapon/20%Monthly2018-05-17 09:40
https://www.xtra.com.my/lifestyle/buyongdaonanjinanbanqiuzhe7chuyekeyikandaoyeshengqie/20%Monthly2018-08-17 06:46
https://www.xtra.com.my/featured/chicken-wings-bersalut-emas-ini-berharga-rm3926-wow-mahalnya/20%Monthly2018-05-17 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/events/rayamacamvip-bersama-tonton/20%Monthly2018-05-25 02:03
https://www.xtra.com.my/lifestyle/heres-7-easy-tips-for-people-who-are-new-to-fasting/20%Monthly2018-05-17 08:50
https://www.xtra.com.my/filem/cuicanyishengwanmeixiemuyongbielelimingyi/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/sihat/ini-langkah-bijak-yang-perlu-anda-lakukan-untuk-kurangkan-pengambilan-gula/20%Monthly2018-05-17 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/netizen-tak-suka-kalau-syed-saddiq-ada-apa-apa-dengan-neelofa/20%Monthly2018-05-17 07:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/ikon-wanita-melayu-amy-nurtinie-dinobat-sebagai-juara/20%Monthly2018-05-17 08:01
https://www.xtra.com.my/parenting/ajar-anak-anda-18-aksi-silap-mata-mudah-ini-kawan-kawannya-pasti-akan-terpegun/20%Monthly2018-05-17 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/17-foto-busana-perkahwinan-diraja-yang-tercantik-dari-negara-negara-serata-dunia/20%Monthly2018-05-17 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-buah-yang-sesuai-untuk-anda-yang-sakit-jantung/20%Monthly2018-05-17 05:34
https://www.xtra.com.my/trending/12-english-quotes-weve-been-getting-wrong-all-this-time/20%Monthly2020-04-16 04:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/menulis-bukan-bukan-dan-tanpa-usul-periksa-anuar-zain-kata-netizen-kurang-ajar/20%Monthly2018-05-17 05:03
https://www.xtra.com.my/eat-travel/terumbu-karang-hampir-musnah-maya-bay-akan-ditutup-buat-sementara/20%Monthly2018-05-17 05:00
https://www.xtra.com.my/tech/kawal-aktiviti-berhenti-menonton-ikut-waktu-dengan-ciri-baru-youtube-ini/20%Monthly2018-05-17 04:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/janna-nick-makin-membawang-lepas-jadi-hos-meldi/20%Monthly2018-05-17 04:51
https://www.xtra.com.my/hiburan/seungri-duta-tinder-korea-selatan/20%Monthly2018-05-17 04:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/rompak-perabot-mewah-abang-terlajak-laris-rugi-40k-lagi/20%Monthly2018-05-17 04:10
https://www.xtra.com.my/featured/menu-ala-shell-out-jadi-kelainan-bufet-ramadan-hotel-sheraton-imperial-kuala-lumpur/20%Monthly2018-05-17 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/81suilaoweng60nianlaijuanxue1172cijiuhui240wanxinshenger/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nikmati-susu-kurma-sepanjang-ramadan-ini-pasti-segar-bertenaga/20%Monthly2018-05-17 03:00
https://www.xtra.com.my/featured/tampil-sopan-anggun-dengan-koleksi-eksklusif-ramadan-fazbulous-by-fazura/20%Monthly2018-05-17 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/12-cadangan-hidangan-sahur-yang-sihat-mudah-dan-bekalkan-tenaga/20%Monthly2018-05-17 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-tanda-kucing-menghidap-kanser-atau-sebaliknya/20%Monthly2018-07-22 18:46
https://www.xtra.com.my/trending/gadis-ini-jual-100-buah-mini-cooper-di-wechat-dalam-masa-5-minit/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-adira-hamil-anak-kedua/20%Monthly2018-05-16 11:57
https://www.xtra.com.my/trending/gst-pada-kadar-sifar-bermula-1-jun/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/filem/lee-jong-suk-and-kim-ji-won-to-act-together-again/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-habis-rm500k-dalam/20%Monthly2018-05-17 03:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-mengaku-dirinya-buas/20%Monthly2018-05-17 03:08
https://www.xtra.com.my/trending/9493/20%Monthly2018-05-16 10:42
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-dilabel-makcik-bawang/20%Monthly2018-05-17 03:11
https://www.xtra.com.my/tech/harga-langganan-untuk-khidmat-storan-google-kini-lebih-berpatutan/20%Monthly2018-05-16 09:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/mood-republik-teruskan-tradisi-hujan-duit/20%Monthly2018-05-16 09:40
https://www.xtra.com.my/familuv/kalau-nak-anak-lebih-bijak-lakukan-11-aktiviti-pembelajaran-ini-pasti-berkesan/20%Monthly2018-05-16 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/jimin-bts-terima-ugutan-bunuh/20%Monthly2018-05-16 08:29
https://www.xtra.com.my/featured/jom-kenali-pengasuh-anak-putera-william-kate-middleton-serta-kemahiran-yang-dia-perlu-ada/20%Monthly2018-05-16 08:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/heres-a-brand-new-awesome-malaysian-band-everyone-must-check-out/20%Monthly2018-05-16 08:47
https://www.xtra.com.my/lifestyle/chipingguozongaixiaopizhuanjiabao80yingyangdouzaizhe/20%Monthly2018-05-22 04:24
https://www.xtra.com.my/tech/jujiahuobanxinxuanzeboshidundonglijiqigouspotminimingniankaimai/20%Monthly2018-05-16 07:12
https://www.xtra.com.my/acara/hujan-duit-rm100000-bakal-basahi-kl-raya-fest-2018-jom-serbu/20%Monthly2018-05-16 07:09
https://www.xtra.com.my/featured/kalau-nak-bergelar-hijabista-anda-kena-tahu-dan-mahir-dengan-3-stail-fesyen-ini/20%Monthly2018-05-16 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/beginilah-nilai-kasih-sayang-seorang-isteri-terhadap-dsai/20%Monthly2018-05-16 06:02
https://www.xtra.com.my/hiburan/wow-anak-beckham-cuba-nasib-di-korea-selatan/20%Monthly2018-05-16 05:21
https://www.xtra.com.my/hiburan/cabaran-berpuasa-kali-ini-lebih-mencabar-siti-nurhaliza/20%Monthly2018-05-25 04:20
https://www.xtra.com.my/eat-travel/kalau-dah-sampai-kuala-kangsar-jalan-lupa-borang-donut-hipster-murah-dan-sedap/20%Monthly2018-05-16 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/faizal-tahir-bakal-muncul-dalam-konsert-moved/20%Monthly2018-05-16 08:33
https://www.xtra.com.my/featured/jurusolek-kim-kardashian-kongsi-tip-untuk-hilangkan-rupa-kedutan-di-bahagian-mata/20%Monthly2018-05-16 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/panas-fasha-sandha-tayang-peha-putih-gebu-buat-netizen-naik-gila/20%Monthly2018-05-16 03:41
https://www.xtra.com.my/sihat/5-elemen-alam-dan-makanan-multiwarna-yang-bermanfaat-untuk-organ-dalaman/20%Monthly2018-05-16 03:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/dikecam-selepas-mengayat-syed-saddiq/20%Monthly2018-05-16 03:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/syed-saddiq-tak-sabar-masuk-parlimen/20%Monthly2018-05-16 02:35
https://www.xtra.com.my/featured/anda-dengar-perkataan-laurel-atau-yanny-dalam-video-yang-telah-viral-ini-jom-undi/20%Monthly2018-05-16 01:00
https://www.xtra.com.my/filem/qihangzaiduhuiguizhengruiyaochuanchengyuchuangxinrangguanzhongnianqinghua/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/songniyuxie30banjiangdianlirumenpiao/20%Monthly2019-04-12 00:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/impikan-hidup-normal-izreen-mahu-ruang/20%Monthly2018-05-17 15:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam/20%Monthly2018-05-15 12:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow/20%Monthly2018-05-15 12:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/tips-kekal-bertenaga-sepanjang-ramadhan/20%Monthly2018-05-15 12:30
https://www.xtra.com.my/tech/donald-trump-lantik-diri-sendiri-sebagai-penasihat-tertinggi-ai/20%Monthly2018-05-16 09:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/event-emcee-asks-audience-to-chant-sexist-remark-at-twice/20%Monthly2018-05-15 09:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/betulkah-isteri-izzue-islam-amal-ilmu-hitam/20%Monthly2018-05-15 09:02
https://www.xtra.com.my/sihat/ikuti-3-tip-ini-supaya-anak-anda-mula-biasakan-diri-dengan-memakan-makanan-sihat/20%Monthly2018-05-15 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ziana-zain-trauma-anak-anak-terpaksa-jalani-rawatan-psikiatri/20%Monthly2018-05-15 08:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/19669-2/20%Monthly2018-05-15 08:11
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/nak-cantik-hujung-rambut-hingga-hujung-kaki-ladies-kena-amalkan-penggunaan-minyak-pati/20%Monthly2018-05-15 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/park-yoo-chun-and-fiance-called-off-the-wedding/20%Monthly2018-05-15 07:52
https://www.xtra.com.my/familuv/semadikan-memori-bersama-anak-kecil-anda-dengan-projek-diy-ini-guna-3-bahan-saja/20%Monthly2018-05-15 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/farah-nabilah-tak-boleh-tinggalkan-rumah/20%Monthly2018-05-15 06:59
https://www.xtra.com.my/featured/10-foto-pantai-pantai-tercantik-di-dunia-no-4-paling-gorgeous/20%Monthly2018-05-15 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/melania-trump-masuk-hospital/20%Monthly2018-05-15 05:16
https://www.xtra.com.my/familuv/kekalkan-hubungan-yang-erat-10-cara-ini-mewujudkan-bonding-di-antara-ahli-keluarga/20%Monthly2018-05-15 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/zul-ariffin-dah-mula-rimas/20%Monthly2018-05-15 04:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/syarifah-amani-jarang-diberikan-publisiti/20%Monthly2018-05-15 08:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/malu-punya-pasal-sam-smith-bakal-ke-mahkamah/20%Monthly2018-05-15 04:37
https://www.xtra.com.my/featured/fizi-woo-dedah-sejarah-era-revolusi-perancis-1780-an-menerusi-koleksi-the-bread-winner/20%Monthly2018-05-15 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/baca-label-penjagaan-baju-sebelum-campak-dalam-mesin-basuh/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/featured/adoi-umur-baru-25-tahun-tapi-rambut-dah-beruban-makan-7-jenis-makanan-ini-untuk-atasinya/20%Monthly2018-05-15 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/luyingyuanlirenzaoguangkuaisudiaoshenglishizhongdengshirenyuelaiyuewanshui/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/familuv/masak-bubur-dan-nasi-guna-cara-2-dalam-1-mudah-jimat-masa/20%Monthly2018-05-15 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/fanjiuxiangdachi1zhangtumiaodongshoulinihaoyuan/20%Monthly2018-11-27 03:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuanzhiyuanchuangdamanxiurangyuanzhiyuanchuangyunishuo520/20%Monthly2019-03-29 07:53
https://www.xtra.com.my/trending/pada-tahun-2020-superhero-wanita-muslim-akan-muncul-dalam-filem-avengers/20%Monthly2018-05-15 01:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/jadikan-bruno-mars-sebagai-idola-syamel-ubah-haluan/20%Monthly2018-05-14 11:52
https://www.xtra.com.my/hiburan/muntah-darah-dan-pengsan-aqish-alami-masalah-jantung/20%Monthly2018-05-14 10:12
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/14-pakaian-luar-biasa-yang-pernah-diperagakan-oleh-lady-gaga-pelik-pelik-belaka/20%Monthly2018-05-14 10:00
https://www.xtra.com.my/tech/papan-klip-terbaru-windows-10-bakal-memudahkan-kerja-kerja-copy-paste/20%Monthly2018-05-16 10:06
https://www.xtra.com.my/hiburan/sedar-ruang-jangan-merepek/20%Monthly2018-05-14 09:31
https://www.xtra.com.my/sihat/jangan-main-main-dengan-masalah-sembelit-usus-anda-berkemungkinan-rosak/20%Monthly2018-05-14 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/persiapan-menyambut-ramadhan-nabil-tahun-ini-luar-biasa/20%Monthly2018-05-14 08:57
https://www.xtra.com.my/sihat/jambu-air-ada-khasiat-yang-tersembunyi-anda-patut-tahu/20%Monthly2018-05-14 08:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/nak-lebih-puas-jom-makan-ais-kepal-milo-dalam-baldi-ini/20%Monthly2018-05-14 07:04
https://www.xtra.com.my/lifestyle/garam-ganti-dengan-bahan-apa/20%Monthly2018-08-06 07:02
https://www.xtra.com.my/filem/5-south-korean-drama-female-characters-who-are-stronger-than-the-male-leads/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/featured/8-orang-yang-terlalu-obses-dengan-pembedahan-plastik-sampai-rupa-mereka-nampak-pelik/20%Monthly2018-05-14 06:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/dakwaan-tak-masuk-akal-bodyguard-kylie-jenner-beri-penjelasan/20%Monthly2018-05-14 06:49
https://www.xtra.com.my/trending/trafik-laman-sosial-pelakon-ben-amir-sesak-gara-gara-dikatakan-seiras-wajah-syed-saddiq/20%Monthly2018-05-14 05:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/gandingan-hebat-siti-nurhaliza-dan-khai-bahar-dalam-cinta-syurga/20%Monthly2018-05-14 05:11
https://www.xtra.com.my/hiburan/sheila-rusly-kecewa-dengan-syafiq-kyle/20%Monthly2018-05-14 05:04
https://www.xtra.com.my/familuv/macam-ini-rupanya-nak-buat-bayi-aktif-dalam-perut-no-2-paling-berkesan/20%Monthly2018-05-14 04:50
https://www.xtra.com.my/trending/tumpuan-media-antarabangsa-rumah-mantan-pm-jadi-popular/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/trending/tiga-gereja-di-indonesia-meletup-enam-beranak-jadi-dalang/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/meriah-tahniah-pemenang-dfkl-2018/20%Monthly2018-05-14 02:52
https://www.xtra.com.my/familuv/jom-belajar-cara-buat-origami-katak-melompat-dengan-anak-anda-menarik-dan-bermanfaat-untuknya/20%Monthly2018-05-14 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/limingyishelingcirifengmuqinjie-zhongrenweidazhongmamizuozuihouqingzhu/20%Monthly2018-05-14 01:16
https://www.xtra.com.my/tech/fast-lanekaitaimanyuanlaishihuishoudaochuanpiaode/20%Monthly2020-01-13 08:49
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/emak-borek-anak-rintik-lima-remaja-ini-mewarisi-genetik-supermodel-ibu-mereka/20%Monthly2018-05-14 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/benzhouxingzuoyunshijinniumojiezhengcaiyun/20%Monthly2018-05-16 04:14
https://www.xtra.com.my/trending/dulu-jutawan-mewah-sekarang-tinggal-di-pondok-tanpa-elektrik/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/ucapan-selamat-hari-ibu-bakal-mertuaku-banjiri-instagram-syed-saddiq/20%Monthly2018-05-14 02:33
https://www.xtra.com.my/tech/cara-untuk-download-video-daripada-facebook-menggunakan-iphone/20%Monthly2018-09-24 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/tahniah-mat-dan-dah-jadi-ayah/20%Monthly2018-05-13 09:06
https://www.xtra.com.my/featured/rawat-rambut-rosak-dengan-pati-minyak-semula-jadi-ini-hasilnya-sihat-berkilau/20%Monthly2018-05-13 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/33188-2/20%Monthly2018-08-06 07:31
https://www.xtra.com.my/lifestyle/simpan-atau-buang-mainan-di-kamar-tidur/20%Monthly2018-08-06 06:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/siti-sarah-shuib-bakal-menjadi-tetamu-allah/20%Monthly2018-08-06 06:30
https://www.xtra.com.my/featured/ucapan-selebriti-buat-ibu-tersayang-sempena-hari-ibu-awww-so-sweet/20%Monthly2018-05-13 04:52
https://www.xtra.com.my/eat-travel/kepak-ayam-madu-bukan-saja-lazat-bahkan-penyediaannya-semudah-abc/20%Monthly2018-05-13 01:27
https://www.xtra.com.my/trending/hunlipaichengguipianfengpsshenrentiaozhandoubaitui/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/exosixunshoumaihui-tiefenlouyepaiduiqiangpiao/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/senyum-lebar-buku-laris-terjual-3000-naskhah/20%Monthly2018-05-12 13:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/anak-shuib-minta-ibu-baru/20%Monthly2018-05-13 08:48
https://www.xtra.com.my/tech/snapchat-lancar-spectacles-v2-kaca-mata-berkamera-boleh-guna-dalam-air/20%Monthly2018-05-16 10:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ketahui-tanda-tanda-produk-kecantikan-yang-tidak-elok-pada-kulit-anda/20%Monthly2018-05-12 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/19337/20%Monthly2018-05-12 07:29
https://www.xtra.com.my/lifestyle/nak-diet-makanlah-halia/20%Monthly2018-08-06 06:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/yuxie30shidayuanchuanggequjiangguojizupengxuebin4jiangchengyinlerendayingjia/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/featured/jangan-makan-5-makanan-ini-secara-mentah-no-3-itu-yang-selalu-anda-makan/20%Monthly2018-05-12 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/najib-dan-rosmah-tak-boleh-keluar-negara/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kerana-obses-wanita-ini-hiasi-rupa-dan-rumahnya-serba-pink-sakit-mata-tengok/20%Monthly2018-05-12 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-sebab-kenapa-bayi-sering-gosok-mata/20%Monthly2018-07-22 18:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/belum-rancang-tambah-anak-sabar-ya/20%Monthly2018-05-11 16:03
https://www.xtra.com.my/trending/gunung-berapi-paling-aktif-di-indonesia-meletus/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/amar-baharin-amyra-rosli-raya-dengan-30-pasang-baju/20%Monthly2018-05-11 11:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/suri-rumah-kena-ada-pendapatan-sampingan/20%Monthly2018-05-11 11:24
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/__trashed-2-2/20%Monthly2018-05-11 09:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/sebelum-melancong-ke-tokyo-belajar-dulu-tentang-etika-dan-budaya-orang-jepun/20%Monthly2018-05-11 08:00
https://www.xtra.com.my/parenting/jika-anak-kecil-anda-tercekik-ikuti-teknik-kecemasan-ini-untuk-selamatkannya/20%Monthly2018-05-11 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/che-ta-bengang-dikata-playsafe-sampai-terkeluar-perkataan-bi/20%Monthly2018-05-14 11:21
https://www.xtra.com.my/featured/wahai-para-ibu-jangan-pernah-rasa-bersalah-lakukan-6-perkara-ini/20%Monthly2018-05-11 06:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ketahui-maksud-sebenar-warna-penutup-botol-air-yang-biasa-anda-beli/20%Monthly2018-05-11 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lagu-lagu-r-kelly-kena-boikot/20%Monthly2018-05-11 04:32
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-resipi-mudah-dan-ringkas-untuk-buat-molten-lava-cake-pakai-microwave-saja/20%Monthly2018-05-11 04:00
https://www.xtra.com.my/sihat/5-jenis-makanan-ini-boleh-bantu-ibu-hamil-yang-mengalami-masalah-anemia-wajib-ambil-tahu/20%Monthly2018-05-11 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/selebriti-tempatan-ucap-tahniah-buat-tun-m-perdana-menteri-ke-7/20%Monthly2018-05-11 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/5-kesilapan-memasak-lazim-yang-menjadikan-makanan-sihat-anda-hilang-khasiatnya/20%Monthly2018-05-11 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-adab-ibu-bapa-gagal-terapkan-dalam-diri-kanak-kanak-ketika-kecil/20%Monthly2018-07-22 18:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/wah-sufian-suhaimi-dah-ada-lagu-raya/20%Monthly2018-05-10 17:26
https://www.xtra.com.my/trending/tun-m-diisytihar-perdana-menteri-ke-7/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti-teruja-tengok-persembahan-bruno-mars-live-in-kl/20%Monthly2018-05-10 12:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/eyra-hazali-takut-popular/20%Monthly2018-05-10 11:41
https://www.xtra.com.my/hiburan/selena-takkan-kembali-semula-dengan-justin-bieber/20%Monthly2018-05-10 11:05
https://www.xtra.com.my/lifestyle/aoyehouchishenmehaoshiheaoyerenchideyingyangshipu/20%Monthly2018-05-10 09:34
https://www.xtra.com.my/eat-travel/tambat-hati-suami-dan-anak-dengan-hidangan-sosej-cheese-crispy-ini-pasti-menjilat-jari/20%Monthly2018-05-10 09:00
https://www.xtra.com.my/eat-travel/5-lokasi-paling-awesome-yang-patut-anda-kunjungi-jimat-sebab-dalam-malaysia-saja/20%Monthly2018-05-10 08:00
https://www.xtra.com.my/sihat/8-waktu-yang-sesuai-untuk-minum-air-putih-kalau-anda-nak-kuruskan-badan/20%Monthly2018-05-10 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/jisiheiwushipifeng-ikeaanheiyuyilaile/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/tech/5-kebaikan-jika-anda-pilih-soul-mate-sebagai-teman-hidup-anda/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/17-foto-gelagat-selebriti-malaysia-ketika-mengundi-untuk-pru14-macam-macam/20%Monthly2018-05-10 06:00
https://www.xtra.com.my/featured/serangga-masuk-ke-dalam-telinga-anak-anda-ini-apa-yang-anda-perlu-buat/20%Monthly2018-05-10 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/miranda-kerr-timang-anak-lelaki-kedua/20%Monthly2018-05-10 04:42
https://www.xtra.com.my/featured/ini-cara-mudah-untuk-buatkan-kasut-anda-kalis-air-selamatkannya-daripada-lencun/20%Monthly2018-05-10 04:00
https://www.xtra.com.my/tech/zte-telah-dibenarkan-kembali-untuk-berurusan-dengan-amerika-syarikat/20%Monthly2018-06-01 08:30
https://www.xtra.com.my/featured/susu-emas-minuman-berkhasiat-yang-versatil-dan-resipinya-boleh-dipelbagaikan/20%Monthly2018-05-10 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/dinobat-sebagai-puteri-muslimah-asia-2018-uyaina-bangga-harumkan-nama-malaysia/20%Monthly2018-05-10 02:00
https://www.xtra.com.my/sihat/jangan-lokek-ketawa-kerana-ia-boleh-upgrade-sistem-imunisasi-anda/20%Monthly2018-05-10 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/shuinamedadanxiaolaobodaoni900wangangtierenzhuangjiabeitoule/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/checklist-persediaan-bulan-puasa/20%Monthly2018-07-22 18:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/raih-90-undi-diva-aa-tak-lupa-janji/20%Monthly2018-05-10 04:43
https://www.xtra.com.my/trending/pikaqiudeshilaoshuhuanshituzizuozheqinzijiemiyuanxingjingshi/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/trending/pru14-takziah-buat-petugas-spr/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/lengvs-rekafeishuitishenxiaoguojiaohao/20%Monthly2018-09-25 10:09
https://www.xtra.com.my/trending/netizen-serlahkan-kreativiti-mereka-dalam-menghasilkan-pickup-line-versi-pru-kelakar-sungguh/20%Monthly2018-05-09 09:00
https://www.xtra.com.my/tech/zhekuanyidongdianyuanjuranyongbuduandianjianzhishihuwaishenqi/20%Monthly2018-05-09 10:02
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/ikuti-tip-tip-ini-jika-anda-selalu-menggunakan-komputer-no-3-paling-penting/20%Monthly2018-05-09 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/selebriti-kongsi-gambar-jalankan-tanggungjawab-undi-pru14/20%Monthly2018-05-09 12:33
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/risiko-pakai-seluar-yang-terlalu-ketat-no-3-paling-bahaya/20%Monthly2018-05-09 07:00
https://www.xtra.com.my/trending/pru14-salam-takziah-kes-kedua-untuk-hari-mengundi-9-5-18/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/featured/periuk-nasi-tempat-bersemadinya-cicak-biar-betul/20%Monthly2018-05-09 05:00
https://www.xtra.com.my/trending/pru14-al-fatihah-meninggal-dunia-sewaktu-mengundi/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/eat-travel/hidangan-burger-warna-warni-terasa-bagaikan-dalam-babak-alice-in-wonderland/20%Monthly2018-05-09 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/grab-bakal-sorok-destinasi-penumpang-dari-driver-aktifkan-fungsi-auto-accept-booking/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-mampu-beli-tiket-peminat-ed-sheeran-patah-kedua-belah-kaki/20%Monthly2018-05-09 03:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/akui-sudah-putus-hefny-tak-masuk-campur-hal-uqasha/20%Monthly2018-05-09 03:22
https://www.xtra.com.my/featured/ketahui-jenis-atau-warna-lipstick-yang-sesuai-untuk-anda-berdasarkan-lambang-zodiak/20%Monthly2018-05-09 03:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bukan-meniru-tetapi-inspirasi-daripada-jenama-antarabangsa-ezuwan-ismail/20%Monthly2018-05-09 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/anda-tak-perlu-gigih-nak-bersihkan-sekali-celup-boleh-tahan-20-hari-dakwat-pru14/20%Monthly2018-05-09 01:00
https://www.xtra.com.my/trending/gunung-berapi-di-pulau-hawaii-meletus/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/riri-bakal-kahwin-jutawan-arab/20%Monthly2018-05-08 15:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/exos-kais-father-passes-away/20%Monthly2018-05-08 12:04
https://www.xtra.com.my/filem/the-korean-version-of-suits-is-garnering-a-lot-of-attention/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/trending/aijitutankamenmuqianghoumishigenbenbucunzai/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/drama-korea-baharu-suits-bakal-curi-perhatian/20%Monthly2018-05-08 10:23
https://www.xtra.com.my/lifestyle/13gebishangyandounengchuguodeshijiegeguojiaojiechu/20%Monthly2018-08-17 06:58
https://www.xtra.com.my/filem/hanbanjinzhuanglvshizhangdongjianpujiongzhixiushuaiqixizhuangsha/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/28-foto-gaya-fesyen-selebriti-barat-yang-pelik-pelik-di-acara-met-gala-2018/20%Monthly2018-05-08 09:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/hilangkan-mata-panda-hanya-gunakan-serbuk-kopi-dan-minyak-kelapa-dara-berkesan/20%Monthly2018-05-08 08:00
https://www.xtra.com.my/tech/youlezhezhongzhizhidianzishucailiaohuidongdebaozhibuzaishimeng/20%Monthly2018-05-08 07:36
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/rindu-zaman-kanak-kanak-jom-flashback-permainan-popular-yang-pasti-akan-mengimbau-nostalgia/20%Monthly2018-05-08 07:00
https://www.xtra.com.my/sihat/7-teknik-senaman-mudah-yang-anda-boleh-buat-di-pejabat-untuk-meregangkan-otot/20%Monthly2018-05-08 06:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-tips-rancang-cuti-cuti-dengan-bijak-dan-jimat/20%Monthly2018-05-08 05:19
https://www.xtra.com.my/tech/gunakan-nomo-jika-bateri-smartphone-habis-ketika-travel-ke-singapura/20%Monthly2018-05-08 05:05
https://www.xtra.com.my/trending/berjam-jam-tidak-boleh-keluarkan-air-mata-fasha-sandha-ajar-pelakon-baharu-teknik-menangis/20%Monthly2018-05-08 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/ramai-artis-malaysia-terlibat-isu-dadah-zarina-anjoulie-lantang-bersuara/20%Monthly2018-05-08 05:08
https://www.xtra.com.my/featured/apa-yang-seronok-pru14-pada-hari-rabu-nombor-4-paling-best/20%Monthly2018-05-08 04:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/takziah-buat-aunty-lai-meng/20%Monthly2018-05-08 03:44
https://www.xtra.com.my/trending/patah-tumbuh-hilang-berganti-brooklyn-kini-berpacaran-dengan-wanita-berusia/20%Monthly2018-05-08 03:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/lucu-ada-yang-bercakap-saya-jadi-mangsa-fesyen-neelofa-perjelas-isu-baju-saiz-besar/20%Monthly2018-05-08 10:10
https://www.xtra.com.my/trending/uqasha-nafi-lalok-percaya-ada-pihak-cuba-sabotaj-dirinya/20%Monthly2018-05-08 02:00
https://www.xtra.com.my/featured/nak-travel-tapi-takut-turbulence-ketika-menaiki-kapal-terbang-ikuti-tip-ini-untuk-mengatasinya/20%Monthly2018-05-08 01:00
https://www.xtra.com.my/trending/snapchat-turun-padang-banteras-salah-guna-media-sosial/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/luahan-akim-buat-arwah-ibu/20%Monthly2018-05-08 10:09
https://www.xtra.com.my/lifestyle/3-tips-cara-jimat-melancong-dalam-negara/20%Monthly2018-07-22 17:57
https://www.xtra.com.my/hiburan/dont-forget-to-meet-your-favourite-malaysian-youtuber-the-ming-thing/20%Monthly2018-05-08 09:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/limingyianxianglishi-xiangnian90sui/20%Monthly2018-05-08 09:07
https://www.xtra.com.my/hiburan/erwin-dawson-hidap-kanser/20%Monthly2018-05-08 10:20
https://www.xtra.com.my/hiburan/nafi-lalok-mungkin-ada-unsur-sabotaj/20%Monthly2018-05-08 02:21
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/fakta-menarik-di-sebalik-infinity-stones-yang-menjadi-rebutan-dalam-karya-avengers-infinity-war/20%Monthly2018-05-07 10:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/makin-cantik-intan-liana-dipuji-netizen/20%Monthly2018-05-08 01:32
https://www.xtra.com.my/trending/kantoi-sejumlah-dadah-sintetik-pelakon-wanita-dibebaskan-dengan-jaminan-polis/20%Monthly2018-05-07 10:08
https://www.xtra.com.my/parenting/elak-perut-bayi-kembung-ini-tip-efektif-untuk-sendawakan-bayi-anda/20%Monthly2018-05-07 09:54
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/10-selebriti-wanita-hollywood-sudah-serik-dan-cuci-tangan-dari-pengambilan-suntikan-wajah/20%Monthly2018-05-07 09:45
https://www.xtra.com.my/lifestyle/ruhetoupiaoshoutouzusaomang8bugonglue/20%Monthly2018-05-09 12:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-dapat-serang-kakak-instagram-adik-jadi-mangsa/20%Monthly2018-05-07 11:31
https://www.xtra.com.my/tech/seat-belt-xicuofangfadehouguoniyoubiyaozhidao/20%Monthly2018-12-06 08:33
https://www.xtra.com.my/eat-travel/marion-crepe-hidangkan-lempeng-nipis-yang-rangup-dan-sedap-anda-bila-lagi-nak-cuba/20%Monthly2018-05-07 07:39
https://www.xtra.com.my/trending/2suixiaonanhaidandianjitahongdongquanwangshentong/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/hiburan/eksperimen-jijik-pelakon-siri-popular-ditahan/20%Monthly2018-05-07 11:29
https://www.xtra.com.my/hiburan/guna-anak-kaut-untung-ini-jawab-che-ta/20%Monthly2018-05-07 10:47
https://www.xtra.com.my/filem/these-5-other-actors-nearly-became-yoo-si-jin-in-descendants-of-the-sun/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/elizad-penyelamat-uqasha/20%Monthly2018-05-07 09:12
https://www.xtra.com.my/featured/4-khasiat-epal-hijau-yang-anda-tidak-tahu-selama-ini/20%Monthly2018-05-07 05:44
https://www.xtra.com.my/hiburan/ezuan-ismail-tepis-dakwaan-tiru-rekaan-luar/20%Monthly2018-05-07 09:08
https://www.xtra.com.my/trending/helikopter-bawa-pengantin-terhempas-majlis-tetap-diteruskan/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ikuti-tip-tip-fesyen-ini-ketika-hendak-ke-sesi-temuduga-kerja/20%Monthly2018-05-07 04:23
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/bosan-dengan-cara-makeup-sekarang-anda-boleh-cuba-cara-ini/20%Monthly2018-05-07 03:50
https://www.xtra.com.my/tech/jenis-jenis-skrin-telefon-pintar-dan-kelebihan-mereka/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/mana-ada-halang-dia-yang-tak-nak/20%Monthly2018-05-07 09:16
https://www.xtra.com.my/filem/fuchouzhe3daoyanzhengshiyourenmeisizhenxiangshi/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/featured/wanita-ini-mewarnakan-rambut-panjangnya-macam-pelangi-rupanya-memang-memukau/20%Monthly2018-05-07 02:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-sebab-jerawat-gemar-tumbuh-di-tempat-yang-sama/20%Monthly2018-07-22 18:12
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-pelakon-wanita-popular-bakal-direman/20%Monthly2018-05-07 09:18
https://www.xtra.com.my/tech/tech-news/7-perkara-menarik-yang-anda-perlu-tahu-mengenai-permainan-video/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/hey-malaysians-rent-a-car-from-as-low-as-rm3-per-hour/20%Monthly2018-05-07 11:50
https://www.xtra.com.my/featured/jom-intai-rahsia-penjagaan-rambut-dan-solekan-diva-no-1-negara-siti-nurhaliza/20%Monthly2018-05-06 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tasha-tetap-jadi-diri-sendiri/20%Monthly2018-05-07 05:36
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/robert-downey-jr-tayang-rumah-kincir-angin-miliknya-dalam-video-ini/20%Monthly2018-05-06 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/comel-keluarga-diraja-britain-kongsi-gambar-putera-louis/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jianshenbichuanyundongbrafouzexiongbuhuixiachui/20%Monthly2018-09-18 01:48
https://www.xtra.com.my/hiburan/mahu-habiskan-masa-berdua-lebih-lama-punca-mawar-belum-berbadan-dua/20%Monthly2018-05-07 01:16
https://www.xtra.com.my/featured/jangan-biarkan-panau-bermaharajalela-amalkan-cara-semula-jadi-ini/20%Monthly2018-05-06 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/cara-mengangkat-barang-dengan-betul/20%Monthly2018-07-22 18:08
https://www.xtra.com.my/hiburan/18755/20%Monthly2018-05-07 01:16
https://www.xtra.com.my/trending/whoah-nenek-tak-sabar-mengundi-kali-ke-14/20%Monthly2020-04-24 05:35
https://www.xtra.com.my/sihat/tak-perlu-lagi-bersenam-dengan-menghidu-5-jenis-makanan-ini-saja-boleh-kurus/20%Monthly2018-05-05 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/awas-awie-keluar-amaran/20%Monthly2018-05-07 01:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/lee-el-was-once-so-broke-she-could-only-afford-a-cup-of-tea/20%Monthly2018-05-05 08:50
https://www.xtra.com.my/hiburan/peminat-pujuk-kru-batal-bubar-ini-jawapan-norman/20%Monthly2018-05-07 01:17
https://www.xtra.com.my/hiburan/sambut-ulang-tahun-ke-6-awal-luah-rasa-kepada-isteri/20%Monthly2018-05-07 01:17
https://www.xtra.com.my/eat-travel/resepi-puding-jagung-kastard-ini-tak-akan-kecewakan-anda-memang-sedap/20%Monthly2018-05-05 04:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/tak-sampai-48-jam-akaun-anak-pasangan-selebriti-popular-ini-cecah-lebih-84000-pengikut/20%Monthly2018-05-07 01:18
https://www.xtra.com.my/trending/bergaduh-rebut-isteri-orang-lelaki-maut-ditetak/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/tech/taiwanjingpinyinbaoquanmadazhuandianjingsaijiangjingaoda13wanlingji/20%Monthly2018-05-05 07:28
https://www.xtra.com.my/eat-travel/restoran-ini-beri-burger-percuma-jika-anda-mengundi-untuk-pru14-jom-serbu/20%Monthly2018-05-05 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/redza-rosli-dipuji-pelakon-senior-ini-sebabnya/20%Monthly2018-05-07 01:19
https://www.xtra.com.my/tech/bina-kata-laluan-paling-kukuh-dengan-4-langkah-selamat-ini/20%Monthly2018-10-24 09:23
https://www.xtra.com.my/hiburan/selamat-pengantin-baru-azrinaz/20%Monthly2018-05-07 03:13
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-ujian-allah-untuk-saya-arron-aziz/20%Monthly2018-05-07 01:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/suho-hopes-fans-will-not-hate-him-based-on-character-in-rich-man/20%Monthly2018-05-04 11:04
https://www.xtra.com.my/hiburan/kaka-azraff-akui-tidak-pernah-kecewa/20%Monthly2018-05-07 01:23
https://www.xtra.com.my/trending/kalau-tak-nak-kena-denda-rm5000-jangan-sebar-gambar-kertas-undi-take-note-ya/20%Monthly2018-05-04 09:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/minat-seni-khat-datuk-arron-aziz-lancar-kempen-journey-to-insyirah/20%Monthly2018-05-07 01:20
https://www.xtra.com.my/eat-travel/martabak-durian-menu-baharu-yang-perlu-anda-cuba-aromanya-bikin-anda-cair/20%Monthly2018-05-04 08:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/yazhourencaihuideyazhoudun-zhenyouzhemeduohaochu/20%Monthly2018-05-04 07:26
https://www.xtra.com.my/featured/setahun-menyepi-maria-farida-lancar-produk-kosmetik-sendiri/20%Monthly2018-05-04 07:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ini-tips-mudah-untuk-buatkan-bulu-mata-palsu-anda-nampak-natural-tak-perlu-beli-yang-mahal/20%Monthly2018-05-04 06:00
https://www.xtra.com.my/featured/5-jenis-fabrik-perlu-dihindari-wanita-bertubuh-gempal-elak-nampak-ekstra-gemuk/20%Monthly2018-05-04 05:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat/20%Monthly2018-05-07 01:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/i-lost-passion-for-dancing-taemin-tells-the-truth/20%Monthly2018-05-07 10:01
https://www.xtra.com.my/featured/teknik-urutan-bahu-dan-kaki-yang-gerenti-melegakan-pasangan-dan-buat-mereka-semakin-sayang/20%Monthly2018-05-04 04:00
https://www.xtra.com.my/tech/18575/20%Monthly2018-05-04 09:13
https://www.xtra.com.my/familuv/sikap-penyayang-suami-menawan-hati-saya-haflin/20%Monthly2018-05-04 03:00
https://www.xtra.com.my/trending/desakan-kemiskinan-makin-ramai-bayi-perempuan-dibunuh/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/5-khasiat-makan-bawang-besar/20%Monthly2018-05-04 04:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/hadiah-berhantu-sufian-suhaimi/20%Monthly2018-05-04 05:01
https://www.xtra.com.my/tech/kenangan-hutang-buku555-anda-zaman-dulu-kini-dah-upgrade-jadi-app/20%Monthly2018-05-04 03:31
https://www.xtra.com.my/featured/12-foto-hasil-pembedahan-plastik-warga-korea-yang-mengejutkan-no-11-paling-ketara/20%Monthly2018-05-04 02:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/ekstrak-batu-permata-berupaya-mencantikkan-kulit-tapi-tidak-ramai-tahu/20%Monthly2018-05-04 01:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/chenweiweiyishenfanxianzhuchixiaoxinyouzhashangyanwujiandao/20%Monthly2019-03-29 07:54
https://www.xtra.com.my/hiburan/blake-lively-unfollows-ryan-reynolds-on-instagram/20%Monthly2018-05-03 13:21
https://www.xtra.com.my/trending/alamak-lepas-enjin-meletup-tingkap-pula-retak/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-salah-anggap-saya-bukan-ustaz/20%Monthly2018-05-04 03:15
https://www.xtra.com.my/hiburan/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda/20%Monthly2018-05-04 03:30
https://www.xtra.com.my/hiburan/jangan-terus-kecam-tengok-dulu/20%Monthly2018-05-04 01:54
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sm-entertainment-to-open-first-ever-kpop-museum/20%Monthly2018-05-03 09:49
https://www.xtra.com.my/eat-travel/4-tip-untuk-cegah-jet-lag-bila-pergi-dan-balik-dari-holiday/20%Monthly2018-05-03 09:00
https://www.xtra.com.my/featured/3-bahasa-asing-ini-boleh-menjanjikan-peluang-pekerjaan-yang-luas-untuk-anak-anda-kelak/20%Monthly2018-05-03 08:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/we-made-it-to-kuala-lumpur-dua-lipa-akhirnya-teruja/20%Monthly2018-05-04 01:52
https://www.xtra.com.my/sihat/boleh-bersalin-normal-ataupun-tidak-ketahui-apa-itu-kedudukan-bayi-songsang-dalam-kandungan/20%Monthly2018-05-03 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/terima-kasih-semua-yuna-umum-tutup-kedai/20%Monthly2018-05-04 01:52
https://www.xtra.com.my/trending/pelik-tapi-benar-suka-duduk-tepi-tingkap-punca-hampir-dirogol/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/featured/tapak-kasut-anda-licin-ikuti-tip-ini-untuk-perbetulkannya-serta-5-masalah-pakaian-lain/20%Monthly2018-05-03 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/maut-ketika-tonton-filem-avengers-infinity-war/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/siapa-pemuzik-popular-hamilkan-wanita-anak-luar-nikah/20%Monthly2018-05-04 01:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/nak-cantik-seperti-dia-ikuti-rutin-kecantikan-si-natural-beauty-siti-saleha/20%Monthly2018-05-03 05:00
https://www.xtra.com.my/tech/switchjingshexianchaoxirentiantangzaimeiguoshoudaoqisu/20%Monthly2018-05-04 02:39
https://www.xtra.com.my/trending/5-tips-jangan-biarkan-haiwan-comel-ini-kurang-kasih-sayang/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/eat-travel/minat-macaron-cuba-resipi-macaron-strawberry-cheese-ini-nikmat-dalam-mulut/20%Monthly2018-05-03 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/xiayutalaibujishouyi-loushangchuanghushenchuliangbasan/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/7-simple-ways-malaysians-can-show-love-to-animals-including-strays/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/lifestyle/jinqifanfuyou4geyichangshimianyililianghongdengle/20%Monthly2018-09-04 08:56
https://www.xtra.com.my/hiburan/gambar-bogel-adam-lee-dalam-aplikasi-homoseksual/20%Monthly2018-05-04 09:16
https://www.xtra.com.my/hiburan/ouyubabyyijia3kouzhenshiweipshencaiwangyourenshule/20%Monthly2018-05-04 01:57
https://www.xtra.com.my/trending/tayang-dapat-bunga-di-instagram-izreen-azminda-teruja-terima-kejutan-daripada-suami/20%Monthly2018-05-03 03:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/4-tips-mengenali-lelaki-panas-baran/20%Monthly2018-05-03 02:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/sangkal-gosip-mana-ada-ustaz-don-kahwin-dua/20%Monthly2018-05-03 03:18
https://www.xtra.com.my/tech/instagram-bakal-perkenal-sokongan-panggilan-video-reka-bentuk-semula-laman-explore/20%Monthly2018-05-03 02:37
https://www.xtra.com.my/eat-travel/ini-rupanya-cara-nak-buat-donat-yang-lembut-dan-gebu-memang-mudah-sangat/20%Monthly2018-05-03 02:00
https://www.xtra.com.my/familuv/wahai-lelaki-elak-kahwini-6-wanita-jenis-ini/20%Monthly2018-05-03 01:00
https://www.xtra.com.my/lifestyle/sebelum-kematian-berlaku-persediaan-yang-perlu-ada/20%Monthly2018-07-22 18:24
https://www.xtra.com.my/hiburan/ini-semua-kerja-allah-azwan-ali/20%Monthly2018-05-02 17:15
https://www.xtra.com.my/trending/facebook-akan-lancarkan-servis-mencari-cinta-untuk-para-pengguna-anda-berminat/20%Monthly2018-05-02 11:31
https://www.xtra.com.my/hiburan/muka-seiras-mungkinkah-ini-jodoh-aiman/20%Monthly2018-05-02 11:25
https://www.xtra.com.my/hiburan/jyp-accused-of-being-cult-member-denies-allegations-and-plans-to-sue/20%Monthly2018-05-03 10:36
https://www.xtra.com.my/hiburan/sajat-banyak-drama-dalam/20%Monthly2018-05-02 08:59
https://www.xtra.com.my/hiburan/comel-anakabah-dah-ada-nama/20%Monthly2018-05-02 08:55
https://www.xtra.com.my/tech/facebook-messengerjiaruduoxianggongnengbaokuoshishifanyi/20%Monthly2018-05-02 08:29
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/dahi-berbentuk-donut-jadi-trend-baharu-di-jepun-macam-ngeri/20%Monthly2018-05-02 08:14
https://www.xtra.com.my/tech/play-on-spotify-function-now-added-to-insta-stories/20%Monthly2018-05-03 04:49
https://www.xtra.com.my/hiburan/takut-dipanggil-gemuk-tengok-apa-kanye-west-buat/20%Monthly2018-05-02 08:41
https://www.xtra.com.my/lifestyle/15geyuanbenyiweichaoshuangdeguanguangshengdichaozhongkenduibitu/20%Monthly2018-05-04 02:05
https://www.xtra.com.my/hiburan/kenapa-agaknya-janna-nick-pilih-lelaki-sederhana/20%Monthly2018-05-02 07:46
https://www.xtra.com.my/familuv/para-ibu-perlu-tahu-aktiviti-melihat-cermin-bantu-rangsang-minda-bayi/20%Monthly2018-05-02 07:04
https://www.xtra.com.my/featured/pilih-warna-blusher-yang-sesuai-tona-kulit-anda-jangan-nampak-macam-badut-pula/20%Monthly2018-05-02 06:46
https://www.xtra.com.my/hiburan/10-tahun-tunggu-akhirnya-ruffedge/20%Monthly2018-05-02 06:14
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/4-tip-menggayakan-jumpsuit-untuk-wanita-berhijab-pasti-stailo/20%Monthly2018-05-02 05:19
https://www.xtra.com.my/hiburan/pelawak-harus-punya-idea-sendiri-afdlin-shauki/20%Monthly2018-05-02 04:08
https://www.xtra.com.my/featured/barista-ini-hasilkan-lukisan-menakjubkan-atas-kopi-macam-latte-art-tapi-lebih-rumit/20%Monthly2018-05-02 04:00
https://www.xtra.com.my/trending/trending-hari-ini/mark-zuckeberg-bantu-200-juta-pengguna-cari-jodoh/20%Monthly2018-05-02 04:03
https://www.xtra.com.my/hiburan/zayn-malik-wants-gigi-hadid-back-but-shes-hesitant/20%Monthly2018-05-03 10:38
https://www.xtra.com.my/hiburan/ruhainies-kini-jadi-penerbit-minta-netizen-jangan-pertikai/20%Monthly2018-05-02 04:12
https://www.xtra.com.my/featured/pru14-item-yang-perlu-ada-dalam-beg-tangan-sebelum-keluar-mengundi/20%Monthly2018-05-02 03:16
https://www.xtra.com.my/featured/kakinya-ada-insuran-okay-itu-antara-5-fakta-yang-perlu-anda-tahu-tentang-rihanna/20%Monthly2018-05-02 02:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/fikir-sebelum-cakap-nita-bidas-kecaman-netizen/20%Monthly2018-05-02 01:56
https://www.xtra.com.my/trending/taj-mahal-bertukar-warna/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/trending/jiazhoujingjianhuocaihongzhuanjiazheshimeilidehuanjue/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/filem/jingqiduichang9danitiannenglibaoguang/20%Monthly2020-04-15 09:27
https://www.xtra.com.my/hiburan/izreen-azminda-tak-sangka-suami-romantik/20%Monthly2018-05-01 15:07
https://www.xtra.com.my/lifestyle/suka-mandi-lambat-nah-sedikit-perkongsian-untuk-anda/20%Monthly2018-05-01 14:43
https://www.xtra.com.my/tech/asal-usul-nama-burung-twitter/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-saat-bahagia-rita-tak-mahu-berahsia-lagi/20%Monthly2018-05-01 11:58
https://www.xtra.com.my/eat-travel/30-foto-jalan-atau-lorong-menarik-di-30-buah-negara-no-26-paling-cantik/20%Monthly2018-05-01 09:00
https://www.xtra.com.my/sihat/3-teknik-senaman-yoga-mudah-untuk-wanita-mengandung-tak-perlu-ke-gym/20%Monthly2018-05-01 08:00
https://www.xtra.com.my/tech/tips-membaik-pulih-gambar-lama/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/6-bahan-makanan-biasa-yang-tak-perlu-disimpan-dalam-peti-sejuk/20%Monthly2018-05-01 07:00
https://www.xtra.com.my/hiburan/langkah-bendul-tasha-okay-saja/20%Monthly2018-05-01 06:47
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/patutlah-barisan-victoria-secret-angels-ini-cantik-cantik-mereka-jaga-pemakanan-kaw-kaw/20%Monthly2018-05-01 06:00
https://www.xtra.com.my/trending/jom-kenal-sejarah-hari-pekerja/20%Monthly2020-04-24 05:36
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kalaulah-ada-nenek-cantik-macam-mereka-ini-memang-tak-bawa-jumpa-boyfriend/20%Monthly2018-05-01 05:00
https://www.xtra.com.my/oh-lawa/selepas-bob-potongan-undercut-terbaru-selena-gomez-pula-bakal-jadi-trend/20%Monthly2018-05-01 04:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/perhatian-kepada-wanita-bekerjaya-ini-5-tanda-yang-akan-anda-alami-jika-terlalu-penat-bekerja/20%Monthly2018-05-01 03:00
https://www.xtra.com.my/tech/ais-kacang-aplikasi-podcast-yang-anda-patut-cuba/20%Monthly2020-04-24 05:37
https://www.xtra.com.my/trending/nak-makan-ais-krim-tapi-tergigit-ekor-tikus-pula-euwww-gelinya/20%Monthly2018-05-01 02:00
https://www.xtra.com.my/gaya-hidup/kiub-ais-aloe-vera-mampu-kecutkan-jerawat-buat-sendiri-jimat-senang/20%Monthly2018-05-01 01:00